bende bilemedm valla:26:
yaa zor çıkacam bugün çaycı kız çıktı bu saatte benden kahve istiyor yaa bide hasta sözde adam off
sedam güle güle kullan
valla hiç durmuosun haahabire bişi alıosun
ben iyi bıraktım valla yoksa sonu gelmio memnunum yani şuanki durumumdan
umarım çok kalmazda sende çıkarsın canım
ben gidioum nası da uykum geldi anlatamam eve gidene kadar kalsa bu uyku modu da yatsam uyusam biraz
hadi herkese iyi akşamlarrr :80:
ıhh güzel değil gömlekbende müthiş sıkıldım eşime gezmeye gidiyim dioum yağmur yağıo hasta olursun hemmenn eve git dio OFF YAA
onur yar başladı onu dinlicem işte bir mesaj numaram var birde masaj diopislik yaa
nek hırka deyince
batikte o elbiseyi beğendim tunik gibi
bakmak istioum ona yaa
sen yorum yapmadın birde şu gömleği beğendim baksana
Eki Görüntüle 575499 Eki Görüntüle 575500
bence değilsindir canım :44: reglin geçince kaza olursa olabilirdi ama regl öncesi çok çok çok düşük bir ihtimal..Kızlar size şok haber..
Hamile olabilirim..Kaç gündür bi tuhaf gibiyim.akıntım çok bugün.Bugünde kv geldi kapıyı açtım hamileyken hızla açma kapıyı dedi güldü..Sonra dedim yine mi rüyanda gördün güldü..Yok dedi sonra açıkladı..Ben hamileyim diyomuşum rüyasındaDedim inş değilimdir..Olsun diyo..Torun sevmek istiyoz diyo..Bende dedim herkes sevmek ister torun..Gelecek vermedikten sonra ne anlamı kalır dedim..Benim elim 5 kuruş para görmüyo dedim..Devlet hastanelerie gidiyon bekliyonda bekliyon dedim..Canının istediği herşeyi alamıyosun dedim(şunu cnm çekti desem alırlarda işte)..Öyle işte..Off ya ne biliyim Belki vardır belki yoktur aptala malum olur derler demişti kendi için kv İlk kısmı doğruda
ıhh iş yerinden değil..nekm işyerinin netinden giriyosun yani dimi ozman sınırsız olmazmı?
hee bedduam güzeldi demi
güle güle giy canım, fiyatı süperrEki Görüntüle 575512 dilek bu işte.
ben de nekle aynı şeyi sölicektim o sölemiş. kaza olayını benim pek aklım almıo ya, korunuoduk ama hamile kaldım demek başka şey, kaza başka şey eşin nası engel olamıo ki:44:Bilemiyorum ki nekim şu sıralar bana baya gelmeye başladılar
Kv arada sırada görürmüş böyle gerçekleriGeçen sefer bildi hamileliğimi
Kaza derken son dk fikir değişikliğiAyşam anlamaz şimdi bunu
Eşim istiyorda ben istiyomuyum bilmiyorum cnm şu sıralar çok kararsızım:26:Ocakta bitecek 3 ay
Geçenlerde alt kiracıya indik doğum yapmıştı..Kadın dr(benim dr) doktoruydu..O girmemiş doğuma erkek dr girmiş.4 kilo 300 gr bebeği normal doğurtmuşlarBen de eşime dedim böyle böyle kadın dr girmemiş erkek dr girmiş.Diyo kadın dr a deriz o girer olur dedim sanki özel hastane özel doktorun..
kına yaksınlar sevinçten bi yerlerine,çok büyük iş yaptılarkötü haberi ben verioum
nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek
:
kız ben de korktum bi anda kötü haber diyince :18:kvnin gördüğü her rüya da doğru çıkacak değil yaaKızlar size şok haber..
Hamile olabilirim..Kaç gündür bi tuhaf gibiyim.akıntım çok bugün.Bugünde kv geldi kapıyı açtım hamileyken hızla açma kapıyı dedi güldü..Sonra dedim yine mi rüyanda gördün güldü..Yok dedi sonra açıkladı..Ben hamileyim diyomuşum rüyasındaDedim inş değilimdir..Olsun diyo..Torun sevmek istiyoz diyo..Bende dedim herkes sevmek ister torun..Gelecek vermedikten sonra ne anlamı kalır dedim..Benim elim 5 kuruş para görmüyo dedim..Devlet hastanelerie gidiyon bekliyonda bekliyon dedim..Canının istediği herşeyi alamıyosun dedim(şunu cnm çekti desem alırlarda işte)..Öyle işte..Off ya ne biliyim Belki vardır belki yoktur aptala malum olur derler demişti kendi için kv İlk kısmı doğruda
Eki Görüntüle 575512 dilek bu işte.
Ayşa,viliş,zuzu köfte gibi kızarın biber gibi patlayın kıızzzzEki Görüntüle 575731
neyse o bu diil de ben bütün gece kıskançlığımdan çatladım ona ne demelihı gelin rus bu arada bunu sölememiştim sabah, yareppim straplez gelinlik giymiş göğüslerin yarısı meydanda, benim sinirler zıpladı tabi yine, belli etmiom kimseye ama ölcem yani eşim de foto makinesini almış demiştim ya e foto çekio tabi doğal olarak al makineyi kafasında parala offfff nası vazgeçicem ben bu huyumdan yaaaa
günaydınnn :80:
koket 5 mi? 7 mi?
koş gelver artık cvbını
alishia 3 dedi
şimdi özleme sorup arıcak
ve bitio
harbi alınabilir nie olmasın ki dimi ben bi okuyum aldın mı sen peki nasılmış 2-3 kargom olacak çünkü
misal 6 tl kargo 2,40'a inmiş oluo 1 tl de kupon 3,40 yani bilemedim ki :26:
alalım mı seda
beni aradı ama ben çağanı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrolleri için telefonu meşgule aldım yaa:26:
Sonra arayamadım k.lere gittik rahat konuşamazdım bugün yazım dedim oda yok demek çekilişten aradı
arzu bana msj atmış faceten ama ben face binde bir giryom telimde kayıtlı diye açıkmı görünyo gibi herhalde.tabii int. açıktı telimde ondan açıkmı göründü anlamdım msjını az önce okudum arzu...
Neyse bana kim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?