Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

belki de;
dedim ya ben içmediğim için kokusuna dahi tahammül edemiyorum
bazen apt arasında sigara yakıp içe içe inenler olur onların kokuları bile beni rahatsız eder uyarırım evim kokuyor içmeyin şunu çıkınca dışarda yakın diye.
Ama temizlenmeye çalışsa da kirlenir tül perde duvar kapı siner sigaranın dumanı.
sigara içmekle sadece kendine değil gelecekteki kuşaklarına bile miras bırakıyorsun genetik materyalinde. Yani sigara içen insan bencilin önde gideni.

ben koku konusunda köpek gibiyimdir çok çabuk alırım belki de ondan böyleyim

bu arada bana yarenay mesaj attı akciğer filmi istiyorlarmış dr lar bir şey olmaz demişler emzirmeni etkilemez demişler kafası karışmış bir de mesajı yarım geldi aradım açmadı da ben de tam olarak bilmiyorum sadece zorunlu kalmadıkça çekilmemeli diye biliyorum film istediklerine göre durumu ciddi mi ki acaba

ayy hep merak ediyorum bebekler ne yapıyo acaba sırasında
korkuyolar mı felan.. Gerçi bi yerde okumuştum, randevu sonunda hani o duygu var ya işte ismini yazmıyım şimdi oluyosun; o bebeklere tüm vücuduna masaj yapılmış gibi rahatlama veriyomuş.

eşim erken çıkıyo bu hafta. 3 te :)

güle güle giy kazağını

yaa şu maaş olayını bi düzene oturtsalar ne ii olcak

beğen paylaş'a başlamışsıninş. bişiler çıkar cnmm
saol Ayşam nasılsıns en bugün?
inş çıkar canım, 2-3 gün netim var ya iş yerinde fırsatı değerlendiriyim dedim..

hımmmm kötü olmuş..
sen de eşofmanını güle güle giy..
çocuğun kalbini kırmışsın ama.. :26: haklısın da birde ne desem bilemedim
yine gelmiş yanaşmış adam yaa, bizim senle kocişler küsmeyi takmıyo artık.. hemen gelip sırnaşıyolar
aşağı bi karikatür ekliyorum kocişine gönder

Eki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bakın bakalım beğenecek misiniz?
ayy bu seferki süper olmuş, en çok bunu beğendim :))))

Dilşad nasıl hissetmedin hiç yaa evde sigara kokusunu
bizim eve sigara içen biri gelsin, 1 tane içsin mutfakta hemen anlaşılıyor..
çok pis bişe o sigara kokusu :120:

ovv çok sert

Dilşad nasıl hissetmedin hiç yaa evde sigara kokusunu
bizim eve sigara içen biri gelsin, 1 tane içsin mutfakta hemen anlaşılıyor..
çok pis bişe o sigara kokusu :120:
içildiği anda gelirse ya da içtiğinde evde hissediliyor tabi ki ama, eve girdiğimde eve sinmiş bi koku evet hiç hissetmedim, koku konusunda da her zaman hassasımdır

ovv çok sert

içildiği anda gelirse ya da içtiğinde evde hissediliyor tabi ki ama, eve girdiğimde eve sinmiş bi koku evet hiç hissetmedim, koku konusunda da her zaman hassasımdır
bu konuda evet çok pis sertim bizim evlerde hiç sigara içilmez o yüzden anlıyorum sigara içilen mekanı ne kadar iyi havalandırılmış olsa da.
ama bazen rüyamda sigara içtiğimi görüyorum

bizim ofisin önünde bir mekan var ki tam şenlik sigara içme kabini cam bir kabin içinde ufolar var insanlar içerken üşümesin diye hatta bar tarzı bistrolar var öyle lüks ki bir gün fotograflayıp nete koyacğım

Son düzenleme:
ben sürekli perde yıkayıp halı sildiğim için evimde öyle bi koku yok
zaten akşamları 2 tane o 1 tane ben içioum aşırı bi içilme olmadığı için öyle iğrenç bi koku yok yani

Eki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bayıldım çok cıvıl cıvıl ellerine sağlık canım patiği boğazlı örsen hani ev botları gibi çok güzel olur

evt hemen dökünce küllüğü koku yayılmıo biz bide mum yakarız oda spreyimiz var
yani eve girince hiç sigara kokusu almıoum ben
kendim içsem bile benim sigaram mentollü hafif kokusu çok yok
onun için başka sigara kokularında rahatsız olurum

valla eşin lafı haketmiş...yazık yaa insan dikkat etmez mi eşya almak kolay sanki ama her zamanki gibi senden azarı işitmesine rağmen gelmiş yanaşmış
çok bozuldu geçende ayakkabılığın üstüne ayağını basıp botlarını falan bağladığı için ayakkabılığın ucundaki tahta çıktı geldi aşındırdı yani 2 yılda orayıda
tuvalet takımıma zaten çok çok üzüldüm valla

bebekte rahatlıo yani diosun
saol canım
evet hiç umursamıo yatıp sarılınca barışcaz zaten bizim küslüğümüz yatağa girene kadar dio
bende uzatmıoum vaktimi kötü geçirmioum gerçektende barışcaz yani neden 2-3 saati küs geçiriyim

sigaraya görede fark edio nigar yaaa bide sürekli temizlenen evde o koku olmaz
babanem mesala temizleyemez sürekli halı perde onun eve gir bildiğin in yani

kamu personeline kılık kıyafet serbestliği geliomuş
haberin devamı şu;
kadınlarda türban erkeklerde sakal serbest olacak

nası bişe bu yaa nereye gidiouz yani

haberin devamı şu;

kadınlarda türbanın bi zararı olcağını düşünmüyorum belediyede çok çalışan kadın var yüzde 90 ı kapalı, ama o izin verecekleri sakal ıhhh kesinlikle hayır, ii biliyoruz onların nasıl sakal bırakacağını

ama kıyafet serbestisine evett, sadece ben kot spor ayakkabı geliyorum dikkat çekiyodu herkes giyer ii olur

okullarda kıyafet serbestliğinde çok sıkıntılar duyuyorum çevremde.
Geçen eşim bir öğretmenle sınava girmiş kadın iskitlerde sanayinin ortasında bir lisede öğretmenmiş eskiden okula gelenin öğrenci olduğunu bilebilirdik şimdi hiç belli değil öğrenci mi dışarıdan öylesine gelen biri mi çok fecii demiş

Kamudaki yansımalarını da yakında görmeye başlarız

temizleyince koku azalıyodur çok aşırı itici değildir ama evimd ekoku yok demeyin kızlar, siz anlayamazsınız onu çünkü aşinasınız o kokuya. Ama hiç sigara içmeyen biri evinize girer girmez anlar

karikatürü unutmuşum

devlet kot demio ama direkt türban dio
yıllar önce atatürk'ün yaptığını devrimleri yeniden yok ediolar gibi gelio bana
nefret edioum yaa geçen gün akpli bilmen ne bakanı kadın kamu spotu reklamı yapıo
arka fonda sağda atatürk resmi var sol tarafta ise başbakan
ve ekranda atatürk'ün fotoğrafı gözükmüo sadece ceketinin ucu diğeri ise kabak gibi ortada
onu görmezden geliolar buna tahammül edemioum ben

çok hatalı bence
durumu kötü olan aileler ne olacak
çocuklarda marka merakı birbirleriyle yarışma telaşı
ailelerin istekleri gerçekleştirmeye çalışmaları
devlet hep sorun yaratıo bence

işsiz bi ton insan var bizler maddiyat yüzünden bebek yapmayı erteliouz kafamızda binlerce düşünce
adam çıkıp 3 çocuk die nası giriosun vebaline yaa ne şekilde büyücek nası bi ülke veriosun gelecek nesillere

yine nevrim döndü haberlerden sonra:95:

cnm yaa tam cevap yazıomdum netim gitti

ayy çok üzüldüm masana hakikaten dikkatsizlik yani

çok çok güzelllllböyle cıvıl cıvıl şeyler çok daha tatlı oluo cnmm bebişlerde
saol Ayşam nasılsıns en bugün?
inş çıkar canım, 2-3 gün netim var ya iş yerinde fırsatı değerlendiriyim dedim..
cnm iiyim işte, azcık açlık hissediim hemen içim karışıo:44:yemekhanedeki yemekleri beğenmedim bugün, çiğköfte söledim kendime etsiz
ii yapmışsın

haberin devamı şu;

bunun protestosunu yapmışlardı hatta haberlerde görmştüm ben bazı öğretmenler türbanla erkekler sakalla derse girmişler habercileri çağırmışlar kameralar çekmiş falan

e programları görmüyor musun bugün ne giysemler bana her şey yakışırlar içimiz dışımız bir oldu giyisi kıyafet bebeler napsın baştan öyle görüyorlar tüketim canavarları yetiştirecez ya onun altyapısı kuruldu
ben bundan bir 10 yıl sonraki nesli düşünemiyorum bile.
geçenlerde tv de haberlerde söylüyordu son 2 yılda internet üzerinden satışlarla 20 yılın mağaza stokları tüketilmiş. yuhh dedim duyunca
İnsanlar artık kıyafetleri ihtiyaç gözüyle düşünüp almıyorlar ki yeşili var kahvesi de olsun; kırmızıya da çook istiyorum diyor yani gereksiz bir alım başladı.
Bilmiyorum belki benimkisi abartı; yüksek lisanstayken (2007 yılı filan herhalde) bir bot almıştım çok para vermiştim sağlam bir şey inanır mısın hala onu giyebiliyorum. Ha alacak durumum yok mu var alabilirim ama ne gerek var. Allah adama sorar bence fazlası günah ...
dun eşimin arkadaşı takılıyormuş geçen sirkencubinle konuştum iphone istiyordu senden demiş; eşim demiş cıkk o istemez alsam kızar biliyorumarkadaşları var bekarlar koca şehirde tek başlarına yaşıyorlar kıt kanaat geçiniyorlar ama ceplerde son teknoloji telefonlar saygı duyuyorum ama yanlış bana göre.
ıyyy iğrençsin
hiç iğrençsin filan deme nektar ACI GERÇEK ten bahsetmiş

karikatürü alıntılamayın yaa :120:

sigara konusunda ben de hassasım,özellikle şu dönemde artık.
eskiden eşimle bi iki ben de içerdim keyif olsun die, ama şimdi bebişim etkilenmesin die içmio eşim. zaten kışın bi mutfakta içerdi onu da azalttı baya, kokusu rahatsız etmio beni ama sonuçta zararlı yani, o yüzden istemiom

ben hiç içmedim zaten de eşim şimdiye kadar mutfakta içiyordu, balkonda içiyor artık. küllüğünü biriktiriyor işte bi o var, napiim onu döküyorum ben de balkondan alıp
adam bana o kadar yardımcı oluyor sesimi çıkarmıyorum dün wc girince çamaşır suyuyla temizlemiş, sana zararlı soluma diyo, lavabo parıl parıl parlıyodu küllüğünü de dökiim yani bi zahmet

afferin eşine gerçekten ellerine sağlık seni düşünüo

benimki de sağolsun yormuo pek beni. otur boşver gerek yok yat yorma kendini diyip duruo.
ay o diil de kp.ciğime kıyamıom hiç, çok ii bana karşı. arada yukarı çıkıoz yemeğe, yemekten sonra hemen o girişio bulaşığa, dün de öyle oldu bırak ben yıkıyım içim rahat etmio dedim bırakmadı

ayyy maşallah kp ine helal olsun valla.

ıyyy iğrençsin

karikatürü alıntılamayın yaa :120:

alla alla, biz arkimlerle eşimle çok gülüyoruz bu karikatüre
nesi iğrenç kii foto değil ki bu çizim

asıl iğrenç olan sigara içen birini öpmek mesela, kül tablası yalıyo gibi
benim de aklıma bu geliyo şu sigara konusu açıldığından beri
kapatalım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…