Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

he dileğim ucuzlukçu demişken yanlış anlaşılmasın ben alıyorum ordanda mağazada aynısı 40-50ken ben ordan 20 ye alıyorum mesela aynı şeyi niye fazla verimki yani.sadece işte herkeste çok görülen şeyler var ben ondan bahsettim hatta bugün kendime 7.5 tl ye yarım kollu bi kazak aldım ekleyim dur

sedam güle güle kullan
valla hiç durmuosun haa habire bişi alıosun
ben iyi bıraktım valla yoksa sonu gelmio memnunum yani şuanki durumumdan

umarım çok kalmazda sende çıkarsın canım
ben gidioum nası da uykum geldi anlatamam eve gidene kadar kalsa bu uyku modu da yatsam uyusam biraz
hadi herkese iyi akşamlarrr :80:

yaa 7.5 tl görünce dayanamdım taytların üstüne rahat giyilir işte evde falanda sorma bu ara acayip alışveriş hevesim var
hadi güle güle kader arkadaşım

ıhh güzel değil gömlek beğenmedimm

bence değilsindir canım :44: reglin geçince kaza olursa olabilirdi ama regl öncesi çok çok çok düşük bir ihtimal..
hem öyle kv nin sırf içine dpğmuş diye hamileyim denir mi kız
sizin de ne çok kaza oluyo yaa diğer bebiş de kazayla olmuştu
bence bebek istiyomusunuz istemiyomusunuz iyice düşünüp karar verin ve öyle yapın canım.. böyle olunca stres yapıyosun sonra kendine.. :26: hem daha 3 ay geçti mi senin, bekleseydin azcık yaa :26:
nekm işyerinin netinden giriyosun yani dimi ozman sınırsız olmazmı?
hee bedduam güzeldi demi
ıhh iş yerinden değil.. kendi cep telefonumun internet paketinden, o da doldu zaten, giremiycemm
güle güle giy canım, fiyatı süperr

Bilemiyorum ki nekim şu sıralar bana baya gelmeye başladılar
Kv arada sırada görürmüş böyle gerçekleriGeçen sefer bildi hamileliğimi
Kaza derken son dk fikir değişikliğiAyşam anlamaz şimdi bunu
Eşim istiyorda ben istiyomuyum bilmiyorum cnm şu sıralar çok kararsızım:26:Ocakta bitecek 3 ay

Geçenlerde alt kiracıya indik doğum yapmıştı..Kadın dr(benim dr) doktoruydu..O girmemiş doğuma erkek dr girmiş.4 kilo 300 gr bebeği normal doğurtmuşlarBen de eşime dedim böyle böyle kadın dr girmemiş erkek dr girmiş.Diyo kadın dr a deriz o girer olur dedim sanki özel hastane özel doktorun..

Son düzenleme:
nekim internetini almışlar elinden yaaaa

sedacım kazak güzelmiş hem de 7,5tl'ye burda ancak pazarlarda bulunur o kadar uygun fiyata, ona da benim gidicek zamanım yokgüle güle giy cnmmm

ben de nekle aynı şeyi sölicektim o sölemiş. kaza olayını benim pek aklım almıo ya, korunuoduk ama hamile kaldım demek başka şey, kaza başka şey eşin nası engel olamıo ki:44:
son dk.değişikliğini de anlamadım ivitt

hayırlısı olsun cnm bebek kısmetiyle gelir derler hep inş. olmaz deme bi daha sakın

yeni geldim ben yemekten, kkorascım gündüz demiştim ya birinin düğün yemeği var die ordaydık. yedik içtiik pek bi güzeldi, hazırlanmaya vaktim olmadı ama, saçlarımı ölece bi düzeltip üstüme de alelacele bişi giyip çıktım ii ki de öle yapmışım zaten toplasan 15 kişiydik çoğu aile büyükleriydi, süslenilcek bi durum yokmuş yani

neyse o bu diil de ben bütün gece kıskançlığımdan çatladım ona ne demelihı gelin rus bu arada bunu sölememiştim sabah, yareppim straplez gelinlik giymiş göğüslerin yarısı meydanda, benim sinirler zıpladı tabi yine, belli etmiom kimseye ama ölcem yanieşim de foto makinesini almış demiştim ya e foto çekio tabi doğal olarak al makineyi kafasında paralaofffff nası vazgeçicem ben bu huyumdan yaaaa

zuzum, yünü öğrenince sms atıyım dedim, sonra da kuzeye daldım.. Geç oldu diye de atmadım sonra sms, özür (
yün kartopunun swim ipi..
Yarın da hiç giremicem.. Şimdi uyumadan yazim dedim..

Kkoras, canım madem son anda karar değiştirip çalışma yaptınız, artık kararsızlıklarından kurtul :))
hakknızda hayırlısı, çok da kaptırma ama kendini hamiş değilsen üzülürsünüz :)))

kötü haberi ben verioum

nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek
:
kına yaksınlar sevinçten bi yerlerine,çok büyük iş yaptılar böyle saçma sapan bi karar mı olur yaa

kız ben de korktum bi anda kötü haber diyince :18:kvnin gördüğü her rüya da doğru çıkacak değil yaa ama kızlara katılıyorum bi karar verin artık,öyle son dakikaya bırakılacak bi karar değil ki bu

o fiyata süpermiş...yaaa ben de gitmek istiyorum alış verişe

Ayşa,viliş,zuzu köfte gibi kızarın biber gibi patlayın kıızzzzEki Görüntüle 575731
niye kız ne yaptık biz sana

ayyy kuzum yaa niye kendine böyle önemsiz şeyleri sıkıntı yapıyosun ki valla adamın dikkatini çekmese bile bu gidişle senin yüzünden takıntı haline getircek bak...sakın eşine deme bari hem küçük göğüs daha avantajlı ilerde sarkma olayı olmuyo,ama yaa büyüklerde yani hiçte özenilcek bi durum diiil

günaydın kuzular...
akşam okul çıkışı yine yün almaya gittik yeleğe yeniden düğme falan alıp diktim,birazdan eklerim...pon pon iplerden aldım,akşam battaniyeye başladım...hem çok kolay hem de çok güzel oluyo...o bitince yine örersem örerim...mor ve beyaz aldım ipleri,şerit şerit örcem bakalım becerebilirsem...ayy neyse kahvaltı yapıp da geliyim...kociş börek getirdi

günaydınnn :80:

koket 5 mi? 7 mi?
koş gel ver artık cvbını

bencede

günaydın kızlar

ayşam bende sinir olurum o durumlara ama napalım yapacak bişe yok bizimkiler için küçükler işte ama sarkma falan olmuyor bak bebişten sonrada ii yönden bakalım napalım

alishia 3 dedi
şimdi özleme sorup arıcak

ve bitio

beni aradı ama ben çağanı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrolleri için telefonu meşgule aldım yaa:26:
Sonra arayamadım k.lere gittik rahat konuşamazdım bugün yazım dedim oda yok demek çekilişten aradı

arzu bana msj atmış faceten ama ben face binde bir giryom telimde kayıtlı diye açıkmı görünyo gibi herhalde.tabii int. açıktı telimde ondan açıkmı göründü anlamdım msjını az önce okudum arzu...

Neyse bana kim çıktı

harbi alınabilir nie olmasın ki dimi ben bi okuyum aldın mı sen peki nasılmış 2-3 kargom olacak çünkü

misal 6 tl kargo 2,40'a inmiş oluo 1 tl de kupon 3,40 yani bilemedim ki :26:
alalım mı seda

bence ptt kargosu ile gönderelim ben arkdaşa kargo gönderdim 13 TL tuttu çok yaa yurtiçi aras mng felan...PTT kargosu ile göndermek mantıklı diilmi daha uygun olur?

feysten ben yazdım arzu diil
ortak kullanıouz yaa
arzu feyse daha çok girio yaz görür dedi ama bekledim bekledim gelmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…