Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydın kızlar

hava karanlık sabah geç kaldım daha erken zannediyodum Tüm gün yağış gösteriyo şuan da yağıyo zaten tam yatışşlık hava

çok işim var buhafta bitirmem lazım herşeyi 20sine kadann :// hadin görüşürük

gunaydın bol
ben bu sabah çok zinde kalktım ama serviste gelirken biraz uyukladım herhalde insanlardan etkilendim

ben hayatta uyuyamam otobüste yaa..

yaa bu nerden çıktı

eniştem ziraat mühendisi her şeyden az az yetiştiriyor saksılarda, çilek hormonsuz büyüyor kabul etmez zaten hormonu diyor, hormonlu çileğin ucunda çiçek kısmı oluyormuş zaten. hormon da bedava değil ki, hormonsuz yetişen bişeyi neden hormonla desteklesinler ki?

günaydın

Son düzenleme:
seda akşam kaçta çıktın canım

nigar netini kapatmadılar hala ne güzel zaten onca kişinin ki açık umarım seninki de öyle kalır

bende özlemi merak ettim gelmedi de

günaydın kızlar...
bugün yemek yapmiciiim kociş akşam arkileriyle yemeğe gidecekmiş...kalan yemek bana yeter...
dün gece kocişe kızdım diye yine mutfağa kaçtım,gece geldi beni çağırdı,gitmedim...sonra da karabasan çöktü topuklarım kıçıma vura vura yatak odasına koştum,kacişe sarıldım hemen...bu arada saat 4 falan...korkma falan dedi,beni yatıştırdı derken adam azıttı gecenin 4'ünde diye tutturdu duş alıp yatalım falan derken saat epey geçti...sabah zor uyandık...zeynep de uyandı ekşından gezinip durdu,uyumadı bi türlü değişik bi geceydi yani içinde her şey vardı

günaydınnnnn

hoşgeldin topiğe

Günaydın kızlar
yine kazıdım resmen kendimi yataktan.. regl de oldum dün, hiç çıkmak istemedim yorganın altından
bekle ki akşam olsun..
ayy zor olmuştur cidden

gece gece akla bak ölsem yapmam
korkunçmuş ayrıca da, inş. bi daha olmaz

nigar netini kapatmadılar hala ne güzel zaten onca kişinin ki açık umarım seninki de öyle kalır

7.45 ti canım çıktığımda valla ona bile sevindim desem yerdir 8.30 falan olcak diye korkuyodum
evt yaa gelmedi dimi özlem:26:

hayy allah alem bu eşin yaa

o zaman sen tiyoları alıyorsndur hangi meyvede ne kadar hormon var yok
ama ben yine de bebek bekliyor olsam içinde hormon yok diye abartmazdım
sonuçta mevsimi haricinde yetişen bir meyve; mantıken doğal değil...

kocadan ayrı yatarsan öle olur ama geçmiş olsun korku kötü
ben de nerdeyse 10 gün sonunda dün akşam karşılık verebildim kocişe
zeynebi de rahatsız etmişsinizzz o bunun hıncını alır sizden

evet hala kapanmadı, ama her an gidebilir.
Bilgi işlemin aklına gelmesi an meselesi.
Hiç olmadı aylık kontrolde kapatırlar, kalmaz yani canım.
Aman napim artık Bi bakıma fena da olmadı, sizle çok yazışamıyorum ama netim kapandığından beri,
9 kitap okumuşum, boşluk oluşunca açıp kitap okuyorum.

Herkes yoğun bugün anlaşılan, zuzu sen..
Benim de işim başımdan aşkın, yapma isteğim sıfır..
Kocamla evde olmak istiyorum yaa
Kuzum bana dün çiklata getirmiş en sevdiğimden, kazak almış hardal rengi

İş yerinde herkes beş karış suratla geziyo.
Atölye ve sevkiyat hariç kimse haftalığını alamadı,
Yöneticiler de gergin birbiriyle tartışıyolar habire, bize yansıyo ister istemez.
Ufffff güne de yeni başladık
Allahtan hava güneşli, içim açılıyo sağıma bakınca &#61514

gece gece akla bak ölsem yapmam
korkunçmuş ayrıca da, inş. bi daha olmaz
pazar gününden beri peşimde dolanıyodu adam,dün gece artık pes ettim
yaaa evet çok korktum gece...eşimde diyo ki sen kocaya sormadan gidip ayrı yatarsan allah seni böyle yapar işte ama sabah diyo bunu,gece dese yine kalkar giderdim yanından

zeynep uyuyodu yavrum,o da uyandı eşime dedim ki sırasında zeynep uyumuş numarası yapıyo, bitince yeniden kıpır kıpır hiç durmuyo,bu kız şimdiden numaracı
senin eşin de ermiş muradına sonunda

eşin gündüz evde mi canım?

güle güle giy kazağını

yaa şu maaş olayını bi düzene oturtsalar ne ii olcak

beğen paylaş'a başlamışsıninş. bişiler çıkar cnmm

nigar yaa çok sinir bozucu ne zamandır düzeni bozdular
bizimki gibi 5i dio 10unu buluo vermesi
sizinde öyle zaten insanlar o günü zor ediolar birde o gün vermeyi geciktirince sinir harbi :47.

vilinn çok eğlenceli gece maceranız

dilşad sen 10 gündür koku nedeniyle mi yanaşmıosun

alishiam naparsın bee yaww görüşemez olduk

nigar güle güle kullan canım benimkide akşam bana yeşil eşortman altı almış kendine de yani takım giycekmişiz alışverişe giderken
bana onu gösterirken sigarayı mutfak masasının üstüne koymuş oda yanmış yanmış masamı yaktı geçende tuvalet takımının halısını yakmıştı
senin yapcağın işin içine........... dedim küstü ne biçim konuşuosun die
yaa hiç dikkat etmio ev eşyalarımıza yenisini alalım desem oyalar durur beni bembeyaz tertemiz masam yandı ucundan
b.k iç dicektim daha ama uzatmadım uyudum eşortman altına da hiç bakmadım sabahta oramı buramı öpüo konuşmadım

dilek evet kokusunu alınca yanaşamıyordum ama toparlanıyorum demekki artık, öpme, kafamdan uzak dur diye diye oldu sonunda

dilek sen sigara içiyor musun?
ben içmediğim için sanırım çok pis geliyor bana tahammül edemiyorum

evde içirmesene eşine göz göre göre yakmış masayı
o evde sigara içildiği sürece temiz olmaz ki kokar pis pis

teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bakın bakalım beğenecek misiniz?

yok yaa o kadar da diil, kokmuyor ev küllüğü hemen dökünce.
hem sürekli temizlik yapılan evde koku olmaz ki.
bence sen içmediğin için öle düşünüyosun, ben de içmiyorum ama evimde de o kokuyu hiç hissetmedim yani.

Eki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bakın bakalım beğenecek misiniz?

canımm ellerine sağlık, cıvıl cıvıl olmuş, azcık küçük örsene kıı büyük olmuş sanki

valla eşin lafı haketmiş...yazık yaa insan dikkat etmez mi eşya almak kolay sanki ama her zamanki gibi senden azarı işitmesine rağmen gelmiş yanaşmış

dilek evet kokusunu alınca yanaşamıyordum ama toparlanıyorum demekki artık, öpme, kafamdan uzak dur diye diye oldu sonunda
yazık adama beee ayda yılda bi şey yapacak onda da kırk şey söylemişsin

okula gitmeden önce bi şeyler yiyim

canımm ellerine sağlık, cıvıl cıvıl olmuş, azcık küçük örsene kıı büyük olmuş sanki
tek ördüğüm büyük şey bu canım...bu da fotoda büyük görünüyo ama 6 aylık bebeğe göre...minicik kız bi görsen...hele diğer ördüklerim o kadar minik ki sanki oyuncak bebeğe örülmüş gibi...hepsi yeni doğduğunda yiyebileceği şeyler...

ellerine saağlık canım zaten bunu sonbaharda giyer tam zamanı olur 6 aylığa göreyse demekki ben resimde büyük gbi algıladım, bebek görmeye gelenler biraz büyük getiriyor ya çocuk uzun süre giysin diye, küçük şeyler hazırlamak bize düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…