kızlar inan yoruldum buraya yazmak bile istemiyorum artık çirkinlikleri...hem aynı sarıyor makara değişmiyor sinirli aynı davranışlar çağan bütün gece iç çekerek uyudu çok ağladı huzursuzdu sabah 6 da kalktı ağlayarak onun yanında tartışmak iyi olmadı...
Ben sinirliyim şuan doğru ama olmayacak biliyorum mutlu olmayacağım onunla artık ...
İşten istifa edip gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum verimli olamıyorum en azından bi süre çağanı alıp iskenderuna gitmek istiyorum..
yaa evt çok etkileniyor çocuklar maalsf biz doğanın yanında sesimizi yükseltmemeye gayret ediyoruz çok etkileniyor abalm bi kez yeğenime bağırdı çok yüksek sesle doğa nasıl korktu ağlamaya başladı ama işte bazen insan sinirlerinede hakim olamıyor ne yazıkki kavga gürültü bitmiyor ne yazıkki bizde çok tartışıyoruz dön dolaş aynı şeyler düzelecekmiyiz yada hayatımız böylemi geçecek yada sonumuz nolacak hiçbir fikrim yok allahım hepimiz için hayırlısını versin.
kızlar inan yoruldum buraya yazmak bile istemiyorum artık çirkinlikleri...hem aynı sarıyor makara değişmiyor sinirli aynı davranışlar çağan bütün gece iç çekerek uyudu çok ağladı huzursuzdu sabah 6 da kalktı ağlayarak onun yanında tartışmak iyi olmadı...
Ben sinirliyim şuan doğru ama olmayacak biliyorum mutlu olmayacağım onunla artık ...
İşten istifa edip gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum verimli olamıyorum en azından bi süre çağanı alıp iskenderuna gitmek istiyorum..
bence kimse kimseye artık tahamül edemiyor yada etmek istemiyor ...Ben susamıyorum oda susmuyor söylenenler ağırr unutulmuyorda hep geri sarılyo...gidiş hat iyi değil 2 gün sonra barışsak ben unutmuyorum ufak bi ipliğe bağlı sanki sökülyo gidiyooo..
alınıo cnm da dünkü doktor patlama vs riskini göze almamak için 2.trimesterda alabiliriz dediAyşammm :26::26: Anlayamadım, tam okuyamadım da ..doğumda alınamıyomu o kist :44:
üff çok yoğun geçti günüm ,okadar yoğunluğa rağmen doğru dürüst kdv yapamadım hep angarya
az kaldı çıkıcam 10-15dk sonra bugün pek kimse yazmamış galiba geçmiş çabuk okuncak :)=)
canım saol inşşşAyşem maşallah bebişine herşey yolundaymış haftayada kalp atışlarını duyarsınız işallah .kistinde baya büyükmüş ama hamileliğinde sana sıkıntı çıkarmaz işallah doktorun dediği gibi.
Yarenim çok geçmiş olsun emzirirken hasta olmak çok zor ya
Bende cuma günü gidince uzman doktor vardı .oda verilen antibiyotik çok etki etmez dedi.idrar tahlili istedi kandaki enfeksiyon baya yüksek çıkmış dedi.idrardada enfeksiyon çıktı göğüstede iltihaplanma olmuş süt bezlerinde antibiyotiği değiştirdi idrar için tek dozluk sulama verdi Pazartesi tekrar gidicem sağ göğsüde emzirmiyorım
zuzum dediğin gibi geçmiş çarçabuk bitti kimseler yazmamış
bende saat 2de dr geldi 7de gitti geçen haftada 4gün gelmişti daha kitabın yarısında beni bu kadar uğraştırıo sona nası varcaz bilmioum
alishiM umarım küçülme olur kistte ve doğumda alınır biter gider
sana ve bebeğe hiç zararı olmasın inşallah
yarenim geçmiş olsun atlamamışsın öksürüğühemencecik geçer inşallah ilkeri de etkilemez
zeynebim seni arayamıoum ne zaman uyuosun ne zaman ayaktasın bilemioum rahatsız etmek istemioum
tek göğüs ile emzirmek zor oluodur dimi:26:
sende bi an önce iyileşirsin umarım canım
kızlar çok yorgun gelioum sabahları çok zor kalkıoum kış mahvetti beni yaa
sabah bi çıktık arabanın tüm camları buz
eşim temizledi ben arabayı ısıttım binadan bi kız çıkmış eşimde o tarafa bakıodu gaza sonuna kadar bastım bastım adam cama yapışıodu gürültünün korkusuna
bugün patron gelio yoğunluk olur yine benim iş zor
inş.vilişimmgünaydın kızlar...
yemeğimi yapmadan girmiyim foruma dedim...şu saat olmuş bi baktım hala kimsecikler yok
ayşinim merak etme her şey çok güzel olucak
yarenim yaa çok geçmiş olsun,bi türlü geçmedi gitti öksürüğün canım yaa
evi toplayıp duşa girmem lazım,oyalanmıyım
aaa bu arada kızlar dün hamile pantolonu buldumhemen iki tane aldım,hem de çok güzel,burda bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi
dikkat ediom kokişim inş. kurtulcam evethaber aldım iyi çok şükür herşey yolunda yani bak gördünmü o salak kistten de kurtulcan inş. herşeyde bi hayır vardır.
kendine çok dikkat et ayşe yorma kendini
cnm boşver küçük bi tartışma değil bizimkisi ne olur bilmem kardeşim değildi konu...
şuan konuşmuyoruz bidahada konuşurmuyuz bilmem ....bu evlilik biliyorsun çok yara aldı çok kavgalar oldu ailesine çok şey yansıttı küçük kavgalarda bile mevzu oluyor bunlar unutulmuyor kafam çok karışık vs..vs...
mrb kızlar,
yarenay eşim konusunda evet inşallah tiksinme olayım o kadar ileriye gitmez, ben ona sarılamıyorum ama sırtımı dönüyorum o bana sarılıyor, çekil dersem de sana değil çocuğuma sarılıyım o zaman dio, karnımdan sarıyo kollarını, en azından buna şükür diyelim :)
alishia kistin gebelikte küçülme ihtimali var madem, o zaman şükür diyelim, 2. trimester da da gerekirse aldırır kurtulursun, bazen gebelik de temizleyebiliyr ya rahmi.
koketa gelmiş hg canım, hepimizin dönem dönem oluyor işte kırgınlıkarı kızgınlıkları en kolay şekilde atlatırsınız
yormuşsun kendini o kadar kişiyi ne die çağırırsın daha sonra çağırsaydın ya.Merhaba kızlar.Kaç gündür pc ye girmiyorum doğru dürüst dün akşama kadar iş yaptım.Gerçi eşim ortalığı batırmamış sağolsun.Ama çamaşırlar falan vardı yine sildim süpürdüm.Kvleri yemeğe çağırdım..Akşamına da eşimin akrabaları geldi kv ye onlara hizmet ettinm...Kızmayın ama whatsapp a girdim genelde pc yi açmadığım için.Eşimde süpriz yaptı bana geldiğimde..Tuhaf oldum ama baya hoşuma gitti..İst atarlı mesajlar atmıştım işe yaramış..
Sıra geldi ayşaya dayak yicen benden haa..Bebişş çok istemiyomuydun cnm sen ...Miden bulandı diye ne bu karamsarlık..Olacak bunlarda dilşadın dediği gibi şükretmen lazım..Kistte inş küçülür
tabi ki gebelikte narkoz aldırmaktansa kalsın alishiam ama baktı ki doktor zarar olarak görüyor o zaman da alsın gitsin hayırlısı, eşine de çok geçmiş olsuno çıkardıkça sen daha kötü olmuşsundur
burda güzel bugün allahtan, çamaşır astım hemen bu havayı kaçırmıyım die.offf sıkılıoum yaa
gün bitmio akşam olmuo hava kapalı
saol nekimmAyşam geçmiş olsun canım eşine :/
saol cnm. ben atlamış gibi olcam ama eltimin bebişine ben 100dolar takmıştım eşim de bi çeyrek sanırım:26:vilin bir şey soracam
siz eşinin kardeşinin bebeği olduğunda onlara hediye olarak ne yaptınız?
ayşe bu arada eşine geçmiş olsuun senin de kistin umarım bebek olana kadar arıza çıkarmaz
dilşad papucumuz şimdiden dama atıldı canımeşim de yatınca kızımıza sarılıyım diyo,bana sarılmıyomuş ona sarılıyomuş yatınca tekmelemeye başladığından hoşuna gidiyo sarılmak
ayşinim eşine çok geçmiş olsun canım yaa,karı koca mideden çekiyosunuz
enkim de hastaymış,çok geçmiş olsun ona da
dersteyim bende,çocukları beklerken acik size bakıyım dedim...
vilin bir şey soracam
siz eşinin kardeşinin bebeği olduğunda onlara hediye olarak ne yaptınız?
ayşe bu arada eşine geçmiş olsuun senin de kistin umarım bebek olana kadar arıza çıkarmaz
dilşad papucumuz şimdiden dama atıldı canımeşim de yatınca kızımıza sarılıyım diyo,bana sarılmıyomuş ona sarılıyomuş yatınca tekmelemeye başladığından hoşuna gidiyo sarılmak
ayşinim eşine çok geçmiş olsun canım yaa,karı koca mideden çekiyosunuz
enkim de hastaymış,çok geçmiş olsun ona da
dersteyim bende,çocukları beklerken acik size bakıyım dedim...
bizim burda da bahar havası var günlük güneşlikburda güzel bugün allahtan, çamaşır astım hemen bu havayı kaçırmıyım die.
ben de sıkıldım sanki, yapıcak bişi de yok, dışarı çıkmak da istemedi canım
amann ne biliim...
saol nekimm
saol cnm. ben atlamış gibi olcam ama eltimin bebişine ben 100dolar takmıştım eşim de bi çeyrek sanırım:26:
ben de diom bu saatte nerden girmiş
saol vilişim sorma dertliyiz
vay vay lafa bakbenimki de sabah konuşuo onunla, duymaz daha diom, hisseder o dio
burdada hava çok güzel çıkacan mis gibi evde olsam kızımı parka götürür gezdirirdim ne güzel off off
ayşam çok geçmiş olsun eşine cnm.
yakında yenge olacağımeşim 250 tl gönderdi canım abisine...paraya daha çok ihtiyacın olur demiş...neden sordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?