Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaa evt çok etkileniyor çocuklar maalsf biz doğanın yanında sesimizi yükseltmemeye gayret ediyoruz çok etkileniyor abalm bi kez yeğenime bağırdı çok yüksek sesle doğa nasıl korktu ağlamaya başladı ama işte bazen insan sinirlerinede hakim olamıyor ne yazıkki kavga gürültü bitmiyor ne yazıkki bizde çok tartışıyoruz dön dolaş aynı şeyler düzelecekmiyiz yada hayatımız böylemi geçecek yada sonumuz nolacak hiçbir fikrim yok allahım hepimiz için hayırlısını versin.

bence kimse kimseye artık tahamül edemiyor yada etmek istemiyor ...Ben susamıyorum oda susmuyor söylenenler ağırr unutulmuyorda hep geri sarılyo...gidiş hat iyi değil 2 gün sonra barışsak ben unutmuyorum ufak bi ipliğe bağlı sanki sökülyo gidiyooo..

canım bu kadar noldu ki işini evini bırakıp bebeğini alıp gitmek istiosun
çok yeni ondan öfkelisin bu kadar
biraz zamana bıraksan olmaz mı
unutulmuo bilioum
kadının içinde daha çok kalıo ama sünger çekilio işte

Koket, sinirle, öfkeyle kırgınlıkla alınmış kararlar bunlar.
Tamam konuşma eşinle, ama işinden çıkmaya gitmeye kalkma.
Böyle kararlar almadan önce etraflıca düşünmen lazım.
ben de merak ettim yaa naptı yine odunun
Annen nerdeydi siz tartışırken :26:

mrb kızlar,
yarenay eşim konusunda evet inşallah tiksinme olayım o kadar ileriye gitmez, ben ona sarılamıyorum ama sırtımı dönüyorum o bana sarılıyor, çekil dersem de sana değil çocuğuma sarılıyım o zaman dio, karnımdan sarıyo kollarını, en azından buna şükür diyelim :)
alishia kistin gebelikte küçülme ihtimali var madem, o zaman şükür diyelim, 2. trimester da da gerekirse aldırır kurtulursun, bazen gebelik de temizleyebiliyr ya rahmi.
koketa gelmiş hg canım, hepimizin dönem dönem oluyor işte kırgınlıkarı kızgınlıkları en kolay şekilde atlatırsınız

Merhaba kızlar.Kaç gündür pc ye girmiyorum doğru dürüst dün akşama kadar iş yaptım.Gerçi eşim ortalığı batırmamış sağolsun.Ama çamaşırlar falan vardı yine sildim süpürdüm.Kvleri yemeğe çağırdım..Akşamına da eşimin akrabaları geldi kv ye onlara hizmet ettinm...Kızmayın ama whatsapp a girdim genelde pc yi açmadığım için.Eşimde süpriz yaptı bana geldiğimde..Tuhaf oldum ama baya hoşuma gitti..İst atarlı mesajlar atmıştım işe yaramış..

Zuzu hayırlısı olsun cnm az kaldı bebişinin gelmesine içimden öyle geliyo

Dilek evet kışın kalkmak çok zor oluyoİyi yapmışsın eşine de

Nek sinir oldum ..Niye üsteliyolarsaBi kere sor geç di mi

Enkidu geçmiş olsun cnm..

Koketa o kadar kötü düşünme cnm hallonulurr inş sorunlar..hepimiz başka bi sorunla sınanıyoruz işte

Viliş güle güle giy pantolonlarını cnm..

Sıra geldi ayşaya dayak yicen benden haa..Bebişş çok istemiyomuydun cnm sen ...Miden bulandı diye ne bu karamsarlık..Olacak bunlarda dilşadın dediği gibi şükretmen lazım..Kistte inş küçülür

alınıo cnm da dünkü doktor patlama vs riskini göze almamak için 2.trimesterda alabiliriz dedi
canım saol inşşş

zor olmuş senin işin de yaaa, çok geçmiş olsun, olcak iş miydi şimdi enfeksiyon falanneyse buna da şükür en azından bi göğüsten emzirebiliosun.
dün face'ten yazmışsın sonra gördüm cnm kusura bakma

saol cnm inşşş

afferin çok ii yapmışsın gaza yüklenmekle altına etseymiş keşke eşin

inş.vilişimm
ayy çok sevindim pantolon bulmana güle güle kullan cnmm
haber aldım iyi çok şükür herşey yolunda yani bak gördünmü o salak kistten de kurtulcan inş. herşeyde bi hayır vardır.

kendine çok dikkat et ayşe yorma kendini
dikkat ediom kokişim inş. kurtulcam evet

yok yok şimdi cidden sinirle öle sölüosun, eminim de haklısındır bu adamların odunlukları hiç bitmio çünkü. senin kocanı ne kadar çok sevdiğini hepimiz bilioz, inş.doğru dürüst konuşur halledersiniz problemleri, kıyamam çağan da farkediodur etkileniodur mutlaka, her şeyden önce onu düşünmen lazım.işi bırakmak falan fevri düşünceler bunlar, unut hemen

valla aldırma taraflısı diilim cnm, inş. böle sonuna kadar gidicez bakalım.
kendi doktoruma bırakmıştım tahlillerimi gelince baksın die, bakmış sekreteri beni aradı tahlillerde bi problem yok dedi.ay bu adam da pek bi polyanna heralde, dünkü idrarda kanama ya da böbreklerde kum taş vs.var gibi demişti, bu ii demiş

dün çok kötüydü kızlar yaaa, eşim çok fena hastalanmış yine, üşütmüş heralde, baş ağrısı kusma titreme falan eve nası geldik bilmiom.hala biraz devam edio başı ama en azından kusması yok daha ii artık

tabi ki gebelikte narkoz aldırmaktansa kalsın alishiam ama baktı ki doktor zarar olarak görüyor o zaman da alsın gitsin hayırlısı, eşine de çok geçmiş olsun o çıkardıkça sen daha kötü olmuşsundur

yormuşsun kendini o kadar kişiyi ne die çağırırsın daha sonra çağırsaydın ya.

eşin ne sürpriz yapmış?özlemiştir adamcağız kaç günlerdir

cnm yok öle şikayet diil buuuböle bi ruhsuzluk çöküo içime öle olunca, idare edioz ama bi şekilde

valla işte benim doktorum hiç öle bişi demedi direkt doğumda alırız demişti

saol cnmm, yok allahtan öyle şeyler beni pek etkilemio(şimdilik belki), kötü olmadım o yüzden

evdeyiz bugün, yatıp yuvarlancaz bütün gün

vilin bir şey soracam
siz eşinin kardeşinin bebeği olduğunda onlara hediye olarak ne yaptınız?

ayşe bu arada eşine geçmiş olsuun senin de kistin umarım bebek olana kadar arıza çıkarmaz

Son düzenleme:
dilşad papucumuz şimdiden dama atıldı canım eşim de yatınca kızımıza sarılıyım diyo,bana sarılmıyomuş ona sarılıyomuş yatınca tekmelemeye başladığından hoşuna gidiyo sarılmak
ayşinim eşine çok geçmiş olsun canım yaa,karı koca mideden çekiyosunuz
enkim de hastaymış,çok geçmiş olsun ona da
dersteyim bende,çocukları beklerken acik size bakıyım dedim...

vilin bir şey soracam

ayşe bu arada eşine geçmiş olsuun senin de kistin umarım bebek olana kadar arıza çıkarmaz
saol cnm. ben atlamış gibi olcam ama eltimin bebişine ben 100dolar takmıştım eşim de bi çeyrek sanırım:26:

ben de diom bu saatte nerden girmiş

saol vilişim sorma dertliyiz

vay vay lafa bakbenimki de sabah konuşuo onunla, duymaz daha diom, hisseder o dio

vilin bir şey soracam

eşim 250 tl gönderdi canım abisine...paraya daha çok ihtiyacın olur demiş...neden sordun?

burdada hava çok güzel çıkacan mis gibi evde olsam kızımı parka götürür gezdirirdim ne güzel off off

ayşam çok geçmiş olsun eşine cnm.

sorma canım, dükkana gidiyorum/eve geliyo direk, 'çocuğum nasıl?' iyiyiM diyorum bastıra bastıra viliiin ben de hissediyorum artık kıpraştığını

burda güzel bugün allahtan, çamaşır astım hemen bu havayı kaçırmıyım die.

ben de sıkıldım sanki, yapıcak bişi de yok, dışarı çıkmak da istemedi canım
amann ne biliim...

saol nekimm
bizim burda da bahar havası var günlük güneşlik

oynaşsın, konuşsun bebeğiyle bırak, babalık ancak öğreniliyor nasılsa, öğrensinler
demin nasıı kötüledim, gözlerim kararıyodu şekerim düştü heralde, stajeri yolladım meyve suyu aldırdım, içtim azcık kendime geldim

eşim 250 tl gönderdi canım abisine...paraya daha çok ihtiyacın olur demiş...neden sordun?
yakında yenge olacağım şimdiden ne taksak düşüncesi başladı. Eşimle konuştuğumuzda ilk önce tam altın alalım dedik bu fikrimi annemle paylaştığımda yok artık çok olmaz mı dedi. İlk bebekleri biliyorsunuz ve erkek yakında sünneti de olur ve görümcem 2. hatta 3. çocuğu da düşünüyor. Daha kayınvalidem şimdiden belli diğeri minikken hemen ikinciyi de yapsın ikisi birarada büyür gider diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…