Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sirken bi bakabilir misin sen anlarsın sanırım

gerçi şurda bi iki saat sonra doktora sorcam ama şu alttakilerde düşüklük yükseklik bişeyler var ne ki anlamadım

ERITROSIT 7
LÖKOSIT 8
SQUAMÖZ EPİTEL 10

sütte ıslanmış fasulye gerçekten güzel oluo
annemde öyle yapıo

kızlar yaa fırsat sitesinden funda arar konser bileti vardı
alıyım die tıkladım tükendi galiba güzel olabilirdi

ben şimdi öğle arasına çıkıoum aşkımla gezcem :119:

saat 3te dr gelcek zaten çalışmaya yine bunaltır beni

bikaç bardak fazla su iç atılır vücuttan benm bildiğim kadarıyla, çok düşük dikkate almana gerek yok

bu ne testi idrar mı?
referans aralıkları yazmıyor mu?
ezbere konuşuyorum oyleyse

eğer idrarsa lökosit olması idrar yollarnda iltihap olduğunun göstergesidir
eritrosit de normal değil ya taş kum döküyordur yada idrar yolları enfeksiyonu sistit gibi bir şey vardır

büyük ihtimal sistid var benmde değerler bunlara yakındı, şu an yanımda değil hatırladığım kadarıyla alishia nın 7 olan değer ben de 6ydı, doktor günlük su miktarını artır dikkat et, toz karışımlar var ama kullanma demişti

vilin bence siz yarı parasını gönderin, yarısını da kendisine verin. doğumda ne yapacaksa kendisi yapsın, taksın sana. adet yerini bulsun dersiniz canım. kpe de bi şekilde bahset bu olaydan, hatta bence yanında konuşun kv ile. kp bilsin sizin bileziği ödediğinizi, diğerine para gittiğini. sonra arada kalan siz olmayın canım.

bizim evde alkol yok ki:44::44: bira olur mu doktora gittim bugün, aşağıda anlatcam başıma gelenleri

alisham havaların da etkisi vardır kendini kötü hissetmende bence. ama mutlaka birşeyler atıştır, aç kalma canım. bebişin için canın istese de istemese de yiyeceksin. artık kendin için istediklerini yapma, istemediklerini yapmama gibi bir lüksün yok. herşey bebiş için güzel haberlerini bekliyoruz tatlım, bebişini görmek moralini yükseltecektir eminim.

dilşad inşallah bu sefer Kerem'deki kadar uzun sürmez bulantıların. eşinden tiksinme olayı benim bir arkadaşımın başına gelmişti, daha önce buraya da yazmıştım hatta. kız hamileyken hep ayrı yattılar. 1-2 zorlamıştı kendini ama daha öpüşme aşamasında çıkartınca arkadaş hamileliği ayrı yataklarda geçti. çok zor bir durum. inşallah seninki de böyle olmaz.

hafta sonumuz yoğun geçti bizim. cumartesi kvlere, pazar günü ablamlara gittik. kipa'nın facedeki uygulamasından 50 tl. hediye çeki kazanmışım, cumartesi günü kurye getirdi. hemen pazar günü harcadık bugün sabah da sağlık ocağına gittik öksürüğüm için. doktor dinledi sırtımdan, birkaç yerde tıkaç varmış. 1 şurup 1 de antibiyotik yazdı. ilacı alınca hemen baktım antibiyotik emzirenlerde kullanılmayanlardanmış. geri döndüm doktora. o da başka bir antibiyotik verdi, 3 günde falan anlarsın iyi gelip gelmediğini dedi. ama yine de en iyisi bi göğüs uzmanına görünmen dedi. gidebilirsen git hemen, ilaçları da göster dedi. gittik hastaneye kadın daha öksürük var der demez, röntgene git dedi. emziriyorum dedim, dur o zaman bir dinleyim dedi. dinledi, röntgen şart, bebeğin yanındaysa emzir, sütü boşalt öyle gir dedi. istemeye istemeye gittim emzirme odasına, İlker de toktu galiba çok emmedi. indim röntgen odasına. adama söyledim, emziriyorum ben dedim. o da bu çok ağır ama dedi. direkt göğsüne radyasyon vercem, ben tavsiye etmem ama karar sizin dedi. zaten kendimi çok kötü hissediyordum, adam öyle diyince vazgeçtik. çıktık hastaneden. bir öksürüğüme çare bulma deneyimim daha böylece yerle bir oldu. sağlık ocağındaki doktorun verdiği şurup ve antibiyotiği kullancam, sonrasında doğal yöntemlere devam.... offff ya ne zor işmiş...

bikaç bardak fazla su iç atılır vücuttan benm bildiğim kadarıyla, çok düşük dikkate almana gerek yok
evet cnm doktor da bol su içmemi önerdi
idrar testiydi cnm kusura bakma yazmamışım aniden çıktım, eşim dükkana birini bulunca hemen çıkıverdik.

üfy aaa, bari antibiyorik etkisini göstersene çok çektin cidden cnm yaaaa, bence de ii ki röntgene girmemişsin

hıı kipa çeki süüpermişşşşşş

doktordan geldim ben. benim doktorum doğuma gitmiş 5gibi gelir dediler, e benim dersim var 5te olmaz yani.napalım başka yeni gelen bi doktora girdik artık. iiydi ama onu da beğendim tahlil sonuçlarıma baktı genel olarak ii ama işte o değerler biraz sıkıntılı. idrarda kanama vs oldu mu dedi.yok hiç olmadı dedim.onlar idrarda kanama göstergesiymiş ya da böbreklerde taş olabilir dedi sirkencim senin gibi.bol bol su iç bi daha tahlil yaptır dedi.haftaya salıya tekrar gidicem

hı ultrasona da girdim bebişimi gördüm, kalp atışları henüz yok ama kan akışı başlamış bebişime doğru, orda pıtpıtları gördük, kalp atışı için daha erken görmememiz normal haftaya tekrar gel dedi.her şey ii bi problem yok yalnız adam kistimi görünce şok oldu ekranı kaplayan bi kistim var

ayşamm okadar büyükmü gerçekten peki bebiş büyüdükçe o küçülecekmiymiş?
idrar yollarına dikkat et bak önemli bişey bu suyunu aksatma sakın inş haftaya pıtptları net olarak duyarsınız cnm.

yarenim yaa kötü olmuş ama ilaçların hepsi süte geçiyor söyleyim sana geçmeyen yok yani ben çok hastalanmıştım emzirirken mecburen 1 tane içmiştim sonra içmedim mecburen sende içeceksin inşallah biran önce atlatırsın cnm.

alishiammm bu bebişine kistin o kadar büyük mü ya? bebeğin gelişimini etkilemezdi dimi? konuşmuştunuz doktorunla.

seduşum sorma canım, kullancaz artık mecburen. hoş dünden beri daha az öksürüyorum ama eşim yarın yeniden hortlar, ihmal etme iç ilaçları dedi. oğlum da arada bir öksürüyor o yüzden içip iyileşmem lazım biran önce. Allah korusun bebişimi, ilaçlardan etkilenmez inşallah.

yarenim, hani eczanelerde satılıyor ya canım, o alkolden demiştim ben.
yara temizlemek için mi kullanıyolar onu ne..
annem nerden temin ediyo onu bilmiyorum ama bizde hep var direk yazmışım, sanki her evde olması lazımmış gibi
tekrar geçmiş olsun, inş ilaçların iyi gelir ilkere de bi yan etkisi olmaz..

ayşam yaaa :26: okadar mı büyük kistin :26:
bebeğe bi zararı olmiycakmıymış hiç dimmi..
şükür meleğin iyimiş

içim sıkılıyoooooooooooo

büyük tabi kızlar, 11,5cm çapında bi kist düşünsenize:18:

valla işte patlama riski var,o da kanama ve şırı sancı demek, bu doktor da duruma göre 2.trimesterdan operasyonla aldırabilirsin dedi.
ama artık daha da büyümezmiş hamile olduğum için, küçülme ihtimali varmış
kendi doktorum çok kesin konuşuodu ama 3-5cm'e küçülür sezaryenle alırız demişti.
neyse ya kistimden korkmuom inş. o bana zarar vermicek

Ayşammm :26::26: Anlayamadım, tam okuyamadım da ..doğumda alınamıyomu o kist :44:

üff çok yoğun geçti günüm ,okadar yoğunluğa rağmen doğru dürüst kdv yapamadım hep angarya
az kaldı çıkıcam 10-15dk sonra bugün pek kimse yazmamış galiba geçmiş çabuk okuncak :)=)

tüm gün suratsız suratsız dolaştım.
fin. müd ve onun yardımcısı da ikidebir neyinzi var diye sorunca en son fin. müd. patladım.
Adam alındı bana. Sıkmayın canınızı nektar hanım bu da geçer yahu diyip geçin dedi.
Ben "başıma bi felaket gelmedi ki alt tarafı moralim bozuk" diye çıkıştım
Adam kalakaldı. Ama ard arda sorulduğu için tüm gün öyle tepki verdim yaa..
Ay napim üstüme gelmesinler
Ordan yardımcısına diyo ki "arkadaşlarımıza bi laf atalım dedim tersledi"
yardımcısı da "demekki şaka yapmiycaksın abi bazı kişilere" diyo
bayyaa alınmışlar

bitsiinn bu gün bitsinnn

kuaföre gitcem, eşim ordan almaya gelecek beni
çıkarım 20 dkya.. iyi akşamlar kızlar

Son düzenleme:
Ayşem maşallah bebişine herşey yolundaymış haftayada kalp atışlarını duyarsınız işallah .kistinde baya büyükmüş ama hamileliğinde sana sıkıntı çıkarmaz işallah doktorun dediği gibi.

Yarenim çok geçmiş olsun emzirirken hasta olmak çok zor ya

Bende cuma günü gidince uzman doktor vardı .oda verilen antibiyotik çok etki etmez dedi.idrar tahlili istedi kandaki enfeksiyon baya yüksek çıkmış dedi.idrardada enfeksiyon çıktı göğüstede iltihaplanma olmuş süt bezlerinde antibiyotiği değiştirdi idrar için tek dozluk sulama verdi Pazartesi tekrar gidicem sağ göğsüde emzirmiyorım

zuzum dediğin gibi geçmiş çarçabuk bitti kimseler yazmamış
bende saat 2de dr geldi 7de gitti geçen haftada 4gün gelmişti daha kitabın yarısında beni bu kadar uğraştırıo sona nası varcaz bilmioum

alishiM umarım küçülme olur kistte ve doğumda alınır biter gider
sana ve bebeğe hiç zararı olmasın inşallah

yarenim geçmiş olsun atlamamışsın öksürüğü hemencecik geçer inşallah ilkeri de etkilemez

zeynebim seni arayamıoum ne zaman uyuosun ne zaman ayaktasın bilemioum rahatsız etmek istemioum
tek göğüs ile emzirmek zor oluodur dimi:26:
sende bi an önce iyileşirsin umarım canım

kızlar çok yorgun gelioum sabahları çok zor kalkıoum kış mahvetti beni yaa
sabah bi çıktık arabanın tüm camları buz
eşim temizledi ben arabayı ısıttım binadan bi kız çıkmış eşimde o tarafa bakıodu gaza sonuna kadar bastım bastım adam cama yapışıodu gürültünün korkusuna
bugün patron gelio yoğunluk olur yine benim iş zor

Enkim, inş bir sonraki tahlillerin temiz çıkar, geçmiş olsun kuzum

Günaydın herkese

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
yemeğimi yapmadan girmiyim foruma dedim...şu saat olmuş bi baktım hala kimsecikler yok
ayşinim merak etme her şey çok güzel olucak
yarenim yaa çok geçmiş olsun,bi türlü geçmedi gitti öksürüğün canım yaa
evi toplayıp duşa girmem lazım,oyalanmıyım
aaa bu arada kızlar dün hamile pantolonu buldum hemen iki tane aldım,hem de çok güzel,burda bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…