Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

görmedim canlısını.. güzele benziyo ama..
ben netten mağazalara bakmayı sevmiyorum yaa
nette olanlar mağazalarda çoğunlukla olmuyo,
bakıp iç geçirip, almaya heveslendiğinle kalıyorsun

zeynep geldi demek annen ne güzel
artık rahatsın sevindim valla canım

çekilişe de seneye katılırsın inşallah zorlanma hiç

Dilşadd kötü düşünme yaaa

enkim gözünaydın durumunu tahmin ediyoduk cnm senin zaten seneye inşallah annişin maşallah herşeyi halettmiş şimdiden

diloş kızlara katılıyorum kötü şeyler düşünme aklına getirme.

tmm kızlaar :)
enkiim gözün aydın anneciğin gelmiş, ellerine sağlık gelir gelmez de işe koyulmuş

pazarda ucuz işte onu kastettim
sedaya diodum ama kimse almadı pazardan don falan
bende geçenlerde kompedan ve loyadan almıştım 8-10 tane falan değişio fiyatlar 3e de var 5e de 10a

her neyse senin örgü nası olcakmış bakim boncuk mu kondurcan anlamadım nedir yani
benzer foto ekle

sedam son durum özge ve filize bağlı sanırım dimi özge gelmişti yazmadı mı :26:

benm de başından beri bulantım falan öle öncekindeki gibi değil, hafiften bulanıyo ama bunaltmıyo beni, hemen geçiyo, temiz iş :) göğüslerim öncekinin 2 katı oldular, eşime sölüyorum akşam bu boydaki göğüsler eski halini alsa anlardık diyo, wc ye gitmem de çok yine, ama kendimi çok korkutuyorum sanırım. bebği de görmedik ya daha içim rahatlayamadı. saol canım

Selamm kızlarr geldim ben, beni anmışsınız
annem gitmemeye karar vermiş gitmicekmiş ocağa şubata kadar.. Ama benle konuşmuyo zıt gidiyoruz hep.. Dünde fırında patates garnitürlü pilav ve salata yaptım ne zamandır yapmıyodum onu da yememişler babamla başka bişi pişirmiş yemiş baktım yenmemiş sinirlendim gittim bağırdım babama niye benim yaptıklarımdan yemiyosunuz diye anlamıyorum artık kimseyi yaa herkes napmak istiyorsa yapsın dedim karışmıyorum artık kimseye
Kızlar bu yılbaşı benide affedin bende katılamıycam zaten bi ton çekiliş yaptık aile arasında malum iş durumları pek iyi değil eşimden de istemek istemiyorum kendimi kasarak yapmış olurum.. seneye inş.

selam özge senin de canın sağolsn annenin gitmemesi iyi olmuş umarım kırgınlıklar dargınlıklar kısa zamanda düzelir.

şimdi bir tek elfiye haber salacağız ama muhtemelen bebekten ötürü o da katılamayabilir. :44:

nezman gittin cnm kalp sesi duydunuzmu?

bende genelde kompedandan alıyorum valla en uygun yer.
cnm elfiye yazdım ama cvp vermedi açıkta gözküyor ama bilemedm arayın biriniz olmazsa.

1 hafta önce gittik keseyi gördük, 19una tekrar çağırdı işte canım kalp atışı duymadık, denemedi de zaten, bebeği de görmedik

sen nie 19 u beklionki git özele bu haftanın sonuna doğru duyarsın ...8.haftadasın heyecanlısan git duy ben bekleyemiştim hemen gitmiştim 8 miydi 7 miydi öyle bişidi :44: dr. 6.haftadan sonra duyarsın artık demişti denedik bizde...

şimdi bebek mercimek gibidir ilk ultrasonu saklı bende çağanın

hmm bide o durum var tabii

oluur orası da olurr evet para lazım :) ben gelcek olayım biriktiririm yada karttan harcama yapmam oraya saklarım :))

netten mi bakıyon kıı ,ben hiiçç bişey almıyorum netten canlı canlı görüp dokunup giymeden alamamki hiçç çok kılımdır mankendeyken beğenirim ama üstüme giydiğimde yakıştıramam falan oyüzden hiç bulaşmıyorum ben net alışverişine :)

selam kızlar. sabah babam oğluma baktı ben de mutfağı ve koridoru süpürdüm. şimdi uyuttum oğlanı, size bi selam verip geri kalan yerleri halletmem lazım. herşey birikti. 2 makina ütü bekleyen, 2 makina da yıkanmayı bekleyen çamaşırım var. ayrıca ev süpürülüp silinecek, toz alınacak, ortalık toparlanacak. bana şans dileyin de bebişim iyi uyusun. öpüyorum herkesi.

boll şu listeyi tekrardan son kez yap çekilişide yapalım hadi bugün ,cumayı falan beklemeyelim sölücek başka kimse kalmadı nasılsa dimmi ...

Canın sağolsun enkimm
Gözünaydın buarada

enkim gözün aydın anacığın gelmiş gelir gelmez de hemen işlere girişmiş çekiliş için de canın sağolsn nasılsa seneye yine yaparız ona katılırsın
enkim gözünaydın durumunu tahmin ediyoduk cnm senin zaten seneye inşallah annişin maşallah herşeyi halettmiş
zeynep geldi demek annen ne güzel
artık rahatsın sevindim valla canım
çekilişe de seneye katılırsın inşallah zorlanma hiç
enkiim gözün aydın anneciğin gelmiş, ellerine sağlık gelir gelmez de işe koyulmuş

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.evet anne gibisi yok.allah razı olsun onlardan.
İşallah seneye katılırım.

dilek
seda
arzu
filiz
özlem
ayşe(izmir)
ayşe(antalya)

galiba bu kadar dimi

seda sen başlattın sen çek hadi kuzum

ayy çok heyecanlı :18:

aa baban annenle gitmedi mi ben birlikte gitcekler sanıodum
off benimde beyazlar var ama makineyi doldurmua 3 atlet 1 sütyen 2 kilot 2 boxer böyledir yani
yıkamayıncada olmuo eşimin atletleri yetmio sözde alcaktı fazla fazla

umarım ilker bebek uzun uzun mışıl mışıl uyur Eki Görüntüle 575170

sende işlerini yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…