Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hıım uzun kalıcak epey, bebişin kırkı çıkana kadar kalır dimmi? en doğrusu bu.. inş eşin problem çıkartmaz ama :

sevindim cnm erken gelmesine,ama inş.eşin problem çıkarmaz.zannetmiom aslında bişi olcağını bu sefer34:

Evet canım uzun olacak ama kırkı çıkana kadar kalmaz.babamda var memlekette.annemde sıkılır burda.işallah.

Evet az kaldı canım .işallah öle olur.kaynanadan fayda yok zaten.eşimde istiyodu zaten .bende ekmek yemedim ama eşim geldi ekmekle peynir yedi benimde canım istedi yedim biraz.şişlik olabilir canım benimde bariz bir kilom yok ama şiştim onun kilosu .

İşallah bişe olmaz canım.eşimin aklı bende oluyordu rahat edecek zaten.halimi görüyor artık.annesindende ümidi kalmadıya

Sanada geçmiş olsun.ağrı fena

hı nekim ya ben de senin gibi başıma gelen bi olayı anlatıcaktım bak unuttum

geçenlerde yatak odasında üstümüzü değiştirioz ben yere doğru eğildim, tam o sırada da eşim dirseğini yukarı doğru kaldırıomuş dudağıma bi çarptı, ben yere yığıldım ağla allah ağla salya sümük oldum adam da bakakaldı, bi damla da kan geldi onu gördükçe daha da ağladım, neyse sonra sakinleştim.eşim de ben de dalga geçiosonradan, gören de bişi oldu zannedicek ne çok ağladın dio,acımıştı ama napiim

ben de havasını alıyorum, eşim şişirmiş balon gibi. patlatacan bi gün bunu dedim de hatta..
patlayınca da söylendim işte şişirmeseydin etmeseydin, astı suratını

kalktım gece gece minik pizzalardan yaptım domatesli, biberli peynirli çok da şahane olmadılar ama fena da değil
az bişe de pastırmalı kaşarlı yaptım. Salatalık da götürürüm tamamdır. Napim yaa
Öldüm yorgunluktan ama daha duş alıcam

sana da geçmiş olsun Ayşam :26: kist mi ağrı yapıyo bukadar şiddetli acaba ((
azcık dikkat etsin onlar da paldır küldür haareket ediyolar çoğu zaman!
az önce benim eşim de, tezgahın üstünde pizzalara şekil veriyorum, çay demlemiş, çaydanlığın üstünü aldı ayağımın üzerine tutmuş, ayağıma kaynar su damladı.
Cırladım gene! Yakacak beni bu akşam yaa!!

Nekim sen dediğin zaman benim akıllı tlf yoktu biliyosunOndan yani cnmGeçmiş olsun cnm..Can havliyle eşine kızmışsın cnm ama barışışsınız..Benim de geçen sene yanmıştı ayağım su torbasından.Üzerine bastımsalak gibi..İlk gün ağlattı resmen yatarken ayağım kovanın içinde yattım.Ertesi günü ayağım biraz şiş gibiydi ama iyiydi.Gün bilealdım hatta.Sonraki günlerde kabarcık oluştu..İçi sulandı.O su eti eritiyomuş heralde..SOnra patladı et parçası gibi ten..Ama Allaha şükür ilk gün dışında pek ağrımamıştı..Arada kemiğim ağrımıştı.Kv eşim pansuman yapmıştı ..Bizde de bana bişey olsa kendimle dalga geçerim eşim telaşlanır..Hatta geçenlerde kabak kesiyodum elime gelidi bıçak kanadı baya oynuyorum elimle bana kızdı bırak aşkım yarabandına sar hemen diye

Ayşam kistten olabilir ağrı.Geçmiş olsun

Enkidu niye eşin sıkılır ki:26::26:

Günaydın kızlarEki Görüntüle 570617 Akşam kv ler gelmedi kp yatmış erkenden..Tam seviniyim derken eşim bi abiyle geliyoz dedi neyse çay demledim .Bişeyler hazırladım..Elime tlf aldım yatak odasına geçtim..Tam size yazacakken sayfa kapandı falan sonra yattım..Sonra misafir gitti eşim gelmiş yanıma uyandım ..Ben uyucam dedim niye dedi yorgunum dedim..Oturalım mı istedi ne.. bizle beraber 5 aile olabiliriz dedi ..Gelselerdi işte 2 aile dedim.Millet çağırmaya çağırmıyo gelmeye bayılıyolar dedim..Ne tuhaf buranın halkı dedim..tabi gelenlerden 1 aile gelmişti daha önce diğerleri hiç gelmemişti..Neyse.O zaman kabak tatlısı iptal..O kadar çıkmaz çünküDün eşimlerde koymuştum..Hali hazırda bi kurabiyem var..

İki sabahtırda beni uyandırmıyo kendi kalkıp gidiyo işe kaldırsaydın ya diyorum

koras, ne çok misafir ağırlıyosun kuzum bu ara, neyse ki evdesin çalışsan hiçç çekilmezdi..
ay ben bu smileye bayılıyorumm, msn de ne çok kullanırdık arkadaşım geldi aklıma şimdi görünce Eki Görüntüle 570624

Günaydın herkese
ben hala şutlanmamışım, ama yakındır.. ispiyon ederler

Cnm eşim çağıralım mı diyo bende tamam diyorum..Ama bundan sonra çağıranları çağırcamBide erkek ark abileri geliyo 2 haftada falan onlara bişey demem arapça harflerini geliştiriyolar ..Öyle işte..Sistemden görmezler inş cnm int girdiğini:26:

ayşinim ben de izlemem pek tv ama eşim kesin izler,hatta başından kalkmaz zaten tvyi kendine aldı...
koras bi ara dilşad çok misafir ağırlıyodu,sıra sana geldi şimdi kolay gelsin canım...
nek, eşin seni yakmaya kesin karar vermiş heralde bi damla da sen onun ayağına damlatsaydın sıcak sudan,bak nasıl dikkat ediyo ondan sonra
günaydın kızlar...
hem yemeğim yok,hem de işim çok...çalışmaya gidiyorum hemen

günaydın kızlar çeneler düşmüş yine oku oku bitmiyor.

nekim geçmiş olsun cnm eşina yakmış seni

korascım kolay gelsin cnm yine misafirler geliyomuş bigünde kendileri çağırmıyorsa siz deyin biz gelecez..

Son düzenleme:
günaydın kızlar:80:
bu hafta bi bitmedi işe salı günü başlamama rağmen çrş prş bugünü cmt sanarak kalktım

bilmediğim bi numara var grupta galiba kamile dimi:44:

zeynebim umarım annenin uzun kalması eşinde olumsuzluk yaratmaz. ben ilginin bebekte olacağını ve kimsenin gerginlik yaratmıcanı düşünüoum
nevresimi de pek beğenmedim

nekim geçmiş olsun kötü olur yaa iyiki az bişi sızdırmış yoksa çok fena olurdu :18: bende çok korkarım eşim hazırlayınca içim rahat etmez kendim açıp havasını iyice alırım :106:
seni aradım çünkü özgeyi ispiyonlayacaktım

zuzu isabet olmuş gelmedikleri valla.

kızlar bende annemlere gittim fırında makarna yapmış bende yaş pasta almıştım
yedik içtik eve indim dizinin başını kaçırdım birazdan onu izlicem.
sonra eşim geldi kocaman bir 5M migros poşeti film getirmiş şok oldum yaa
nereyi patlattım dioum sölemio
onları ayırdım saat 12ye kadar belki 100-150 arası vardır
çok sevindim izle izle bitmez tüm kış izleriz artık dio eşim

alishiam seninde dudağın mı kanadı oyy oyy oyy kıyamam

başka kime ne dicektim :44:

kızlar,yeni tv gelince mutfaktakini annemlere vericektik...eşim öyle söz vermişti bana...dün tv aldığına annesiyle babası kızmış...oda babasına mutfaktakini bizimkilere vereceğimizi söylemiş...oda tabiki kvye...kv aradı az önce...niye israf yapıyosunuz falan diye başladı...tvyi annemlere vereceğimizi bildiğini de söyleyemiyo ama ima ediyo...kocan o tvnin birini satmaz,gider birine hibe eder...takip et de öyle bi şey yapmasın diyo yani resmen annenlere vermeyin demek istedi...bi sürü saydı...bende bana bi şey deme,oğluna de,ben almadım,o aldı dedim...ama çok sinirlendim eşime...fikir eşimden çıkmıştı oysa,o demişti annenlere veririz birini diye...şimdi yan çizdi...bende eşimi aradım,bi sürü laf saydım...ne yaparsan yap tvyi dedim...sinirimden de ağladım bi sürü...
(bu arada arada bi şey yok ama annemlerle kvler pek görüşmezler...tvyi bizde görmezlerdi verseydik eğer...)

aa ne saçma yaa kendine ne sizin malınız ister atar ister başkasına verirsiniz ne karışıyo böle sizin işlerinize nekadar ayıp yaa eşin ne dedi sana açsın annesiyle kendi konuşsun.47: boşa strese soktu seni sabah sabah.

enkim bende kızlara katılıyorum cnm sen strese girme eşim sıkılır yine bebişle oyalanmaktan ona vakit kalmaz cnm zaten.

zuzum senin esin askerlik yapmadımi niye çağırıyorlar.
Benim esimde kağıt gelmiş annesigile kaçak görünüyormus yarın gidip tecil ettirecek okuldan dolayı

yaptı canım ,mavi bereli

hıı nolucak şimdi peki :26:

çok seveceksiniz bence, benim favorilerimden oldu

ne ki o bilemedim ben:26:

ya işte savaş çıkarsa (allah korusun) seferberlik ilan ediliyo yaa, tekrardan askere çağırcaklar ozamn ,savaşa yanii :18:

Nekk ben çok sevdim filmi yaa eşimde beğendi..hatta sonunda kız annesine ağladı yaa güneş doğarken ay bi ağladım orda :) hem eğlenceli hem duygusaldı Teşekkür ederim bana bu duyguları yaşattığın için

Hee eşinlede kavganı anlamadım hee, hoş daha kendiniz bilem anlamamışsınız :))) neyse canın kavga istişyodu rahatlamışsındır azbiraz

Günaydın diyim bide :) ayşa sirken sabah tartıldım 59,2

Enkimm alıntılamışım yazmamışım :)

şimdiden ne stres yapıyosun canm yaa, du bakalım bi gelsin annen ozamn bile düşünme sürekli stresmi yapcan kendine ,aman ne zaman sıkılcak diyee ...
Adamı hasta etmesin kocanda hee,düşünme şimdi bunu ,negüzel annen nekadar faydalı olcak sana

canım yaa akşam eşim acaba annenlere vermesek de satsak mı dedi...bende söylediğini bilmiyorum yaa söz verdin bana dedim...tamam o zaman dedi...muhtemelen eşim bizimkilere vereceğini söyleyince kızdılar,bari sat dediler...eşim diyo ki o kadar üstüme geldi ki annem tvyi iptal ettircektim ama kabul etmedi site...en azından vericez demeseydi,onlara satıcaz derdik...az önce aradı eşim ben soğuk konuşunca kapattı...hemen niye söylüyosun diye kızdım...al tvlerini naparsan yap,istemem artık dedim...hala sinirim tepemde yaa kvlerin karışması zaten beni artık çok sinir etmeye başladı...yarın samsuna gidecekler,gelir misin dedi kv ama gitmicem

ama yaaa akşam akşam ne çok konuşmuşsunuz, hayatta okuyamam ben bu kadar sayfayı (

bizim gecemiz rahat geçti çok şükür, ateşi çıkmadı oğluşumun. ama burnu tıkandı, o zorluyor biraz. geçmişte önemli birşey var mı kızlarrrr

gunaydın kızlar

hala evdeyim çıkacam birazdan önce size bi bakayım dedim

vilin k validene neymiş??? ister satarsınız ister annene veririsiniz ister de karadenize atarsınız mal sizin para sizin

hele bi de sen de çalışıyorsun ona mı kamış sizin evin giderini hesabını yapmak

eşin doğru söylemiyor eğer internet üzerinden aldıysa tv yi uzaktan alım olduğu için koşulsuz 15 gün içinde iade hakkı var ya biliyor da söylemiyor yada bilmiyor böyle bir şeyi

yerinde olsam k validen aradığında direk yoo annemlere vermeye karar verdik der ettiği lafları da hiç dinlemezdim

TAÇ | Online Katalog

kızlar burdaki sayfadki beyaz nevresim takımı nasıl sizce.

söylediğin sade güzelmiş canım

ilk sayfadaki mi? ya ben çok sevmiom beyaz nevresim, o yüzden bilemedim
ben de düz beyaz sevmem otel gibi geliyor

eşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
41 yaşına kadar devam etmez mi seferberlik, benm eşimde de var
nekimm geçmiş olsun

bizim de salonda ve oturma odasında var, ama ben mutfak duvarına da istiyorum led, eşim de kendi evimizin mutfağına göre alırız diyo zaten her şey kendi evimize geçince :) bakalım o zaman hangileri alıncak

ayy sorma artık öle misafir almıyorum, işittiriyorlar çağırmıyorsunuz falan filan ben de geçiştiriyorum

ona neymiş, hem sen de çalışıyorsun istediğini alır verirsin annene

annem bileklerinden ameliyatlı zor kullanıyor ince işlerde ellerini, soğan doğrayıcı aldım geldim şimdi, dün doğrarken ağlamış, rondoyu da bi soğan için kirletmeyi gözüm kesmiyor diyor, ufak bişe, iplisi vardı bunların ama bulamadım, elle kapağını hafif çevirince dönüyo bıçak kısmı, öğlen babamla yollıcam anneme aradım söledim aldım sana diye, hem kızıyo paranı niye harcıyosun diye hem de nasıl dua etti, senin çocukların da seni düşünsün memnun etsin diye,
günaydın kızlar

sen ne die ağlıosun yaa
ben karnım burnumda çalışıoum evimin tek parça eşyası yada tek pul paramın hesabı kimseye düşmez derdim kv
ne münasebet hibe lafını edince aileni kastetmiş ne kadar ayıp yaa
dün öğrenip bugün sabahına arıo kadına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…