Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eşin gitti sen kv'lerle mi oturaksın evde? çağırmasaydın keşke dinlenseydin...

yanına bi tuzlu daha ii gider heralde, salata gibi bişi yapabilirsin makarna,pattis salatası gibi:44:

Gelir cnm o maça kadar..Ne biliyim babasıgille maç izlemek istemiş hevesi kırılmasın dedim..Patates çanağı yapabilirim ivit

Tatlıları bugün yaptım cnm.O da illa gelsinler demedi çağıralım mı dedi..İlk önce yorgunum dedim o gidince içime sinmedi..Gelir maç başlayana kadar..Makarna salatasıda olabilir

Gelir cnm o maça kadar..Ne biliyim babasıgille maç izlemek istemiş hevesi kırılmasın dedim..Patates çanağı yapabilirim ivit

aa evet şu pattir püresi yapıp onun ortasını çukurlaştırıp üstüne yoğurt falan oluo ya o dimi çanak dediğin. o da güzel olur

WhatsApp :: Download whatsapp.com WhatsApp Messenger :: cross-platform mobile messaging app for iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia.
GOOGLE A WHATSAPP YAZ CANIM TELEFONDAN GIRIP INDIR YUKLE TEL LISTENDE BIZIM NO OLACAK GRUBA ALICAZ BEDAVA YAZISICAZ

İndirdim.......................

Koras ışte sen num özel msjdan yolla bize bizde kaydedelim num rehbere otomatik çıkar o zmn listede
Bende cgr ataym sende kaydet

tam 40 dakikadır geçmiş okuyorum bır bır bııır konuşmuşsunuz yaaa...
enkim eşin haklı çıkıcak bu gidişle yollarda doğurcaksın
herkes telefonuna program yüklerse biz burdan kimle konuşcaz
okuldan geldim...tokuz diye yemek yemedik...biz okulda hamsi+salata yedik...acıktım şimdi ama yemicem...mercimek çorbam var,ekmeksiz ondan içicem azcık...gelince yaş pasta yaptım...kociş çayla birlikte pastanın çeyreğini götürdü ben yemedim :18:

Allah arkadaşında hayırlısını versin emi (amin Eki Görüntüle 570383 )

amin amin

yok canım 27-28.sayfada sol alt köşedeki

güzel bence canım

arkiler gelcekti ama babası rahatsızmış oraya gitceklermiş yupii :)) zaten karnım ağrıyo battaniyemi aldım eşim su koydu ama şimdi telfn geldi karakola gittiler kardeşiyle seferberlik kağıdı varmış ama eşimin mi kaynımın mı belli değil,onu öğrenmeye gittiler

burda nasıl trafik vardı eskişehir yolu konya yolu dur kalkla geldim resmen hangi kodaman geçiyorsa artık yolu kapatmışlar bi tane de ambulans vardı yazık o bile duruyordu umarım içindeki hastaya kötü bir şey olmamıştır:26: dün de aynısı oldu polis durdurdu bizi noluyo dedik bekleyeceksiniz büyükler(!) geçecekmiş dedi arkada nasıl trafik birikti millet kornalara basıyor filan;her seferinde trafiği durdura durdura gitmeleri kul hakkına girmiyor mu hakkımı helal etmiyorum

an itibariyle mutfakta işim bitti lahanalar biraz sert gibiydi sanki ama olsun sıcak pratik bi yemek oldu bizim için bi de dolapta patlıcan ve kabak varmış ne zamandankalmaysaonları birlikte kavurdum azıcık arttı çorbam da vardı yarına yemek yapmam artık eşim de bana kestane şekeri almaya gitti gitme yemem dedim ama duymadı galiba

vilin haklı çok whatsapp a sarmayın benim akıllı telefonum yok almaya niyetim de yok aklımı karıştırmayın

zuzu iyi olmuş sen de evde ayaklarını uzatır dinlenirsin

eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği

Dileğe katılıyorum, allah arkadaşın da hayırlısını versin
Kkoras, özge, enki oh oh maşallah herkesler kurmuş whatsappı, ben rica ettiğimde kimse tınmadı ama
çok uyuzsunuz

..
Zuzum dikkat et su torbana Ben eve geldim eşim su torbası hazırladı, napmış artık çok mu doldurmuş, bi 5 dk sonra bastım çığlığı
patlamış kenarından, allahtan ufak yer sızıyodu, ayağıma geldi şişti hep o küçük kısım, su topladı 2 saat ağladım
Karnıma da koyuyorum sırtıma da orda olsa hiç düşünemiyorum Allah korudu

kocamla da tartıştım zaten, benle ilgilenmedi dalga geçti
ambulans çağırıyımmı diyo Sen rapor da alırsın pazartesiye kadar diyo
bunlar neyse de, sonra bişe için tartıştık biz şimdi suratı asık oturuyo içerde ben mutfaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…