güle güle giy çizmelerini sirken, foto eklesene :)
vilişş, bunlar senin için
belki hoşuna gider olur ve örmek istersin zeynoya
Eki Görüntüle 600970 Eki Görüntüle 600971 Eki Görüntüle 600969
benim br tane kısa montum var nerdeyse hiç giymiyorum hep uzunları giyiyorum hiç çünkü alttan alttan estirince çok üşüyorumay evet orası daha soğuk tabii
ne demek kız alsam da borcu var almasam da ..almazsan bi delik kapatırsın ama alırsan kapatamazsın o deliği
hiç alma diyemem tabiki ama kıs kendini ,kısıyom deme hiç :)
canm montum kıçımı örtüyo ama bacaklarımı değil upuzun giyememki en uzun kalçamı örtcek kadar ..bitane dizlerime kadar var ama onu geçen kış hiç giymedim busene 1kere çok fena yağmurdu ozamn giydim bi
benim br tane kısa montum var nerdeyse hiç giymiyorum hep uzunları giyiyorum hiç çünkü alttan alttan estirince çok üşüyorum
dr oetker irmik helvası hiç uğraştırmıyor çok da pratik ve lezzetli ayrıca yanında demirhindi şerbeti de hediyesi oluyorya kocam kaçgündür irmik helvası istiyo şöle kendine güvenen süper tarifi olan denemiş.... varsa yazın lüffenn
ya kocam kaçgündür irmik helvası istiyo şöle kendine güvenen süper tarifi olan denemiş.... varsa yazın lüffenn
ben diycektim sirken demiş, biz bayılıyoruz dr oetkerin irmik helvasına.dr oetker irmik helvası hiç uğraştırmıyor çok da pratik ve lezzetli ayrıca yanında demirhindi şerbeti de hediyesi oluyor
nektar ben dileğin bize cevap yazmamasından daha çok korktumama sabahki yazdığına benim de içim gitti hele geçen gün çok yoruluyorum stresliyim işimi değiştiremiyorum diyişi etkileniyorum
dilşad bu patikler süper ilerde olur ya bir kızım olursa hanginizin elinden geliyorsa isterim valla
çizme bundan
http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu7rs.png
2-3 tl arası yünlerayy nek bayıldım ya netatlılar şu baştaki bereyle patiğe bide o kahverengi bota bittim yani bugün aynısı 50 den 25 e düşmüştü resmen kazıklıyolar insanı nekadara mal olabilirki en fazla
dr oetker irmik helvası hiç uğraştırmıyor çok da pratik ve lezzetli ayrıca yanında demirhindi şerbeti de hediyesi oluyor
işlerden bakamadım saatlerdir yaww
çayda içemedim ne zaman alsam buz oluo çay ben öğlen yemeği bile yemedim hatta
browni, üzüm, incir, portakal elma atıştırıp duruoumx
nek sirken ama ben kendim yapmak istiyorum ..öle eşim daha bi mutlu oluyo
yemeksiz olmaz delimisin..ben öğlen 2tabak yedim 1saat önce acıktım yarım simit yedim doymadım açım halen
naptınız kızlar yaa
2 tabak yemekler
simitler
zaten ben hareketsizim kilo alıoum yiyemem o kadar
vilişş, bunlar senin için
belki hoşuna gider olur ve örmek istersin zeynoya
Eki Görüntüle 600970 Eki Görüntüle 600971 Eki Görüntüle 600969
ayyy bunlar çok güzellerbunlar da vilişe
Eki Görüntüle 601132 Eki Görüntüle 601150 Eki Görüntüle 601149 Eki Görüntüle 601148 Eki Görüntüle 601147 Eki Görüntüle 601146 Eki Görüntüle 601145 Eki Görüntüle 601143 Eki Görüntüle 601142 Eki Görüntüle 601141 Eki Görüntüle 601140 Eki Görüntüle 601139 Eki Görüntüle 601138 Eki Görüntüle 601137 Eki Görüntüle 601136 Eki Görüntüle 601135 Eki Görüntüle 601134 Eki Görüntüle 601151
2-3 tl arası yünler
bota 1 tane anca gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?