gunaydın bol
ben bu sabah çok zinde kalktım ama serviste gelirken biraz uyukladım herhalde insanlardan etkilendim
günaydın kızlar
bende zor kalktım nekim yaa
bolum bende çalışmak istemioum
düşünsene yaa 10 saat oturcam burda şimdi
havasızlıktan tansiyonum düşüo artık
patronun parfümü de sabah sabah midemi kaldırıo
bugün işim çok patronla beraber çalışcaz hemde
bu mevsimde çilek yemek iyi cesarether şey katkılı biliyorum ama çilekler çığlık atıyor bas bas bağırıyor bn hormon bombasıyım diye
madem canınınz istedi yiyeceksiniz azıcık ucundan tadın abartmayın bence
ayy zor olmuştur ciddenhoşgeldin topiğe
Günaydın kızlar
yine kazıdım resmen kendimi yataktan.. regl de oldum dün, hiç çıkmak istemedim yorganın altından
bekle ki akşam olsun..
günaydın kızlar...
bugün yemek yapmiciiimkociş akşam arkileriyle yemeğe gidecekmiş...kalan yemek bana yeter...
dün gece kocişe kızdım diye yine mutfağa kaçtım,gece geldi beni çağırdı,gitmedim...sonra da karabasan çöktütopuklarım kıçıma vura vura yatak odasına koştum,kacişe sarıldım hemen...bu arada saat 4 falan...korkma falan dedi,beni yatıştırdı derken adam azıttı gecenin 4'ünde diye tutturdu duş alıp yatalım falan derken saat epey geçti...sabah zor uyandık...zeynep de uyandı ekşından gezinip durdu,uyumadı bi türlü değişik bi geceydi yani içinde her şey vardı
seda akşam kaçta çıktın canım
nigar netini kapatmadılar hala ne güzel zaten onca kişinin ki açık umarım seninki de öyle kalır
bende özlemi merak ettim gelmedi de
günaydın kızlar...
bugün yemek yapmiciiimkociş akşam arkileriyle yemeğe gidecekmiş...kalan yemek bana yeter...
dün gece kocişe kızdım diye yine mutfağa kaçtım,gece geldi beni çağırdı,gitmedim...sonra da karabasan çöktütopuklarım kıçıma vura vura yatak odasına koştum,kacişe sarıldım hemen...bu arada saat 4 falan...korkma falan dedi,beni yatıştırdı derken adam azıttı gecenin 4'ünde diye tutturdu duş alıp yatalım falan derken saat epey geçti...sabah zor uyandık...zeynep de uyandı ekşından gezinip durdu,uyumadı bi türlü değişik bi geceydi yani içinde her şey vardı
o zaman sen tiyoları alıyorsndur hangi meyvede ne kadar hormon var yokeniştem ziraat mühendisi her şeyden az az yetiştiriyor saksılarda, çilek hormonsuz büyüyor kabul etmez zaten hormonu diyor, hormonlu çileğin ucunda çiçek kısmı oluyormuş zaten. hormon da bedava değil ki, hormonsuz yetişen bişeyi neden hormonla desteklesinler ki?
günaydın
günaydın kızlar...
evet hala kapanmadı, ama her an gidebilir.seda akşam kaçta çıktın canım
nigar netini kapatmadılar hala ne güzel zaten onca kişinin ki açık umarım seninki de öyle kalır
bende özlemi merak ettim gelmedi de
pazar gününden beri peşimde dolanıyodu adam,dün gece artık pes ettimgece gece akla bak ölsem yapmam
korkunçmuş ayrıca da, inş. bi daha olmaz
zeynep uyuyodu yavrum,o da uyandıkocadan ayrı yatarsan öle olur ama geçmiş olsun korku kötü
ben de nerdeyse 10 gün sonunda dün akşam karşılık verebildim kocişe
zeynebi de rahatsız etmişsinizzzo bunun hıncını alır sizden
eşin gündüz evde mi canım?evet hala kapanmadı, ama her an gidebilir.
Bilgi işlemin aklına gelmesi an meselesi.
Hiç olmadı aylık kontrolde kapatırlar, kalmaz yani canım.
Aman napim artıkBi bakıma fena da olmadı, sizle çok yazışamıyorum ama netim kapandığından beri,
9 kitap okumuşum, boşluk oluşunca açıp kitap okuyorum.
Herkes yoğun bugün anlaşılan, zuzu sen..
Benim de işim başımdan aşkın, yapma isteğim sıfır..
Kocamla evde olmak istiyorum yaa
Kuzum bana dün çiklata getirmiş en sevdiğimden, kazak almış hardal rengi
İş yerinde herkes beş karış suratla geziyo.
Atölye ve sevkiyat hariç kimse haftalığını alamadı,
Yöneticiler de gergin birbiriyle tartışıyolar habire, bize yansıyo ister istemez.
Ufffff güne de yeni başladık
Allahtan hava güneşli, içim açılıyo sağıma bakınca 
evet hala kapanmadı, ama her an gidebilir.
Bilgi işlemin aklına gelmesi an meselesi.
Hiç olmadı aylık kontrolde kapatırlar, kalmaz yani canım.
Aman napim artıkBi bakıma fena da olmadı, sizle çok yazışamıyorum ama netim kapandığından beri,
9 kitap okumuşum, boşluk oluşunca açıp kitap okuyorum.
Herkes yoğun bugün anlaşılan, zuzu sen..
Benim de işim başımdan aşkın, yapma isteğim sıfır..
Kocamla evde olmak istiyorum yaa
Kuzum bana dün çiklata getirmiş en sevdiğimden, kazak almış hardal rengi
İş yerinde herkes beş karış suratla geziyo.
Atölye ve sevkiyat hariç kimse haftalığını alamadı,
Yöneticiler de gergin birbiriyle tartışıyolar habire, bize yansıyo ister istemez.
Ufffff güne de yeni başladık
Allahtan hava güneşli, içim açılıyo sağıma bakınca 
dilek sen sigara içiyor musun?
ben içmediğim için sanırım çok pis geliyor bana tahammül edemiyorum
evde içirmesene eşinegöz göre göre yakmış masayı
o evde sigara içildiği sürece temiz olmaz ki kokar pis pis
Eki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bakın bakalım beğenecek misiniz?
valla eşin lafı haketmiş...yazık yaa insan dikkat etmez minigar güle güle kullan canım benimkide akşam bana yeşil eşortman altı almış kendine de yani takım giycekmişiz alışverişe giderken
bana onu gösterirken sigarayı mutfak masasının üstüne koymuş oda yanmış yanmış masamı yaktı geçende tuvalet takımının halısını yakmıştı
senin yapcağın işin içine........... dedim küstü ne biçim konuşuosun die
yaa hiç dikkat etmio ev eşyalarımıza yenisini alalım desem oyalar durur beni bembeyaz tertemiz masam yandı ucundan
b.k iç dicektim daha ama uzatmadım uyudum eşortman altına da hiç bakmadım sabahta oramı buramı öpüo konuşmadım
yazık adama beeedilek evet kokusunu alınca yanaşamıyordum ama toparlanıyorum demekki artık, öpme, kafamdan uzak dur diye diye oldu sonunda
tek ördüğüm büyük şey bu canım...bu da fotoda büyük görünüyo ama 6 aylık bebeğe göre...minicik kız bi görsen...hele diğer ördüklerim o kadar minik ki sanki oyuncak bebeğe örülmüş gibi...hepsi yeni doğduğunda yiyebileceği şeyler...canımm ellerine sağlık, cıvıl cıvıl olmuş, azcık küçük örsene kıı büyük olmuş sanki
ellerine saağlık canım zaten bunu sonbaharda giyer tam zamanı olur 6 aylığa göreyse demekki ben resimde büyük gbi algıladım, bebek görmeye gelenler biraz büyük getiriyor ya çocuk uzun süre giysin diye, küçük şeyler hazırlamak bize düşüyortek ördüğüm büyük şey bu canım...bu da fotoda büyük görünüyo ama 6 aylık bebeğe göre...minicik kız bi görsen...hele diğer ördüklerim o kadar minik ki sanki oyuncak bebeğe örülmüş gibi...hepsi yeni doğduğunda yiyebileceği şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?