dilşad hangi oyuna gidiyorsunuz?
bizim de bu cuma manga konseri var
sirken bi bakabilir misin sen anlarsın sanırım
gerçi şurda bi iki saat sonra doktora sorcam ama şu alttakilerde düşüklük yükseklik bişeyler var ne ki anlamadım
ERITROSIT 7
LÖKOSIT 8
SQUAMÖZ EPİTEL 10
sirken bi bakabilir misin sen anlarsın sanırım
gerçi şurda bi iki saat sonra doktora sorcam ama şu alttakilerde düşüklük yükseklik bişeyler var ne ki anlamadım
ERITROSIT 7
LÖKOSIT 8
SQUAMÖZ EPİTEL 10
bu ne testi idrar mı?
referans aralıkları yazmıyor mu?
ezbere konuşuyorum oyleyse
eğer idrarsa lökosit olması idrar yollarnda iltihap olduğunun göstergesidir
eritrosit de normal değil ya taş kum döküyordur yada idrar yolları enfeksiyonu sistit gibi bir şey vardır
oooh benim de annem gelse,işi falan gözüm görmezsonra devam edersin boşver...ben süpürme işini hallettim...şimdi yerleri silip toz alıcam,sonra balkonları ve lavaboyu yıkarım tamamdır...
kızlar kociş aradı...hani kv bileziğini istiyodu yaa onunla ilgili...eşimin abisi bacağından ameliyat olacak yakında...ona para göndermek için istemiş bileziği kv...kp para göndermez çünkü onlarla konuşmuyo...eşime demiş ki bileziğin yarısı senin yarısı abinin...bilezik parasının yarısını abine gönder,geri kalanı sizin...viline doğumda bilezik alıcaktım ona sayarsınız demiş...eskiden o bileziğin parasını kimseye yedirmem,onu özel ders vererek aldım diyodu...ama kp duymadan diğerine para gönderebilmek için gözden çıkardı bileziği...eşim,yine onları tutuyosun demesin diye de yarısını bize verdi...ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi...verip kurtulsak daha iyiydi...istemiyorum hiçbişeyini
Yarenim senin öksürük de geçmemiş hala :105: Pamuğu alkolle ıslatıp çorabının içine koysana gece, ayağının altından uyguladığın her şey vücuda geçiyomuş, iyi gelir. Bize küçükken yapardı babannem :)
günaydınnn
keyfim yok yaaa, bu ne pis bişi, kendimi çok kötü hissediom ağlamak var içimde, hiçbi şey yemek içmek de istemiom, öle aşırı derecede rahatsızlık diil ama ben sevmedim bunuuuu
doktora gidicez bugün, bi türlü nası ne zaman gideceğimizi denkleştiremioz.eşim çalışıo bütün gün, normalde randevum 6 gibi, e benim artık o saatte gece dersim var offff.eşimin yanına geldim öğlen gibi birini bulursa çıkıcaz bulamazsa kapatıcam cafeyi çıkarım napalım dio
ben ramazandan beri 2 yada 3 kez yaptım sütle ıslatıp annem bayıldı geçen de, 2 tabak yedi ki normalde her şeyden çok çok az yer. bi kurufasulyeciyi izledim tv de, sütle ıslatıp dolapta bekletin dedi öyle yapıyorum gerçekten lezzet far ediyor.
yok canım benm diğerinde de 5 ay sürmüştü, geçecek gibi değil ama geçer inşallah. aşırı gidiyor. eşimin de zoruna gidiyo, yapma böyle diyo eve gelir gelmez duşa giriyo gece yatarken yine gir diyorum girsem nolcak yine kokuyosun dersin diyo
özel m. kutuna bak canım
evet cnm doktor da bol su içmemi önerdibikaç bardak fazla su iç atılır vücuttan benm bildiğim kadarıyla, çok düşük dikkate almana gerek yok
idrar testiydi cnm kusura bakma yazmamışım aniden çıktım, eşim dükkana birini bulunca hemen çıkıverdik.bu ne testi idrar mı?
referans aralıkları yazmıyor mu?
ezbere konuşuyorum oyleyse
eğer idrarsa lökosit olması idrar yollarnda iltihap olduğunun göstergesidir
eritrosit de normal değil ya taş kum döküyordur yada idrar yolları enfeksiyonu sistit gibi bir şey vardır
alisham havaların da etkisi vardır kendini kötü hissetmende bence. ama mutlaka birşeyler atıştır, aç kalma canım. bebişin için canın istese de istemese de yiyeceksin. artık kendin için istediklerini yapma, istemediklerini yapmama gibi bir lüksün yok. herşey bebiş içingüzel haberlerini bekliyoruz tatlım, bebişini görmek moralini yükseltecektir eminim.
hafta sonumuz yoğun geçti bizim. cumartesi kvlere, pazar günü ablamlara gittik. kipa'nın facedeki uygulamasından 50 tl. hediye çeki kazanmışım, cumartesi günü kurye getirdi. hemen pazar günü harcadıkbugün sabah da sağlık ocağına gittik öksürüğüm için. doktor dinledi sırtımdan, birkaç yerde tıkaç varmış. 1 şurup 1 de antibiyotik yazdı. ilacı alınca hemen baktım antibiyotik emzirenlerde kullanılmayanlardanmış. geri döndüm doktora. o da başka bir antibiyotik verdi, 3 günde falan anlarsın iyi gelip gelmediğini dedi. ama yine de en iyisi bi göğüs uzmanına görünmen dedi. gidebilirsen git hemen, ilaçları da göster dedi. gittik hastaneye kadın daha öksürük var der demez, röntgene git dedi. emziriyorum dedim, dur o zaman bir dinleyim dedi. dinledi, röntgen şart, bebeğin yanındaysa emzir, sütü boşalt öyle gir dedi. istemeye istemeye gittim emzirme odasına, İlker de toktu galiba çok emmedi. indim röntgen odasına. adama söyledim, emziriyorum ben dedim. o da bu çok ağır ama dedi. direkt göğsüne radyasyon vercem, ben tavsiye etmem ama karar sizin dedi. zaten kendimi çok kötü hissediyordum, adam öyle diyince vazgeçtik. çıktık hastaneden. bir öksürüğüme çare bulma deneyimim daha böylece yerle bir oldu. sağlık ocağındaki doktorun verdiği şurup ve antibiyotiği kullancam, sonrasında doğal yöntemlere devam.... offff ya ne zor işmiş...
ayşamm okadar büyükmü gerçekten peki bebiş büyüdükçe o küçülecekmiymiş?
idrar yollarına dikkat et bak önemli bişey bu suyunu aksatma sakın inş haftaya pıtptları net olarak duyarsınız cnm.
yarenim yaa kötü olmuş ama ilaçların hepsi süte geçiyor söyleyim sana geçmeyen yok yani ben çok hastalanmıştım emzirirken mecburen 1 tane içmiştim sonra içmedim mecburen sende içeceksin inşallah biran önce atlatırsın cnm.
alishiammm bu bebişinekistin o kadar büyük mü ya? bebeğin gelişimini etkilemezdi dimi? konuşmuştunuz doktorunla.
seduşum sorma canım, kullancaz artık mecburen. hoş dünden beri daha az öksürüyorum ama eşim yarın yeniden hortlar, ihmal etme iç ilaçları dedi. oğlum da arada bir öksürüyoro yüzden içip iyileşmem lazım biran önce. Allah korusun bebişimi, ilaçlardan etkilenmez inşallah.
yarenim, hani eczanelerde satılıyor ya canım, o alkolden demiştim ben.
yara temizlemek için mi kullanıyolar onu ne..
annem nerden temin ediyo onu bilmiyorum ama bizde hep var direk yazmışım, sanki her evde olması lazımmış gibi
tekrar geçmiş olsun, inş ilaçların iyi gelir ilkere de bi yan etkisi olmaz..
ayşam yaaa :26: okadar mı büyük kistin :26:
bebeğe bi zararı olmiycakmıymış hiç dimmi..
şükür meleğin iyimiş
içim sıkılıyoooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?