dilek ne uyuzsun yaa, 2013 aralıktı okıvırıyosun gene
dileeeeeeeeeeekkkkkkkkk hırkayı kaça aldın demiştimm
dileeek çok uzatıyosun süreyi amaaa
Dilekk 2013 düüüDicem ama 2014de olabilir Ama sen 2013 de Yaşlanıyon bakk anane mi desin sana yavrucak
Yaw karnıbahar aldım fırında yapcam geçenkinden,ama yanına ne giderki mercimek çorbasımı yapsam..nasıl yapcam mercimek havuç soğan düdüklüde kaynatıp (kaç dk) blnder danmı geçircem ...sonra yağla nanemi yakıcam napcemmm benn :96:
maşallah tosuncuğa.. İnş. gece de ateşlenmez yarenim.
Yaren sen bilirsin kpssde ek tercih yok değil mi önlisans da? sordum ama pek cvp alamadım galiba:26:
Dilşaddd işteyken hiç giremiyorum kiiiBende özlemişim böyle yazışmayı
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
anane mi yuhh daha körpeyim be ben
Canım düdüklüye falan koymuoum
mercimek patates ve havuç rendesi koyuoum güzelce kaynıo içine 1 adet soğanın kabugunu soyup atıoum tuzunu ve birde tablet atıoum. Kaynayınca soğanı çöpe atıoum kuzucum biraz tat verio hemde mercimek gaz yapmıo daha sonra bunları blendırdan geçirioum
yağda pulbiber yakıoum üstüne döküoum Eki Görüntüle 570143
birde mercimeği boş haşlıoum baharatları eklioum blendırdan geçirioum
yağda un kavuruoum üstüne süt döküoum beşamel sosun epey sulusunu düşün
bunu çorbaya döküoum iyi ayarlarsan bu enfes oluo
alkolden sonra bi çorbacı var gittiğimiz bunu orda yapıolar ama enfes oluo
anane miBu tabiri biz eşimin ananesinden çok duyuyruz çocuğunuz sizi ilerde ebe dede mi sansın diyor
Zuzum mercimek çorbasını ben düdüklüde yapıyorum soğanı yağda kavuruyorum salça ekliyorum rendelediğim havuç ve patatesi ve mercimeği ekliyorum biraz da nane ekliyorum tuzunu da kyup kapatıyorum 15-20 dk arası tutuyorum sonra da blendırdan geçiriyorum. Ben öyle ekstradan yağda nane yakıp koymuyorum böyle de güzel oluyor.
Off canım mercimek köfte istiyor
akşama dolapta lahanam var anane salı günü göndermişti onu pişirecem bi de şehriye çorba yapacam eğer üşenmezsem mercimek köfte de yaparım
diş çıkarırken genelde öle oluolar koketim yaa her bebekte farklı etkilio inş. çabuk atlatırevet aşıda yaptık dişte çıkardı ilk dişiatşe yapmadı ama ishal ve kusma çoktu...
annem iyiki geldi yaa k.v ne kadar iyi baksada annem daha çok içime siniyor...k.v kafasına göre çok yedirmeye çalışyo ona kızyorum ben
onun dışında llah var hakkını yemem 2 ay tertemiz baktı en iyi bakıcıdan iyidir yaaa....
benim işe gelme şevkim kalmadı zorla geliyorum çağana sabaha kadar çok kalkıyor hep emziryorum gündüz zaten mama yiyor ...İşyerine yorgun geliyorum hep dikkat eksikliği oldu bende sağa sola çarpar oldum topuklu giyorum mesela düşer gibi oluyorum yorgun olduğumdan ...
zayıfladım bide 48 kiloya düştüm annem diyo rengin solmuş gibi kendine bakamamışsın aynen öyle
cnm tost falan yiosun ya ondan olabilir, ya da meyveyi akşam çok tüketiosan o da kilo yapar.ekmek ne kadar yiosun bilmiom ama sadece kahvaltıda tüketmeye çalışkızlar bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım...59.9 olmuşumiki haftada iki kilo almışım :18: dikkat edicem artık biraz...meyveden mi kilo alıyorum acaba...akşamları meyve yiyorum yaa...yemeğimizi erken yiyoruz ama niye bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım...meyveyi de mi azaltsam acaba :18: ya da cevizden mi aldım ki
zuzum hiç 60 kilo göstermiosun amaaa:26:benim boy 1,62
kilo 60
yaa ben beğenemedim sanki hiçbirini:44:Eki Görüntüle 570056
Eki Görüntüle 570057
Eki Görüntüle 570058
Eki Görüntüle 570059
Eveett hangisi kızlarrr, oylamaya sunuyorum :98:
yine gezdin yanikızlar ben geldim .sonucumu aldım.fıtık varmış ama çok ilerlememiş.norma doğumu etkilemez dedi.son haftalar gel durumunu değerlendiririz dedi .ağrın falan olursa belde seni zorlarsa sezeryan our dedi.şuan bebek dönememiş zaten dedi.emarda gözüküyomuş bebek
emar ultrason gibi bişe dedi.radyasyon yokmuş.
yemeğimi yedim biraz mağazaları dolandım geldim.
sağlık ocağına gittim çok sıra vardı eve geldim.
biz aşımızı olduk geldik kızlar. vurulurken çok ağladı İlkerim.babam da ben de aşı için tutarken bakamadık. yolda gelirken babamın kucağında uyudu kaldı. eve gelince de uyudu biraz. şimdi uyanık bakınıyor canavar. acık daha arabayla turlatsam mı diye düşünüyorum şimdilik ateşi yok gibi. gelir gelmez şurup içirdim zaten ateş olmasın diye. 1,30 saat sonra yine içircem. umarım geceyi de rahat atlatır, üzülmez kuzucuk. 62 cm, 6500 gr olmuş
zuzu ben işimin arasında sana çorba tarifi veriyim whatsAppa yazıyım cvp bile verme sen
zuzum hiç 60 kilo göstermiosun amaaa:26:
valla genelde tok karnına tartılıyom 59,9-60-6,1 çıkıyo :))) ortalama 60 dedim..unutmazsam akşam yemekten önce tartılayım barii,kimse inanamadı
zzuzu unutma da sabah tartıl o daha doğruama cidden 60 göstermiyorsun
sabah aç karna wc den sonra tartıl, en doğru kilo oymuş.
kaçtım yaaaa hala laf yetiştirrcem die uğraşıom
ben şuan istediğimden çok emin değilim kiinekimm en yakın zamanda gelecek miniğin
kızların anlattığı gibi yapıyorum ben de, bazen kavuruyorum pattis, havuç, soğan, salçayı bazen sebzeleri koyup direk haşlıyorum blendırlıyorum.. ama ben 1 tane de minik kabak rendeliyorum, süper oluyo :))Yaw karnıbahar aldım fırında yapcam geçenkinden,ama yanına ne giderki mercimek çorbasımı yapsam..nasıl yapcam mercimek havuç soğan düdüklüde kaynatıp (kaç dk) blnder danmı geçircem ...sonra yağla nanemi yakıcam napcemmm benn :96:
29 süpermiş fiyatı :44: ama outletmiş, ondan bulmam imkansız..sensin uyuz
kıvırmıoum yaanerden çıkarıosun
bebeğim hırkayı ımhh :44: galiba outletiydi 29a aldım cepleri var yanda cebin içinden laci beyaz çizgler gözüküo cepte iple metal halkası var açıp kapama gibi öyle bişi işte yeri çok güzeldi ama onun için bak dedim
birde mercimeği boş haşlıoum baharatları eklioum blendırdan geçirioum
yağda un kavuruoum üstüne süt döküoum beşamel sosun epey sulusunu düşün
bunu çorbaya döküoum iyi ayarlarsan bu enfes oluo
alkolden sonra bi çorbacı var gittiğimiz bunu orda yapıolar ama enfes oluo
dilek hakkaten uyuzsunnnnnzuzu ben işimin arasında sana çorba tarifi veriyim whatsAppa yazıyım cvp bile verme sen
sen de uyuzsunhiiiinetim kapalıydı aşkısııı
şincik açıyorm
dilek hakkaten uyuzsunnnnn
sana aylarca yalvardım whatsapp yükle diye, benimki 3-5 gün önce iptal oldu yükledin
sen de uyuzsun
whatsappın var ve ben bilmiyorum, bas bas bağırdım topikte yükleyin diye
gıcık oldum dilekle ikinize
29 süpermiş fiyatı :44: ama outletmiş, ondan bulmam imkansız..
kotonda da 70-100 tl arası hırkalar.. bakıcam artık biyerden
sütlü mercimek çorbası düşünemiyorum ben yaa
dilek hakkaten uyuzsunnnnn
sana aylarca yalvardım whatsapp yükle diye, benimki 3-5 gün önce iptal oldu yükledin
sen de uyuzsun
whatsappın var ve ben bilmiyorum, bas bas bağırdım topikte yükleyin diye
gıcık oldum dilekle ikinize
Annem iyi yarenim cmt gidicekmiş antalyayaistemyoruz gitmesini ama o istiyor
Napıcam bilmiyorum en azından yemek yapıyodu bize temizlik çamaşır falan, şimdi ben yapmaya çalışcam eve gelince uyuyorum napıcam bilmiyorum bakalım..
Evet nekim kayıt için gittim.. kan aldılar 3 tüp bide idrar. Yarın çıkıcakmış sonuçlar. Sarılık, şeker, kan tahlili istedi.
Gitmedim işe de zaten. Hiiç de istemiyorum kii.
Ama mecbur işte napiim. Hıı bu arada eşimi eski işinden çağırdı ordaki formen. Sen ne oralarda çalışıyosun biz senin için burda farklı düşünüyorduk demiş. Bende istiyorum orayı güzeldi saatleri, mesai ücretleri falan. Ama o olumlu bakmıyo işteeeBenide sürüklüyo böyle hergün...
Askerlik kağıdı da gelmiş zaten tecil ettircek yine. anneciğinede çok geçmiş olsun kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?