yerim seni yaaen büyük diil ama en çok bize uyan mağazanın olduğu yere gideriz söz
ayy neler deneriz
tabii çok paramız olması lazım denediklerimizi almak içinneyse bi iki şey alırız Eki Görüntüle 575024
nekbatikte elbise bölümünde bişi gördüm ama tunik gibi olabilir aslında triko gibi ama gömlek yakası var bak bu gördün mü sen canlısını
Eki Görüntüle 575026
hemde 45 tl
yine başladım mağazalara bakmaya batikte bunu beğendim colinste kot beğendim
addaxta tayt ve gömlek beğendim
faruk ekinde kazak beğendim ohhh ne zamandır da bişi almıoum aslında baksam mı ki?
Dilşad sen bunları düşünüp okumasanagüzel şler okuyup farklı şeler araştır
bak pozitif düşün hep yaa bende deli gibi bunları çok okuyordum strese girdmiştim baktım iç çamaşırımda leke oldu düşürcem sandım eşim çok fena kızmıştı kendime geldim doğurana kadar hiç okumadım bakmadımda
Dilşadd kötü düşünme yaaa
enkim gözünaydın durumunu tahmin ediyoduk cnm senin zaten seneye inşallah annişin maşallah herşeyi halettmiş şimdiden
diloş kızlara katılıyorum kötü şeyler düşünme aklına getirme.
Kim o pazardan don alan? Kaçırmışım..
Ben de pazardan alıyorum bazen :44: noolmuş ki? Gayet uygun oluyo.. :)
Ihh bu eklediğin model irenç, benim ördüğüm daha süper olucak.. :) değer bence
Bunlardan almak istesem ben de alırım 30 tl ye :)
Kim o pazardan don alan? Kaçırmışım..
Ben de pazardan alıyorum bazen :44: noolmuş ki? Gayet uygun oluyo.. :)
Ihh bu eklediğin model irenç, benim ördüğüm daha süper olucak.. :) değer bence
Bunlardan almak istesem ben de alırım 30 tl ye :)
dilşadım aslında bilmiyorum belirtiler kayboluyo mu :44:
benim göğüslerim hiç öyle aşırı büyümemişti (haziran annelerindekilerin çok fark etmişti), tabi değiştiler ama çok abartılı değil..
birde gece çişe çok kalkardım, hiç olmadı 2 defa felan.. o hafta hiçç kalkmadım, hatta gittim topiğe de yazdım bebeğim beni üzmüyo hiç, wc de kalkmıyorum artık diye.. meğer bebeğin kalbi durmuş, belirtim kaybolmuş..
ama bunları düşünme, bazı kızlar hiçç hiçç belirti yaşamıyo.. mesela bu iş yerinde benle birlikte hamiş kalan arkim hiç hamile değil gibi..
kötü şeyler getirme aklına, sağlıkla gelecek inş bebeğiniz :))
aaa çok şirin bunlaaar :) ama yapılması zor..
benm de başından beri bulantım falan öle öncekindeki gibi değil, hafiften bulanıyo ama bunaltmıyo beni, hemen geçiyo, temiz iş :) göğüslerim öncekinin 2 katı oldular, eşime sölüyorum akşam bu boydaki göğüsler eski halini alsa anlardık diyo, wc ye gitmem de çok yine, ama kendimi çok korkutuyorum sanırım. bebği de görmedik ya daha içim rahatlayamadı. saol canım
nezman gittin cnm kalp sesi duydunuzmu?
pazarda ucuz işte onu kastettim
sedaya diodum ama kimse almadı pazardan don falan
bende geçenlerde kompedan ve loyadan almıştım 8-10 tane falan değişio fiyatlar 3e de var 5e de 10a
her neyse senin örgü nası olcakmış bakim boncuk mu kondurcan anlamadım nedir yani
benzer foto ekle
sedam son durum özge ve filize bağlı sanırım dimi özge gelmişti yazmadı mı :26:
1 hafta önce gittik keseyi gördük, 19una tekrar çağırdı işte canım kalp atışı duymadık, denemedi de zaten, bebeği de görmedik
aslında mesafe çok önemli değil de zamanlama uymuyor kuzum dilek yoğun çalışıyor h sonları da kızın bir pazarı var onda da evine mi baksın eşiyle mi ilgilensin kendi ihtiyaçlarını mı halletsin :26:
yerim seni yaaen büyük diil ama en çok bize uyan mağazanın olduğu yere gideriz söz
ayy neler deneriz
tabii çok paramız olması lazım denediklerimizi almak içinneyse bi iki şey alırız Eki Görüntüle 575024
nekbatikte elbise bölümünde bişi gördüm ama tunik gibi olabilir aslında triko gibi ama gömlek yakası var bak bu gördün mü sen canlısını
Eki Görüntüle 575026
hemde 45 tl
yine başladım mağazalara bakmaya batikte bunu beğendim colinste kot beğendim
addaxta tayt ve gömlek beğendim
faruk ekinde kazak beğendim ohhh ne zamandır da bişi almıoum aslında baksam mı ki?
Canın sağolsun enkimm
Gözünaydın buarada
enkim gözün aydın anacığın gelmiş gelir gelmez de hemen işlere girişmiş çekiliş için de canın sağolsn nasılsa seneye yine yaparız ona katılırsın
enkim gözünaydın durumunu tahmin ediyoduk cnm senin zaten seneye inşallah annişin maşallah herşeyi halettmiş
zeynep geldi demek annen ne güzel
artık rahatsın sevindim valla canım
çekilişe de seneye katılırsın inşallah zorlanma hiç
enkiim gözün aydın anneciğin gelmiş, ellerine sağlık gelir gelmez de işe koyulmuş
boll şu listeyi tekrardan son kez yap çekilişide yapalım hadi bugün ,cumayı falan beklemeyelimsölücek başka kimse kalmadı nasılsa dimmi ...
aa baban annenle gitmedi mi ben birlikte gitcekler sanıodumselam kızlar. sabah babam oğluma baktı ben de mutfağı ve koridoru süpürdüm. şimdi uyuttum oğlanı, size bi selam verip geri kalan yerleri halletmem lazım. herşey birikti. 2 makina ütü bekleyen, 2 makina da yıkanmayı bekleyen çamaşırım var. ayrıca ev süpürülüp silinecek, toz alınacak, ortalık toparlanacak. bana şans dileyin de bebişim iyi uyusun. öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?