Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

valla ben bile burdan sinir oldum.tabi okadar ayrıntı vermesine ne gerek vardı yani ya verse bile kv bukadar karışması çok saçma yani gitme zaten tepkini anlasın..

yarenim gözünaydın cnm ateşsiz atlatmışsınz darısı diğer aşınlarına olsun inşallah..

dilekk maşallah okadar filmi izle izle bitmez artık beğendiklerini söle bizede.

Son düzenleme:
Vilin ne diyim..Parayı ondan alsanız hadi neyse dicem de onlara bi zararınız yok..Kendi paranız istediğinizi alırsınız..İstediğiniz şeyi de istediğinize verirsiniz..Karışmasın kv de de artıkAma eşinde de kabahat buldum biraz..Böyle tepki vereceklerini biliyosa demesin,üstelik ailene satalım da ne demek çok ayıp

eşim bilmiyo olabilir canım...2500 liraya aldığını duyunca o kadar parayı kenara koymak varken boşu boşuna tv aldın diye kızmışlar...hatta kv dün eşimi 3 kez aramış...ben kvnin bildiğini bilseydim ona göre bi şeyler söylerdim ama şok oldum o an...

çok sinirlerim bozuldu canım yaa yüze gelmek de istemiyorum...ama hibe etmek ne demektir yaa tamam benim ailemin durumu onlar ya da biz kadar iyi değil ama bunu söylemeye de hiç hakkı yok...ayrıca benim ailem böyle bi istekte bulunmadı,eşim ilk olarak kendisi söyledi...benim de hoşuma gitti fikir...o an şokla ne dicemi bilemedim...akşam kesin kavga var eşimle...bu kez çok ağır konuşucam...

rica ederim bebeyim
ben de o sahnede çok duygulandım :)) birde annesi ayıyken bile hala nazik ve kibar olmaya çalışıyor ya, o kısımları çok hoştu

amaan eşim bi uyuz zaten bu ara, takılmiycam çok ona yoksa fena kavga etcez
az önce de aramış, bu ocağın üstü ne böyle nasıl açy demliycem diye
(ocağın üzerine cif döküp bıraktım, demirlerini de bul. mak. attım)
"sallama çay yap" dedim, "yok ya" diyo.. "istersen 2 dakkada gelip siliyim o zaman??" dedim anladı kapattı. ay uğraşamiycam onunla

vilişş, kv çok ayıp etmiş.. eşin de sözünden kıvırmaya çalışmakla ayıp ediyo :26:
hem sen de tvni kime veririsen ver modlarına girme, onun olduğu kadar snein de o evdeki herşey. Alsın kendi anasının evine götürsün okadar kıskançlandılarsa! Ay benim imkanım olsa sizin gibi gider anneme yeni televizyon alırdım görürlerdi o zaman!

canım bunlar ailecek parayı çok seviyolar...kendilerince bi sürü para verip aldılar,zarar edecekler diye düşünmüşlerdir...onlara parayla sattık derdik ama para almazdık,ağızları kapanmış olurdu...yoksa tabiki de parayla satılır mı hiç...kendi ailesine de verse ben asla bi şey demezdim...paranın lafını bile ettirmezdim...

günaydınnnnnn

cidden dünucuz kurtarmışsın kendini

ya bilmiom kistten mi oluo:26:
eşin mi çağırıo peki? yoksa onlar mı biz size gelicez müsaitseniz falan diolar:44:eğer öleyse bi gün de siz diyin biz size gelicez die

yok artık ya ona neymiş amma konuşmuş yaaa bi tv için, eşini de ayıpladım hem fikir ondan çıkıo hem de çekindiğinden sessiz kalıo, hem de sana ayak yapıo satalım mı falan die.ama kıyamam sanaaa, ne die ağladın o kadar boşver yaaaa millet çok fesat

vilinnn sinir oldum kvne. mal sizn malınız, ona ne oluyor!!! eşin de niye söylemiş ki. keşke verseydin ağzının payını kvne. hibe eder falan ne kadar ayıp etmiş. direkt söyleseydin, ben anneme hediye etcem tvyi diye. sen hamişsin canım, içine atıp sıkılacağına, sen söyle onlar sıkılsın. strese gelmez hamişlik.

Nekin dediğine katılıyorum cnm..İmkanınız olmasa tamam da.2500 tl de çok yüksek bi meblağ değil tv için..Biz 2 sene önce 1500 tl ye almıştık..Ailene demişmiydin cnm tv yi size vericez diye :44:
Bi laf vardır fakirler yoksullar doyarda zenginleri doyuramıyoruz ki(kv nler) ..

Son düzenleme:
vilinciğim kv 1-2 laf desen hak ediyor yani onane.sen çalışıyosun eşinde onlardan para alıp almıyosunuz ki .eviniz ocağınız ayrı.eşinde ayıp etmiş annesine lafını söyleyememiş.annenlere verseniz nolcaktı ilk fikirde eşinden çıkmış bunu aileisne söyleseydi ya.bence kv fazla yüz verme artık.herşeyinize karışmaya çalışıyor.eşinede tavrını koy.

eşin mi çağırıo peki? yoksa onlar mı biz size gelicez müsaitseniz falan diolar:44:eğer öleyse bi gün de siz diyin biz size gelicez die

Eşim çağırıyo cnm..Ama 2-3 aydır aile olarak çağırmıyoduk..Çağırdığı kişiler de onun çevresinden(tarikat) bide akrabası pek yok eşimin canı sıkılıyo da olabilir..Aslında bi günümüz vardı arkadaş günü çıktık ordan ..Arkadaşlarının düşünce yapısı hoşuna gitmiyomuş

yaaa kızlar o kadar doldum ki anlatamam
en çok eşime kızgınım zaten...başı sıkışınca söylediği şey benim ailemi kötü durum düşürdü...daha önce biz tül alırken kampanya vardı...bize 70-80 liralık bi tv hediye etmişlerdi...onu annemlere vermiştik ama o da hiç çalışmadı...mahcup olduk sonra...hediye edilen şey o kadar olur...küçük bi şeydi zaten...eşim sanırım onu telafi etmek için mutfaktakini onlara veririz dedi...o da yeni tv...daha bi kaç ay oldu alalı...ondan böyle laf ediyo bunlar...
ama bu akşam eşimle çok sert konuşucam...kvyide uzun bi süre aramicam...eltimler aramıyolar yaa onlara sinir oluyodu...biraz da ben aramıyım da görsün...başlar eşimi aramaya ondan sonra...vilin beni niye hiç aramıyo diye...haketmiyo ki...ama o tv annemlere gidecek...onlarda hiiiiç sesini çıkaramicak,çatlicak...

slm kızlar çok kötü bir gecenin ardından berbatım midem çok kötü sabahtır

çağanın ishali azaldı gibi daha iyiye gidiyor ama gece yine 4:00 te kalktı sabah 1 sat uymadı

GAaaa Gaaaa gaaakkkkkkkk diyip durdu gaklıyo çocuk nerden öğrendi bilemedim miyav dese anlıcam evde kuş yok çünki...

nese ben bi geçmişe bakayım(huyum batsın...)

çok sevindim yaa tosun yüklenmiş gelmiş
sölerim canım izledikçe
uff çok kıskandım film koleksiyonunuzu

vilişş, keşke dediğini yapsan
ama 2-3 güne kalmaz yemeğe alırsın kv'ni, samsuna gidersiniz birlikte.
azcık tavrını sürdür canım yaa, çok yüz bulmuş senden

cnm bişiyi anlamadım ben. o tv'yi siz kendi paranızla aldınız dimi? kv'ler falan almadı yani:26:
ay aklım almıo yaaa nası karışabilir yani sizin malınıza

bence de cnm tavrını koy, arama.çok mu lazım aynı yerde yaşıosunuz zatenben kv'yi bi tek bişi sorcağımda ararım yani tamam aynı apartmandayız ama uzun süre görüşmediğimiz oluo. olsun yani yine de nie arıyım ki zırt pırt nasılsın die sormaya

eşinle de sakince konuş üzme kendini sakın, ne düşünüosan aynen söle,ama tartışmayın bi başkası için birbirinizi kırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…