zeynebim umarım annenin uzun kalması eşinde olumsuzluk yaratmaz. ben ilginin bebekte olacağını ve kimsenin gerginlik yaratmıcanı düşünüoum
nevresimi de pek beğenmedim
sonra eşim geldi kocaman bir 5M migros poşeti film getirmişşok oldum yaa
nereyi patlattım dioum sölemio
onları ayırdım saat 12ye kadar belki 100-150 arası vardır
çok sevindim izle izle bitmeztüm kış izleriz artık dio eşim :
Enkimm alıntılamışım yazmamışım :)
şimdiden ne stres yapıyosun canm yaa, du bakalım bi gelsin annen ozamn bile düşünme sürekli stresmi yapcan kendine ,aman ne zaman sıkılcak diyee ...
Adamı hasta etmesin kocanda hee,düşünme şimdi bunu ,negüzel annen nekadar faydalı olcak sana
işallah yaratmaz dileğim.bebekle ilgilenecekler galiba.söyledim akşam salı veya çarşamba geliyor diye .oooo kaynana geliyor diyor.gelsin gelsin diyor bende rahatlarım aklım sende kalmaz diyor.kaynanan güzel güzel yemekler yapar diyor.formdan düştüm diyor.nevresimide pembeli lilalı alayım dedim çiçekli vardı .ben farklı şekilde desenli seviyorum ama yoktu bidaha bakarım olmadı annem gelince.
ne güzel film izlersiniz işte sıkılmazsınız.
ne bilim aklıma geliyor işte ama bişe olmıcak galiba .eşim gayet rahatta ben düşünüyorum işte.
eşim istiyodu zaten canım gelmesini.bebiş gelince sıkılmaz zaten.gelene kadarda aklı bende kalmayacağı için rahat olacak.
canım yaa akşam eşim acaba annenlere vermesek de satsak mı dedi...bende söylediğini bilmiyorum yaa söz verdin bana dedim...tamam o zaman dedi...muhtemelen eşim bizimkilere vereceğini söyleyince kızdılar,bari sat dediler...eşim diyo ki o kadar üstüme geldi ki annem tvyi iptal ettircektim ama kabul etmedi site...en azından vericez demeseydi,onlara satıcaz derdik...az önce aradı eşim ben soğuk konuşunca kapattı...hemen niye söylüyosun diye kızdım...al tvlerini naparsan yap,istemem artık dedim...hala sinirim tepemde yaakvlerin karışması zaten beni artık çok sinir etmeye başladı...yarın samsuna gidecekler,gelir misin dedi kv ama gitmicem
eşim bilmiyo olabilir canım...2500 liraya aldığını duyunca o kadar parayı kenara koymak varken boşu boşuna tv aldın diye kızmışlar...hatta kv dün eşimi 3 kez aramış...ben kvnin bildiğini bilseydim ona göre bi şeyler söylerdim ama şok oldum o an...vilin k validene neymiş??? ister satarsınız ister annene veririsiniz ister de karadenize atarsınız mal sizin para sizin hele bi de sen de çalışıyorsun ona mı kamış sizin evin giderini hesabını yapmak
eşin doğru söylemiyor eğer internet üzerinden aldıysa tv yi uzaktan alım olduğu için koşulsuz 15 gün içinde iade hakkı var ya biliyor da söylemiyor yada bilmiyor böyle bir şeyi
yerinde olsam k validen aradığında direk yoo annemlere vermeye karar verdik der ettiği lafları da hiç dinlemezdim
sen ne die ağlıosun yaa
ben karnım burnumda çalışıoum evimin tek parça eşyası yada tek pul paramın hesabı kimseye düşmez derdim kv
ne münasebet hibe lafını edince aileni kastetmiş ne kadar ayıp yaa
dün öğrenip bugün sabahına arıo kadına bak
rica ederim bebeyimNekk ben çok sevdim filmi yaa eşimde beğendi..hatta sonunda kız annesine ağladı yaa güneş doğarken ay bi ağladım orda :) hem eğlenceli hem duygusaldıTeşekkür ederim bana bu duyguları yaşattığın için
Hee eşinlede kavganı anlamadım hee, hoş daha kendiniz bilem anlamamışsınız :))) neyse canın kavga istişyodu rahatlamışsındır azbiraz
Vilin ne diyim..Parayı ondan alsanız hadi neyse dicem de onlara bi zararınız yok..Kendi paranız istediğinizi alırsınız..İstediğiniz şeyi de istediğinize verirsiniz..Karışmasın kv de de artıkAma eşinde de kabahat buldum biraz..Böyle tepki vereceklerini biliyosa demesin,üstelik ailene satalım da ne demek çok ayıp
cidden dünucuz kurtarmışsın kendiniben de havasını alıyorum, eşim şişirmiş balon gibi. patlatacan bi gün bunu dedim de hatta..
patlayınca da söylendim işte şişirmeseydin etmeseydin, astı suratını
kalktım gece gece minik pizzalardan yaptım domatesli, biberli peynirli çok da şahane olmadılar ama fena da değil
az bişe de pastırmalı kaşarlı yaptım. Salatalık da götürürüm tamamdır. Napim yaa
Öldüm yorgunluktan ama daha duş alıcam
sana da geçmiş olsun Ayşam :26: kist mi ağrı yapıyo bukadar şiddetli acaba((
azcık dikkat etsin onlar dapaldır küldür haareket ediyolar çoğu zaman!
az önce benim eşim de, tezgahın üstünde pizzalara şekil veriyorum, çay demlemiş, çaydanlığın üstünü aldı ayağımın üzerine tutmuş, ayağıma kaynar su damladı.
Cırladım gene! Yakacak beni bu akşam yaa!!
eşin mi çağırıo peki? yoksa onlar mı biz size gelicez müsaitseniz falan diolar:44:eğer öleyse bi gün de siz diyin biz size gelicez dieCnm eşim çağıralım mı diyo bende tamam diyorum..Ama bundan sonra çağıranları çağırcamBide erkek ark abileri geliyo 2 haftada falan onlara bişey demem arapça harflerini geliştiriyolar ..Öyle işte..Sistemden görmezler inş cnm int girdiğini:26:
kızlar,yeni tv gelince mutfaktakini annemlere vericektik...eşim öyle söz vermişti bana...dün tv aldığına annesiyle babası kızmış...oda babasına mutfaktakini bizimkilere vereceğimizi söylemiş...oda tabiki kvye...kv aradı az önce...niye israf yapıyosunuz falan diye başladı...tvyi annemlere vereceğimizi bildiğini de söyleyemiyo ama ima ediyo...kocan o tvnin birini satmaz,gider birine hibe eder...takip et de öyle bi şey yapmasın diyoyani resmen annenlere vermeyin demek istedi...bi sürü saydı...bende bana bi şey deme,oğluna de,ben almadım,o aldı dedim...ama çok sinirlendim eşime...fikir eşimden çıkmıştı oysa,o demişti annenlere veririz birini diye...şimdi yan çizdi...bende eşimi aradım,bi sürü laf saydım...ne yaparsan yap tvyi dedim...sinirimden de ağladım bi sürü...
(bu arada arada bi şey yok ama annemlerle kvler pek görüşmezler...tvyi bizde görmezlerdi verseydik eğer...)
canım bunlar ailecek parayı çok seviyolar...kendilerince bi sürü para verip aldılar,zarar edecekler diye düşünmüşlerdir...onlara parayla sattık derdik ama para almazdık,ağızları kapanmış olurdu...yoksa tabiki de parayla satılır mı hiç...kendi ailesine de verse ben asla bi şey demezdim...paranın lafını bile ettirmezdim...
eşin mi çağırıo peki? yoksa onlar mı biz size gelicez müsaitseniz falan diolar:44:eğer öleyse bi gün de siz diyin biz size gelicez die
çok sevindim yaa tosun yüklenmiş gelmiş
sölerim canım izledikçe
uff çok kıskandım film koleksiyonunuzuçok sevindim yaa tosun yüklenmiş gelmiş
sölerim canım izledikçe
yaaa kızlar o kadar doldum ki anlatamam
en çok eşime kızgınım zaten...başı sıkışınca söylediği şey benim ailemi kötü durum düşürdü...daha önce biz tül alırken kampanya vardı...bize 70-80 liralık bi tv hediye etmişlerdi...onu annemlere vermiştik ama o da hiç çalışmadı...mahcup olduk sonra...hediye edilen şey o kadar olur...küçük bi şeydi zaten...eşim sanırım onu telafi etmek için mutfaktakini onlara veririz dedi...o da yeni tv...daha bi kaç ay oldu alalı...ondan böyle laf ediyo bunlar...
ama bu akşam eşimle çok sert konuşucam...kvyide uzun bi süre aramicam...eltimler aramıyolar yaa onlara sinir oluyodu...biraz da ben aramıyım da görsün...başlar eşimi aramaya ondan sonra...vilin beni niye hiç aramıyo diye...haketmiyo ki...ama o tv annemlere gidecek...onlarda hiiiiç sesini çıkaramicak,çatlicak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?