Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

cuma dan başla mubarek gün halvetler gerçi perşembeler tutyomuş ama küllüm yalan ben pazartesi hamiş kaldım 5 eylül gerçi 4 eylülde pazar akşamı 3 fan fini finn yaa işte hafta sonunda bereket var boşver iyidir hafta sonu levelleri atlarsın

canım zaten kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyor hamilelikte. diğerinde 6ayda 2 kilo almştım.
inşallah vericem canım hayırlısıyla doğar da bi de emzirebilirsem de süper olur, emzirince baya kilo gidiyor.
şimdi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum da bilmiyorum yani, dün mesela kahvaltımı yaptım öğle yemeinde et döner mercimek çorba pilav vardı, dönerle çorbayı boş boş yedim geldim yemekten ama akşama çok acıkmıştım, eve gidince pilavla patates yemeği yedim ekmeksiz, eşim ıspanak almış ille yap dedi, birlikte oturduk temizledik o yıkadı ben soğanını doğradım, o pişirdi limon sıkıp az bişe de ondan yedim. gece de 1 bardak süt içtim. bugün kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım ama öğle yemeğine 20 dk var sabredicem, barbunya pilaki bulgur pilavı yoğurt var yemekte yine ekmeksizbunları yerim akşama Allah kerim, evde hiç yemeğim yok. ama en kötü huyumm su içemiyorumm

spora gidersin doğumdan sonra cnm sen şimdi bebeği düşün ayrıca bol bol emzirirsin ama yine ekmek yeme sen...

iyi besleniyosun cnm ..Bende su içemiyorum zorlasam içerimde susamıyorum nedense

ben kabızlık için bişi demedim cnm:44: bende de olmuştu doğumdan sonra ama ilk aylar zordu sonra geçtiş allahtan daha iyi gibiyiz şükürr WC yi seviyorummm mıçmayıda

ben kabızlık için bişi demedim cnm:44: bende de olmuştu doğumdan sonra ama ilk aylar zordu sonra geçtiş allahtan daha iyi gibiyiz şükürr WC yi seviyorummm mıçmayıda

yani 50 nin altına düşmemen gerekir ama sen baya baya kate middleton ın türkiye versiyonu olmuşsun bacım

ben 45 e düşersem fena yaaa bian önce pekmez felan başlıım iştah açar belkiii yorgunlukta insanı zayıflatıyor ....
ekmeği sevemiyorum yesem belki kilo alırım :26:

çok pilav ve patates tüketme nişasta var onlarda hatta pilav çok yeme ben de yemek çok yer pilaı 2 kaşık anca yerdim boş kilo yapar patates çok yararı yok hatta

ben 45 e düşersem fena yaaa bian önce pekmez felan başlıım iştah açar belkiii yorgunlukta insanı zayıflatıyor ....
ekmeği sevemiyorum yesem belki kilo alırım :26:

ekmek zaten çok yararlı bir şey değil ben de 171 im şu an 56 yım ama İRİ yim kemiklerden midir nedir benimle aynı değerlerde olanlar daha ince görünüyor.

zuzu sen de dikkat etsen iyi olur bak bebek de düşünüyorsun sonrasında kolay veremezsin aldığın kiloları

biliyoommm ..daha şimdi patronun annesi dedi kilo almışın çok ama hep popoya gitmiş dedi :26:

eheh bugün halvet günümüz..adam perşembeleri olmayınca cumaya gitmiyo yaa :) hazırlamadınki gidim diyo :))
(şaka biyana montajı yada kesimi olmadıkça gider)

resimlerde sen uzun görünyosun cnm valla ben benden uzunsun sanıyodum...hatta hiçö 60 kilo göstermiyosun kemikler kalındır

hmm onlar demmkki 50-55 kiloykenki fotolar :)) sonzamanda ekledimmi bilmiyom :44:

spora gidersin doğumdan sonra cnm sen şimdi bebeği düşün ayrıca bol bol emzirirsin ama yine ekmek yeme sen...
ekmek yemedim, barbunyanın da suyunu yemedim, geldimm dikkat ediyorum zaten, akşamları da eşimle eve yürüyerek gidiyoruz, hzlı tempoda. çok almam inşallah

çok pilav ve patates tüketme nişasta var onlarda hatta pilav çok yeme ben de yemek çok yer pilaı 2 kaşık anca yerdim boş kilo yapar patates çok yararı yok hatta
evet öyle kesinlikle- ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bulgur pilavı yiyoduk çocuk için bulgur gerekli diye :)

özgecim Allah sabır versin. gerçekten geç çıkıyorsunuz. bu arada annen nasıl oldu?

canım hamileyim setinde huggiesin organik bezinden çıkıyordu 1 paket, içinde 8 tane var. onu almışlar sanırım.
Annem iyi yarenim cmt gidicekmiş antalyaya istemyoruz gitmesini ama o istiyor
Napıcam bilmiyorum en azından yemek yapıyodu bize temizlik çamaşır falan, şimdi ben yapmaya çalışcam eve gelince uyuyorum napıcam bilmiyorum bakalım..
Evet nekim kayıt için gittim.. kan aldılar 3 tüp bide idrar. Yarın çıkıcakmış sonuçlar. Sarılık, şeker, kan tahlili istedi.
Gitmedim işe de zaten. Hiiç de istemiyorum kii.
Ama mecbur işte napiim. Hıı bu arada eşimi eski işinden çağırdı ordaki formen. Sen ne oralarda çalışıyosun biz senin için burda farklı düşünüyorduk demiş. Bende istiyorum orayı güzeldi saatleri, mesai ücretleri falan. Ama o olumlu bakmıyo işteee Benide sürüklüyo böyle hergün...
Askerlik kağıdı da gelmiş zaten tecil ettircek yine. anneciğinede çok geçmiş olsun kuzum..
kızlar İlker uyandı. ben İlkeri hazırlayıp aşıya gideyim. gelince de kahvaltı falan ederiz babamla. aşılarda annem tutuyordu hep, ben nasıl tutcam şimdi bilmiyorum:18::18: dua edin bize.
O çok zor oluyo yarenim yaa benim görümcem ağlamıştı topuk kanı aldırırken. İnsan hiç dayanamıyo. Buda ilkere
Gitmedim zuzum zatii..

Evett ortak feysiniz var ya dileekkk Bu arada dilek hanım bana hiç pas vermiyo yazdıklarıma bişi yazmıyo

kızlar size bişi sorucam kpss de 2 ek tercih var mı eşim var diye tutturmuş ben yok diye biliyorum. Yerleşemedi o önlisans 68 le.

yürümek güzel ayaklar içinde iyi oluyor süt verirken bol bol bulgur tüketilyoo bende çok tükettim süt zamanı...

cnm yanlış anlamıyorsunuz dimi beni bide aklıma takıldı dedim bilmiş gibi şu iyi bu iyi söylüyorum inanın sağlıklı doğum yapmanızı bebişlerinizi düşünüp yardımcı olayım die kendi denediklerimi söylüyorum her insanın yapısı metabolizmasıda farklıdır tabii...

ben hamileyken birsürü şey araştırıp okumaktan biara kafayı yiyordum şimidide bebek üzerine yoğunlaştım tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…