eşin gitti sen kv'lerle mi oturaksın evde? çağırmasaydın keşke dinlenseydin...
yanına bi tuzlu daha ii gider heralde, salata gibi bişi yapabilirsin makarna,pattis salatası gibi:44:
eee canım yarın geebilrler misafirerde eşin görmüyomu hazırlık yaptığını bide annesigili çağırmak istiyor.eşin gitmiş dışarı niye çağırdın ki .
patates salatası kısır veya makarna slatası olabilir.
Gelir cnm o maça kadar..Ne biliyim babasıgille maç izlemek istemiş hevesi kırılmasın dedim..Patates çanağı yapabilirim ivit
aa evet şu pattir püresi yapıp onun ortasını çukurlaştırıp üstüne yoğurt falan oluo ya o dimi çanak dediğin. o da güzel olur
WhatsApp :: Download whatsapp.com WhatsApp Messenger :: cross-platform mobile messaging app for iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia.Nasıl yükleniyo bu whatsapp:44:
Yoruldum yaa..Yarın gelebilirmilş misafirler 8 kişi falan gelecek herhalde..Beyaz soslu kurbik,şantili kabak tatlısı yaptım.Yarında poğaça yapıcam acep yanına ne yapsam..Eşim anemleri çağıralımmı maç var dedi.bende yorgunum dedim.NEyse o gitti dışarı içime sinmedi..Kv gelin dedimEki Görüntüle 570399
WhatsApp :: Download whatsapp.com WhatsApp Messenger :: cross-platform mobile messaging app for iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia.
GOOGLE A WHATSAPP YAZ CANIM TELEFONDAN GIRIP INDIR YUKLE TEL LISTENDE BIZIM NO OLACAK GRUBA ALICAZ BEDAVA YAZISICAZ
İndirdim.......................
Kızlara çoklu num da yolla şimdi ozelden cgrliyim seni..
ilk sayfadaki mi? ya ben çok sevmiom beyaz nevresim, o yüzden bilemedim
Allah arkadaşında hayırlısını versin emi (amin Eki Görüntüle 570383 )
yok canım 27-28.sayfada sol alt köşedeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?