yok yaa beğenmedim donları pahalı geldi hem de, zaten bu ay iç çamaşırı kotamı doldurdum, aslında o leoparlı sütyende gözüm kaldı ama yok ı-ıhh almıcam
yatağı kendi odasında mı sizin odada mı, bence de alıştırmamak lazım ama kıyamıosun işte dimi
bu adam beni deli edecek yaa...gitmiş yine ahtapot kadar ıspanak almış...her seferinde minik olanlardan al diye tembihliyorum ama dinleyen kiiiiim
dışarısı nasıl soğuk bugünbu gidişle buralara da kar yağar yakında...antalya'da hava nasıl acaba bugün,düzeldi mi ki?
ne videosu izlediniz bakiim
fesatsınnn , ne videosu izlicek olabilirler, yok artık zuzuuuu öle mi yoksaaa
hava kapalı cnm ama bi indirirse fena indircek yağmur bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 574962
şu smiley çok komik bana benziyo benim smiley olsun Eki Görüntüle 574962
evet yani bi de o var, bence de mağazaya bak sen olmazzsa da kalsın yaa salla bi yığın var zatenne yalan söyleyim benimde
ikisinde gözüm kaldı
donlar toplamda 60 tl edio 10 tl indirimim var yani 6 tanesi 50 tl
sütyende ikisi 45 tl bilemedim yahuu
kargoları birde belki uymıcak seçtiğim bedenler pazar günü mağazaya bakarım belki
bende isityorum katılmak kızlara soruyum topiğimde onlar istiyodu ama az kişiler olmıcak galiba bende burda katılıyım olmazsa bende severim ...
yoksa bu gidişle klimaya çorap asıcam noel baba banada uğrar belki...Eki Görüntüle 574961
nerde kıss bukadar ucuz?
evt cnm baharda ayıracam yatağını kendi odasına bizim odada klima var çünkü bide çok kalkıyo gece ii değil hiç ama napalım işte.
günaydınnnn
yaa aklımdaydı aslında da üşendim sonra...
bugün eşimin ortağının abisinin nikahı ve akşam da yemeği var oraya da götürcez makineyi. orda da çekeriz topluca atarız bilgisayara
bi sürü işim var yaaaa, akşama da işte yemeğe gidicez, ne giycem bilmiom saçlarıma fön falan çektirmem lazım hangi birine yetişeyim zaten 6 buçukta biticek dersimne giycemide bilmiom siyah pantolon ve siyah topuklularım tamam ama üstüne giycek bişi bulamadım, şöle bi tane adamakıllıgömlek falan bişi almam lazım sanırım
ne yalan söyleyim benimde
ikisinde gözüm kaldı
donlar toplamda 60 tl edio 10 tl indirimim var yani 6 tanesi 50 tl
sütyende ikisi 45 tl bilemedim yahuu
kargoları birde belki uymıcak seçtiğim bedenler pazar günü mağazaya bakarım belki
şu şekilde geçiyor:
Kadının kaynına karşı durumunu sevgili Peygamber aleyhisselam efendimiz, tehlikenin de ilerisine taşıyarak o, ölümdür! şeklinde beyan etmiştir. O, ölümdür! ifadesi, insanların kayın/yenge ilişkilerindeki savsaklaması endişesine karşı konmuş bir tedbir gibi durmaktadır.
kız 19 dedin azönce şimdi 60 diyon:26:
şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa listemiz tamammı?
vilin cnm kalın iple ii oluyor battanye bizim var,onuda yeleğe falan kullan istersen.
ne kadar ince bilemiom ki cnm. şu ponpon ipler var ya onları beğenio musun onunla battaniye çokgüzel oluo bi deneseneayy inşallah yine çok yağmaz canım yaa...
zaten zayıfım diyosun bu smile gerçekten sana benziyo o zman
kızlar yaa battaniye örmeye başlamıştım yaa ipi sanki çok ince gibi geldi bana(bebe yünü)...sizce daha kalın bi iple mi örmeliyim bi fikri olan var mı?
kalkıp hazırlanıyım yaa yine saat geldisabah evden çıkmak daha kolay...insan evde vakit geçirince dışarı çıkmayı hiç istemiyo
elbise giy saçlarınıda kırık fön yaptır düz yaparsan bozulur benceee
şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa listemiz tamammı?
ne kadar ince bilemiom ki cnm. şu ponpon ipler var ya onları beğenio musun onunla battaniye çokgüzel oluo bi denesene
hmm elbise mi diosun, elbiselerim yazlık ama, bi tane var o da spor kaçar sanki...
kırık fön durmaz ki benim saçımdaakşam 7 gibi çektirip hemen gidicem bozulmaz bence ya:44:
şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa listemiz tamammı?
Vilin cnm kalın iple ii oluyor battanye bizim var,onuda yeleğe falan kullan istersen.
nerde kıss bukadar ucuz?
evt cnm baharda ayıracam yatağını kendi odasına bizim odada klima var çünkü bide çok kalkıyo gece ii değil hiç ama napalım işte.
tanesi 19 üçü 57 3e 3 hediye 6 tanesi 57 oluo yani 60 işte tanesi 10 edio
zeynep, filiz ve özgeye de soralım derim ben
gelmezlerse öğleden sonra ben zeynebi, arzu özgeyi, sende filizi ara olar mı
ayy inşallah yine çok yağmaz canım yaa...
zaten zayıfım diyosun bu smile gerçekten sana benziyo o zman
kızlar yaa battaniye örmeye başlamıştım yaa ipi sanki çok ince gibi geldi bana(bebe yünü)...sizce daha kalın bi iple mi örmeliyim bi fikri olan var mı?
kalkıp hazırlanıyım yaa yine saat geldisabah evden çıkmak daha kolay...insan evde vakit geçirince dışarı çıkmayı hiç istemiyo
1 yaşına girdimi? bende ayırım diyorum emziryorum biraz daha geçsin:26: odasında klima yok ne alcam ufomu klimamı bilemedim buhar makine aldım klima yazında lazım oluyor aslında:44:
alma canım, sizi ağlayarak taciz etmelerine, kullanmalarına izin vermeyin diyor ya ilk olarak uzmanlar..he yaa çok pahalı bende ocak ayını bekleyim dedm oyüzden belki kotonda falanda daha uygun bulurum dedim nebilim.
ya bugece ağlasada almıcam yanıma valla 2 günde alıştı cadı hiç ii bişe değil gerçekten bakalım napcaz bu gece inşallah çok ağlamaz cadı aslında gece gece insan uykuyada yenik düşüyor hemen yatım aman sussun diye gözardı ediyor insan yanlışta olsa.
tamam Dilek hanım, nezamana teslim edelim siparişinizirenk olarakta bunu istioum
ipte böyle olsun istioum
ne kadar ipler mesela kaç taneden çıkar
yani almadığına değer mi fiyat olarak:26:
yapma tabi, uzat bacaklarını dinlentmm tmm akşama hiç yemek yapmıcam eşimde olanları yesin hepsi duruo zaten
sadece tavuğu yok akşamaoda olmayı versin
ama bu kaynı yada yengesinden hoşlanmaya başlayanlar için sanırım, farklı duygular beslemeye başlayanlar için.. ben öyle anladım..şu şekilde geçiyor:
Kadının kaynına karşı durumunu sevgili Peygamber aleyhisselam efendimiz, tehlikenin de ilerisine taşıyarak o, ölümdür! şeklinde beyan etmiştir. O, ölümdür! ifadesi, insanların kayın/yenge ilişkilerindeki savsaklaması endişesine karşı konmuş bir tedbir gibi durmaktadır.
hııı ben 6 tanesi 19 sandımdıpahalıymış öle..
zeynebi düşünemiyom yaa ohalde kız gidip ne hediyesi arasın yazık bizim yüzümüzden mağazada doğurur falan allah korusun
elfiye yazim whatsupp dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?