Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

1 yaşına girdimi? bende ayırım diyorum emziryorum biraz daha geçsin:26: odasında klima yok ne alcam ufomu klimamı bilemedim buhar makine aldım klima yazında lazım oluyor aslında:44:

klima en iisi aslında cnm yaz kış lazım sonuçta

acıktım yaa yemekte beşamelli tavuk varmış gidiim de yiyim birazdan

vilinn
10marifet — Bir battaniye daha
böle bişi benim dediğim, altına da astar dikiolar

yağmur yağarsa bozulmazmı:44::44: klasik etek ceket yada pantolon giy ozman gömlek zorunlu diilki içine hoş dar bi yukarlak yaka kazak giy bide flur bağla şıksın iştee

valla canım nasıl algılamak isterseniz artık ben söliim de, ben o şekilde algılamadım

canım bi de bişe sorcam aslında sorup sormamak arasında bi yerdeyim kaç gündür,
ben korkuyrum ya şimdi ya bebeğin kalbi durursa ya gelişmezse falan diye, netten baktım da biraz böle bi durum olursa mesela göğüslerdeki büyüme gidiyormuş eski enerjikliğine kavuşuluyormuş hamilelk belirtileri yok oluyormuş, bunlar oluşmuş muydu sen de? cevap vermek istemezsen verme tabii canım

girdi cnm ogünde resme yorum yaptın ya
bende oyüzden mayısta falan geçirecem işte seneyede artık alıcaz mecbur odasına bişelr klima çalışnca mecbur buhar makinesi zaten tıkanıyolar yoksa.

ben anormalim yaa farkettinizmi herşeyi unutyorum şok oldum hakkaten bende feci bir unutkanlık var doktormı gitsem yaaa:26::26:

bende mayısta geçirim bir yaşına yaklaşmış olur klima almıcam şimdi boşa masraf orası için az daha dursun hem ben kendimi hazır hissetmiom

yağmur yağarsa bozulmazmı:44::44: klasik etek ceket yada pantolon giy ozman gömlek zorunlu diilki içine hoş dar bi yukarlak yaka kazak giy bide flur bağla şıksın iştee

giymez o etek falan pantolon iyi onun için rahatım der
zaten ayarlamış pantolon ayakkabı tek eksik gömlek

nebilim bee yanlış okumuşum işte şaşırdım bende soralım cnm bişe demedim yani zor dedim sadece ona
elfiye yazdım ama cvp vermedi daha.
bunun fiyatı iyiymiş okadar uğraştığına değmez tabi model idare eder rengi hoş değil.

vilin beğendim bak ayşamın eklediğini böleyse ipin ii durur.

Son düzenleme:

yağmur görmez ki cnm saçım arabadan inip arabaya binicem
giymez o etek falan pantolon iyi onun için rahatım der
zaten ayarlamış pantolon ayakkabı tek eksik gömlek

ay çok hoşsunuz yaaa

evet ya gömlek giymek zorunda mıyım, dur ben eve gidince bi bakim dolapta ne var, aklıma gelmedi şimdi

ya eteğim vardı bi tane onu giycektim aslında ama bol gelio kotonun 36 beden kalem eteği, oysa 38im ben yani

aman beee banane dıdısının dısısı gidiceğimiz kişi, benle ne alakası var giyerim kotumu giderim haaa

Dilekkk bana bi söz vermeni istiyorummm

Bigün ankaraya gelirsem en en ennnnn büyük avm ye götürceksin beni ve girmediğimiz mağaza denemediğimiz kıyafet kalmıcak okeymi üf yaa bende istiyom alışveriş yapmak :// burda doğru düzgün yer yok bi collezıone ambar ykm levıs mavi okadann :101:

Ben böle kocaman bi avm istiyomm kendimi kaybetmek istiyom delirmek sapıtmak istiyommm :84: Kısaca deşarj olmak istiyom

evet klima lazım olcakta şimdi masraf edimmi yani klimaya ayrılmaya daha kıyamıom

bu güzelmiş battaniye hoş ipleri farklı alması lazım ama kalın yün değil kartopu ip ar benim atkım var bu yünden kızsa pempe yapar çok güzel olur erkekse mavii

türkiyede herhalde yüzey ölçümüne ve nüfusuna oranla en çok avm düşen şehir Ankaradır ama öyle olmasına rağmen h sonları git arabayı doğru dürüst park edecek yer bulamazsın

güya dilekle aynı şehirdeyiz bir türlü biraraya gelemedik :26:bir ara cilt bakımına birlikte gidelim diyorduk o da kaldı öylece

bu arada kahve makinemi ofise getirdim kurdum herhalde kahve kokusu tüm koridora yayılmıştır

Dilşad sen bunları düşünüp okumasana güzel şler okuyup farklı şeler araştır

bak pozitif düşün hep yaa bende deli gibi bunları çok okuyordum strese girdmiştim baktım iç çamaşırımda leke oldu düşürcem sandım eşim çok fena kızmıştı kendime geldim doğurana kadar hiç okumadım bakmadımda

Ben geldim dün annem geldi gelir gelmez hızlı bir giriş yaptı.biraz dinlendikten sonra pazara çıktık geldik .getirdiklerini yerleştirdi ,kızımın odasını sildi kıyafetleri yerleştirdik dolaba .bebeğin hastane çantasını yerleştirdi.bugünde oturma odasının camını sildi tülü yıkanıyor.bende ayaklarımı yukarı kaldırdım dinleniyorum.size bakayım dedim.
Çekiliş yapıyomuşsunuz bende katılmak isterim ama hediye al kargoya ver uğraşırım ama bizimkinden azar işitirim çakarsa .ayaklarım balon gibi oldu dün ayakkabı olmadı arkasını ezip giydim.işallah bidahaki seneye katılırım.

enkim gözün aydın anacığın gelmiş gelir gelmez de hemen işlere girişmiş çekiliş için de canın sağolsn nasılsa seneye yine yaparız ona katılırsın

Aynı şehirdesiniz ama demkki semt/ilçe uzak mesafede ...
aslında mesafe çok önemli değil de zamanlama uymuyor kuzum dilek yoğun çalışıyor h sonları da kızın bir pazarı var onda da evine mi baksın eşiyle mi ilgilensin kendi ihtiyaçlarını mı halletsin :26:

yerim seni yaa en büyük diil ama en çok bize uyan mağazanın olduğu yere gideriz söz
ayy neler deneriz
tabii çok paramız olması lazım denediklerimizi almak için neyse bi iki şey alırız Eki Görüntüle 575024

nek batikte elbise bölümünde bişi gördüm ama tunik gibi olabilir aslında triko gibi ama gömlek yakası var bak bu gördün mü sen canlısını

hemde 45 tl
yine başladım mağazalara bakmaya batikte bunu beğendim colinste kot beğendim
addaxta tayt ve gömlek beğendim
faruk ekinde kazak beğendim ohhh ne zamandır da bişi almıoum aslında baksam mı ki?

Son düzenleme:
enkim gözünaydın durumunu tahmin ediyoduk cnm senin zaten seneye inşallah annişin maşallah herşeyi halettmiş şimdiden

diloş kızlara katılıyorum kötü şeyler düşünme aklına getirme.

pazardan mı don alıosun canım yaa

nek yılbaşına kadar yetişsin

yani 20ye gelio diebiliriz ee misal bu 25 tl değmez yani
Eki Görüntüle 575001 Eki Görüntüle 575002
Kim o pazardan don alan? Kaçırmışım..
Ben de pazardan alıyorum bazen :44: noolmuş ki? Gayet uygun oluyo.. :)

Ihh bu eklediğin model irenç, benim ördüğüm daha süper olucak.. :) değer bence
Bunlardan almak istesem ben de alırım 30 tl ye :)

dilşadım aslında bilmiyorum belirtiler kayboluyo mu :44:
benim göğüslerim hiç öyle aşırı büyümemişti (haziran annelerindekilerin çok fark etmişti), tabi değiştiler ama çok abartılı değil..
birde gece çişe çok kalkardım, hiç olmadı 2 defa felan.. o hafta hiçç kalkmadım, hatta gittim topiğe de yazdım bebeğim beni üzmüyo hiç, wc de kalkmıyorum artık diye.. meğer bebeğin kalbi durmuş, belirtim kaybolmuş..
ama bunları düşünme, bazı kızlar hiçç hiçç belirti yaşamıyo.. mesela bu iş yerinde benle birlikte hamiş kalan arkim hiç hamile değil gibi..
kötü şeyler getirme aklına, sağlıkla gelecek inş bebeğiniz :))

aaa çok şirin bunlaaar :) ama yapılması zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…