- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Doğalgaz 208 gelmiş
bana 70 geldi, dün ödedim ben de, biz eve gidince açıyoruz 60 da yatana kadar yanıyo, yatarken akapatıyoruz hava çok soğuksa sabah kapatıyoruz ama o zaman gece 45 e düşürüyoruz
hastaneye gittim dün, bebeklere altın taktım, 2 buçukta evdeydim. uzandım dinlendim evi topladım akşama yemek yaptım eşimi bekledim geniş geniş ohh evde olmak gibisi var mı yaaanereye kaçıyorsun saat daha erken değil mi?
bol nasıl olacak çekiliş konusunda hiç bir fikrim yok.
benm elektiriğim 56 gelmiş, fare savarı taktık ya prize o biraz artırmış elektriği 50yi geçmezdi hiç, gerçi sürekli de zam geliyorDün eve gittim şok oldum ..elektrik faturası 113 gelmiş bizeeAylık bu yaa hatta tam 30 gün bile değil (diye biliyorum,sık geliyo fatura)
hiçç 100 olmadı bizim yaa napıcaz bilmem :/bukadar kötü bi ay olamaz maddi açıdanOkadar çok alacağım varki üst baş olarak ,taksitler var ,faturalar varr (( üfff piyangomu alsam napsammm :///
BURDA DA BİKAÇ AYDIR KATI ATIK ALIYOLAR SUDA ... ZATEN ÇEVRE TEMİZLİK ÖDÜYODUK AYRIYETTEN NE BU KATI ATIK BEDELİ ANLAMADIM GİTTİ
AYŞAM ZİLLİSİYLEDE KONUŞTUM MUTLU OLDUMAĞRIMDA GEÇTİ GİTTİ
DİLEK'E DE ATARLANDIM İİ OLDU REGL GERGİNLİĞİM GİTTİAKŞAMA HERİFİME MUTLU GÖRÜNCEM KAVGA ETMİCEM ONLA
biz daha su parası ödemedik birikiyor, ama 4 aydır 2.50 geliyor saatte bi bozukluk var
ben sevmedim
canım eşinle konuşmuşsun zaten ama dinen de uygun değil zaten, kaynı kadının cehennemidir diyorlar, nikah düşüyor aynı evde tek kalmak uygun diil.kızlar yaa bu arada, ben evde tek kalmaya korkuyorum ya
eşim kardeşini aramış, çarşamba-perşembe-cuma bize gelecek..
gel yengenin yanında kal demiş.. annem de bi ton azarladı beni, bekar çocuk gece kalır mı eşin yok diye
saat 12-1 gibi çıkıp gelecek onun da vardiyası uymuyo, zahmet olacak bir ton ona da ama kırmamış..
Ben uyurum zaten, kapıyı açarım, oturma odasına yatağını açarım görmem bile onu.. uff yaa garip bi durum dimmi :44:
hiç olmadı daha önce..
hay Allahım yaa diğer kameralar kaydetmemiş mi çalmalarınıbencede nekim sende rahat edemiceksin boşver hiç kalmasın vardiyası bile uymuyomuş boşa uykudan kalkacan geri yatacan falan gerek yok.
ya bizim apartmanda kamera kurulmuştu 5-6 tane haftasonu 3 tanesi sökmüş hırsızlar korktum bende evde tek kalıyorum şimdi allah korusun:18::18:
sen korkma kitle kapını oku hiç bişe olmaz Allahın izniyle
geçen anneme de gelmiş aradı beni hamilesin vitaminli vitaminli yersin die tamam dedim ama bi türlü gidip yiyemedim sonra da neyse çok sevmiyorum zaten boşver die aradıman itibariyle kı.ım yeni oturak gördü
eve geldim yemek hazırlarken annem aradı hani ineğin buzağısı olunca ilk sütü olur ya avuz derler; ne zamandır onu sayıklıyordum annem bulmuş bir şekilde onu getirelim dediler e kardeşim de filtre kahve makinemde kahve içmek istiyordu siz gelin dedim tabi hemen fırına da kek attım hep birlikte oturduk eşimin ananesi de geldi benim ananeyi de almışlar gelirken iyi oldu ama tabisi ben yoruldum güya saçlarıma bakım yapacaktım bugün sonra dizüstü bilgisayarımı getirmiştim biraz ders çalışacaktım kaldı hepsi geçti yine kocaaa bir akşam.
Zaten siz de pek konuşmamışsınız vilin de uğramamış :44:
afiyet olsun
foto bekliyoruuuz :) eşinea-aaaaa gececiler nerde bugün
kociş beni gezdirdi bugün, dışarı çıktık nereye gidicemizi de sölemedi bi baktık burda bi park var baya güzelce oraya getirmiş beni, cafedeki çocuktan da fotoğraf makinesini almış şipşak fotolar çektik gezdik falan çok güzeldi
mmmm bütün diceklerim bundan ibaret
ii uykular herkese yarın görüşürüz kızlarrrr:80:
ivet
huu yukardaydık busaate kadar ,şimdi indik yataktayım ben eşimde mutfakta damlar şimdi heran kapatıp çıkabilirm yaniii ... bikaç video izleyip yatıcaz
sirkenn olsun iyi olmuş ya
ayşaa ekleseydin ya bikaç foto sıcak sıcak :)
ne videosu izlediniz bakiim
vilin eşine güldüm aynı benimki gibi hatırlamıyo uykuda yaptığını, geçen haftalarda bi gün aşırı horluyordu videoya çektim telefona, şimdi arada açıp gülüyoruz o ne yaa dio, hatta şey dio, o gece sık sık kendi horlama sesime uyanmıştım ben dio gülüyoruz
günaydın kızlar, dün eve gittim 2 buçukta, evi toparladım çamaşırlar kurumuş katladım yerleştirdim,tost makinasında köfte kızarttım patates kızarttım mercimek çorba bulgur pilavı salata yaptım eşim geldi yedim gs maçını izledik sonra ben hemen uyumuşum gece 4 te uyandım nefret ediyorum o saatlerde uyanmaktan artık gün içinde uykum geliyor diye akşam erkenden uyuyorum bu sefer gece uyuyamıyorum tutucam artık kendimi geceye kadar
Son düzenleme: