kızlar kargoya verilcek son tarih nedir?
dileek anahtarla girme yaa belki özel bi durumda olurlar
kötü haberi ben verioum
nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek
özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi
off hiç sorma
ne güzel bir dua buu, aminnnnn diyorummmbak bak bak ben sebeplerimi saydım amaakşam geç gidiyorum yemek bulaşık çocuk bakımı oturduğum vakit kızımın ipi ve şişleri alma isteğinden dolayı bitiremiyom işte
anacım allahım size en yakın zamanda benimki gibi yaramaz bi cadı versinde anlayın halimi ozman dersiniz seda haklıymışsın diye
kötü haberi ben verioum
nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek
özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi
neydi o laf, demokraside çağreler tükenmezhadiyaa akıllarına gelmiş yani kötü oldu
SAÇMALIK YA yaptıkları resmen
sıkıldm ayy zamanda geçmiyor acıktım yemek yok evdebanyo yapacam daha fotğraf baskısı almıştım netten onun için resim seçmem gerek daha cmtsi son eşim 2 gün yok bilgisayarı götürecek bugün yapmam gerek off biton iş var yaa
bende müthiş sıkıldım eşime gezmeye gidiyim dioum yağmur yağıo hasta olursun hemmenn eve git dio OFF YAA
onur yar başladı onu dinlicem işte bir mesaj numaram var birde masaj diopislik yaa
nek hırka deyince
batikte o elbiseyi beğendim tunik gibi
bakmak istioum ona yaa
sen yorum yapmadın birde şu gömleği beğendim baksana
Eki Görüntüle 575499 Eki Görüntüle 575500
koras korunmuyomuydunuz günün geçtimi senin?
ee yağmurda napcan cnm gerçi biraz hava almak ii gelebilir yemeğinde vardı evde.
ayy alem oda yaa ben anca eve giderken dinliyorum onusabahta murat soner gitmiş gıcık bi kadın çıkıyo sevmiyom hiç.
he tunik hoş duruyor neke sordun diye yapmayım dedm bende
ya bu gömlekten tüm ucuzlukçularda var biliyomusunbudamı batikte var nekadarmış?
Günüm geçmedi hatta dün falan bitti adetim..Adet olmadan bi gün önce bi kaza olmuştukv öyle deyince kuşkulandım..
nek batik deyince o yüzden ona sordum canım
çok yağmur var dışarda ama gidemicem zaten
benim hiç haberim yok mağazalardan nerde ne vardan falanartık gezmediğim için.
gömlek bayramda çok bakmıştım çok ama pahalıydı hepsi şu zımbalılar falan modaya
Günüm geçmedi hatta dün falan bitti adetim..Adet olmadan bi gün önce bi kaza olmuştukv öyle deyince kuşkulandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?