belki de;yok yaa o kadar da diil, kokmuyor ev küllüğü hemen dökünce.
hem sürekli temizlik yapılan evde koku olmaz ki.
bence sen içmediğin için öle düşünüyosun, ben de içmiyorum ama evimde de o kokuyu hiç hissetmedim yani.
canımm ellerine sağlık, cıvıl cıvıl olmuş, azcık küçük örsene kıı büyük olmuş sanki
ayy hep merak ediyorum bebekler ne yapıyo acabazeynep uyuyodu yavrum,o da uyandıeşime dedim ki sırasında zeynep uyumuş numarası yapıyo, bitince yeniden kıpır kıpır hiç durmuyo,bu kız şimdiden numaracı
senin eşin de ermiş muradına sonunda
eşin gündüz evde mi canım?
saol Ayşamgüle güle giy kazağını
yaa şu maaş olayını bi düzene oturtsalar ne ii olcak
beğen paylaş'a başlamışsıninş. bişiler çıkar cnmm
hımmmm kötü olmuş..nigar yaa çok sinir bozucu ne zamandır düzeni bozdular
bizimki gibi 5i dio 10unu buluo vermesi
sizinde öyle zaten insanlar o günü zor ediolar birde o gün vermeyi geciktirince sinir harbi :47.
vilinn çok eğlenceli gece maceranız
dilşad sen 10 gündür koku nedeniyle mi yanaşmıosun
alishiamnaparsın bee yaww görüşemez olduk
nigar güle güle kullan canım benimkide akşam bana yeşil eşortman altı almış kendine de yani takım giycekmişiz alışverişe giderken
bana onu gösterirken sigarayı mutfak masasının üstüne koymuş oda yanmış yanmış masamı yaktı geçende tuvalet takımının halısını yakmıştı
senin yapcağın işin içine........... dedim küstü ne biçim konuşuosun die
yaa hiç dikkat etmio ev eşyalarımıza yenisini alalım desem oyalar durur beni bembeyaz tertemiz masam yandı ucundan
b.k iç dicektim daha ama uzatmadım uyudum eşortman altına da hiç bakmadım sabahta oramı buramı öpüo konuşmadım
ayy bu seferki süper olmuş, en çok bunu beğendim :))))Eki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
bakın bakalım beğenecek misiniz?
belki de;
dedim ya ben içmediğim için kokusuna dahi tahammül edemiyorum
bazen apt arasında sigara yakıp içe içe inenler olur onların kokuları bile beni rahatsız eder uyarırım evim kokuyor içmeyin şunu çıkınca dışarda yakın diye.
Ama temizlenmeye çalışsa da kirlenir tül perde duvar kapı siner sigaranın dumanı.
sigara içmekle sadece kendine değil gelecekteki kuşaklarına bile miras bırakıyorsun genetik materyalinde. Yani sigara içen insan bencilin önde gideni.
içildiği anda gelirse ya da içtiğinde evde hissediliyor tabi ki ama, eve girdiğimde eve sinmiş bi koku evet hiç hissetmedim, koku konusunda da her zaman hassasımdırDilşad nasıl hissetmedin hiç yaa evde sigara kokusunu
bizim eve sigara içen biri gelsin, 1 tane içsin mutfakta hemen anlaşılıyor..
çok pis bişe o sigara kokusu :120:
bu konuda evet çok pis sertim bizim evlerde hiç sigara içilmez o yüzden anlıyorum sigara içilen mekanı ne kadar iyi havalandırılmış olsa da.ovv çok sert
içildiği anda gelirse ya da içtiğinde evde hissediliyor tabi ki ama, eve girdiğimde eve sinmiş bi koku evet hiç hissetmedim, koku konusunda da her zaman hassasımdır
ben sürekli perde yıkayıp halı sildiğim için evimde öyle bi koku yokdilek sen sigara içiyor musun?
ben içmediğim için sanırım çok pis geliyor bana tahammül edemiyorum
evde içirmesene eşinegöz göre göre yakmış masayı
o evde sigara içildiği sürece temiz olmaz ki kokar pis pis
bayıldım çok cıvıl cıvıl ellerine sağlık canım patiği boğazlı örsen hani ev botları gibi çok güzel olurEki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
evt hemen dökünce küllüğü koku yayılmıo biz bide mum yakarız oda spreyimiz varyok yaa o kadar da diil, kokmuyor ev küllüğü hemen dökünce.
hem sürekli temizlik yapılan evde koku olmaz ki.
bence sen içmediğin için öle düşünüyosun, ben de içmiyorum ama evimde de o kokuyu hiç hissetmedim yani.i
çok bozuldu geçende ayakkabılığın üstüne ayağını basıp botlarını falan bağladığı için ayakkabılığın ucundaki tahta çıktı geldi aşındırdı yani 2 yılda orayıdavalla eşin lafı haketmiş...yazık yaa insan dikkat etmez mieşya almak kolay sanki ama her zamanki gibi senden azarı işitmesine rağmen gelmiş yanaşmış
ayy hep merak ediyorum bebekler ne yapıyo acabasırasında
korkuyolar mı felan.. Gerçi bi yerde okumuştum, randevu sonunda hani o duygu var ya işte ismini yazmıyım şimdi oluyosun; o bebeklere tüm vücuduna masaj yapılmış gibi rahatlama veriyomuş.
hımmmm kötü olmuş..
sen de eşofmanını güle güle giy..
çocuğun kalbini kırmışsın ama.. :26: haklısın da birde ne desem bilemedim
yine gelmiş yanaşmış adam yaa, bizim senle kocişler küsmeyi takmıyo artık.. hemen gelip sırnaşıyolar
aşağı bi karikatür ekliyorum kocişine gönder
kamu personeline kılık kıyafet serbestliği geliomuş
haberin devamı şu;
kadınlarda türban erkeklerde sakal serbest olacak
nası bişe bu yaa nereye gidiouz yani
ben sürekli perde yıkayıp halı sildiğim için evimde öyle bi koku yok
zaten akşamları 2 tane o 1 tane ben içioum aşırı bi içilme olmadığı için öyle iğrenç bi koku yok yani
bayıldım çok cıvıl cıvıl ellerine sağlık canım patiği boğazlı örsen hani ev botları gibi çok güzel olur
evt hemen dökünce küllüğü koku yayılmıo biz bide mum yakarız oda spreyimiz var
yani eve girince hiç sigara kokusu almıoum ben
kendim içsem bile benim sigaram mentollü hafif kokusu çok yok
onun için başka sigara kokularında rahatsız olurum
çok bozuldu geçende ayakkabılığın üstüne ayağını basıp botlarını falan bağladığı için ayakkabılığın ucundaki tahta çıktı geldi aşındırdı yani 2 yılda orayıda
tuvalet takımıma zaten çok çok üzüldüm valla
bebekte rahatlıo yani diosun
saol canım
evet hiç umursamıo yatıp sarılınca barışcaz zaten bizim küslüğümüz yatağa girene kadar dio
bende uzatmıoum vaktimi kötü geçirmioum gerçektende barışcaz yani neden 2-3 saati küs geçiriyim
sigaraya görede fark edio nigar yaaa bide sürekli temizlenen evde o koku olmaz
babanem mesala temizleyemez sürekli halı perde onun eve gir bildiğin in yani
devlet kot demio ama direkt türban diokadınlarda türbanın bi zararı olcağını düşünmüyorum belediyede çok çalışan kadın var yüzde 90 ı kapalı, ama o izin verecekleri sakal ıhhh kesinlikle hayır, ii biliyoruz onların nasıl sakal bırakacağını
ama kıyafet serbestisine evett, sadece ben kot spor ayakkabı geliyorum dikkat çekiyodu herkes giyer ii olur
çok hatalı benceokullarda kıyafet serbestliğinde çok sıkıntılar duyuyorum çevremde.
Geçen eşim bir öğretmenle sınava girmiş kadın iskitlerde sanayinin ortasında bir lisede öğretmenmiş eskiden okula gelenin öğrenci olduğunu bilebilirdik şimdi hiç belli değil öğrenci mi dışarıdan öylesine gelen biri mi çok fecii demiş
Kamudaki yansımalarını da yakında görmeye başlarız
cnm yaa tam cevap yazıomdum netim gittinigar yaa çok sinir bozucu ne zamandır düzeni bozdular
bizimki gibi 5i dio 10unu buluo vermesi
sizinde öyle zaten insanlar o günü zor ediolar birde o gün vermeyi geciktirince sinir harbi :47.
vilinn çok eğlenceli gece maceranız
dilşad sen 10 gündür koku nedeniyle mi yanaşmıosun
alishiamnaparsın bee yaww görüşemez olduk
nigar güle güle kullan canım benimkide akşam bana yeşil eşortman altı almış kendine de yani takım giycekmişiz alışverişe giderken
bana onu gösterirken sigarayı mutfak masasının üstüne koymuş oda yanmış yanmış masamı yaktı geçende tuvalet takımının halısını yakmıştı
senin yapcağın işin içine........... dedim küstü ne biçim konuşuosun die
yaa hiç dikkat etmio ev eşyalarımıza yenisini alalım desem oyalar durur beni bembeyaz tertemiz masam yandı ucundan
b.k iç dicektim daha ama uzatmadım uyudum eşortman altına da hiç bakmadım sabahta oramı buramı öpüo konuşmadım
çok çok güzelllllEki Görüntüle 606614 teyzeleri kızımın hırkasını dün akşam bitirdim...şimdi buna uygun patik ve şapka örücem,takım olsun
cnm iiyim işte, azcık açlık hissediim hemen içim karışıo:44:yemekhanedeki yemekleri beğenmedim bugün, çiğköfte söledim kendime etsizsaol Ayşamnasılsıns en bugün?
inş çıkar canım, 2-3 gün netim var ya iş yerinde fırsatı değerlendiriyim dedim..
kamu personeline kılık kıyafet serbestliği geliomuş
haberin devamı şu;
kadınlarda türban erkeklerde sakal serbest olacak
nası bişe bu yaa nereye gidiouz yani
çok hatalı bence
durumu kötü olan aileler ne olacak
çocuklarda marka merakı birbirleriyle yarışma telaşı
ailelerin istekleri gerçekleştirmeye çalışmaları
devlet hep sorun yaratıo bence
işsiz bi ton insan var bizler maddiyat yüzünden bebek yapmayı erteliouz kafamızda binlerce düşünce
adam çıkıp 3 çocuk die nası giriosun vebaline yaa ne şekilde büyücek nası bi ülke veriosun gelecek nesillere
yine nevrim döndü haberlerden sonra:95:
hiç iğrençsin filan deme nektar ACI GERÇEK ten bahsetmişıyyy iğrençsin
karikatürü alıntılamayın yaa :120:
sigara konusunda ben de hassasım,özellikle şu dönemde artık.
eskiden eşimle bi iki ben de içerdim keyif olsun die, ama şimdi bebişim etkilenmesin die içmio eşim. zaten kışın bi mutfakta içerdi onu da azalttı baya, kokusu rahatsız etmio beni ama sonuçta zararlı yani, o yüzden istemiom
ben hiç içmedim zaten de eşim şimdiye kadar mutfakta içiyordu, balkonda içiyor artık. küllüğünü biriktiriyor işte bi o var, napiim onu döküyorum ben de balkondan alıp
adam bana o kadar yardımcı oluyor sesimi çıkarmıyorum dün wc girince çamaşır suyuyla temizlemiş, sana zararlı soluma diyo, lavabo parıl parıl parlıyodu küllüğünü de dökiim yani bi zahmet
afferin eşine gerçekten ellerine sağlık seni düşünüo
benimki de sağolsun yormuo pek beni. otur boşver gerek yok yat yorma kendini diyip duruo.
ay o diil de kp.ciğime kıyamıom hiç, çok ii bana karşı. arada yukarı çıkıoz yemeğe, yemekten sonra hemen o girişio bulaşığa, dün de öyle oldu bırak ben yıkıyım içim rahat etmio dedim bırakmadı
ıyyy iğrençsin
karikatürü alıntılamayın yaa :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?