Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Doğalgaz 208 gelmiş

bana 70 geldi, dün ödedim ben de, biz eve gidince açıyoruz 60 da yatana kadar yanıyo, yatarken akapatıyoruz hava çok soğuksa sabah kapatıyoruz ama o zaman gece 45 e düşürüyoruz

nereye kaçıyorsun saat daha erken değil mi?

bol nasıl olacak çekiliş konusunda hiç bir fikrim yok.
hastaneye gittim dün, bebeklere altın taktım, 2 buçukta evdeydim. uzandım dinlendim evi topladım akşama yemek yaptım eşimi bekledim geniş geniş ohh evde olmak gibisi var mı yaaa
benm elektiriğim 56 gelmiş, fare savarı taktık ya prize o biraz artırmış elektriği 50yi geçmezdi hiç, gerçi sürekli de zam geliyor

biz daha su parası ödemedik birikiyor, ama 4 aydır 2.50 geliyor saatte bi bozukluk var

Eki Görüntüle 574280

şu yüzüğü beğendim yaa hemde 130 tl
ben sevmedim

canım eşinle konuşmuşsun zaten ama dinen de uygun değil zaten, kaynı kadının cehennemidir diyorlar, nikah düşüyor aynı evde tek kalmak uygun diil.

hay Allahım yaa diğer kameralar kaydetmemiş mi çalmalarını
sen korkma kitle kapını oku hiç bişe olmaz Allahın izniyle

geçen anneme de gelmiş aradı beni hamilesin vitaminli vitaminli yersin die tamam dedim ama bi türlü gidip yiyemedim sonra da neyse çok sevmiyorum zaten boşver die aradım
afiyet olsun

foto bekliyoruuuz :) eşine

ne videosu izlediniz bakiim

vilin eşine güldüm aynı benimki gibi hatırlamıyo uykuda yaptığını, geçen haftalarda bi gün aşırı horluyordu videoya çektim telefona, şimdi arada açıp gülüyoruz o ne yaa dio, hatta şey dio, o gece sık sık kendi horlama sesime uyanmıştım ben dio gülüyoruz

günaydın kızlar, dün eve gittim 2 buçukta, evi toparladım çamaşırlar kurumuş katladım yerleştirdim,tost makinasında köfte kızarttım patates kızarttım mercimek çorba bulgur pilavı salata yaptım eşim geldi yedim gs maçını izledik sonra ben hemen uyumuşum gece 4 te uyandım nefret ediyorum o saatlerde uyanmaktan artık gün içinde uykum geliyor diye akşam erkenden uyuyorum bu sefer gece uyuyamıyorum tutucam artık kendimi geceye kadar

Son düzenleme:
günaydınnnn

yaa aklımdaydı aslında da üşendim sonra...

bugün eşimin ortağının abisinin nikahı ve akşam da yemeği var oraya da götürcez makineyi. orda da çekeriz topluca atarız bilgisayara
valla engin ne demek bilmiom hııı alçak demek yani. ben cümlenin gelişinden yüksek anladım.
aman her neyse sonuçta alçak ya da yüksek deriz işte
şaka mısın kızım sen yaaaaama dur popunu kaşı nazar değmesin maşallah

ahtapot gibi miiii, sen dua et ıspanak alıp gelio yani, benimki ekmek yoğurt vs.dışında marketten bişi alıp da gelemez

bugün kapalı burda hava, yağmur gelicek heralde

bi sürü işim var yaaaa, akşama da işte yemeğe gidicez, ne giycem bilmiom saçlarıma fön falan çektirmem lazım hangi birine yetişeyim zaten 6 buçukta biticek dersimne giycemide bilmiom siyah pantolon ve siyah topuklularım tamam ama üstüne giycek bişi bulamadım, şöle bi tane adamakıllıgömlek falan bişi almam lazım sanırım

bana da elektrik faturası gelmiş dün 40 tl çok şaşırdım nası düşer ya 10 tl hemde kombi çalıştırdım :44:

dilek,ara diyemez canım,dese de aramam zaten...ne zaman içimden gelirse o zaman ararım...
ama bence sen çayı falan alıp öyle laf söyleme...gitmek istemiyosan gitme,eşin tek gitsin,barışsın babasıyla...
kızlar bu arada siteden parayı aldık,pzt günü hesaba geri yatırmışlar...ama yeni tv siparişi vermedik...eşimin hevesi kaçtı kv yüzünden galiba...akşam bi ara yine baktı ama napıcak bilmiyorum
yaa bol tabiki küçüğünden alsa daha lezzetli olur ama dinlemiyo ki hiç...geçen sefer de öyle yaptı...böyle alma lezzetli olmaz diyorum ama dinlemiyo ki hiç
sabah sabah ne tembellik yaptım yaa...hiçbi şey yapmadım daha...bi tek ıspanak ayıkladım

şaka mısın kızım sen yaaaaama dur popunu kaşı nazar değmesin maşallah
saol canım kaşıdım valla

yağmurlu havada da fön
çıkınca mı çektirceksin fönü :44: geç bitiomuş dersinde
gömlek bende istioum ama 100 tl dio incecik hemde transparan gömlek gibi almadım valla napim

katılıyorum evde olmak gibisi yok yaaaadün de bana o kadar ii geldi ki keşke 4 gün tatil 3 gün işgünü olsa

fesatsınnn, ne videosu izlicek olabilirler, yok artık zuzuuuu öle mi yoksaaa

kameraya mı aldınnn horlamasınııısüper yaa
nek nereye kayboldu yahuu kibrit kutusu iptal mı yoksa

altta görünüo, geçmişte heralde

valla kızların dün hamarat günüymüş yemekler havalarda uçuşmuş dilşad ne kadar erken gitmişsin eve,ohhh valla
bol bi engin dedin olay oldu valla
ayşin pantolonun üzerine giymeye ceketin falan yok mu :26: pek şık olurdun öyle...
ayy ben niye hala burda oturuyorum yaa zaten nette yavaş bugün sinir oldum...kalkıyım bari

zaten bu kızlar donuma, sütyenime yüzüğüme kadar karışıolar
eşim dio ki afferin onlara benim işimi kolaylaştırıolar

eşin dua etsin bize

evt maalsf öle cnm dün batiğe gittim laci hırka bakim dedim sözde %50 yazmışlar ama yani fiyatları görsen 40-50 den falan başlıyor bari %50 yazmayın yani sinir oldum.evt izledim ç-videoyu çok güzel sölemiş yaa şarkıyıda o filmi izlemeyide çok istiyom ama maalsf kısmet olmadı bende seviyorum öle kalça altında duranları rahat oluyor bide taytla falan ii oluyor.elektriğin süper gelmiş valla darısı bize.

ayşam iş çıkışı gideceksin ozman kuaföre önceden yaparsan bozulur yani hava nemliyse.

Amaaan canının kıymetini hiç bilmiyosun he 10 günlük yemek yapmışsın akşam için yine yemek arıyosun dilek

maddi açıdan da zorlanıcam dileğim, giderken kardeşimlere herkese ufakta olsa bişiler almam laızm.. siz katılın bu yıl ben katılmiycam :)

sen çok açıyosun ya benim telimi, meşgule alan kim?
geçen de evde olduğun gün açmadın, geri de dönmedin..
bana yüklenme benden aşağı kalır yanın yok

anladım az çok, bu ipten vardı dün akşam elime aldım aldım bıraktım..
koyu kırmızısı, çok güzeldii..
bunları örünce o ipten alıp örmeyi denim bakim buna benzer bişi..
izleyemedim videoyu bu arada..
bence alıştırmayın, ondan daha inatçı çıkın..
sonra baba salona taşınıyor ve kopukluk oluyo..
insan kıyamıyo ama kıymalı yaa, kardeşim de aynı hatayı yaptı çok pişman..

canım eşinle konuşmuşsun zaten ama dinen de uygun değil zaten, kaynı kadının cehennemidir diyorlar, nikah düşüyor aynı evde tek kalmak uygun diil.
hiç duymamıştım :26:

nek nereye kayboldu yahuu kibrit kutusu iptal mı yoksa
iptal olsun istiyosun sen de galiba kötüyü çağırıp durma şunu tekrarlayıp

bana da elektrik faturası gelmiş dün 40 tl çok şaşırdım nası düşer ya 10 tl hemde kombi çalıştırdım :44:
aaa süper gelmiş elektriğin :))

%50 si okadar ki hırkaların, normalde 80-100 arası
hele ki batikte 40a hırka bulmak bile mutlu etti beni pazar günü..
Lofttan beğendim ama, yılbaşından sonra daha da iner fiyatlar :)

%50 si okadar ki hırkaların, normalde 80-100 arası
hele ki batikte 40a hırka bulmak bile mutlu etti beni pazar günü..
Lofttan beğendim ama, yılbaşından sonra daha da iner fiyatlar :)

he yaa çok pahalı bende ocak ayını bekleyim dedm oyüzden belki kotonda falanda daha uygun bulurum dedim nebilim.
ya bugece ağlasada almıcam yanıma valla 2 günde alıştı cadı hiç ii bişe değil gerçekten bakalım napcaz bu gece inşallah çok ağlamaz cadı aslında gece gece insan uykuyada yenik düşüyor hemen yatım aman sussun diye gözardı ediyor insan yanlışta olsa.

çıkınca çektiririm çünkü şimdi gidicek vaktim yok

oha 100tl gömleğe hayatta vermem
ben hariç heraldebalık aldık akşam yapmak için, sonra marketlerde yemek reyonları oluo ya sulu yemek köfte tavuk pilav vs.ordan yiyelim mi dedi eşim, benim de kolayıma geldi oturduk markette yedik bişiler, balık da yarına kaldı

var aslında pek bi resi olmam mı, dur bi deniyim akşam
alishia don 19 tl 3 alana 3 hediye nerde bil bakalım

6 don alcam yani haaaaavalla ihtiyacım yok ama göz ucuyla bi bakiim

sen çok açıyosun ya benim telimi, meşgule alan kim?
geçen de evde olduğun gün açmadın, geri de dönmedin..
bana yüklenme benden aşağı kalır yanın yok
ben kendim arayım die meşgule düşürdüm hemen sonrasına aradım açmadın
senin 5se benim 2dir tammm mı

aaa süper gelmiş elektriğin :))
bende şaşırdım neyse iyi oldu umarım doğalgazda uygun gelir

iptal olsun istiyosun sen de galiba kötüyü çağırıp durma şunu tekrarlayıp
tmm tmm sustum bakıoum Eki Görüntüle 574939 hiç kapatmıcaklar

renk olarakta bunu istioum
ipte böyle olsun istioum
ne kadar ipler mesela kaç taneden çıkar
yani almadığına değer mi fiyat olarak:26:

maddi açıdan da zorlanıcam dileğim, giderken kardeşimlere herkese ufakta olsa bişiler almam laızm.. siz katılın bu yıl ben katılmiycam :)
anladım canım peki nası istersen

Amaaan canının kıymetini hiç bilmiyosun he 10 günlük yemek yapmışsın akşam için yine yemek arıyosun dilek
tmm tmm akşama hiç yemek yapmıcam eşimde olanları yesin hepsi duruo zaten
sadece tavuğu yok akşama oda olmayı versin

hiç duymamıştım :26:

şu şekilde geçiyor:
Kadının kaynına karşı durumunu sevgili Peygamber aleyhisselam efendimiz, tehlikenin de ilerisine taşıyarak ‘o, ölümdür!’ şeklinde beyan etmiştir. ‘O, ölümdür!’ ifadesi, insanların kayın/yenge ilişkilerindeki savsaklaması endişesine karşı konmuş bir tedbir gibi durmaktadır.

yatağı kendi odasında mı sizin odada mı, bence de alıştırmamak lazım ama kıyamıosun işte dimi

yok yaa beğenmedim donları pahalı geldi hem de, zaten bu ay iç çamaşırı kotamı doldurdum, aslında o leoparlı sütyende gözüm kaldı ama yok ı-ıhh almıcam

yok yaa beğenmedim donları pahalı geldi hem de, zaten bu ay iç çamaşırı kotamı doldurdum, aslında o leoparlı sütyende gözüm kaldı ama yok ı-ıhh almıcam
ne yalan söyleyim benimde
ikisinde gözüm kaldı
donlar toplamda 60 tl edio 10 tl indirimim var yani 6 tanesi 50 tl
sütyende ikisi 45 tl bilemedim yahuu
kargoları birde belki uymıcak seçtiğim bedenler pazar günü mağazaya bakarım belki

zaten bu kızlar donuma, sütyenime yüzüğüme kadar karışıolar
eşim dio ki afferin onlara benim işimi kolaylaştırıolar

bu arada zeynepte belki katılır onada sormadık
koket sen ne dersin

bende isityorum katılmak kızlara soruyum topiğimde onlar istiyodu ama az kişiler olmıcak galiba bende burda katılıyım olmazsa bende severim ...

yoksa bu gidişle klimaya çorap asıcam noel baba banada uğrar belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…