Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ay maşallah cnmmm hissetmeye başladın demekk

dikkat et kendine,şekerin alan düşmüştr evet

ha şöyle toplanın azcık çeneniz açılsın yaa, sus pus duruonuz kaç günlerdir

saol canımm

sirken bence de tam altın çok fazla bi çeyrek alın yanına da yine kıyafetti ıvırıydı zıvırıydı bi sürü şey koyuluyor, şahsen ben ablama öyle yapıcam, çeyrek+ bebek için alışveriş belki emzirme yastığı falan

selam kızlar. benim minik canavardan biraz okudum ama yazamadım. onu uyutup, dolmayı ocağa koyup koşturdum buraya

kokiş eşiyle tartışmış, okuyunca üzüldüm. oysa daha yeni başbaşa bir tatil yapıp dönmüşlerdi ya. nazar mı değdi acep??? inşallah en kısa sürede kızgınlıkları ve kırgınlıkları geçer, eşi gönlünü alır. kokiş telefonu falan attığına göre baya kızdırmış eşi. kavgalar karşılıklı yara açınca kötü oluyor ya. Allah hepimize geçim versin. yuvalarımızı ne zorluklarla kuruyoruz, olmadık sebepten büyüyen kavgalarla kimsenin yuvası yıkılmasın inşallah.

enkimmm ya doğumdan sonra da rahat bırakmamış aksilikler. inşallah biran önce diğer göğsünden de emzirmeye başlarsın. emzirmediğin memedeki sütü sık sık sağ canım mutlaka, kesilmesin sütten.

sirken doğumda herkes durumuna göre takar canım. tam altın bana da fazla gibi geldi. yani eşinle ayrı ayrı birer çeyrek altın takın. zaten hediyesiydi falan yeter bence doğuma. ya da biriniz bebişe çeyrek altın taksın, diğeriniz de annesine bileklik tarzı birşey alsın.

bi de sana şeyi sorcam "Amoksisilin süte az miktarda geçer, emziren annelerde kullanıldığında bu özelliği unutulmamalıdır" diyo antibiyotikte. bu nasıl bişey, bebişi nasıl etkileyebilir??? içmesem mi???

eşim diyor ki arkadaşlarımızın çocuklarına da çeyrek yapıyoruz bu kardeşimiz bir farkı olmalı özel olmalı aslında haklı ama benim de durumum aman aman iyi değil ki.

amoksisilin geniş spektrumlu bir antibiyotiktir yani nerde ne varsa her bir şeyi öldürür geçer. Tam bilmiyorum ama süte geçmesi demek ilker paşanın bağışıklık sistemi hücrelerinin hasta olmadan antibiyotikle tanışması ve bilmesi ilerde de ona göre bu tür antibiyotiklere olası direnç göstermesi demek.Ancak sen yine de bir doktorunuza sor eğer antibiyotiğe başlıyorsan bol bol su iç.

canım yaa bence tam altın çok...tabi yine de siz bilirsiniz ama bence yarım altın alsanız yeter...eeee zaten bi sürü şey alıp göndermiştin de bunlar yeterli olur bence...

dilşaaaad pıt pıtları hissetmek çok güzel di mi
bende kaç gündür ceviz yemiyordum,gece rüyamda kapıma bi koca poşet ceviz getirdiler demekki bebişimin cevize ihtiyacı var

güzel olmaz mııı ilkinde 15. ahftada hissetmiştim, şimdi 13. haftamda
ye canım ye, bebişler için sağlıklı beslenmeye devam
eve gidince yemek yapmayı hiç gözüm almıyo, off gidip uyumak istiyorum
dün ki tiyatro da hiç güzel diildi boşu boşuna uykusuz kaldım, dönerken manavın önünde çilek gördüm 1100 gr geldi paketi, hemen hemen 1 kilosunu ben yedim nası canım çekmiş, eşimle nazlının nişanlısına 3er tane verdim :)

sen erken hissetmeye başlamışsın canım ben sanırım daha geç hissetmiştim...
bi kez ben de yedim çilek, aslında yine yiyesim var ama içinde hormon vardır diye korkuma alamıyorum
benim bugün yemeğim var,eve gidince pilav yapıcam azıcık o kadar...eşim az yese de yarına da kalsa yemeğim
yareeeeeeen kuzum nasılsın?ilker beyin keyfi nasıl

Maşallah dilşadcım bebişine o ilk hissedilişleri özledim valla :)
saol canım, napıyosun nasılsın(ız) :)

ikinciler erken hissediliyor diyorlardı doğruymuş
eniştem ziraat mühendisi ya yeyin çilek hormonu kabul etmez diyo
ben de yoğurtlu yarmalı çorbayla pilav salata yapıcam başka bişi almıyo gözüm, epeydir yemek yapmıyordum, sabah eşime akşama erken gelip yemek yapıyım dedim sevindirik oldu

viliiin yiyebilirsin canım
12 yıl önce ülkemizde daha küçük meyve veren, kokulu, aromatik yerli çilek çeşitleri sınırlı dönemde ve sınırlı miktarda yetiştiriliyordu. İlk defa California kökenli bir çilek olan “Chantler’’ çeşidi yetiştirilmeye başlandığında daha gösterişli ve iri, koyu kırmızı renkli meyve yapısına sahip olduğu için tüketici tarafından hormonlu olarak algılandı. Bu çeşidin genetik olarak böyle bir meyve verme özelliği vardır. Şu anda çoğunlukla yine bir California çeşidi olan ‘’Camarosa‘’yetiştirilmektedir. Ayrıca İsrail çeşidi olan ‘’Dorit 216’’ da yetiştirilmektedir. Bu çeşitlerde iri meyve veren çeşitlerdir. Çilek bitkisi bitkisel özelliklerden dolayı kış döneminde daha iri meyve verebilme özelliğine sahiptir.
Sera koşullarında domates, patlıcan, kabak ve kavun üretiminde hormon kullanılmaktadır. Kamuoyunda bilinenin aksine çilek ve hıyarda kesinlikle hormon kullanımına gerek yoktur. Çünkü piyasaya hakim olan hıyar çeşitleri genetik olarak %99 partonokarpik (dişi organın gelişmesiyle meyve oluşumu) meyve oluşturma özelliğine
sahiptir.

valla senin eşin haketmişti yemeksiz kalmayı yemek seçip duruyodu artık ne pişirsen yer heralde
ayyy bugün meyve almaya gidecektik,ben de çilek alıyım o zaman
elfiiiiiş nasılsın canım? uğramıyosun epeydir...

merhaba kızlar

hepinize teşekkür ederim .doğum yaptım ama hastalıktan kırtulamadım yinede şükürle rolsun.foto ekledim teyzeleri bakın kızıma .

bu mevsimde çilek yemek iyi cesaret her şey katkılı biliyorum ama çilekler çığlık atıyor bas bas bağırıyor bn hormon bombasıyım diye
madem canınınz istedi yiyeceksiniz azıcık ucundan tadın abartmayın bence

adam yeni kitap verdi
işyerinin katoloğu için şuan önüme 18 tane kitap dizgi yarına lazımmış
diğeri de acilmiş o öyleymiş bu böyleymiş
ama yapmıoum
olduğu kadar zaten yapamıoum ki halim yok yani

viliş ilker beyin keyfi yerinde. bütün gün ilgi bekliyo, konuş, oynaş, evde gezdir. gündüz uykusu iyice azaldı, o uyuduğu anda evin işlerine yetişmeye çalışıyorum. yoruyor beni. akşamları babsı ilgileniyor da azıcık dinleniyom. tatlı yorgunlukk bunlar ama sanırım bel fıtığı olmam kesinleşti

enkimmm maşallah prensese ya. İlker ilk ayında sürekli uyuyordu. evde bebiş olduğunu unutuyorduk bazen senin cadı geceleri zorluyor mu?

elfişim gelmiş... keşke daha sık gelebilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…