Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayyy ayşa menü bumu gelsemmi yemeğe oraya yaa bezelye var uff sevmiom geliyimmi yemek yicekmisin orada?

gelmem 15 dk yı bulur?

Son düzenleme:
bak bu güzelllllpahalıymış ama yaaaaa

aşerme nası oluo ki bi anlatıver bakimm
öle sadece canının istemesi mi :26:

nekk bilyosun çocuklu oluncada büyük çanta avantaj oluyor gerçi çağan için spor nar çiçeği çantam var bilyosun ama büyük herzman iyidir

kokoş herşeyde büyük severrrrr

fiyat yüksek gibi değilmi???:44::44::44: ama butigo çok kaliteli ayağımda botu var şuan çok güzel derisi olsun içi olsun sevdim orayı değişimde yapıyolar kargo ücretsiz

kuru kafa olmaz cnm yaa işyerimde klasik giyom bilyonnn

ayşaa cvp versennnnneeeeeeeeeeeeeeeeee yemek yicezmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

yicekmisin iüniversitedeeeee

Koket hemen buldu denilemez 1hafta gecti bulana kadar. Canim cektikten sonra da cenemi kasidim bilincsiz olarak ins bise cikmaz yaa.

koket en son eklediğini çok beğendim nigarında eklediği engüzeli oymuş fiyat yüksek ama markası ne?birazdaha bekle belki indirime girer:26:

yaaa biterse kaldırılırsaa neyse hafta sonunu bekliim olmazsa ozman sipariş ederim 2 güne kaldırılmaz herhalde bayadır var dı çünkü

çok kaliteli oluyor sedoşş bak akkabısı var ayağımda atarım whatsapptan çok beğenyorummm o site çok iyi kapıda ödemede varr hemm gerçi kredi kartla taksitle alıyom güvenilir

bende bayılıodum ama yok işte neyse amann napalım pztsiye kadar yok valla elimdekini bi görsem avcumda kayboluo minnak pembiş bişi ama ufacık tefecik
kız nie pas vermion adama koca hafta bitti vukuatsız diosun haa
saçaklı kötü anlamda diil ama bebeyim upuzun saçlı arkimiz anlamında
benim ev rezil yaa bi yaz gelseydi heryer açılsaydı dip köşe bi girişseydim herşeyi yıkasaydım off yaa:106:
artık bende uykuya doyamıoum kıştan hep insanın enerjisi olmuo ki

sarışın, sivri dilli, kokoş cadaloz evet senn
mailime cevap atmadın ya, köfte gibi kızar biber gibi patla emi
bu ben miyim
eğer öyleyse bana mail falan gelmedi ki

tlfnumun bataryası gitti ya kuzum onu kastettim

evet uygun bişi alalım yaa 2-3tane alırsak zaten pahalısı olmaz ki yazık günah
eşim belki bulur 80-100e hallederim diodu
aynen öyle dün kuaföre gitcez kardeşime sen öde geçen ay ben ödedim dioum hayır veremem dio kavga edioum babam tamam ben veririm dio
kıskançlık ve temizlikte nekin en büyük yandaşı sensin veriosun gazı oda zaten hayır dimi evet demeye ohh gül gibi geçinip gidin kıskanç pis bacılar sizi

ablam da karpuz aşerdi geçenlerde, eniştem manavları marketleri gezmiş makroda bulmuş en son tadı da idare ederdi mevsime göre.

çanta güzel de askısı çok ince sanki :26:

canın çook istiyo, yeyince ohhh diyosun, daha önce hiç böle güzelini yememiştim diyosunn ben geçen gün öğle arası kivi gördüm, resmen aşerdim, 3 tane dükkanda yedim gelince iş yerimde de yedim 1tane.

Koket hemen buldu denilemez 1hafta gecti bulana kadar. Canim cektikten sonra da cenemi kasidim bilincsiz olarak ins bise cikmaz yaa.

bende ensemi kaşımıştım tuuuuuu olmaz inşallah neyse çıkmaz belki yaaa

gerçi ben gülde koklamıştım onuda dedilerdi koklama die nebilim yaaa hangisiyse çıktı işte kızarıklık hafif iyi kaybolmaz işteeee çağannn

koket aldığın çantayı beğendim diğer sorduğun siyahın ise sapı kısa yaa kolda rahat eder misin bilmioum
ama güzel modeli kullanışı zor olabilir bende benzer bişi var rahatça dolduramıo insan içini elini sokarken bile zorlanıo sen bilirsin
kurukafalıyı diil ama zımbalıyı beğendim

aynen bana göre pis boğaz deniyo aslındagittikçe canının hep başka bişiler çekiyo benim canım gerçi bitek karpuz çekmişti pis boğaz olmamış olyorum

ama yemen gerekyomuş hemen o gün felan herhaldeee bide gül koklama dediler ben kokladım ne bilim batılmı bunlar yaa:44:

evet dimi yaa kış die mi bu kadar baygın durumdayız hepsevmiom zaten kışı

çok tatlısınız yaaaa

ya ama napiim valla nek haklı sonuna kadarayy kıskanç ve pis demiş yaaaaaaaaaa

üff valla titiz kocam olsa o zaman düşünürdüm o yüzden şuan rahatım keyfim yerinde

kokişş annem aradı cevap yazamadım bi türlü

canım yaa dün gece çıktı buakşama dönücekmi
Allah kavuştursun

nekk hepinizi öpüyodu ,dilek seni çift öpüyomuşş
bu gece çıkacak yarın akşam evde inş
akşam çıkınca yanına gitcem işte onlarda 11e doğru yola çıkarlar sanırım
ayy bende nekime bunu yolluoum ilet tamm mıı
(o sever bunu)

ayyy ayşa menü bumu gelsemmi yemeğe oraya yaa bezelye var uff sevmiom geliyimmi yemek yicekmisin orada?

gelmem 15 dk yı bulur?

ayşaa cvp versennnnneeeeeeeeeeeeeeeeee yemek yicezmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

yicekmisin iüniversitedeeeee

gelseneeee yeriz beraberrrr, hadi bekliyim seni 1.30a kadar yeriz o zaman dersim başlıoe

bak bak boğaz derdine nası organize oldular hemen

yeğenimde de kırmızı iz var sırtında, süsünü göster oğlum diyoz sıkıldı artık, göstermem diyo :)

ayşa cp vermedin bezelyeye talim bennn

gel dedi yaa, 1 buçuka kadar gel beraber yeriz dediii, hadi gitt
biz oğlumuza gidiyoruz kızlar grşrs

o benim işte, pisboğaz olan
ayşa cp vermedin bezelyeye talim bennn

yukarı baaaaaaaaak

sütü yazcaktım yaa alıntıladım unuttum mu noldu
dolap varsa koy tabii
süt yoğurt peynir çok çabuk bakteri üretirmiş

bunları sirken iyi bilirdi ama yok bugün ortalarda:44:

kıskançlık ve temizlikte nekin en büyük yandaşı sensin veriosun gazı oda zaten hayır dimi evet demeye ohh gül gibi geçinip gidin kıskanç pis bacılar sizi

allam delisin sen yaa..
benimde akşam yapmam gerek temizliğimi yaa yarına misafir gelecek ama eşimde makinayı çalıştırmama izin vermiyo akşam sinir oluyorum artık banyo tuvalet temizlerim akşam sadece:26:

allam delisin sen yaa..
benimde akşam yapmam gerek temizliğimi yaa yarına misafir gelecek ama eşimde makinayı çalıştırmama izin vermiyo akşam sinir oluyorum artık banyo tuvalet temizlerim akşam sadece:26:

benimde geçen hafta cmt eşim süpürmüştü öyle kaldı valla bugün yok aslında uzun uzun temizleyebilirim ama istek yok içimde yaa kız günü üşüoum uyuz bi halim var zaten üstün körü yapıp geçioum valla
seninki nie bozuluo tüm evde fındık mı kırıoum napabilirim kısıtlı zamanda iş yetiştirmeye çalışıoum tepki göstereceğine yardım et de yani diebilirsen:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…