Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

koket cnm çok üzüldüm gerçekten çok yanlış davranmış bide annenin yanında çok fena olmuş gerçekten kv seni arayıp sormadımı hiç nasıl böyle davranıyorlar anlamıyorum insan evladının yuvasının dağılmasını istermi hiç düzeltmek için elinden geleni yapmaya çalışır ama bunlarda tam tersi heralde.çok ayıp eşinin yaptıklarıda umarım en kısa zamanda aklı başına gelir ki sen istediği herşeyi vermeye çalışan bir insansın daha başka insanlarda ne ararki allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Yaa birde kokiş, facede medeni durumunuzu değiştirmeniz evli değilsiniz anlamına gelmiyo ki.
Oradan değişince boşanmış gibi mi oluyo, ayy sinir oldum kocana yaaa!!!!

cnm tartışırken dediki bu benim annem burdayken hiç kavga etmioduk ailen burda die böyle yapıosun bende dedim hayır annen burdayken tartışmışltık ve bu manyak delirmişti ve bende hamileydim çok büyük kavga olmuştu ben ağlarken annesi sen hakettin dediğini unutmadım deyip ona bunu hatrlattım benim annem bunu demez diyip aında annesini aradı bu annemler böle bakıo annesi çıktı tele efendim dedi annesine anne bak şimdi herkes seni dinliyor koketle biz tartışmışız hamileyken sen beni korumuş kokete hakettin demişsin varmı böle bişey annesi HAYIR OĞLUM YOK DEMEM BEN ASLA ....ŞOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKK OLDUM KADIN İNKAR ETTİ tamam dedi teli kapadı bu dedi annemede laf ettin seni boşucam göreceksin dedi ve çıktı gitti bigün öncee

,nekk sen ve esmalar bilyoo evi bırakıp çıkmıştım hatrlarsan ve annesinin bunu dediğini o gün annemi arayıp sölemiştim annem biliyo ama susmayı tercih etti hatta eşim özür dilemişti annesine de kızmıştı nie öyle diosun die

bu insanlar iki yüzlü eşimde dahil söylediklerini inkar etti kadın Allah varya yukarda sen nasıl yalan söyluosun bozacını şahidi şıracıııı bide nazma kılıyor

bunu yapan kişi herşeyi yapar yalan söyledi ve ben bidaha onunla muhattap olmicam aslaaaaaaaaaaaa

ben bu insanlarla uğraşmak istemiyorum grursuz olmakta istemiyorum ama ben boşanan bi ailenin çocuğum keşke eşim düzelse ama düzelmiyor işte hep sorun hep sorun ......

yarın barışsak bu sefer başka bişi yükleyip ordan başkalarını eklicek belkide görüşcek ben bilemicem arkadaş çevresi hep bekar ve hızlılar mekanlarda orada burda sürten tipler buda onlara özeniyo....

ben bu adamı seviyorum ama sevgi yetmiyorrkiii nereye kadar götürür bu sevgi nasıl affedilir bu adam

hem suçlu hem güçlü Allahın odunu
çocuk yokken kıçının dibinden ayrılmıyodu, korkuyodu tekmeyi yer diye şimdi nooldu?
Artık benim, kolay kolay boşanamaz havalarına girdi

nek k.v ve görümcem çirkefler bilyosun azmı uğraştım onlarla ama artık başedemiyorum eşimde dediğin gibi oldu çocuk var bi bok yiyemz die düşünyo elim kolum bağlı

şimdi takılsın facete gün gelir devran döner yalvarırda eklermiyim onu ben

odun tam odun kerestelikk ....

harp ne demek kardeşim gitsin die gözünün içine bakar oldum oda sonuçlar çıksın gidecek hastaneye tekrar sonuç verdi kapl ameliyatı olmuştu senede sonuç alıyor hep kapakçık için kızlar bilir ....:44:

annem ve kardeşim çok huzursuzlar nasıl insanlar bunlar die bakıolar ....

annem benim doğru söyledğimi biliyor ben yalan söylemem eşim kıvıra kıvıra bihal oldu...

herşey biyana ne güzel sağlıklı oğlun var evin var borçlarını ödüon kazanyon Allaha şükür daha neyle uğraşyon sen be adam Allahtan kork yaa

cnm sinirle giderse boşanma dilekçeside gelir kapıma i,mzalar gönderirim napim ben bu çocuklaaa nere kadar böyle uğraşcam naparsa yapsın ben bi süre sesz kalmayı tercih ettim...

Annesilede asla konuşmıcam yalancıııı

off nasıl bir kadın bu yaa pislikmiş tam.
erkekler maalesef arkadşlarına çok özeniyorlar onunda arkadaşları gece yaşamından olduğu için ister istemez meyilleniyor işte bu huyundan vazgeçermi bilmiyorum allah akıl fikir versin yaa çocuğunuz var minicik yavrum onu görmek isticek sonuçta napacaksın peki?

cnm diyemez çünkü serhat bende ekli değil önce beni çıkarmış....sonra adım yazıodu yaa şunla evli diye beni çıkarınca evli die kalıo yaaa onuda hiç bişi yazmıo kaldırmışşş

kaldırmazsan EVLİ yazar....KArdeşim ekli ondan baktım direk değiştirmiş.

nankör cnm benim eşim haketmio hiç bişi

Annemin yanında söylediklerini duysan ağzın açık kalır beni şımartmışmış haketmiyomuşum ben bişeyi sinirle söylenmişte olsa gururuma dokundu yeterrr...

Hele dün eve gelmiyişi bitirdi herşeyii son damlaydı şimdi dört köşe olsun bakalım nere kadar....

cnm eşim iyi kazanıo yuvası dağılırsa paralar göürmcemin kartlarına evine yansır doğal olarak etkilicek ve kucak açacaklar ...Para herkesi nasıl değiştiryo işteee

Annem yazık yine dio dün eve gittiğimde 3,5 çıkyorum süt iznime bana alttan al gelirse ilgilenme bırk kimi eklerse eklesin sen çocuna bakkk annem polyanna daha ....

Nasıl çamur bi aile kadın farkında değilkiiii....Eşim böyle değildi evlendikten sonra para onu değiştirdi parayı iyi kazanmaya başladığından beri sizin topiğe yeni gelmiş günlerimden sonra bu adam böyle değişmeye başladı o günler çok değildi aştı kendini...

koketa Allah o eşine akıl fikir vicdan versin; eşin için napabilrsin bilmiyorum sen daha iyi tanıyorsundur ama k validen ve görümcene asla kavgalarınızı belli etme onlar sana iki yüzlü mü davranıyor sen de onlara öyle davran. Demekki onların ailede dürüst olmamak gerekiyor.

çağan sabah yine erken kalktı zaten huzursuz 2 gündür ağlıyarak uyanıyor gece geç yatıo

sabah nasıl bakınyo yatak odasında babasını araıo şok oldum ağlamaya başladı çok düşkün babaya nasıl cnm sıkıldı anneme bıraktım çıktım bide öyle içim gitti....

bu adam ne bebek nede beni hakedioo al işte

cnm bu topiğe eskiden girdiğimde kızlar bilir onlardan ne çektim ne çektim ben bitürlü paylaşamazlar oğulunu benle...Ablası ve annesi yüzüme gülüp gülüp bana iyi davranıp davranıp sonra nelerini gördümmm....

değişirler dedim çocuk oldu herşey iyi bi eşim çemkirdimi anında dönüveriolar ....

Harcatmam kendimi ben onlara onlar tilkiyse ben kurt olurum ama uğraşılırmı işte o var...Ben k.v gelse bile muhattap olmamaya karar verdim anlasın o ona yeter

ayy yavrum benim yaa nasıl üzüldüm anlatamam ençokta ona üzülüyor işte insan

cnm 35 yaşında işte sen düşün artık yorumsuz kalıyorum

genç yaşı küçük desen oda değilki canım yaa off gül gibi geçinip gidecekleri yerde huzuru evde aramaları gereken yerde neden böyle bu erkekler anlamıyorum yetmeyen ne yani.

kesinlikle katılmıoum bu çok abartılı
ben bu adamla 9 yıldır birlikteyim ve o en başından beri sigara içio asla tiksinmedim

koket okuduklarıma şaşırdım
eşinin yaptıkları böyle kestirip atması ne demek oluo yaa
seni feysten silio falan eskiden sevgiliye kızar hemen rehberten silerdik ya hafızadaki numaraayı öyle bi saçmalık bu

sen cahil bilgisiz bi insan değilsin bunu ona kanıtlamışsın zaten seni aptal yerine koyduğunu falan düşünmesin asıl aptal o olur o zaman
ayakta durabilirsin çok zor olur evet ama onu en azından uzun bi süre affetme die düşünüoum

içimden bunlar geçti ve yazdım yalan şeyler seni iyileştirmeye çalışan şeyler yazamadım belki ama ....

çağan mutsuz ben mutsuz ailem mutsuz umarım onlarda mutlu olmazlar Allahım onlarıda görsün. benim yuvam yıkılıp mutlu olacaklarını sanıyolar buyursunlar mutlu olsunlar bakalım...

cnm erkekler doyumsuz hele elinde bide parası ve iyi tutan bi mekanı varsa gör ozman sen hepsi aynı hemen başkalaşıverirler arayışa geçerler değişiklik hava atma ....

Heryeri biliyorum her lüx mekana gittim yedim içtim şunu meşhur diyebilmek isterler....

ben bu kişiliği sevmiyorum böyle biri değilim ama eşim böyle malesef lüx düşkünü oldu çıktı Allah islah etsin onu...

Kayıvalidenin yaptığına şok oldum, vijdansız kadın.
Yol göstereceği yerde oğluna, napıyo..
Hadi sen umrunda değilsin, oğlunu da mı düşünmüyo, onu da geçtim torununu düşünür insan.
Hatırlıyorum o kavganızı canım, hatta eski mesajlarını aratasım geldi.
Evet öyle demişti k.validen..
Boşanacak mıyımış? Boşansın bakalım haspam, borçları hafifledi ya
Zor günlerinde destek çıktığını unuttu galiba, rahata varınca rahat konuşmaya başlamış küçük bey..
Ama sen hiç bişi yapmaya kalkma Koket, biliyorum birde çok seviyosun sen kocanı.
Sakın işten çıkmaya, gitmeye kalkma. Bekle, arama, sms atma..
Sadece bekle, pişmanlık gelecek yavaş yavaş.. Öfkesi geçsin..
Çocuğu bahane edip gelir evine. Süründür onu bu defa!!!
Kv ve görümce de fırsattan istifade doldurmazlar inş eşini.
Kardeşine yaptığına çok kızıyorum.
Hiç mi vijdan yok yaaa! O çocuk yeni toparlandı ameliyattı hastalıktı…

yok cnm afetmeyi düşünmüyorum ben gurursuz kişiliksiz olmak istemiyorum varsın onlar olsun...Allaha şükür hayatta dimdik dururum onlarla kavga etmeyi bile düşünmüyorummuhattap olmicam...

kocam eve gelirmi artık gelmezmi bilmem ama gidiş hatı iyi değil böyle giderse soğurum zaten ondan evli kalmamız mucize olur

ben herşeyi zmana ve allaha bıraktım ....Allah bana sadece sabır versin yeter baş edebiliyim bazı şelerle...Artık başıma gelebilcek ne olursa olsun göğüslerim...kocamın dilinden dökülenleri göğüsledim duydum haketmedim bundan sonrasını da o çeksinnn ....

mutluluk hayal oldu artık göstermelikler kaldı geriyeee ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum göreceğiz sabırla neler olacak

kesinlikle katılmıoum bu çok abartılı
ben bu adamla 9 yıldır birlikteyim ve o en başından beri sigara içio asla tiksinmedim
ben kendim için yazdım canım, katılmaman çok normal çünkü sen de sigara kullanıyosun eşin de :)
size iğrenç gelecek bir durum yoktur tabi :)

cnm onların işine gelir boşanması oğlum evime şu lazım bu lazım bunu ödeyier diyebilen bi kadın....borçları kimin sayesinde hafiledi ben kredi çekmesem o işyerini nasıl bu hale getircekti totosundan ayrıılmadığı ablası zırnık bile çıkmazdı ondan görmüyo nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nekk. pişmanlık gelse ne olcak ki bu adam beni facetede yazdıklarıyla yakaldığımda aldatmaya kalkmamışmıydı...

ben sıkıldım patladım bunaldım nerye kadar bilmem gelsin evine umrum değil seviyorum belki ama ilk günkü gibi değil babamıda severdim 1 günde sildim onu kocamıda silerim o gün gelirseeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…