nekk anneciine geçmiş olsun canım
a-aa varya ortak feysimiz
tamam yapıcam
yok artık kıı,oldu hiç uyumayalım barii ama c.ertesi olabilir o, yatmadan bide gece uyanır bide pazar sabahı illaki oluyo tamam iştee
yani 50 nin altına düşmemen gerekir ama sen baya baya kate middleton ın türkiye versiyonu olmuşsun bacımyani ne olmam lazım onu de sen bacıcığım
Cnm şuan kiloyu takma sen..Bebiş doğunca verirsin inş..Bende ne hamilelik vardı ne başka bişey tartıda 96 yı görmüştüm 5 ay önce..Ama şükür verdim az kaldı..Kafayı tek takacağımız şey kilo olsun cnm veririz inş.Eki Görüntüle 569894
Kızlar bu arada rüyamda kuzey güneydeki ferhatı gördüm asılıyodu bana
benim boy 1,62
kilo 60
huggies kargo parası alıyor 5.50 8 bezin parası gitti işte
benm benben 73 le Kerem e hamile kalmıştım 2 kilo almıştım 6ay bittiğinde.
75 le doğum, doğumdan sonra da kilo aldım 80 varımdır yaaatartılmaya korkuyorum valla, ama doğumdan sonra nasipse hayırlısıyla olsun da acayip kilo vercem zaten emzirince de gider biraz, Kerem de emziremedim süt olsun diye ha bire tahin helvası şu bu derken yedirdiler. şimdi de gitmiyor işte.
bana da 62-63 kilo ii oluyodu
canım zaten kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyor hamilelikte. diğerinde 6ayda 2 kilo almştım.
inşallah vericem canım hayırlısıyla doğar da bi de emzirebilirsem de süper olur, emzirince baya kilo gidiyor.
şimdi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum da bilmiyorum yani, dün mesela kahvaltımı yaptım öğle yemeinde et döner mercimek çorba pilav vardı, dönerle çorbayı boş boş yedim geldim yemekten ama akşama çok acıkmıştım, eve gidince pilavla patates yemeği yedim ekmeksiz, eşim ıspanak almış ille yap dedi, birlikte oturduk temizledik o yıkadı ben soğanını doğradım, o pişirdi limon sıkıp az bişe de ondan yedim. gece de 1 bardak süt içtim. bugün kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım ama öğle yemeğine 20 dk var sabredicem, barbunya pilaki bulgur pilavı yoğurt var yemekte yine ekmeksizbunları yerim akşama Allah kerim, evde hiç yemeğim yok. ama en kötü huyumm su içemiyorumm
kızlar, anneme geçmiş olsund emişsiniz saolun bebiklerim
koketa eskiden kabızlık problemim yoktu...hamilelikte oldu :26: doğumdan sonra da devam ederse dediğini denerim canım sağ ol...
kızlar ben çıkıyorum yavaştan...yanıma bi ayva bi de elma aldım...acıktıkça atıştırırım...tost falan yemem napim
görüşerik kızlar....
koketa eskiden kabızlık problemim yoktu...hamilelikte oldu :26: doğumdan sonra da devam ederse dediğini denerim canım sağ ol...
kızlar ben çıkıyorum yavaştan...yanıma bi ayva bi de elma aldım...acıktıkça atıştırırım...tost falan yemem napim
görüşerik kızlar....
yani 50 nin altına düşmemen gerekir ama sen baya baya kate middleton ın türkiye versiyonu olmuşsun bacım
canım zaten kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyor hamilelikte. diğerinde 6ayda 2 kilo almştım.
inşallah vericem canım hayırlısıyla doğar da bi de emzirebilirsem de süper olur, emzirince baya kilo gidiyor.
şimdi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum da bilmiyorum yani, dün mesela kahvaltımı yaptım öğle yemeinde et döner mercimek çorba pilav vardı, dönerle çorbayı boş boş yedim geldim yemekten ama akşama çok acıkmıştım, eve gidince pilavla patates yemeği yedim ekmeksiz, eşim ıspanak almış ille yap dedi, birlikte oturduk temizledik o yıkadı ben soğanını doğradım, o pişirdi limon sıkıp az bişe de ondan yedim. gece de 1 bardak süt içtim. bugün kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım ama öğle yemeğine 20 dk var sabredicem, barbunya pilaki bulgur pilavı yoğurt var yemekte yine ekmeksizbunları yerim akşama Allah kerim, evde hiç yemeğim yok. ama en kötü huyumm su içemiyorumm
ben 45 e düşersem fena yaaa bian önce pekmez felan başlıım iştah açar belkiii yorgunlukta insanı zayıflatıyor ....
ekmeği sevemiyorum yesem belki kilo alırım :26:
zuzu sen de dikkat etsen iyi olur bak bebek de düşünüyorsun sonrasında kolay veremezsin aldığın kiloları
cuma dan başla mubarek gün halvetler gerçi perşembeler tutyomuş ama küllüm yalan ben pazartesi hamiş kaldım 5 eylül gerçi 4 eylülde pazar akşamı 3 fan fini finn yaa işte hafta sonunda bereket var boşver iyidir hafta sonu levelleri atlarsın
resimlerde sen uzun görünyosun cnm valla ben benden uzunsun sanıyodum...hatta hiçö 60 kilo göstermiyosun kemikler kalındır
ekmek yemedim, barbunyanın da suyunu yemedim, geldimm dikkat ediyorum zaten, akşamları da eşimle eve yürüyerek gidiyoruz, hzlı tempoda. çok almam inşallahspora gidersin doğumdan sonra cnm sen şimdi bebeği düşünayrıca bol bol emzirirsin ama yine ekmek yeme sen...
evet öyle kesinlikle- ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bulgur pilavı yiyoduk çocuk için bulgur gerekli diye :)çok pilav ve patates tüketme nişasta var onlarda hatta pilav çok yeme ben de yemek çok yer pilaı 2 kaşık anca yerdim boş kilo yapar patates çok yararı yok hatta
Annem iyi yarenim cmt gidicekmiş antalyayaözgecim Allah sabır versin. gerçekten geç çıkıyorsunuz. bu arada annen nasıl oldu?
canım hamileyim setinde huggiesin organik bezinden çıkıyordu 1 paket, içinde 8 tane var. onu almışlar sanırım.
Evet nekim kayıt için gittim.. kan aldılar 3 tüp bide idrar. Yarın çıkıcakmış sonuçlar. Sarılık, şeker, kan tahlili istedi.Özgim, kayıt için mi gideceksin sağlık ocağına.. eğer sorun olmiycaksa gitme kuzum işe, dinlen
sirken, hala devammı şiddetli öksürmeye :26:
benim süpürgem bozulmuştu sonra Arzum Cleanart Elektrikli Süpürge aldık. 2500 W
evet memnunum şimdi süpürgemden
Ya kokiş niye zayıfladın sen yine yaa, ne güzel olmuştun doğumdan sonra
Her an kırmızı kart görebilirim bilgi işlemden, ay sinir oldum iyice
günaydınımı diyim bari
O çok zor oluyo yarenim yaa benim görümcem ağlamıştı topuk kanı aldırırken. İnsan hiç dayanamıyo. Buda ilkerekızlar İlker uyandı. ben İlkeri hazırlayıp aşıya gideyim. gelince de kahvaltı falan ederiz babamla. aşılarda annem tutuyordu hep, ben nasıl tutcam şimdi bilmiyorum:18::18: dua edin bize.
Gitmedim zuzum zatii..Yarenim yaa o aşılar çok fena, insanın ciğeri parçalanıyo yaa ://
kızlar çokçeneci olmuşunuz sabh sabh ama benm çok işim var kaçar ben görüşürük
hee özgemm gitme bence s.ocağından sonra işe, dinlen azcık
nekk anneciine geçmiş olsun canım
a-aa varya ortak feysimiz
tamam yapıcam
yok artık kıı,oldu hiç uyumayalım barii ama c.ertesi olabilir o, yatmadan bide gece uyanır bide pazar sabahı illaki oluyo tamam iştee
geçen gazetede okudum kpss de 38 le atanan ve memur olan varmış
ekmek yemedim, barbunyanın da suyunu yemedim, geldimm dikkat ediyorum zaten, akşamları da eşimle eve yürüyerek gidiyoruz, hzlı tempoda. çok almam inşallah
evet öyle kesinlikle- ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bulgur pilavı yiyoduk çocuk için bulgur gerekli diye :)
ekmek zaten çok yararlı bir şey değil ben de 171 im şu an 56 yım ama İRİ yim kemiklerden midir nedir benimle aynı değerlerde olanlar daha ince görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?