bizde de ciks bi tavuk varmış kopyalıom menüyü alta
HARDAL SOSLU TAVUK, BULGUR PİLAVI, YOĞURTLU HAVUÇ EZME, MEYVE (KAL:1338)
nası kii int.var tlf.yok u anlamadım ben:26:
tv'de çıkıo ya 150-200tl'ye tabletler var onlardan alsınlar birer tane
ee kız babası olmak kolay mı
ne kadar tutuodun, ben sabah 10 gibi getiriom işte, 3 gibi falan içiom, çok mu beklemiş oluo, yoksa mutfaktaki dolaba mı koysam:26:
ii bari bulmuş
dün de benim eşim karpuz aşeriodu.karpuz falan yok mu yaaa nezaman çıkıodu o die soruo, sen mi hamilesin ben mi dedim deli yaaa
ay cnm yaa susamı mı yapıştırmıştıninş. bikaç ay sonra bi daha yapıştırmak nasip olur
ultrason resmine bakmaya doyamıom zaten, bişi de anlaşılmıo oysa
temizlik mi uyku mu, tabi ki uykuuuuuuuuuuuuuu
bak bu güzelllllhaklısınız zaten küçük çanta bana gitmez yaa zaten çıtı pıtıyım liseli kızlar gibi görünür üzerimde oo
şu nasıl bi bakın hele butigodan bakrtım fiyat yüksek ama 89 TL
Eki Görüntüle 622028
aaa bende ermiştim karpuzu geç bulduk baya geçtiydi bu mevsimlerdi keşke hemen yeseydim çağanın ensede kırmızı leke az var küçük ama oldu işteeannem dio ne istedi canın dedim karpuz bulmadınmı buldum 1 hafta sonraa o gün yeseydin ne fazla geçiryon çokkk hayalini kurduydum
ayy sizin menü süper, bizde ne var acaba
aminnn canım, inşallah
..
kokiş, butigodaki şu düz siyah çanta hoş.. hem de 42 cm bayaa büyük
diğer eklediğin çantayı alma, minicik oyuncak çanta gibi.
Kuru kafalı da süper ama onu iş yerinde kullanamazsın dimmi :44:
Eki Görüntüle 622031 Eki Görüntüle 622032 Eki Görüntüle 622033 Eki Görüntüle 622034
(yazmıştım ki sne de aynını eklemişsin yukarı)
koket en son eklediğini çok beğendim nigarında eklediği engüzeli oymuş fiyat yüksek ama markası ne?birazdaha bekle belki indirime girer:26:
bende bayılıodum ama yok işte neyse amann napalım pztsiye kadar yok valla elimdekini bi görsem avcumda kayboluo minnak pembiş bişi ama ufacık tefecikayyy hayalimdeki telefonn
inş çabucak kavuşursunuz..
eşinle de telefonunla da :)
yolluk da yapmış sana eşinay ben paslandım bu hafta hiçç yok.
2 defa eşim yanaştı, ıhh canım istemiyo. surat asıp uyuyo o da
saçaklıya çıkardınız adımı he
Bu hafta işte yorgun olduğumdan evde de hiçç bir iş yapmıyorum
mok götürüyo. Cumartesi temizlik yaparım diyorum ama ıhh, 1 den sonra yatıp uyumak istiyorum sadece.
Doymadım şu uykuya, doyamıyorum.
bu ben miyimsarışın, sivri dilli, kokoş cadalozevet senn
mailime cevap atmadın ya, köfte gibi kızar biber gibi patla emi
nası kii int.var tlf.yok u anlamadım ben:26:
tv'de çıkıo ya 150-200tl'ye tabletler var onlardan alsınlar birer tane
ee kız babası olmak kolay mı
ne kadar tutuodun, ben sabah 10 gibi getiriom işte, 3 gibi falan içiom, çok mu beklemiş oluo, yoksa mutfaktaki dolaba mı koysam:26:
temizlik mi uyku mu, tabi ki uykuuuuuuuuuuuuuu
Tsk ederiz teyzeleri hepinize..
Aysam bi daha haftaya crs gidicem test sonucu icin ozaman bakariz ultrasondan herhalde. Yuruyus icin de cok uzun yurume dedi sadece. Tansiyon dusuyo zaten yorulunca fazla yorulamiyorum hemen oturup dinlenmek istiyorum.
Gecen karpuz aserdim :) yazik kocam karpuz aramis bana en sonunda bulup getirdi de yedim.
haklısınız zaten küçük çanta bana gitmez yaa zaten çıtı pıtıyım liseli kızlar gibi görünür üzerimde oo
şu nasıl bi bakın hele butigodan bakrtım fiyat yüksek ama 89 TL
Eki Görüntüle 622028
bak bu güzelllllpahalıymış ama yaaaaa
aşerme nası oluo ki bi anlatıver bakimm
öle sadece canının istemesi mi :26:
Koket hemen buldu denilemez 1hafta gecti bulana kadar. Canim cektikten sonra da cenemi kasidim bilincsiz olarak ins bise cikmaz yaa.
ayyy ayşa menü bumu gelsemmi yemeğe oraya yaa bezelye var uff sevmiom geliyimmi yemek yicekmisin orada?
gelmem 15 dk yı bulur?
bak bu güzelllllpahalıymış ama yaaaaa
aşerme nası oluo ki bi anlatıver bakimm
öle sadece canının istemesi mi :26:
tlfnumun bataryası gitti ya kuzum onu kastettim
evet uygun bişi alalım yaa 2-3tane alırsak zaten pahalısı olmaz ki yazık günah
eşim belki bulur 80-100e hallederim diodu
aynen öyle dün kuaföre gitcez kardeşime sen öde geçen ay ben ödedim dioum hayır veremem dio kavga edioum babam tamam ben veririm dio
kıskançlık ve temizlikte nekin en büyük yandaşı sensin veriosun gazı oda zaten hayır dimi evet demeye ohh gül gibi geçinip gidin kıskanç pis bacılar sizi
bu gece çıkacak yarın akşam evde inşcanım yaa dün gece çıktı buakşama dönücekmi
Allah kavuştursun
nekk hepinizi öpüyodu ,dilek seni çift öpüyomuşş
ayyy ayşa menü bumu gelsemmi yemeğe oraya yaa bezelye var uff sevmiom geliyimmi yemek yicekmisin orada?
gelmem 15 dk yı bulur?
ayşaa cvp versennnnneeeeeeeeeeeeeeeeee yemek yicezmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
yicekmisin iüniversitedeeeee
gelseneeee yeriz beraberrrr, hadi bekliyim seni 1.30a kadar yeriz o zaman dersim başlıoe
bende ensemi kaşımıştım tuuuuuu olmaz inşallah neyse çıkmaz belki yaaa
gerçi ben gülde koklamıştım onuda dedilerdi koklama die nebilim yaaa hangisiyse çıktı işte kızarıklık hafif iyi kaybolmaz işteeee çağannn
ayşa cp vermedin bezelyeye talim bennn
o benim işte, pisboğaz olanaynen bana göre pis boğaz deniyo aslındagittikçe canının hep başka bişiler çekiyo benim canım gerçi bitek karpuz çekmişti pis boğaz olmamış olyorum
ama yemen gerekyomuş hemen o gün felan herhaldeee bide gül koklama dediler ben kokladım ne bilim batılmı bunlar yaa:44:
ayşa cp vermedin bezelyeye talim bennn
kıskançlık ve temizlikte nekin en büyük yandaşı sensin veriosun gazı oda zaten hayır dimi evet demeye ohh gül gibi geçinip gidin kıskanç pis bacılar sizi
allam delisin sen yaa..
benimde akşam yapmam gerek temizliğimi yaa yarına misafir gelecek ama eşimde makinayı çalıştırmama izin vermiyo akşam sinir oluyorum artık banyo tuvalet temizlerim akşam sadece:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?