1 yaşına girdimi? bende ayırım diyorum emziryorum biraz daha geçsin:26: odasında klima yok ne alcam ufomu klimamı bilemedim buhar makine aldım klima yazında lazım oluyor aslında:44:
ne kadar ince bilemiom ki cnm. şu ponpon ipler var ya onları beğenio musun onunla battaniye çokgüzel oluo bi denesene
hmm elbise mi diosun, elbiselerim yazlık ama, bi tane var o da spor kaçar sanki...
kırık fön durmaz ki benim saçımdaakşam 7 gibi çektirip hemen gidicem bozulmaz bence ya:44:
alma canım, sizi ağlayarak taciz etmelerine, kullanmalarına izin vermeyin diyor ya ilk olarak uzmanlar..
ama bu kaynı yada yengesinden hoşlanmaya başlayanlar için sanırım, farklı duygular beslemeye başlayanlar için.. ben öyle anladım..
girdi cnm ogünde resme yorum yaptın ya
bende oyüzden mayısta falan geçirecem işte seneyede artık alıcaz mecbur odasına bişelr klima çalışnca mecbur buhar makinesi zaten tıkanıyolar yoksa.
yağmur yağarsa bozulmazmı:44::44: klasik etek ceket yada pantolon giy ozman gömlek zorunlu diilki içine hoş dar bi yukarlak yaka kazak giy bide flur bağla şıksın iştee
efinin var mı bende nie çıkmıo :26:
zeynebede yinede soralım ayıp olur
pazardan mı don alıosun canım yaa
nek yılbaşına kadar yetişsin
yani 20ye gelio diebiliriz ee misal bu 25 tl değmez yani
Eki Görüntüle 575001 Eki Görüntüle 575002
klima en iisi aslında cnm yaz kış lazım sonuçta
acıktım yaa yemekte beşamelli tavuk varmış gidiim de yiyim birazdan
vilinn
10marifet — Bir battaniye daha
böle bişi benim dediğim, altına da astar dikiolar
yağmur yağarsa bozulmazmı:44::44: klasik etek ceket yada pantolon giy ozman gömlek zorunlu diilki içine hoş dar bi yukarlak yaka kazak giy bide flur bağla şıksın iştee
giymez o etek falan pantolon iyi onun için rahatım der
zaten ayarlamış pantolon ayakkabı tek eksik gömlek
klima en iisi aslında cnm yaz kış lazım sonuçta
acıktım yaa yemekte beşamelli tavuk varmış gidiim de yiyim birazdan
vilinn
10marifet — Bir battaniye daha
böle bişi benim dediğim, altına da astar dikiolar
valla canım nasıl algılamak isterseniz artık ben söliim de, ben o şekilde algılamadım
canım bi de bişe sorcam aslında sorup sormamak arasında bi yerdeyim kaç gündür,
ben korkuyrum ya şimdi ya bebeğin kalbi durursa ya gelişmezse falan diye, netten baktım da biraz böle bi durum olursa mesela göğüslerdeki büyüme gidiyormuş eski enerjikliğine kavuşuluyormuş hamilelk belirtileri yok oluyormuş, bunlar oluşmuş muydu sen de? cevap vermek istemezsen verme tabii canım
aslında mesafe çok önemli değil de zamanlama uymuyor kuzum dilek yoğun çalışıyor h sonları da kızın bir pazarı var onda da evine mi baksın eşiyle mi ilgilensin kendi ihtiyaçlarını mı halletsin :26:Aynı şehirdesiniz ama demkki semt/ilçe uzak mesafede ...
Dilekkk bana bi söz vermeni istiyorummm
Bigün ankaraya gelirsem en en ennnnn büyük avm ye götürceksin beni ve girmediğimiz mağaza denemediğimiz kıyafet kalmıcak okeymiüf yaa bende istiyom alışveriş yapmak :// burda doğru düzgün yer yok bi collezıone ambar ykm levıs mavi okadann :101:
Ben böle kocaman bi avm istiyomm kendimi kaybetmek istiyom delirmek sapıtmak istiyommm :84: Kısaca deşarj olmak istiyom
Kim o pazardan don alan? Kaçırmışım..pazardan mı don alıosun canım yaa
nek yılbaşına kadar yetişsin
yani 20ye gelio diebiliriz ee misal bu 25 tl değmez yani
Eki Görüntüle 575001 Eki Görüntüle 575002
dilşadım aslında bilmiyorum belirtiler kayboluyo mu :44:valla canım nasıl algılamak isterseniz artık ben söliim de, ben o şekilde algılamadım
canım bi de bişe sorcam aslında sorup sormamak arasında bi yerdeyim kaç gündür,
ben korkuyrum ya şimdi ya bebeğin kalbi durursa ya gelişmezse falan diye, netten baktım da biraz böle bi durum olursa mesela göğüslerdeki büyüme gidiyormuş eski enerjikliğine kavuşuluyormuş hamilelk belirtileri yok oluyormuş, bunlar oluşmuş muydu sen de? cevap vermek istemezsen verme tabii canım
aaa çok şirin bunlaaar :) ama yapılması zor..vilin nette dolanırken şunları buldum çok sevimli duruyorlar
http://c1212.hizliresim.com/14/d/gu5uh.jpg
http://c1212.hizliresim.com/14/d/gu5uy.jpg
http://c1212.hizliresim.com/14/d/gu5v2.jpg
http://c1212.hizliresim.com/14/d/gu5v9.jpg
ama nasıl yapıldıkları konusunda hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?