Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok yaa beğenmedim donları pahalı geldi hem de, zaten bu ay iç çamaşırı kotamı doldurdum, aslında o leoparlı sütyende gözüm kaldı ama yok ı-ıhh almıcam

nerde kıss bukadar ucuz?

yatağı kendi odasında mı sizin odada mı, bence de alıştırmamak lazım ama kıyamıosun işte dimi

evt cnm baharda ayıracam yatağını kendi odasına bizim odada klima var çünkü bide çok kalkıyo gece ii değil hiç ama napalım işte.

hava kapalı cnm ama bi indirirse fena indircek yağmur bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

şu smiley çok komik bana benziyo benim smiley olsun

selam kızlar işe yine geç geldim geçmişe takıldım kaldım

ben bugün tövbe yemek pişirmem dün annem biraz türlü getirmiş dünden de patates var yeter de artar bile başka yemeğe gerek yok vakit bulur üşenmezsem spora gitmek istiyorum

şu iç çamaşıları nerde ucuzmuş? Benim de alışveriş yapmam lazım ama indirimleri bekliyorum

hava kapalı cnm ama bi indirirse fena indircek yağmur bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 574962

şu smiley çok komik bana benziyo benim smiley olsun Eki Görüntüle 574962

ayy inşallah yine çok yağmaz canım yaa...
zaten zayıfım diyosun bu smile gerçekten sana benziyo o zman
kızlar yaa battaniye örmeye başlamıştım yaa ipi sanki çok ince gibi geldi bana(bebe yünü)...sizce daha kalın bi iple mi örmeliyim bi fikri olan var mı?
kalkıp hazırlanıyım yaa yine saat geldi sabah evden çıkmak daha kolay...insan evde vakit geçirince dışarı çıkmayı hiç istemiyo

evet yani bi de o var, bence de mağazaya bak sen olmazzsa da kalsın yaa salla bi yığın var zaten
ii fikirmiş bi çorap da ben asiim klimaya

katıl cnm bence de zevkli olur
nerde kıss bukadar ucuz?

evt cnm baharda ayıracam yatağını kendi odasına bizim odada klima var çünkü bide çok kalkıyo gece ii değil hiç ama napalım işte.

bana çok ucuz da gelmedi yani tanesi 10tl'ye gelio:44:la senza'da cnmm

elbise giy saçlarınıda kırık fön yaptır düz yaparsan bozulur benceee

kız 19 dedin azönce şimdi 60 diyon:26:

şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa
listemiz tamammı?

vilin cnm kalın iple ii oluyor battanye bizim var,onuda yeleğe falan kullan istersen.

Son düzenleme:

eşinin erkek kardeşine kayın deniyodu dimi bee kafam karıştı benim olmadığı için hatrlıyamadım:44:

bende sokarca görümce varrr ama artık ben sokyom onu uahahhahahahahahha

ne kadar ince bilemiom ki cnm. şu ponpon ipler var ya onları beğenio musun onunla battaniye çokgüzel oluo bi denesene
elbise giy saçlarınıda kırık fön yaptır düz yaparsan bozulur benceee

hmm elbise mi diosun, elbiselerim yazlık ama, bi tane var o da spor kaçar sanki...

kırık fön durmaz ki benim saçımdaakşam 7 gibi çektirip hemen gidicem bozulmaz bence ya:44:

şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa
listemiz tamammı?

tanesi 19 üçü 57 3e 3 hediye 6 tanesi 57 oluo yani 60 işte tanesi 10 edio

zeynep, filiz ve özgeye de soralım derim ben
gelmezlerse öğleden sonra ben zeynebi, arzu özgeyi, sende filizi ara olar mı

o saatte çektirip gidince bozulmaz canım
elbiselerin üstüne uyabilcek hırkaların varsa öyle yapabilirsin
altına da güzel bi çizme olur bence.

şimdi
sirken
dilek
zuzu
ayşam
yaren
ben
koketa
listemiz tamammı?

Vilin cnm kalın iple ii oluyor battanye bizim var,onuda yeleğe falan kullan istersen.

tam dicektim özgeye yazarım watsapdan diye gelmiş ama kendileri :)

nerde kıss bukadar ucuz?

1 yaşına girdimi? bende ayırım diyorum emziryorum biraz daha geçsin:26: odasında klima yok ne alcam ufomu klimamı bilemedim buhar makine aldım klima yazında lazım oluyor aslında:44:

tanesi 19 üçü 57 3e 3 hediye 6 tanesi 57 oluo yani 60 işte tanesi 10 edio

zeynep, filiz ve özgeye de soralım derim ben
gelmezlerse öğleden sonra ben zeynebi, arzu özgeyi, sende filizi ara olar mı

hııı ben 6 tanesi 19 sandımdı pahalıymış öle..

zeynebi düşünemiyom yaa ohalde kız gidip ne hediyesi arasın yazık bizim yüzümüzden mağazada doğurur falan allah korusun

elfiye yazim whatsupp dan.

nisanda doğacaksa çok kalına gerek yok bebe yünü olsun cnm diğerleri alerji yapabilyo ben diğer yünden olan kıyafetleri var hiç giydiremedim hep kaşıntı ve kızarıklık yaptı okdar para verdim dolapta duryo ...

kışa kadar bebek büyücek okdar büyük örebilcekmisin 8-9 aylık bebek için hazır büyük bataniye alırsın büyünce onlar kullanılyo zaten.

1 yaşına girdimi? bende ayırım diyorum emziryorum biraz daha geçsin:26: odasında klima yok ne alcam ufomu klimamı bilemedim buhar makine aldım klima yazında lazım oluyor aslında:44:

girdi cnm ogünde resme yorum yaptın ya
bende oyüzden mayısta falan geçirecem işte seneyede artık alıcaz mecbur odasına bişelr klima çalışnca mecbur buhar makinesi zaten tıkanıyolar yoksa.

alma canım, sizi ağlayarak taciz etmelerine, kullanmalarına izin vermeyin diyor ya ilk olarak uzmanlar..
tabi benm için konuşmak kolay :/ anne olunca anliycam seni..
ama onun için de en iyisi bu..

renk olarakta bunu istioum
ipte böyle olsun istioum
ne kadar ipler mesela kaç taneden çıkar
yani almadığına değer mi fiyat olarak:26:
tamam Dilek hanım, nezamana teslim edelim siparişinizi

uzun ya bu 6 tane gider bence :44: 5 yeter yada bilemedim
tanesi 3 yada 3,5 bu tüylü iplerin canım..

tmm tmm akşama hiç yemek yapmıcam eşimde olanları yesin hepsi duruo zaten
sadece tavuğu yok akşama oda olmayı versin
yapma tabi, uzat bacaklarını dinlen

ama bu kaynı yada yengesinden hoşlanmaya başlayanlar için sanırım, farklı duygular beslemeye başlayanlar için.. ben öyle anladım..

efinin var mı bende nie çıkmıo :26:

zeynebede yinede soralım ayıp olur

pazardan mı don alıosun canım yaa

nek yılbaşına kadar yetişsin

yani 20ye gelio diebiliriz ee misal bu 25 tl değmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…