Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Artık hotmailden mi atarsın watşaptan mı atarsın ö.m mi atarsan sen bilirsin yanii

adresleri şimdi herkes sana yazsın göndersin

kötü düşünme :)) herşey yolunda

annen de ne uzatıyo acaba yaa yemek yememeler felan
ama boşver alttan al sen, küçüğüz napalım :/
gitmemesi iyi olmuş ama :)) şu aynı eve taşınmakla hata mı ettiniz ne

1 hafta önce gittik keseyi gördük, 19una tekrar çağırdı işte canım kalp atışı duymadık, denemedi de zaten, bebeği de görmedik
aaaaa hala bebeği görmediniz mi, biz 6 hafta biterken kalp atışını görmüştük :26:

nekk

sana ne dedim kadir ve aysel öpüşüolar işte
yuh yaaaa
sinir oluyorum şu türk dizilerine, iki kardeş aynı kıza aşık oluyo çoğunda.. saçmalıkk!!! birde Aysel İrfanla yattı yani :120:
Kuzey güneye bağlarlar artık, abimin sevdiği kadınsın uzak durucam felan

Lenka - Everything At Once (Lyrics) - YouTube

BU ŞARKIYA BAYILIYORUM ZİL SESİ YAPTIM TLFNA :)))
evde bakim :)

geldim geldim. salon hariç süpürge tuttum, yerleri sildim, toz aldım geldim. oğlum uyuyor hala, ama acıkıp uyanır birazdan. babamı çağırıp önce ütüleri yapcam. en son salonu silip süpürüp, toz alcam. veeee uyandıı bile oğluşum dilekcim babamlar daha köye gitmediler, bu hafta sonu gidecekler. annemin babası prostat ameliyatı oldu. annem onun yanında kalıyor. babam evde yalnız. sağolsun gelip oğlanla ilgileniyor, ben de nefes alıyorum biraz.

2 gün önce eşimin atkısını bitirdim ama 2 gündür saçaklarını yapamadım. bugün de kalır sanırım

çekiliş sonuçlarrını heyecanla bekliyorum. seduşum sana adresimi gönderiyorum hemen ö.m. ile

kuzey güneyde de cemre bi bina tepesinde kuzey gelio sarılıolar zeynep izlio ağlıo anlamadım

bence biraz daha uzatılıp zehra ve kadir devam edebilirdi
bu olayı sevmedim ben yaa
ethemde uyarıo zaten irfanı ama keşke böyle yapmasalardı

alishim açmadı tlfnu yaa

derste belki.

maşallah kısss benden sonra başladın bitirmişsin bile bebişin küçük olmasının faydaları tabiki vede evde olmanın(nasıl üste çıkarıyom kendimi ama)

yaa koketede ulaşsak bende kimi alacağımı bilseydim:26: sona kalıp dona kalmayalım

1... Sirken
2... Yaren
3... ?
4... Zuzu
5... ?
6... Dilek
7... ?

özlem ve ayşe kaldı onlarda 3-5-7 dicek kalanda sedanın olcak

kötü düşünme :)) herşey yolunda
aaaaa hala bebeği görmediniz mi, biz 6 hafta biterken kalp atışını görmüştük :26:
benm kese boyutu normal haftasından geriden geliyor o yüzden duymayabiliriz hiç dinlemeye çalışıpta duyamadık diye seni korkutmayalım dedi.

Kızlar d.akalın ın türkan şarkısını duydunuz mu ..ben çok beğendim yaa eğlenceli :))) dinleyin şimdi hemen
ben onu 10-15 gün önce tavsiye etim topikte zuzu hanım, geç kaldınızz

geçenlerde ben de radyoda dinledim hoşuma gitti eşim de bu türkan lezbiyen mi yaww diye dalga geçiyordu
yanlış anlamış o şarkıyı :) filmlerde öptürmemiş diye bahsediyo ya, bana öptürmedi manasında değil..

hay maaşallahhhhh, hatuna bakkk
küçük bebekle atkıyı da bitirmişş, sedaya duyurulur, ama dilek demişti zaten ona sen bitiremiycen diye

saçmalamışlar resmennnn

hay maaşallahhhhh, hatuna bakkk
küçük bebekle atkıyı da bitirmişş, sedaya duyurulur, ama dilek demişti zaten ona sen bitiremiycen diye

bak bak bak ben sebeplerimi saydım amaakşam geç gidiyorum yemek bulaşık çocuk bakımı oturduğum vakit kızımın ipi ve şişleri alma isteğinden dolayı bitiremiyom işte
anacım allahım size en yakın zamanda benimki gibi yaramaz bi cadı versinde anlayın halimi ozman dersiniz seda haklıymışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…