Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok yaa sirken çok şarjımı yiyo oyüzden açmıyom sürekli ,arada açıp bakayom burdan devammm

nekkk allah korumuş canımmm ..eşine azcık gğldğm kızma banada
öbür konu nee niye tartıştın kuzum yaa,zaten o modda gittin eve

nektar geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya karnına sırtına denk gelseymiş ayağın nasıl oldu peki? evde hametan silverdin gibi yanık kremi varsa sürsene çabuk toparlar

kayıp şehiri çok anlatıyordunuz açtım ona adapte olmaya çalışıyorum

Trt HD de de karanlık evren diye bir belgesel var göktaşlarını anlatıyor bu daha çok sardı
enkidu o beğendiğin güzelmiş böyle çiçekli şeylere bakıyorsan english home a chakraya baksana ordakiler daha hoşuna gider

Son düzenleme:

çabucak doğurayımda canım anlamayayım.ben yüklemedim netten baktım ama olmadı.ellerine sağlık canım.ekmeksiz yine içseydin çorbanı.eşin pastaları seviyor heralde.

sağol zuzzum .bende kimin dicektim eşinin değilmiş.nolcak şimdi o.

ben kurmadım canım daha öncede bakmıştımda ücretliydi .sen ne zaman söyledin bugün kim söyledi bilmiyorum baktım ne diye.kızmayada bak.

çok gemiş olsun canım.allahtan sırtına karnına gelmemiş.dikkat etmen lazım ona .bende yanmıştım okuldayken.

valla nebilim heralde seferberlik ilan edildiğinde askere gidicek :26: böle bişey heralde

Zuzum senin esin askerlik yapmadımi niye çağırıyorlar.
Benim esimde kağıt gelmiş annesigile kaçak görünüyormus yarın gidip tecil ettirecek okuldan dolayı

enkidu o beğendiğin güzelmiş böyle çiçekli şeylere bakıyorsan english home a chakraya baksana ordakiler daha hoşuna gider

özellikle çiçekli bakmıyorum canım.nevresim takımı alıcaktım ne zamandır.şimdi doğum bahane oldu.aslında annem onuda düşünüp yapmışta nevresimi saten dantelli falan.eşimde hiç hoşlanmaz saten dantellilerden bende sevmiyorum ytaılmıyor onlarda.100tlydi taçda.english home yakında yok hem .sarevede baktım hürrem koleksiyonu vardı çingene pembesi yeşilli değişik karışık geldi bana .bende almışken pembeli lilalı alayım dedim.doğumda sermek için değiştirmelik.

eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
hıı nolucak şimdi peki :26:

yaa idda için tartıştık galiba, yemekte barıştık ama öptü, affettim gerçi o beni ben mi onu affettim bilmiyorum
yanık kremi hiç yok evde canım, ama ağrısı geçti sadece yanıyo, buz koymuştum o iyi geldi
nekk tvde "gezegen 51 "var animasyon...

bende cesuru açtım dolsun azcık izlicez
çok seveceksiniz bence, benim favorilerimden oldu

uff yaa yarın işte tavuk döner var yemeğe çıkmiycam, arkimle bişiler getirelim dedik.
bişi yapasım yok, poğaça da yapamam 2 dakkaya ne götürücem ben :26::26:
azcık peynir ve salatalık buldum sadece.. ne yapsam yaa

galiba salı günü annem geliyor.babam biran önce git diyormuş.bende bir taraftan korkuyorum bizimki sıkılır diye şimdiden ama kendisi istedi aralık başında gelsin diyordu.doğumdan sonrada kalacak.bakalım nolcak

hıım uzun kalıcak epey, bebişin kırkı çıkana kadar kalır dimmi? en doğrusu bu.. inş eşin problem çıkartmaz ama

dileğim açamadım telini, tam o an bacağım yanmış çırpınıyodum, sonra da geri arayamadım ağladım sızladım

nek geçmiş olsun canım...allah korumuş
sıkıldım yine yaa kociş içerde tv izliyo...bende mutfakta takılıyorum...minişin yeleğini bitirmeye çalışıyorum bu akşam erkenden uykum geldi yaa...bu arada biz bugün yeni tv siparişi verdik...adam her akşam film izliyodu,artık odadan hiç gelmez
enkicim annenin gelmesine az kalmış ne güzel...kızın da olacak yaa eşin sıkılmaz bence...gelince onunla oynar,zaman geçer...
yemek yemedim...2 tabak çorba içtim ama ekmek falan yemedim...artık akşamları ekmek yok okuldada tost+simit yok...okuldaki arkim şişmeye başlamış da olabilirsin dedi...hepsi kilo olmayabilirmiş

vilin eğer canın da çekiyorsa azıcık ucundan al nefsini köreltirsin

neden yeni tv siparişi verdiniz tv niz yok muydu?marka model ne?

vilin eğer canın da çekiyorsa azıcık ucundan al nefsini köreltirsin

neden yeni tv siparişi verdiniz tv niz yok muydu?marka model ne?

yok canım çorba içtim yaa canım çekmiyo artık....
tv vardı canım ama 3d değildi...şimdi 3d siparişi verdi eşim...film izliyo yaa sürekli,daha iyi bi görüntüsü olsun istiyomuş...3 tv olacak evde...lg marka sanırım...

sen nasıl oldun? senin gök gürültülü öksürükler ne alemde

oo 3 tv mi zenginsiniz valla eskiyi napacaksınız onu da yatak odasına koyun bari güle güle güzel günlerde kullanın. Biz bir tv alana kadar göbeğimiz çatladı ikinci ve üçüncüyü düşünemiyorum

öksürük aynı ama frekansı düştü yağmasamda gürlüyorum işte

güldürdün beni
yatak odasında istemiyorum ben...hem zaten yer yok ki orda...mutfaktakini annemlere vericez...o şartla yeni tv almasını kabul ettim zaten diğer büyüğü mutfağa taktırıcaz...yine 2 tane olacak yani aslında hiç gerek yoktu canım ama adam teknolojik şeylere hasta bi sürü para verecek boş yere...bi eve bi tv yeter aslında

ii akşamlar efenimmmm

eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
ne ki o bilemedim ben:26:
hiii geçmiş olsun cnm yaaa, ben tamamen kaynatmam suyu o yüzden, çok tırsarım yanıktan. bi de yarım koyarım mesela havasını da aldırırım üstüne falan yatıom çünkü bazen şiş durması sakat yani

ben izleyemiom. eşim vadiyi izlio.zaten dizi izlicek keyfim de yok...
benimki de iddia oynamış bugün, batmış bi de, üf kendi kendine takılıo onunla uğraşamıcam

bilemedim cnm ya ne yapsan acaba, sana da makarna salatasını tavsiye etsem
sevindim cnm erken gelmesine,ama inş.eşin problem çıkarmaz.zannetmiom aslında bişi olcağını bu sefer

güle güle izleyin şimdiden. 3d bizde de var toplasan 5 film izlememişizdir ama

derse gittim 3 öğrenci vardı, bi taraftan da karnım ağrımaya başladı, benim son günlerinde de bi kere bi saat falan süren bi ağrım olur, bugünkü de ondandı. 3 kişi olunca konuyu hızlıca bitirip erken bıraktım. ii ki de bırakmışım, eşimi beklerken ölüom zannettim nası bi ağrı saplandı bi anda yere çömeldim karnımı sıkıştırdım ii geldi biraz.

şimdi daha iiyim.geçti...mcdonalds'tan bişiler aldık gelirken bugün de böle doyurduk karnımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…