Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kötü haberi ben verioum

nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek

özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi

Son düzenleme:

SAÇMALIK YA yaptıkları resmen
sıkıldm ayy zamanda geçmiyor acıktım yemek yok evdebanyo yapacam daha fotğraf baskısı almıştım netten onun için resim seçmem gerek daha cmtsi son eşim 2 gün yok bilgisayarı götürecek bugün yapmam gerek off biton iş var yaa

Son düzenleme:
ne güzel bir dua buu, aminnnnn diyorummm

kötü haberi ben verioum

nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek

özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi

hadiyaa akıllarına gelmiş yani kötü oldu
neydi o laf, demokraside çağreler tükenmez
telefonumu pc bağladım, modem olarak kullanıyorum
ama çok giremem, bi tıkladım 6 mb gitmiş bile

akşam annemdeyiz yinee, göçmen böreği yapacak kaymaklı sabırsızlanıyorumm
evde bi duş alıp kaçarız aşağı
haydiiin herkese iyi akşamlar

bende müthiş sıkıldım eşime gezmeye gidiyim dioum yağmur yağıo hasta olursun hemmenn eve git dio OFF YAA

onur yar başladı onu dinlicem işte bir mesaj numaram var birde masaj dio pislik yaa

nek hırka deyince
batikte o elbiseyi beğendim tunik gibi
bakmak istioum ona yaa
sen yorum yapmadın birde şu gömleği beğendim baksana

Son düzenleme:
ütülerim bitti. yenileri makinadan çıkıp asıldı. salonum kaldı, akşama da yemeğim yok. eşim geç kalmazsa yaparım birşeyler. nekin netini kapatmışlar yine sinir oldum ya. ne gıcık patronları varmış. gruponda büyük boy pizza indirimi vardı onu mu alsam akşam için acaba :)

ee yağmurda napcan cnm gerçi biraz hava almak ii gelebilir yemeğinde vardı evde.
ayy alem oda yaa ben anca eve giderken dinliyorum onu sabahta murat soner gitmiş gıcık bi kadın çıkıyo sevmiyom hiç.
he tunik hoş duruyor neke sordun diye yapmayım dedm bende
ya bu gömlekten tüm ucuzlukçularda var biliyomusun budamı batikte var nekadarmış?

Kızlar size şok haber..
Hamile olabilirim..Kaç gündür bi tuhaf gibiyim.akıntım çok bugün.Bugünde kv geldi kapıyı açtım hamileyken hızla açma kapıyı dedi güldü..Sonra dedim yine mi rüyanda gördün güldü..Yok dedi sonra açıkladı..Ben hamileyim diyomuşum rüyasındaDedim inş değilimdir..Olsun diyo..Torun sevmek istiyoz diyo..Bende dedim herkes sevmek ister torun..Gelecek vermedikten sonra ne anlamı kalır dedim..Benim elim 5 kuruş para görmüyo dedim..Devlet hastanelerie gidiyon bekliyonda bekliyon dedim..Canının istediği herşeyi alamıyosun dedim(şunu cnm çekti desem alırlarda işte)..Öyle işte..Off ya ne biliyimBelki vardır belki yoktur aptala malum olur derler demişti kendi için kvİlk kısmı doğruda

nekm işyerinin netinden giriyosun yani dimi ozman sınırsız olmazmı?
hee bedduam güzeldi demi

nek batik deyince o yüzden ona sordum canım
çok yağmur var dışarda ama gidemicem zaten

benim hiç haberim yok mağazalardan nerde ne vardan falan artık gezmediğim için.
gömlek bayramda çok bakmıştım çok ama pahalıydı hepsi şu zımbalılar falan modaya

hımm bende öğlen çıkıyorum öle dolanıyorum valla zımbalı çok moda evt güzel şeyler oluyor ama herkesin üstünde aynı şey oluyor ya ondan gıcık oluyorm..

Günüm geçmedi hatta dün falan bitti adetim..Adet olmadan bi gün önce bi kaza olmuştukv öyle deyince kuşkulandım..

bende bilemedm valla:26:

yaa zor çıkacam bugün çaycı kız çıktı bu saatte benden kahve istiyor yaa bide hasta sözde adam off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…