Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek ne uyuzsun yaa, 2013 aralıktı o kıvırıyosun gene

dileeeeeeeeeeekkkkkkkkk hırkayı kaça aldın demiştimm

sensin uyuz
kıvırmıoum yaa nerden çıkarıosun
bebeğim hırkayı ımhh :44: galiba outletiydi 29a aldım cepleri var yanda cebin içinden laci beyaz çizgler gözüküo cepte iple metal halkası var açıp kapama gibi öyle bişi işte yeri çok güzeldi ama onun için bak dedim

dileeek çok uzatıyosun süreyi amaaa
yok yok uzatmıoum hallederiz yaa

anane mi yuhh daha körpeyim be ben

canım düdüklüye falan koymuoum
mercimek patates ve havuç rendesi koyuoum güzelce kaynıo içine 1 adet soğanın kabugunu soyup atıoum tuzunu ve birde tablet atıoum. kaynayınca soğanı çöpe atıoum kuzucum biraz tat verio hemde mercimek gaz yapmıo daha sonra bunları blendırdan geçirioum
yağda pulbiber yakıoum üstüne döküoum Eki Görüntüle 570143

birde mercimeği boş haşlıoum baharatları eklioum blendırdan geçirioum
yağda un kavuruoum üstüne süt döküoum beşamel sosun epey sulusunu düşün
bunu çorbaya döküoum iyi ayarlarsan bu enfes oluo
alkolden sonra bi çorbacı var gittiğimiz bunu orda yapıolar ama enfes oluo

yarenim gözün aydın mı desem:26: atlattın bak inşallah sonra acısı ateşi falan olmaz
maşallah tam tosunpaşa yahuu
Allahım kem gözlerden korusun nazarlardan saklasın
tüh tühh maşallah

anane mi bu tabiri biz eşimin ananesinden çok duyuyruz çocuğunuz sizi ilerde ebe dede mi sansın diyor

zuzum mercimek çorbasını ben düdüklüde yapıyorum soğanı yağda kavuruyorum salça ekliyorum rendelediğim havuç ve patatesi ve mercimeği ekliyorum biraz da nane ekliyorum tuzunu da kyup kapatıyorum 15-20 dk arası tutuyorum sonra da blendırdan geçiriyorum. Ben öyle ekstradan yağda nane yakıp koymuyorum böyle de güzel oluyor.

yarenay ilker paşaya maşallah demek 6.5 kilo olmuş kollara kas yaptırmaya başlar

off canım mercimek köfte istiyor
akşama dolapta lahanam var anane salı günü göndermişti onu pişirecem bi de şehriye çorba yapacam eğer üşenmezsem mercimek köfte de yaparım

Son düzenleme:

yarenayımm annelerin kucağında aşı olunca daha güvende hissediyormuş bebişler kendilerini, geçmiş olsun
özgem iyiyim ben de çok şükür

zuzu ben işimin arasında sana çorba tarifi veriyim whatsAppa yazıyım cvp bile verme sen

seda nerde :26:

şimdi körpesin ama

Sağol canımcım

yok ben onu tutturamam bide rezil olmayım :))

Hmm sanki daha pratik bu :44:

Aa bak hatırlattın azcık lahana sarmam vardı buzlukta az ama 2tabaklık falan dolaba çıkarmıştım,onuda pişirim ortaya koyayım :13:

diş çıkarırken genelde öle oluolar koketim yaa her bebekte farklı etkilio inş. çabuk atlatır

biraz vitamin desteği falan alsana sen, şimdi kış da geldi bağışıklık sistemini koruman lazım hasta olma çok da zayıflama artık böle iisin
cnm tost falan yiosun ya ondan olabilir, ya da meyveyi akşam çok tüketiosan o da kilo yapar.ekmek ne kadar yiosun bilmiom ama sadece kahvaltıda tüketmeye çalış
benim boy 1,62
kilo 60
zuzum hiç 60 kilo göstermiosun amaaa:26:
yaa ben beğenemedim sanki hiçbirini:44:
yine gezdin yani

geçmiş olsun ii bari ileri derecede diilmiş fıtık, zaten çok rahatsız edersi seni öle olsaydı

maşallah ilkerciğeinş. ii geçer geceniz de

ben bi saat falan oldu geleli, bi kahve içtim ark.la, az önce girdim odaya, anca bitirdim geçmişi ama kafamda pek bişi klmadı

buçukta derse girip 18.20de çıkıcam.

dileğim mercimek tarifini tuttum çorbacıdaki tarifi, ben de denicem bi ara

nekim annenin nesi var kaçırmışım ama geçmiş olsun cnm

öpüyorum çok kızlar, işim var biraz onları hallediim hemen

valla genelde tok karnına tartılıyom 59,9-60-6,1 çıkıyo :))) ortalama 60 dedim..unutmazsam akşam yemekten önce tartılayım barii,kimse inanamadı

sabah aç karna wc den sonra tartıl, en doğru kilo oymuş.
kaçtım yaaaa hala laf yetiştirrcem die uğraşıom

nekimm en yakın zamanda gelecek miniğin
ben şuan istediğimden çok emin değilim kii doktora göre şubatta başlayabiliriz, ama ben biraz ertelemeyi düşünüyorum :)
hayırlısı...

kızların anlattığı gibi yapıyorum ben de, bazen kavuruyorum pattis, havuç, soğan, salçayı bazen sebzeleri koyup direk haşlıyorum blendırlıyorum.. ama ben 1 tane de minik kabak rendeliyorum, süper oluyo :))

29 süpermiş fiyatı :44: ama outletmiş, ondan bulmam imkansız..
kotonda da 70-100 tl arası hırkalar.. bakıcam artık biyerden
sütlü mercimek çorbası düşünemiyorum ben yaa
zuzu ben işimin arasında sana çorba tarifi veriyim whatsAppa yazıyım cvp bile verme sen
dilek hakkaten uyuzsunnnnn
sana aylarca yalvardım whatsapp yükle diye, benimki 3-5 gün önce iptal oldu yükledin

hiiii netim kapalıydı aşkısııı

şincik açıyorm
sen de uyuzsun
whatsappın var ve ben bilmiyorum, bas bas bağırdım topikte yükleyin diye

gıcık oldum dilekle ikinize

aşkım bitanem çiçeğim böceğimm ama benm ozamn net paketim yoktuki ve işyerindeki kabloluydu
daha geçen hafta kablosuza çevirdi patron,işyerinden girebiliyorum artıkın yani ve tesadüfen dün bi arki whatsapp ın adresini mesaj atmış reklam amaçlı ,du dedim indirim beleş olduğu için
hatta sanada yazdım dün vatşapdan "uyuyor" yazıyo sende

aa denemelisin terbiyeli mercimek çorbası harika oluo valla

yaa iphone indiremedim kimlik başkasınındı ücretliydi onun kart bilgisi çıkıodu habersiz alamazdım ki
galaxy için ücretsiz indirdim

zuzuda yeni indirdi zaten

sen ne zaman güncelliceksin:26:

yaaaa böle işe o kadar alıntıladım cevap yazdım sistem attı .

hepinize teşekkür ederim.şükürler olsun haberler iyi.ben noral doğumdan tırstığım için bir ihtimal sezeryan bekliyodum ama normale engel değilmiş.bende bizim kız bana son dakika golü atarsa diye tramvaydan 1 durak önce indim .gece gece geldim.kızıma nazarlık baktım kuyumculara uğradım.kendime taç aldım pmebe kırmızı.ayakalr şiştiği için çorpa aldım.nevresim baktım.geldim.yani yine gezdim normal olursa iyi gelir diye.

nekim anneciğine geçmiş olsun .oda üşüttü heralde havalardan.

yarenim geçmiş olsun .hadi gözünüz aydın atlattınız.kıyamam ağlamış ağlamış uyumuş kalmış kuzum.maşallah tosun paşaya .tam yemelik olmuş

hem başım ağrıyo hem karnım ağrıyo :/ yaa inş yarın regl olmam misafirliğe gidicem ,akşam sıcak su yapim ben kendime eniyisii

annenin iyi olmasına sevindim canım.oda çalışmayı istiyodur evde durmak istemez.o giderse sen iş ev çok yorulursun.iş saatlernde kötü.en önemli vaktindesin bide.eşin içinde hayırlısı olsun canım .bu işin artıları daha mı fazla neden eski eşini bırktıki patronları onun için iyi düşünüyorlarken.sigortanzda yapılmadıysa biran önce yaptırtın o kadar bkleme süresi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…