kızlar şunlardan alın yılbaşı hediyelerinizi gönderirken indirim olur
Groupon ile %70e varan indirimlerden yararlan?n
harbi alınabilir nie olmasın ki dimi ben bi okuyum aldın mı sen peki nasılmış 2-3 kargom olacak çünkü
cnm ben almadım çünkü bankadan gönderecem bençaktırma
ama baya indirim sağlar diye düşünüyorum %60 yarıyarıyabide kızlar yurtiçiyle göndermeyin çok pahalı söleyim şimdiden bi dosyayı 10 tl ye götürüyolar.
sirken msj kutun dolu.
Bilmiyorum belki de öyle oldu, Zaten babam emekli olucak martta o zaman ayırıcaz demiştik evleri az kaldı uzaktan uzaktan en iyisi kendi ailen bile olsa.. Öyle daha çok özlüyosun değerin biliniyoannen de ne uzatıyo acaba yaayemek yememeler felan
ama boşver alttan al sen, küçüğüz napalım :/
gitmemesi iyi olmuş ama :)) şu aynı eve taşınmakla hata mı ettiniz ne
Dilşad bu gitmenize görürsünüz kesin biz 7.haftada duymuştuk ilk. sizde duyarsınız inş.benm kese boyutu normal haftasından geriden geliyor o yüzden duymayabiliriz hiç dinlemeye çalışıpta duyamadık diye seni korkutmayalım dedi.
şu kısmı anlamadım
MNG Kargo liste fiyatlarında belirtilen taşıma ücretleri üzerinden indirim elde edeceksiniz. Adres alım, adres teslim, sigorta gibi bedeller indirime dahil değildir.
alabilirim 2 tane nolcak ki:101:
ben onu 10-15 gün önce tavsiye etim topikte zuzu hanım, geç kaldınızz
cnm ben almadım çünkü bankadan gönderecem bençaktırma
ama baya indirim sağlar diye düşünüyorum %60 yarıyarıyabide kızlar yurtiçiyle göndermeyin çok pahalı söleyim şimdiden bi dosyayı 10 tl ye götürüyolar.
sirken msj kutun dolu.
ama adrese teslim yapmıcaklarmış yolladığın kişi için zor olmaz mı?şu kısmı anlamadım
MNG Kargo liste fiyatlarında belirtilen taşıma ücretleri üzerinden indirim elde edeceksiniz. Adres alım, adres teslim, sigorta gibi bedeller indirime dahil değildir.
alabilirim 2 tane nolcak ki:101:
Bilmiyorum belki de öyle oldu, Zaten babam emekli olucak martta o zaman ayırıcaz demiştik evleri az kaldı uzaktan uzaktan en iyisi kendi ailen bile olsa.. Öyle daha çok özlüyosun değerin biliniyo
Dilşad bu gitmenize görürsünüz kesin biz 7.haftada duymuştuk ilk. sizde duyarsınız inş.
uzaktan uzaktan en iyisi kendi ailen bile olsa.. Öyle daha çok özlüyosun değerin biliniyo
kızlar bol a da yazdım özelden geçen yıl bo lçekilişte olmadığı için ona adreslerimizi de yollaamamız lazım ki bize çıkan kişinin adresi de elimizde olabilsin dimi
neyse akşam olmuş işler bitmiş ben kaçar yine görüşürüz herkeslere iyi akşamlar
kızlar bol a da yazdım özelden geçen yıl bo lçekilişte olmadığı için ona adreslerimizi de yollaamamız lazım ki bize çıkan kişinin adresi de elimizde olabilsin dimi
neyse akşam olmuş işler bitmiş ben kaçar yine görüşürüz herkeslere iyi akşamlar
Tuzlu krakerler iyi geliyo evet, bide muz yeme kabız yapıo kuru kayısı al işyerinde atıştırmalıkcanım evet uzak olmak en iisi. az kalmış sabır
canım 6. haftada gitmiştik işte doktor hiç denemedi inşallah bu gidişimizde duyarız ay çok belim ağrıyo yaa midem de bi tuhaf stajeri çbuk kraker almaya yolladım
evet uzaktayken öyle olmuyodu dileğim sen az çok biliyosun durumları, zaten pek anlaştığımız söylenemez..buna katılıoum
bende hiç misafir olmuoum boynuma atlamıolar mesela
anahtarımla acıoum hadi hoşçakalın deyip kendim çıkıoum
uzakta olsaydım 15-20 gün görmeselerdigörürdüm onları
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun be canım bazen uzayabilio anne kız arasında sürtüşmeler falan ama eninde sonunda tatlıya bağlanacak tabiki sende canını sıkma kendi bebeşini düşün
buna katılıoum
bende hiç misafir olmuoum boynuma atlamıolar mesela
anahtarımla acıoum hadi hoşçakalın deyip kendim çıkıoum
uzakta olsaydım 15-20 gün görmeselerdigörürdüm onları
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun be canım bazen uzayabilio anne kız arasında sürtüşmeler falan ama eninde sonunda tatlıya bağlanacak tabiki sende canını sıkma kendi bebeşini düşün
Tuzlu krakerler iyi geliyo evet, bide muz yeme kabız yapıo kuru kayısı al işyerinde atıştırmalık
evet uzaktayken öyle olmuyodu dileğim sen az çok biliyosun durumları, zaten pek anlaştığımız söylenemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?