koketa eşinle neden tartıştın da telefonu fırlattın
telefondan ne istedin
telefon faturan mı 190 gelmiş?
kızlar hangisi 20 tl çek geldi onu kullanim bari
nasıllar?
http://image3.morhipo.com/productimages/mh113304311001/[5][2][900x1234].jpg?1422
[url=http://www.morhipo.com/ayakkabi-canta-canta-aksesuar-canta-seyahat/319/liste#os=0&pg=0&ps=28&stt=sort_0%401057_31885%401064_32669%2C32652%2C32651&prv=1064]Ürün listesi - Morhipo[/url][/QUOTE]
seda az daha uygun fiyatlılardan şu ikisi, fiyat arttıkça modeller de güzelleşiyo ama :ssz:
[ATTACH=CONFIG]604852[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]604853[/ATTACH]
gerçi bunlara da bayılmadım
[quote="Koketa, post: 28296700"]Günaydın
Eşimle tartıştım dün telefonu fırlattım attım Telefonum kırıldı camı çatladı bişi görünmüyo ...bilginiz olsun telefonsuzum zaten fatura hep int. açık kaldığından 190 gelmiş ödemedim aramayada kapatmışlar:14::14:
camını sordum 450 TL miş yeni al dedi adam yaptırmayın çalışacağı kesin değil dedi...
Müdür dün işleri yığdı ilk günüm die bugün yok şehirdışına gitti girebildim ...Haftaya kötü başladım :26:[/QUOTE]
kokiş yaa :26:
neden tartıştınız, mevzu kardeşin mi? :26: :26:
telefonuna üzüldüm :44:
fatura neden öyle gelmiş yaa, int. paketin yokmuydu
keşke nonohtan arasaydık ama olmuş olan artık sağlık olsunçok sinirlendim hıncımı alamadım
faturam 190 TL gelmiş int. hep açıktı bide yurtdışında kardeşimi aramıştım rusyayı ondanda geçirmişler ödemedim karşıdan aranyo ben arayamıyorum kapandı işte ...:26:
Günaydın
Eşimle tartıştım dün telefonu fırlattım attım Telefonum kırıldı camı çatladı bişi görünmüyo ...bilginiz olsun telefonsuzum zaten fatura hep int. açık kaldığından 190 gelmiş ödemedim aramayada kapatmışlar
camını sordum 450 TL miş yeni al dedi adam yaptırmayın çalışacağı kesin değil dedi...
Müdür dün işleri yığdı ilk günüm die bugün yok şehirdışına gitti girebildim ...Haftaya kötü başladım :26:
çok sevindim cnm ameliyat olmıcak olmana,kendine çok dikkat et nolur tamam mı
ben geldim kızlar doktordannnn
çok şükür görmem zannediodum ama keseyi gördük doktor da sevindi ameliyat yerine bebiş olmasına
hem de karnımdan baktı dış gebelik diil kese görünüo dedi ilk fotoları da aldık
progestan ve folbiol yazdı, rutin testler istedi 10 gün sonra gel kalp atışları için dedi, çok heyecanlıyım yaaaaa
ilk 3 ayda rahim genişliceği için kiste baskı yapar ara ara ağrıların olabilir normaldir dedi sonra kist küçülcekmiş zaten, sezaryen yaparız kisti de alırız doğumla dedi. ağır kaldırma fazla ayakta durma ve cinsel ilişki yasak dedi
işte benden haberlerrr
çok şükür bugün hepimiz ii haberlerle geldikallah sonumuzu da iyi etsin inşşş.
seda az daha uygun fiyatlılardan şu ikisi, fiyat arttıkça modeller de güzelleşiyo ama
Eki Görüntüle 604852 Eki Görüntüle 604853
gerçi bunlara da bayılmadım
kokiş yaa :26:
neden tartıştınız, mevzu kardeşin mi? :26: :26:
telefonuna üzüldüm :44:
fatura neden öyle gelmiş yaa, int. paketin yokmuydu
keşke nonohtan arasaydık ama olmuş olan artık sağlık olsun
peki faturayı ödemeyince faize binmez mi?
kardeşin naptı sorunu çözdünüz mü?
koket üzüldüm tartışmak gerçekten sedanın dediği gibi masraflı olmuş
seda seçemedim ki çantalardan güzel olanlar var ama fiyat artıo
kaç kadar bakim siyah mı olsun 60 liralık olsa 40 düşer kargoyla 46 falan herhalde nası?
cnm boşver küçük bi tartışma değil bizimkisi ne olur bilmem kardeşim değildi konu...
şuan konuşmuyoruz bidahada konuşurmuyuz bilmem ....bu evlilik biliyorsun çok yara aldı çok kavgalar oldu ailesine çok şey yansıttı küçük kavgalarda bile mevzu oluyor bunlar unutulmuyor kafam çok karışık vs..vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?