Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

benim br tane kısa montum var nerdeyse hiç giymiyorum hep uzunları giyiyorum hiç çünkü alttan alttan estirince çok üşüyorum

ya kocam kaçgündür irmik helvası istiyo şöle kendine güvenen süper tarifi olan denemiş.... varsa yazın lüffenn

işlerden bakamadım saatlerdir yaww

çayda içemedim ne zaman alsam buz oluo çay ben öğlen yemeği bile yemedim hatta
browni, üzüm, incir, portakal elma atıştırıp duruoum x

sanada mı yazmadım yaa
kızlar eşim evet destek olurum herşeyimi veririm
ama ben kısıoum o pahalı sigaraları paket paket götürüo
altında araba orda burda
arkadaşlarıyla arada sırada dışarda

eee ben nereye napıyım çalışıoum giyeceği çok ihtiyaç duyuoum valla napim
sirkencim daha iyiyim saol tatlım

çizmelerini beğendim güzel bence umarım iyi çıkar altıda kaymazsa süper olur güle güle giy.

ayy nek bayıldım ya netatlılar şu baştaki bereyle patiğe bide o kahverengi bota bittim yani bugün aynısı 50 den 25 e düşmüştü resmen kazıklıyolar insanı nekadara mal olabilirki en fazla

ayy nek bayıldım ya netatlılar şu baştaki bereyle patiğe bide o kahverengi bota bittim yani bugün aynısı 50 den 25 e düşmüştü resmen kazıklıyolar insanı nekadara mal olabilirki en fazla
2-3 tl arası yünler
bota 1 tane anca gider..

dr oetker irmik helvası hiç uğraştırmıyor çok da pratik ve lezzetli ayrıca yanında demirhindi şerbeti de hediyesi oluyor

nek sirken ama ben kendim yapmak istiyorum ..öle eşim daha bi mutlu oluyo

işlerden bakamadım saatlerdir yaww

çayda içemedim ne zaman alsam buz oluo çay ben öğlen yemeği bile yemedim hatta
browni, üzüm, incir, portakal elma atıştırıp duruoum x

yemeksiz olmaz delimisin..ben öğlen 2tabak yedim 1saat önce acıktım yarım simit yedim doymadım açım halen

nek sirken ama ben kendim yapmak istiyorum ..öle eşim daha bi mutlu oluyo

yemeksiz olmaz delimisin..ben öğlen 2tabak yedim 1saat önce acıktım yarım simit yedim doymadım açım halen

:13: bendensin ama ben tüm simidi götürdüm valla ve hala açım içime canavar girdi resmen bu aralar ama diyete başlıyorum

naptınız kızlar yaa
2 tabak yemekler
simitler
zaten ben hareketsizim kilo alıoum yiyemem o kadar

vilişş, bunlar senin için
belki hoşuna gider olur ve örmek istersin zeynoya

Eki Görüntüle 600970 Eki Görüntüle 600971 Eki Görüntüle 600969

ayyy bunlar çok güzeller bazılarından yaparım ben bunların,çok teşekkür ederim canım

2-3 tl arası yünler
bota 1 tane anca gider..

bi tane bile yün gitmez...ne kadar kazıkçılar yaa...

kızlar eşim okul çıkışı aldı beni...kvye uğradık hasta diye...bi çorba içip,azıcık oturup geldik...kociş,arkilerine tirit yemeye davetliydi gitti,bende size bakıyım dedim...kimsecikler yok,örgümü bitirip,nekin eklediklerinden örmeliyim

kasıklarım hala hafif hafif ağrıyo yaa,bugün hiç geçmedi yatıyorum
zuzum ne yaptı acaba,adet oldu mu ki?

Kaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
2 gündür bende hastayım birden üşüme titreme geldi sonra ateş ve terleme sağ kolumdan göğüslerime sancı başladı acile gittik gece serum taktılar iğne vurdular ateşim 38 buçuğu geçmişti.tansiyonum düşmüş test yaptıLar kanda enfeksiyon çıktı.ya göğsümden yada idrar yollarından kapmışım antibiyotik verdi. Bügünde sağ göğsüm şişti kızardı yarın tekrar doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…