tam 40 dakikadır geçmiş okuyorumbır bır bııır konuşmuşsunuz yaaa...
enkim eşin haklı çıkıcak bu gidişle yollarda doğurcaksın
herkes telefonuna program yüklerse biz burdan kimle konuşcaz
okuldan geldim...tokuz diye yemek yemedik...biz okulda hamsi+salata yedik...acıktım şimdi ama yemicem...mercimek çorbam var,ekmeksiz ondan içicem azcık...gelince yaş pasta yaptım...kociş çayla birlikte pastanın çeyreğini götürdüben yemedim :18:
güzel bence canım
arkiler gelcekti ama babası rahatsızmış oraya gitceklermiş yupii :)) zaten karnım ağrıyo battaniyemi aldım eşim su koydu ama şimdi telfn geldi karakola gittiler kardeşiyle seferberlik kağıdı varmış ama eşimin mi kaynımın mı belli değil,onu öğrenmeye gittiler
Kkoras, özge, enki oh oh maşallah herkesler kurmuş whatsappı, ben rica ettiğimde kimse tınmadı ama
çok uyuzsunuz
Zuzum dikkat et su torbanaBen eve geldim eşim su torbası hazırladı, napmış artık çok mu doldurmuş, bi 5 dk sonra bastım çığlığı
patlamış kenarından, allahtan ufak yer sızıyodu, ayağıma geldişişti hep o küçük kısım, su topladı 2 saat ağladım
Karnıma da koyuyorum sırtıma da orda olsa hiç düşünemiyorumAllah korudu
kocamla da tartıştım zaten, benle ilgilenmedi dalga geçti
ambulans çağırıyımmı diyoSen rapor da alırsın pazartesiye kadar diyo
bunlar neyse de, sonra bişe için tartıştık biz şimdi suratı asık oturuyo içerde ben mutfaktayım
enkidu o beğendiğin güzelmiş böyle çiçekli şeylere bakıyorsan english home a chakraya baksana ordakiler daha hoşuna gider
hıı nolucak şimdi peki :26:eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
yaa idda için tartıştık galiba, yemekte barıştık amayok yaa sirken çok şarjımı yiyo oyüzden açmıyom sürekli ,arada açıp bakayom burdan devammm
nekkkallah korumuş canımmm ..eşine azcık gğldğm kızma banada
öbür konu nee niye tartıştın kuzum yaa,zaten o modda gittin eve
yanık kremi hiç yok evde canım, ama ağrısı geçti sadece yanıyo, buz koymuştum o iyi geldinektar geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya karnına sırtına denk gelseymişayağın nasıl oldu peki? evde hametan silverdin gibi yanık kremi varsa sürsene çabuk toparlar
kayıp şehiri çok anlatıyordunuz açtım ona adapte olmaya çalışıyorum
çok seveceksiniz bence, benim favorilerimden oldunekk tvde "gezegen 51 "var animasyon...
bende cesuru açtım dolsun azcık izlicez
enkidu taç ın ki uygunmuş aslında english home da da 75-80 e geliyor. izlediğim program bitti
hıım uzun kalıcak epey, bebişin kırkı çıkana kadar kalır dimmi? en doğrusu bu.. inş eşin problem çıkartmaz amagaliba salı günü annem geliyor.babam biran önce git diyormuş.bende bir taraftan korkuyorum bizimki sıkılır diye şimdiden ama kendisi istedi aralık başında gelsin diyordu.doğumdan sonrada kalacak.bakalım nolcak
vilin eğer canın da çekiyorsa azıcık ucundan al nefsini köreltirsin
neden yeni tv siparişi verdiniz tv niz yok muydu?marka model ne?
oo 3 tv mi zenginsiniz valla eskiyi napacaksınız onu da yatak odasına koyun bariyok canım çorba içtim yaa canım çekmiyo artık....
tv vardı canım ama 3d değildi...şimdi 3d siparişi verdi eşim...film izliyo yaa sürekli,daha iyi bi görüntüsü olsun istiyomuş...3 tv olacak evde...lg marka sanırım...
sen nasıl oldun? senin gök gürültülü öksürükler ne alemde
oo 3 tv mi zenginsiniz valla eskiyi napacaksınız onu da yatak odasına koyun barigüle güle güzel günlerde kullanın. Biz bir tv alana kadar göbeğimiz çatladı ikinci ve üçüncüyü düşünemiyorum
öksürük aynı ama frekansı düştü yağmasamda gürlüyorum işte
ne ki o bilemedim ben:26:eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
hiiiDileğe katılıyorum, allah arkadaşın da hayırlısını versin
Kkoras, özge, enki oh oh maşallah herkesler kurmuş whatsappı, ben rica ettiğimde kimse tınmadı ama
çok uyuzsunuz
..
Zuzum dikkat et su torbanaBen eve geldim eşim su torbası hazırladı, napmış artık çok mu doldurmuş, bi 5 dk sonra bastım çığlığı
patlamış kenarından, allahtan ufak yer sızıyodu, ayağıma geldişişti hep o küçük kısım, su topladı 2 saat ağladım
Karnıma da koyuyorum sırtıma da orda olsa hiç düşünemiyorumAllah korudu
kocamla da tartıştım zaten, benle ilgilenmedi dalga geçti
ambulans çağırıyımmı diyoSen rapor da alırsın pazartesiye kadar diyo
bunlar neyse de, sonra bişe için tartıştık biz şimdi suratı asık oturuyo içerde ben mutfaktayım
ben izleyemiom. eşim vadiyi izlio.zaten dizi izlicek keyfim de yok...nektar geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya karnına sırtına denk gelseymişayağın nasıl oldu peki? evde hametan silverdin gibi yanık kremi varsa sürsene çabuk toparlar
kayıp şehiri çok anlatıyordunuz açtım ona adapte olmaya çalışıyorum
benimki de iddia oynamış bugün, batmış bi de, üf kendi kendine takılıo onunla uğraşamıcamhıı nolucak şimdi peki :26:
yaa idda için tartıştık galiba, yemekte barıştık amaöptü, affettim gerçi o beni ben mi onu affettim bilmiyorum
yanık kremi hiç yok evde canım, ama ağrısı geçti sadece yanıyo, buz koymuştum o iyi geldi
çok seveceksiniz bence, benim favorilerimden oldu
uff yaa yarın işte tavuk döner var yemeğe çıkmiycam, arkimle bişiler getirelim dedik.
bişi yapasım yok, poğaça da yapamam 2 dakkaya ne götürücem ben :26::26:
azcık peynir ve salatalık buldum sadece.. ne yapsam yaa
sevindim cnm erken gelmesine,ama inş.eşin problem çıkarmaz.zannetmiom aslında bişi olcağını bu sefergaliba salı günü annem geliyor.babam biran önce git diyormuş.bende bir taraftan korkuyorum bizimki sıkılır diye şimdiden ama kendisi istedi aralık başında gelsin diyordu.doğumdan sonrada kalacak.bakalım nolcak
yok canım çorba içtim yaa canım çekmiyo artık....
tv vardı canım ama 3d değildi...şimdi 3d siparişi verdi eşim...film izliyo yaa sürekli,daha iyi bi görüntüsü olsun istiyomuş...3 tv olacak evde...lg marka sanırım...
sen nasıl oldun? senin gök gürültülü öksürükler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?