hıım uzun kalıcak epey, bebişin kırkı çıkana kadar kalır dimmi? en doğrusu bu.. inş eşin problem çıkartmaz ama :
enkicim annenin gelmesine az kalmış ne güzel...kızın da olacak yaa eşin sıkılmaz bence...gelince onunla oynar,zaman geçer...
yemek yemedim...2 tabak çorba içtim ama ekmek falan yemedim...artık akşamları ekmek yokokuldada tost+simit yok...okuldaki arkim şişmeye başlamış da olabilirsin dedi...hepsi kilo olmayabilirmiş
sevindim cnm erken gelmesine,ama inş.eşin problem çıkarmaz.zannetmiom aslında bişi olcağını bu sefer34:
ben de havasını alıyorum, eşim şişirmiş balon gibi. patlatacan bi gün bunu dedim de hatta..hiiigeçmiş olsun cnm yaaa, ben tamamen kaynatmam suyu o yüzden, çok tırsarım yanıktan. bi de yarım koyarım mesela havasını da aldırırım üstüne falan yatıom çünkü bazen şiş durması sakat yani
ben izleyemiom. eşim vadiyi izlio.zaten dizi izlicek keyfim de yok...
benimki de iddia oynamış bugün, batmış bi de, üf kendi kendine takılıo onunla uğraşamıcam
bilemedim cnm ya ne yapsan acaba, sana da makarna salatasını tavsiye etsem
derse gittim 3 öğrenci vardı, bi taraftan da karnım ağrımaya başladı, benim son günlerinde de bi kere bi saat falan süren bi ağrım olur, bugünkü de ondandı. 3 kişi olunca konuyu hızlıca bitirip erken bıraktım. ii ki de bırakmışım, eşimi beklerken ölüom zannettim nası bi ağrı saplandı bi anda yere çömeldim karnımı sıkıştırdım ii geldi biraz.
şimdi daha iiyim.geçti...mcdonalds'tan bişiler aldık gelirken bugün de böle doyurduk karnımızı
azcık dikkat etsin onlar dahı nekim ya ben de senin gibi başıma gelen bi olayı anlatıcaktım bak unuttum
geçenlerde yatak odasında üstümüzü değiştirioz ben yere doğru eğildim, tam o sırada da eşim dirseğini yukarı doğru kaldırıomuş dudağıma bi çarptı, ben yere yığıldım ağla allah ağla salya sümük oldum adam da bakakaldı, bi damla da kan geldi onu gördükçe daha da ağladım, neyse sonra sakinleştim.eşim de ben de dalga geçiosonradan, gören de bişi oldu zannedicek ne çok ağladın dio,acımıştı ama napiim
koras, ne çok misafir ağırlıyosun kuzum bu ara, neyse ki evdesin çalışsan hiçç çekilmezdi..
ay ben bu smileye bayılıyorumm, msn de ne çok kullanırdık arkadaşım geldi aklıma şimdi görünce Eki Görüntüle 570624
Günaydın herkese
ben hala şutlanmamışım, ama yakındır.. ispiyon ederler
kızlar,yeni tv gelince mutfaktakini annemlere vericektik...eşim öyle söz vermişti bana...dün tv aldığına annesiyle babası kızmış...oda babasına mutfaktakini bizimkilere vereceğimizi söylemiş...oda tabiki kvye...kv aradı az önce...niye israf yapıyosunuz falan diye başladı...tvyi annemlere vereceğimizi bildiğini de söyleyemiyo ama ima ediyo...kocan o tvnin birini satmaz,gider birine hibe eder...takip et de öyle bi şey yapmasın diyoyani resmen annenlere vermeyin demek istedi...bi sürü saydı...bende bana bi şey deme,oğluna de,ben almadım,o aldı dedim...ama çok sinirlendim eşime...fikir eşimden çıkmıştı oysa,o demişti annenlere veririz birini diye...şimdi yan çizdi...bende eşimi aradım,bi sürü laf saydım...ne yaparsan yap tvyi dedim...sinirimden de ağladım bi sürü...
(bu arada arada bi şey yok ama annemlerle kvler pek görüşmezler...tvyi bizde görmezlerdi verseydik eğer...)
zuzum senin esin askerlik yapmadımi niye çağırıyorlar.
Benim esimde kağıt gelmiş annesigile kaçak görünüyormus yarın gidip tecil ettirecek okuldan dolayı
hıı nolucak şimdi peki :26:
çok seveceksiniz bence, benim favorilerimden oldu
galiba salı günü annem geliyor.babam biran önce git diyormuş.bende bir taraftan korkuyorum bizimki sıkılır diye şimdiden ama kendisi istedi aralık başında gelsin diyordu.doğumdan sonrada kalacak.bakalım nolcak
ne ki o bilemedim ben:26:
geçenlerde yatak odasında üstümüzü değiştirioz ben yere doğru eğildim, tam o sırada da eşim dirseğini yukarı doğru kaldırıomuş dudağıma bi çarptı, ben yere yığıldım ağla allah ağla salya sümük oldum adam da bakakaldı, bi damla da kan geldi onu gördükçe daha da ağladım, neyse sonra sakinleştim.eşim de ben de dalga geçiosonradan, gören de bişi oldu zannedicek ne çok ağladın dio,acımıştı ama napiim
aa ne saçma yaa kendine ne sizin malınız ister atar ister başkasına verirsiniz ne karışıyo böle sizin işlerinize nekadar ayıp yaa eşin ne dedi sana açsın annesiyle kendi konuşsun.47: boşa strese soktu seni sabah sabah.
ben de düz beyaz sevmem otel gibi geliyorilk sayfadaki mi? ya ben çok sevmiom beyaz nevresim, o yüzden bilemedim
41 yaşına kadar devam etmez mi seferberlik, benm eşimde de vareşimin seferberliği vardı ,yaşından dolayı düşmüş...kardeşine vermişler seferberliği
nekimm geçmiş olsunDileğe katılıyorum, allah arkadaşın da hayırlısını versin
Kkoras, özge, enki oh oh maşallah herkesler kurmuş whatsappı, ben rica ettiğimde kimse tınmadı ama
çok uyuzsunuz
..
Zuzum dikkat et su torbanaBen eve geldim eşim su torbası hazırladı, napmış artık çok mu doldurmuş, bi 5 dk sonra bastım çığlığı
patlamış kenarından, allahtan ufak yer sızıyodu, ayağıma geldişişti hep o küçük kısım, su topladı 2 saat ağladım
Karnıma da koyuyorum sırtıma da orda olsa hiç düşünemiyorumAllah korudu
kocamla da tartıştım zaten, benle ilgilenmedi dalga geçti
ambulans çağırıyımmı diyoSen rapor da alırsın pazartesiye kadar diyo
bunlar neyse de, sonra bişe için tartıştık biz şimdi suratı asık oturuyo içerde ben mutfaktayım
bizim de salonda ve oturma odasında var, ama ben mutfak duvarına da istiyorum led, eşim de kendi evimizin mutfağına göre alırız diyo zaten her şey kendi evimize geçince :) bakalım o zaman hangileri alıncakyok canım çorba içtim yaa canım çekmiyo artık....
tv vardı canım ama 3d değildi...şimdi 3d siparişi verdi eşim...film izliyo yaa sürekli,daha iyi bi görüntüsü olsun istiyomuş...3 tv olacak evde...lg marka sanırım...
sen nasıl oldun? senin gök gürültülü öksürükler ne alemde
ayy sorma artık öle misafir almıyorum, işittiriyorlar çağırmıyorsunuz falan filan ben de geçiştiriyorumayşinim ben de izlemem pek tv ama eşim kesin izler,hatta başından kalkmazzaten tvyi kendine aldı...
koras bi ara dilşad çok misafir ağırlıyodu,sıra sana geldi şimdikolay gelsin canım...
nek, eşin seni yakmaya kesin karar vermiş heraldebi damla da sen onun ayağına damlatsaydın sıcak sudan,bak nasıl dikkat ediyo ondan sonra
günaydın kızlar...
hem yemeğim yok,hem de işim çok...çalışmaya gidiyorum hemen
kızlar,yeni tv gelince mutfaktakini annemlere vericektik...eşim öyle söz vermişti bana...dün tv aldığına annesiyle babası kızmış...oda babasına mutfaktakini bizimkilere vereceğimizi söylemiş...oda tabiki kvye...kv aradı az önce...niye israf yapıyosunuz falan diye başladı...tvyi annemlere vereceğimizi bildiğini de söyleyemiyo ama ima ediyo...kocan o tvnin birini satmaz,gider birine hibe eder...takip et de öyle bi şey yapmasın diyoyani resmen annenlere vermeyin demek istedi...bi sürü saydı...bende bana bi şey deme,oğluna de,ben almadım,o aldı dedim...ama çok sinirlendim eşime...fikir eşimden çıkmıştı oysa,o demişti annenlere veririz birini diye...şimdi yan çizdi...bende eşimi aradım,bi sürü laf saydım...ne yaparsan yap tvyi dedim...sinirimden de ağladım bi sürü...
(bu arada arada bi şey yok ama annemlerle kvler pek görüşmezler...tvyi bizde görmezlerdi verseydik eğer...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?