Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok artık nekimm o kadar da diil cidden, bi de sevdiğin insan yani karşındaki

ben kaçıom derse
:80:

eşim evde sigarasını içer dişini fırçalar sakızını çiğner kokmaz ki öyle(şimdi kokması ayrı bi durum ya), ama evet bu karikatür iğrençç

Foursquare die bi program var kaşar dolu...gittiğin mekanlar hakkında yorum yapıosun whatsapp yüklediğin proramı kaldıryosa telin bu programıda kaldırır neyse...

Buda antalyada modern ve ne kdar pahalı mekan varsa öğrenio oradaki kaşarlarıda eklemiş ....Bu programda msjlaşma yok ama resim bilg. .s görebilyosun eklediğinde bu programa hotmail inle kayd oluyosun ....

karıştırım dedim bi baktım 3 tane mini mini etekli uzun saçlı tam kaşar die ithaf ettiğimiz tipler dedim bu proramı millet nere gidio bunlar nerde takılyo diemi ekledin dio saçmalama döndü face olayına ...bak dedimm yeter ayıp ne bu kadınlar kızlar şunları nie ekliosun sanane dio iş için hadi dedim ne işi çevre yapıomuş...miktrsin yaaaa

bana dio ben eklemedim kendi otomtik eklio bilyo ben bilg. 3 kere söker takarım teknolojiyi kendi bilmezken ben öğrettim onaaa(övmek için söylemiyorum ) 94 ten beri nerdeyse bilg. kullanırım ve teknolojiyi iyi takip ederim ...beni salak yerine koydu...

saniyesinde programı indirdim koydum şu kızıl gibi olan saçım var facete resmim o resmide ekleyen ekleyene neymiş eklenmeden otomatik yüklenmiomuş demi buda gördü dedim bakk herkes eklio onaylamazsan eklemezsen otomatik yüklemioo..çarttt die gösterdim bu gıcık oldu dio o resmi nie koydun taktı ona millet eklesin diemi dedim sen nie ekliyosun kaşarları kıyamet koptu evde...

annemlerde evde tabii bu ağzına ne geldiyse söyledi

cnm yok yaa dönem dönem tartışırsın olurda bu böyle değil yaa benmim koca azgın teke oldu çıktı yaa durmuyorr parayıda gördü biyerleri kaktı yaaa...

yazmıyım yazmıyım dedim tutamadım kendimi ama sizide bunlarla üzmek istemiyorum ...herkesin binbir sorunu var ben zaten sıkıldım yaa

dün eve gelmedi ...telefonum yok zaten msjda çekmiş olamaz anasında kalmıştır...

kayananaya bak senin ailen var oğlum git evine demedi pisluk garuuu

yok cnm bu sefer olay ciddi baya ciddi çok ağır konuştu annemlerin yanında totosu kalkmış bunun....
dün evede gelmedi nerde kaldı bilmem gelmesin de naparsa yapsın artık uğraşmıcam yoruldum haketmiyo benim sevgimi gerçekten yazıklar olsun

ben bundan sonra önüme bakıp napabilrim ona bakcam ağayıp zorlayıp sindirceği bi kadınmışım gibi olamam....

k.v den de nefret ediyorum onunlada konuşmayı düşünmüyorum muhattap olmıcam

yok artık nekimm o kadar da diil cidden, bi de sevdiğin insan yani karşındaki

ben kaçıom derse
:80:
okadar ayşam, (benim için) iğreniyorum ben
sevdiğim insanın kokusu değil ki sigara kokusu, tadı o..
eşim de aynı şekilde düşünüyo Allahtan :)

Dün 3 kez evi aradı ....

annem açtı söyle kokete face ve msn şifremi versin iş için lazım dio kırmıştım ikisininde şifresini bidaha giremesin die...

Annem dedi yüz göz olma deli gelir şimdi hırr gürr çıkarır msj at bende şifreyi girmede ne hali varsa görsün bırak kendi haline dedi...

bende annemden msj attım şifreyi yazdım gönderdim hemen değiştirmiş yine kırarım istesemmm

beni kendi faceden çıkarmış onda ekli değilim ayrıcada evli durumunu değişmişşş şokkk oldummmm evet işi varmış hemen girmiş bunları yapmış bende evli yazmıo artık ....

görümcem ve k.v sağolsunlar boşatrlar bile bunu

yarenden haber var mı kızlar naaptı acaba

valla bence şimdiden uyuma numarası yapmayı öğreniyolar içerde keyif alır mı orasını bilmem ama zilli resmen o sırada hiç kıpırdamıyo,sonra fırıl fırıl geziyo yaa

bayıldım çok cıvıl cıvıl ellerine sağlık canım patiği boğazlı örsen hani ev botları gibi çok güzel olur
öyle bi model var elimde,mor ve turuncuyla onu yapıcam ama yapılışını bulamıyorum bi türlü...akşam da çok aradım ama ıı ııhh bulamadım...bak ekliyim de gör:

okullardaki olaylar artmaya başlicak,bu serbestlik hiç yaramicak görceksiniz

kız bu torun çok kıymetli olacak,papucun dama atılacak haberin olsun

dün hiç konuştunuz mu peki?
düzeltma: konuşmamışsınız şimdi gördüm canım

Son düzenleme:

Ay canım yaaaaaaa :26: :26: :26: Noluyo bu adama yaaa!!
Bide haklıymış gibi bağırıp çağırmalar! Annenler de nekadar üzülmüştür, onların yanında olması kötü olmuş.
Kv de neden göndermemiş evine, belki orda kalmadı gerçi onu da bilemeyiz.. :26:
Yada belki gönderdi de eşin gelmedi eve :44: ama hiç olmadı insan arar sorar nooldu kocan neden bizde kalıyo der (orda kaldıysa).
Yaptığı nekadar yanlış yaa, çevre yapmak ne demek. O tiplerin çevresinde olmasını istemesi iğrenççç, çevresinden uzaklaştıracağı yerde onlarla çevre mi yapacak!!!
Sen şööyle uccuzundan bi telefon al kartını tak, bakalım mesaj atacak mı..

Merhaba kızlar
Ayşam eve geldim hoşgeldin yolculuk nasıl geçti dedi sarıldı çok özledim dedi..Neyse hediye çocuk ayakkabısı kazanmıştım iki tane onlar nerde dedim yatak odasında dedi.YAtak odasına girdim süslemiş tüllerle cibinlik vardı onu takmış.Annesinin yatak odasındaki perdeyi almış yaadirekler çakmış..Balonlara hoşgeldin aşkım çok özledim aşkının gülü falan yazmış yılbaşı süsleriyle süslemiş sünnet odası gibiİki tanede gül almış yatağın üstüne koymuşten sonrası ve davranışaları daha değişti sanki öpüyo sarılıyo dedim 2 hafta kalıcam bundan sonraBide evi hiç batırmamış süpürmüş bulaşıkları falan yıkamış

Vilin maşallah cnm bayıldım hırkayaDünkü olaya da kusura bakma güldümEşinde fırsatı değerlendirmiş..Dün benimde mesaim vardı

Dilek eşin dikkatsiz sanırım,Allah korusun sigara tehlikeli ya ..

Nek gıcık eşim sayesinde çalışmalara başladık

Sigara konusunda eşime engel olmam evde kokmuyor.Hava soğuk zaten işyerinde yeterince üşüyor...Dışarı çıkıp geldiğimde farketmiyorum bi koku..Bence de temizliemeyle alakalı..

Yarenaya zuzuya enkiduya geçmiş olsun

Koket niye gelmedi acaba

Dün pazara gittim geldim dondum..Buz gibiydi hava..Kv de de bizde yersiniz demişti bişey dememiştim başka konu girmişti araya..pazardan gelince baktı4 tabak hazırlamış neyse dedim..Hazırlamış yemeğe inelim..Bu gün tekrar diyo şunu şunu yapıyım beraber yiyelim..Eşimle beraber yicez dedim..2 gündür beraber yiyoruz zaten..Yeter 1 haftada bu kadar

hem suçlu hem güçlü Allahın odunu
çocuk yokken kıçının dibinden ayrılmıyodu, korkuyodu tekmeyi yer diye şimdi nooldu?
Artık benim, kolay kolay boşanamaz havalarına girdi

yok artık
koketa gerçekten sinir harbi yaşanmış sizin evde...evi terketmek sosyal paylaşım sitelerindeki durumuunu değiştirmek de ne demek

evet vilin yarenaydan haber var röntgeni çektirmiş ordaki radyolog emzirmeden evvel duş al mutlaka demiş
umarım sonuçları temiz çıkar. :26:

sünnet odası gibi yazmış yaa

ayy başladınız mı çalışmalara, hayırlısı olsun canımm
ama artık, kararsızım felan demek yok
ben de 1 ay sonra başlıyorum yetişecem size inş

Ben yine kararsızım ama eşim çok istiyo hatta şimdilik istemiyorum dedim gücendi biraz..Hayırlısı olsun..

Koketa üzüldüm cnm yaaNe yapmaya çalışıyo bu eşin

iyice zıvanadan çıkmış yaa
hele facede evli olan kısmı kaldırması falan,çocukça tepkiler sanki evcilik oyunu oynuyo da hemen kestirip atmış
hem suçlu hem güçlü

koras sana yazıcaktım ama koketi okuyunca unuttum canım...
bunlar eşinle sana
uzaklık yaramış,arada sırada git sen istanbula

Son düzenleme:
viliş yaa avatarını hiç beğenmiyorum, şunlardan birini seversen eklesene
başka bakıcam ben sana bir ara

bide şu mikili takıma bak, bayıldımm
eteğine kuyruk da yapmışlar yaaa

kokett canım çok üzüldüm ya haklısın valla, ama facene baktım evli durumunu değiştirmişsin falan hiç deme ilgilenmiş gibi olmasın elbet burnu sürtüp gelecek o zaman burnundan getir sen de

yarenayın da güzel haberlerini bekliyoruz

viliş ben örgü bilmem ama eklediğin ev botu gibi olan patik var ya, ipli kısmını diyosan örerken parmak koyuyorlar oraya annem öyle lif yapardı.

ben de beğenmiyorum ki avatarımı zaten ama bi türlü içime sinen bi şey bulup dğiştirememiştim...eklediklerinden biriyle değiştiririm şimdi canım sağ ol
ayy eklediğin de çok güzel nette de çok şey var ama yapılışları yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…