Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Son düzenleme:
harbi alınabilir nie olmasın ki dimi ben bi okuyum aldın mı sen peki nasılmış 2-3 kargom olacak çünkü

cnm ben almadım çünkü bankadan gönderecem bençaktırma
ama baya indirim sağlar diye düşünüyorum %60 yarıyarıyabide kızlar yurtiçiyle göndermeyin çok pahalı söleyim şimdiden bi dosyayı 10 tl ye götürüyolar.

sirken msj kutun dolu.

şu kısmı anlamadım
MNG Kargo liste fiyatlarında belirtilen taşıma ücretleri üzerinden indirim elde edeceksiniz. Adres alım, adres teslim, sigorta gibi bedeller indirime dahil değildir.

alabilirim 2 tane nolcak ki:101:

annen de ne uzatıyo acaba yaa yemek yememeler felan
ama boşver alttan al sen, küçüğüz napalım :/
gitmemesi iyi olmuş ama :)) şu aynı eve taşınmakla hata mı ettiniz ne
Bilmiyorum belki de öyle oldu, Zaten babam emekli olucak martta o zaman ayırıcaz demiştik evleri az kaldı uzaktan uzaktan en iyisi kendi ailen bile olsa.. Öyle daha çok özlüyosun değerin biliniyo
benm kese boyutu normal haftasından geriden geliyor o yüzden duymayabiliriz hiç dinlemeye çalışıpta duyamadık diye seni korkutmayalım dedi.
Dilşad bu gitmenize görürsünüz kesin biz 7.haftada duymuştuk ilk. sizde duyarsınız inş.

orayı bende anlamadım ama altında normal gönderim falan yazıyor yani 1 tl nolacakkii hem.

ben de diğer grupta çekilişe girdim ya belediyeden yollıcam kargo parası vermiim bi de :) geçen sene de öle yapmıştım gerçi

ama adrese teslim yapmıcaklarmış yolladığın kişi için zor olmaz mı?

canım evet uzak olmak en iisi. az kalmış sabır
canım 6. haftada gitmiştik işte doktor hiç denemedi inşallah bu gidişimizde duyarız ay çok belim ağrıyo yaa midem de bi tuhaf stajeri çbuk kraker almaya yolladım

uzaktan uzaktan en iyisi kendi ailen bile olsa.. Öyle daha çok özlüyosun değerin biliniyo

buna katılıoum
bende hiç misafir olmuoum boynuma atlamıolar mesela
anahtarımla acıoum hadi hoşçakalın deyip kendim çıkıoum

uzakta olsaydım 15-20 gün görmeselerdi görürdüm onları

sizinde hakkınızda hayırlısı olsun be canım bazen uzayabilio anne kız arasında sürtüşmeler falan ama eninde sonunda tatlıya bağlanacak tabiki sende canını sıkma kendi bebeşini düşün

kızlar bol a da yazdım özelden geçen yıl bo lçekilişte olmadığı için ona adreslerimizi de yollaamamız lazım ki bize çıkan kişinin adresi de elimizde olabilsin dimi

neyse akşam olmuş işler bitmiş ben kaçar yine görüşürüz herkeslere iyi akşamlar

bende yollamadım daha yollayım bari adresimi

iyi akşamlar :80:

özlemden de ses yok meşgule düşürmüş kaldı öyle
tamamlayamadık yani

evttt bekliyorum söletmeyin beni

ayşamm geldin heralde msj kutun dolu boşalt

Tuzlu krakerler iyi geliyo evet, bide muz yeme kabız yapıo kuru kayısı al işyerinde atıştırmalık

evet uzaktayken öyle olmuyodu dileğim sen az çok biliyosun durumları, zaten pek anlaştığımız söylenemez..

ben de annemle günde en az 6-7 kez telefonda konuşuyorum 10ar 15er dakika, ama çok sık gitmiyorum arıyor özledik gelin diye o zaman gidiyoz kıymetli oluyoruz hehehehehe :)dileek anahtarla girme yaa belki özel bi durumda olurlar, ablam hep anahtarla giriyoda annem kızıyoo

her gün 1 muz yiyorum çünkü muzdaki potasyum düşüğü engelliyormuş, kabızlık sorunum çok ciddi değil canım sorun olmuyor

benm annemle aram çok iidir yaa, annem arar dertleşiriz ben de ona anlatırım rahatlarız inşallah hiç bozulmaz aramız kıyamıyorum ben onaa ama tabii karşılıklı bu işler, önce anne anlayışlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…