Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

netice bekleyen sende varsın demek
umarım en kısa zamanda olur canım yaa
isteyen herkesi Allahım çok bekletmeden mutlu etsin inşallah

ne zamandır çalışmadasınız peki :26:

ya aslında mantıkılı calışmaya bu ay regl bıtınce baslıycam ama 2 aydır korunmuyorum
sendemı beklıyorsun canım

kızlar oralarda hava nasıl bilmem ama burda sabah çok soğuk vardı işe gelirken soğuktan ayazdan resmen yüzüm acıdı

kırgınlık halsizlik diyince.. ben enerji olarak iyiyim ama sanki gece birisi beni dövmüş gibi göğüs kafesim ve kürek kemiklerim dokundukça resmen yara gibi acıyor:18:

alisha kargon ulşatı mı eline?

selam kızlarrrr

allah daha bol kazançlar daha rahat çalışabileceği bi iş versin inş. kkorascım, aynı şeylerin senin için de istiyorum inş. allah bi yerden bi kapı açacak

cnm sana da geçmiş olsun ben de sirken gibi düşünüom yorgunluktan heralde, bi de stresten bence, eşim de ünv.deyken hiç bitmezdi başağrısı, ama şimdi nadiren olur

babanın sonuçları inş. ii çıkar sanırım kulakla alakalı bişeydir haber ver oki?

güle güle kullan zuzummm

cnmmmmmmçok geçmiş olsun allahtan eşine bişi olmamış
yoklaaa dıdım yaaa regl oldum kafama göre iş tutarsam olacagı buydu olan kukuma oldu bosa mesai harcadı

ay boşa mesaiye mi üzülüosunnn

bi yap bi yapma olurmu beee sende keyfine göre takılyon...paris kampına girmen lazım 7/24
bu fikir senden başka birinden çıkmazdı zaten ölsün mü istiosun kızcağız, haftada 3ü zor yapıo zaten
kırgınlık halsizlik diyince.. ben enerji olarak iyiyim ama sanki gece birisi beni dövmüş gibi göğüs kafesim ve kürek kemiklerim dokundukça resmen yara gibi acıyor:18:

alisha kargon ulşatı mı eline?

ulaşmadı cnm, ya da ulaştı ama ben göremiom. evdeyim şuan.
dersim 4.30da die biraz dinleniim bugün dedim bi iki saate çıkıcam o zaman görürürm.sen aldın mı???

temizlik yapma planlarım var şuan, en azından ortalık toparlama ve toz alma

benı nasılda tanımısssss

yok canım ben de almadım henüz ama eşim kargoya verdiğinde çarşamba günü elinde olur demişlermiş.
benim de işler bir yoğun ki; sipariş ettiğimiz tez malzemelerim vardı gelmişler eğer fırsatım olursa temmuz raporuna yazacağım denemelere başlamak istiyorum bugün

benı nasılda tanımısssss
KOKETİN VE PARİS TOpiğinden tanıdığım kadarıyla işte

6.30a kadar ordaydım akşam 5 gibi gelio bize genelde kargolar ama dün gelmedi, havalardandır belki ulaşım biraz aksamış olabilir

evet evet başla bence de, ii olmuş geldiği

ayy kuzenimi arıcam ben, 2 gün önce doğum yapmış zeynep(vilinn enkii)koymuşlar ismini de

ya zaten ucuna eşimin bulaştığı işten hız beklemem yanlış olurdu öyle dimi az önce aradım kütüphanedeyim dedi hayırdır dedim D... la rusça çalışıyoruz dedi ; inş bi gün D... senden öğrendiğini sana başkalarına satmaya kalkar da gücüne gidince anlarsın ne demek istediğimi dedim

kızlar ya bedelli yine gündeme geldi ya; bizim de kredi bitti acab tekrar kredi çekip eşimi bedelli mi yapsam diye düşünüyorum:44:

ALLAH analı babalı buyutsunn canımmm

iyi tanımıssın bacımmm

hayır canım ben 1-2 yıl daha ertelicem

inşallah canım
tmm yazcam

Dilek rüyamda seni gördümSen işyerindeymişsin..Eşimle bende gelmişiz orda yatıcakmışız için galiba Sonra sen eşinle yatıyomuşsun ..Biz eşimle yatamıyoz tabi..Eşinde sevgilinmişş daha..Aa diyom kıza bak evlenmeden yatıyo sevgiliyle diye:26::26::26:

anannan çok garmaşukkkkkkkkkkkk:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…