Dün 3 kez evi aradı ....
annem açtı söyle kokete face ve msn şifremi versin iş için lazım dio kırmıştım ikisininde şifresini bidaha giremesin die...
Annem dedi yüz göz olma deli gelir şimdi hırr gürr çıkarır msj at bende şifreyi girmede ne hali varsa görsün bırak kendi haline dedi...
bende annemden msj attım şifreyi yazdım gönderdim hemen değiştirmiş yine kırarım istesemmm
beni kendi faceden çıkarmış onda ekli değilim ayrıcada evli durumunu değişmişşş şokkk oldummmm evet işi varmış hemen girmiş bunları yapmış bende evli yazmıo artık ....
görümcem ve k.v sağolsunlar boşatrlar bile bunu
Ay canım yaaaaaaa :26: :26: :26: Noluyo bu adama yaaa!!
Bide haklıymış gibi bağırıp çağırmalar! Annenler de nekadar üzülmüştür, onların yanında olması kötü olmuş.
Kv de neden göndermemiş evine, belki orda kalmadı gerçi onu da bilemeyiz.. :26:
Yada belki gönderdi de eşin gelmedi eve :44: ama hiç olmadı insan arar sorar nooldu kocan neden bizde kalıyo der (orda kaldıysa).
Yaptığı nekadar yanlış yaa, çevre yapmak ne demek. O tiplerin çevresinde olmasını istemesi iğrenççç, çevresinden uzaklaştıracağı yerde onlarla çevre mi yapacak!!!
Sen şööyle uccuzundan bi telefon al kartını tak, bakalım mesaj atacak mı..
hem suçlu hem güçlü Allahın odunu
çocuk yokken kıçının dibinden ayrılmıyodu, korkuyodu tekmeyi yer diye şimdi nooldu?
Artık benim, kolay kolay boşanamaz havalarına girdi
yok artık
koketa gerçekten sinir harbi yaşanmış sizin evde...evi terketmek sosyal paylaşım sitelerindeki durumuunu değiştirmek de ne demek
evet vilin yarenaydan haber var röntgeni çektirmiş ordaki radyolog emzirmeden evvel duş al mutlaka demiş
umarım sonuçları temiz çıkar. :26:
iyice zıvanadan çıkmış yaa
hele facede evli olan kısmı kaldırması falan,çocukça tepkilersanki evcilik oyunu oynuyo da hemen kestirip atmış
hem suçlu hem güçlü
koras sana yazıcaktım ama koketi okuyunca unuttum canım...
bunlar eşinle sana
uzaklık yaramış,arada sırada git sen istanbula
kokett canım çok üzüldüm ya haklısın valla, ama facene baktım evli durumunu değiştirmişsin falan hiç deme ilgilenmiş gibi olmasın elbet burnu sürtüp gelecek o zaman burnundan getir sen de
yarenayın da güzel haberlerini bekliyoruz
koket cnm çok üzüldüm gerçekten çok yanlış davranmış bide annenin yanında çok fena olmuş gerçekten kv seni arayıp sormadımı hiç nasıl böyle davranıyorlar anlamıyorum insan evladının yuvasının dağılmasını istermi hiç düzeltmek için elinden geleni yapmaya çalışır ama bunlarda tam tersi heralde.çok ayıp eşinin yaptıklarıda umarım en kısa zamanda aklı başına gelir ki sen istediği herşeyi vermeye çalışan bir insansın daha başka insanlarda ne ararkiallah yardımcın olsun.
Yaa birde kokiş, facede medeni durumunuzu değiştirmeniz evli değilsiniz anlamına gelmiyo ki.
Oradan değişince boşanmış gibi mi oluyo, ayy sinir oldum kocana yaaa!!!!
off nasıl bir kadın bu yaa pislikmiş tam.
erkekler maalesef arkadşlarına çok özeniyorlar onunda arkadaşları gece yaşamından olduğu için ister istemez meyilleniyor işte bu huyundan vazgeçermi bilmiyorum allah akıl fikir versin yaa çocuğunuz var minicik yavrum onu görmek isticek sonuçta napacaksın peki?
koketa Allah o eşine akıl fikir vicdan versin; eşin için napabilrsin bilmiyorum sen daha iyi tanıyorsundur ama k validen ve görümcene asla kavgalarınızı belli etme onlar sana iki yüzlü mü davranıyor sen de onlara öyle davran. Demekki onların ailede dürüst olmamak gerekiyor.
çağan sabah yine erken kalktı zaten huzursuz 2 gündür ağlıyarak uyanıyor gece geç yatıo
sabah nasıl bakınyo yatak odasında babasını araıo şok oldum ağlamaya başladı çok düşkün babaya nasıl cnm sıkıldı anneme bıraktım çıktım bide öyle içim gitti....
bu adam ne bebek nede beni hakedioo al işte
cnm 35 yaşında işte sen düşün artık yorumsuz kalıyorum
alla alla, biz arkimlerle eşimle çok gülüyoruz bu karikatüre
nesi iğrenç kiifoto değil ki bu çizim
asıl iğrenç olan sigara içen birini öpmek mesela, kül tablası yalıyo gibi
benim de aklıma bu geliyo şu sigara konusu açıldığından beri
kapatalım en iyisi
ayy yavrum benim yaa nasıl üzüldüm anlatamam ençokta ona üzülüyor işte insan
genç yaşı küçük desen oda değilki canım yaa off gül gibi geçinip gidecekleri yerde huzuru evde aramaları gereken yerde neden böyle bu erkekler anlamıyorum yetmeyen ne yani.
kesinlikle katılmıoum bu çok abartılı
ben bu adamla 9 yıldır birlikteyim ve o en başından beri sigara içio asla tiksinmedim
koket okuduklarıma şaşırdım
eşinin yaptıkları böyle kestirip atması ne demek oluo yaa
seni feysten silio falan eskiden sevgiliye kızar hemen rehberten silerdik ya hafızadaki numaraayı öyle bi saçmalık bu
sen cahil bilgisiz bi insan değilsin bunu ona kanıtlamışsın zaten seni aptal yerine koyduğunu falan düşünmesin asıl aptal o olur o zaman
ayakta durabilirsin çok zor olur evet ama onu en azından uzun bi süre affetme die düşünüoum
içimden bunlar geçti ve yazdım yalan şeyler seni iyileştirmeye çalışan şeyler yazamadım belki ama ....
ben kendim için yazdım canım, katılmaman çok normal çünkü sen de sigara kullanıyosun eşin de :)kesinlikle katılmıoum bu çok abartılı
ben bu adamla 9 yıldır birlikteyim ve o en başından beri sigara içio asla tiksinmedim
Kayıvalidenin yaptığına şok oldum, vijdansız kadın.
Yol göstereceği yerde oğluna, napıyo..
Hadi sen umrunda değilsin, oğlunu da mı düşünmüyo, onu da geçtim torununu düşünür insan.
Hatırlıyorum o kavganızı canım, hatta eski mesajlarını aratasım geldi.
Evet öyle demişti k.validen..
Boşanacak mıyımış? Boşansın bakalım haspam, borçları hafifledi ya
Zor günlerinde destek çıktığını unuttu galiba, rahata varınca rahat konuşmaya başlamış küçük bey..
Ama sen hiç bişi yapmaya kalkma Koket, biliyorum birde çok seviyosun sen kocanı.
Sakın işten çıkmaya, gitmeye kalkma. Bekle, arama, sms atma..
Sadece bekle, pişmanlık gelecek yavaş yavaş.. Öfkesi geçsin..
Çocuğu bahane edip gelir evine. Süründür onu bu defa!!!
Kv ve görümce de fırsattan istifade doldurmazlar inş eşini.
Kardeşine yaptığına çok kızıyorum.
Hiç mi vijdan yok yaaa! O çocuk yeni toparlandı ameliyattı hastalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?