sorma canım, dükkana gidiyorum/eve geliyo direk, 'çocuğum nasıl?' iyiyiM diyorum bastıra bastıraviliiin ben de hissediyorum artık kıpraştığını
bizim burda da bahar havası var günlük güneşlik
oynaşsın, konuşsun bebeğiyle bırak, babalık ancak öğreniliyor nasılsa, öğrensinler
demin nasıı kötüledim, gözlerim kararıyodu şekerim düştü heralde, stajeri yolladım meyve suyu aldırdım, içtim azcık kendime geldim
ay maşallah cnmmm hissetmeye başladın demekk
dikkat et kendine,şekerin alan düşmüştr evet
ha şöyle toplanın azcık çeneniz açılsın yaa, sus pus duruonuz kaç günlerdir
eşim diyor ki arkadaşlarımızın çocuklarına da çeyrek yapıyoruz bu kardeşimiz bir farkı olmalı özel olmalı aslında haklı ama benim de durumum aman aman iyi değil ki.sirken doğumda herkes durumuna göre takar canım. tam altın bana da fazla gibi geldi. yani eşinle ayrı ayrı birer çeyrek altın takın. zaten hediyesiydi falan yeter bence doğuma. ya da biriniz bebişe çeyrek altın taksın, diğeriniz de annesine bileklik tarzı birşey alsın.
bi de sana şeyi sorcam "Amoksisilin süte az miktarda geçer, emziren annelerde kullanıldığında bu özelliği unutulmamalıdır" diyo antibiyotikte. bu nasıl bişey, bebişi nasıl etkileyebilir??? içmesem mi???
canım yaa bence tam altın çok...tabi yine de siz bilirsiniz ama bence yarım altın alsanız yeter...eeee zaten bi sürü şey alıp göndermiştin de bunlar yeterli olur bence...yakında yenge olacağımşimdiden ne taksak düşüncesi başladı. Eşimle konuştuğumuzda ilk önce tam altın alalım dedik bu fikrimi annemle paylaştığımda yok artık çok olmaz mı dedi. İlk bebekleri biliyorsunuz ve erkek yakında sünneti de olur ve görümcem 2. hatta 3. çocuğu da düşünüyor. Daha kayınvalidem şimdiden belli diğeri minikken hemen ikinciyi de yapsın ikisi birarada büyür gider diyor
dilşaaaad pıt pıtları hissetmek çok güzel di mi
ay maşallah cnmmm hissetmeye başladın demekk
dikkat et kendine,şekerin alan düşmüştr evet
ha şöyle toplanın azcık çeneniz açılsın yaa, sus pus duruonuz kaç günlerdir
canım yaa bence tam altın çok...tabi yine de siz bilirsiniz ama bence yarım altın alsanız yeter...eeee zaten bi sürü şey alıp göndermiştin de bunlar yeterli olur bence...
dilşaaaad pıt pıtları hissetmek çok güzel di mi
bende kaç gündür ceviz yemiyordum,gece rüyamda kapıma bi koca poşet ceviz getirdilerdemekki bebişimin cevize ihtiyacı var
güzel olmaz mıııilkinde 15. ahftada hissetmiştim, şimdi 13. haftamda
ye canım ye, bebişler için sağlıklı beslenmeye devam
eve gidince yemek yapmayı hiç gözüm almıyo, off gidip uyumak istiyorum
dün ki tiyatro da hiç güzel diildi boşu boşuna uykusuz kaldım, dönerken manavın önünde çilek gördüm 1100 gr geldi paketi, hemen hemen 1 kilosunu ben yedim nası canım çekmiş, eşimle nazlının nişanlısına 3er tane verdim :)
saol canım, napıyosun nasılsın(ız) :)Maşallah dilşadcım bebişineo ilk hissedilişleri özledim valla :)
sen erken hissetmeye başlamışsın canımben sanırım daha geç hissetmiştim...
bi kez ben de yedim çilek, aslında yine yiyesim var ama içinde hormon vardır diye korkuma alamıyorum
benim bugün yemeğim var,eve gidince pilav yapıcam azıcık o kadar...eşim az yese de yarına da kalsa yemeğim
yareeeeeeen kuzum nasılsın?ilker beyin keyfi nasıl
saol canım, napıyosun nasılsın(ız) :)
ikinciler erken hissediliyor diyorlardı doğruymuş
eniştem ziraat mühendisi ya yeyin çilek hormonu kabul etmez diyo
ben de yoğurtlu yarmalı çorbayla pilav salata yapıcam başka bişi almıyo gözüm, epeydir yemek yapmıyordum, sabah eşime akşama erken gelip yemek yapıyım dedim sevindirik oldu
deşifre olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?