kötü düşünme :)) herşey yolundabenm de başından beri bulantım falan öle öncekindeki gibi değil, hafiften bulanıyo ama bunaltmıyo beni, hemen geçiyo, temiz iş :) göğüslerim öncekinin 2 katı oldular, eşime sölüyorum akşam bu boydaki göğüsler eski halini alsa anlardık diyo, wc ye gitmem de çok yine, ama kendimi çok korkutuyorum sanırım. bebği de görmedik ya daha içim rahatlayamadı. saol canım
annen de ne uzatıyo acaba yaaSelamm kızlarr geldim ben, beni anmışsınız
annem gitmemeye karar vermiş gitmicekmiş ocağa şubata kadar.. Ama benle konuşmuyo zıt gidiyoruz hep.. Dünde fırında patates garnitürlü pilav ve salata yaptım ne zamandır yapmıyodum onu da yememişler babamla başka bişi pişirmiş yemişbaktım yenmemiş sinirlendim gittim bağırdım babama niye benim yaptıklarımdan yemiyosunuz diye anlamıyorum artık kimseyi yaa herkes napmak istiyorsa yapsın dedim karışmıyorum artık kimseye
Kızlar bu yılbaşı benide affedin bende katılamıycam zaten bi ton çekiliş yaptık aile arasındamalum iş durumları pek iyi değil eşimden de istemek istemiyorum kendimi kasarak yapmış olurum.. seneye inş.
aaaaa hala bebeği görmediniz mi, biz 6 hafta biterken kalp atışını görmüştük :26:1 hafta önce gittik keseyi gördük, 19una tekrar çağırdı işte canım kalp atışı duymadık, denemedi de zaten, bebeği de görmedik
yuh yaaaanekk
sana ne dedim kadir ve aysel öpüşüolar işte
evde bakim :)
aa baban annenle gitmedi mi ben birlikte gitcekler sanıodum
off benimde beyazlar var ama makineyi doldurmua 3 atlet 1 sütyen 2 kilot 2 boxer böyledir yani
yıkamayıncada olmuo eşimin atletleri yetmio sözde alcaktı fazla fazla
umarım ilker bebek uzun uzun mışıl mışıl uyur Eki Görüntüle 575170
sende işlerini yaparsın canım
yuh yaaaa
sinir oluyorum şu türk dizilerine, iki kardeş aynı kıza aşık oluyo çoğunda.. saçmalıkk!!! birde Aysel İrfanla yattı yani :120:
Kuzey güneye bağlarlar artık, abimin sevdiği kadınsın uzak durucam felan
alishim açmadı tlfnu yaa
geldim geldim. salon hariç süpürge tuttum, yerleri sildim, toz aldım geldim. oğlum uyuyor hala, ama acıkıp uyanır birazdan. babamı çağırıp önce ütüleri yapcam. en son salonu silip süpürüp, toz alcam. veeee uyandıı bile oğluşumdilekcim babamlar daha köye gitmediler, bu hafta sonu gidecekler. annemin babası prostat ameliyatı oldu. annem onun yanında kalıyor. babam evde yalnız. sağolsun gelip oğlanla ilgileniyor, ben de nefes alıyorum biraz.
2 gün önce eşimin atkısını bitirdim ama 2 gündür saçaklarını yapamadım. bugün de kalır sanırım
çekiliş sonuçlarrını heyecanla bekliyorum. seduşum sana adresimi gönderiyorum hemen ö.m. ile
benm kese boyutu normal haftasından geriden geliyor o yüzden duymayabiliriz hiç dinlemeye çalışıpta duyamadık diye seni korkutmayalım dedi.kötü düşünme :)) herşey yolunda
aaaaa hala bebeği görmediniz mi, biz 6 hafta biterken kalp atışını görmüştük :26:
Artık işime dönebilirim
görşrk
Artık işime dönebilirim
görşrk
alishia 3 dedi
şimdi özleme sorup arıcak
ve bitio
ben onu 10-15 gün önce tavsiye etim topikte zuzu hanım, geç kaldınızzKızlar d.akalın ın türkan şarkısını duydunuz mu ..ben çok beğendim yaa eğlenceli :))) dinleyin şimdi hemen
yanlış anlamış o şarkıyı :) filmlerde öptürmemiş diye bahsediyo ya, bana öptürmedi manasında değil..geçenlerde ben de radyoda dinledim hoşuma gitti eşim de bu türkan lezbiyen mi yaww diye dalga geçiyordu
hay maaşallahhhhh, hatuna bakkkgeldim geldim. salon hariç süpürge tuttum, yerleri sildim, toz aldım geldim. oğlum uyuyor hala, ama acıkıp uyanır birazdan. babamı çağırıp önce ütüleri yapcam. en son salonu silip süpürüp, toz alcam. veeee uyandıı bile oğluşumdilekcim babamlar daha köye gitmediler, bu hafta sonu gidecekler. annemin babası prostat ameliyatı oldu. annem onun yanında kalıyor. babam evde yalnız. sağolsun gelip oğlanla ilgileniyor, ben de nefes alıyorum biraz.
2 gün önce eşimin atkısını bitirdim ama 2 gündür saçaklarını yapamadım. bugün de kalır sanırım
saçmalamışlar resmennnnkuzey güneyde de cemre bi bina tepesinde kuzey gelio sarılıolar zeynep izlio ağlıo anlamadım
bence biraz daha uzatılıp zehra ve kadir devam edebilirdi
bu olayı sevmedim ben yaa
ethemde uyarıo zaten irfanı ama keşke böyle yapmasalardı
hay maaşallahhhhh, hatuna bakkk
küçük bebekle atkıyı da bitirmişş, sedaya duyurulur, ama dilek demişti zaten ona sen bitiremiycen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?