Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

viiiilşşşşş çok zevklisin açık renkleri çok severim çok beğendim eminim kızın çok beğencek büyüyünce

ayrıca park yatağın çok şık diğer park yatakları beğenmemiştim bu çok güzelmiş kaliteli

çanta aldınmı hazırlandınmı cnm çantaya koyucak listesi yaptınmı

tembellikten diil cnm ya içim almıo ki sabah bişey, yiyim diorum olmuoen çok su istiyorum ama aç karna daha kötü olurum die onu da içemiom

gidiosun yani şimdi haaaa, hadi ii yolculuklar bol bol dinlen orda.
annenle yardımlaşır yaparsınız bence üç beş bişiler
sen geldin die mi gelen giden oluo, aman gelmeyiversinler oturun ana kız rahat rahat

oda çokkkkk güzel olmuş rengi çok beğendim ben de çok kibar durmuş cibirnliğini de ayrı bi sevdim, o arkadaki duvarı tek renk yaptırabilirsin evet hem odaya da farklı bi hava verir
haydeee erkek dio yaaabakalım kim tutturacak
evet cnm sizleri düşündükçe zaten benimki hiçbişey kalıo
evde mi kalıcaksın annenlerde falan kalsan ya da kardeşini yanına çağırsan, en azından vakit geçer öyle.
ii yolculuklar eşine de

cnm altta ismini görünce merakla mesajını okumayı bekledim maşallah ikinize de
demek erkek dedi haa, ben de erkek demiştim sanki
dikkat et kendine, bi daha ne zaman gidiceksin, o zaman kesin söyler heralde

inş. testin de ii çıkar

saol cnm erken mi diosun 7.haftada falan başladı işte:44:
aslında bişi diyim mi öle kokulardan falan rahatsız olmuom şimdilik, bi tek sigara kokusu rahatsız edio.bi de yoğurt sevmez oldum ayran cacık şeklinde yiyebiliom ama sade yoğurdu canım istemio hiç

zaten çekmecem her daim dolu çubuk, galeta, meyve, süt

bende beğendim park yatağı normalde kaba itici gelir bana ama bu oldukça şirin dimi

mudoda indirim vardı dimi reklamlarda çıkıodugerçi bu ara baya mağazada indirim var sanırım ne zamandır gidemedim

bence klasik oldu artık bu model, ben de yazın seviom küçük çanta kullanmayı, kışın büyük olcak

ben de beğenmedim çantayı
öğlen yemekte kru fasulye varmış hiçç canım istemiyo, kabre gidince dönerken eşimle yeriz, çıkıcam birazdan bi haber varmış onu bekliyorum haberi girip çıkıcam kızlar, yazamazsam die şimdiden söyliim vilin ii yolculuklar canım

saol canım teşekkürler
annemde kalırım zaten yalnız kalamam ki
off annemde internet var tlf yok
ama akşam kkya girerim

babamda anneme tablet alcakmış hanımım gazete okuyamıo gündemden geri kalmasın bide yemek tarifi bakamıo beni meşgul etmesin dio
kardeşim o napcak ki baba bana al dio
babamda o zaman sana da almak gerekir kızım dio
bazen kıyamıoum adama yaa 3 bayanın türlü türlü isteğiyle boğuşuo

canım ben activia yoğurdunu çekmecemde tutuodum sonra yiodum falan
büyük ihtimal ondan zehirlendim bi arkadaşımda geçen gün söledi onlar çabuk bozulup zehirliomuş
sende süte falan dikkat et çekmecede çok bekleyince onu tüketme:18:

Son düzenleme:
Tsk ederiz teyzeleri hepinize..
Aysam bi daha haftaya crs gidicem test sonucu icin ozaman bakariz ultrasondan herhalde. Yuruyus icin de cok uzun yurume dedi sadece. Tansiyon dusuyo zaten yorulunca fazla yorulamiyorum hemen oturup dinlenmek istiyorum.
Gecen karpuz aserdim :) yazik kocam karpuz aramis bana en sonunda bulup getirdi de yedim.

geçmiş olsun cnm ama boş mideyle miden daha çok bulanır bişiler yee hafif bi kahvaltı et kahvaltı iyi gelir herzman

Demek paşa geliyor hadi bakalım

Ağri için stress yapma cnm sen düzenli beslen yorma kendini yürüyüşler için erken daha çok yürüyüş yapma bence daha 7.aya doğru doktorum bol bol yürüyüş demişti

ilk aylar çok yürüyüş yorar kasıklarda ağrı yapar

biri pislik yapıo sana sanırım
herşeyi üstüne yıkıolar anlamadım ki
benim tlfnum galaxy S3tü canım
ayyy hayalimdeki telefonn
inş çabucak kavuşursunuz..
eşinle de telefonunla da :)

yolluk da yapmış sana eşin ay ben paslandım bu hafta hiçç yok.
2 defa eşim yanaştı, ıhh canım istemiyo. surat asıp uyuyo o da

dilek cnm merak etme 1 güncük hepsi gidip gelecek allah izniyle.

saçaklının(nekimin) selamı var hepinizeöpüyo hepinizi müdür yanındaymış giremedi

saçaklıya çıkardınız adımı he

vilişş oda çok güzel olmuş, ilk eklediğinde okadar bayılmamıştım ama şimdi çok beğendim ben odayı :)
park yatağa bayıldım, hangi markanın bu?
bide hayırlı yolculuklar canım dikkat et

Özgem, yormuşsun kendini :26: dinlen bugün güzelce
oğluş geliyo demekki kemik yapısından anlamıştır doktor..

Ayşam, sen de güzel haberlerle gelmişsinnn
hep böyle olur inaşllahh :)))
2 cm demekki
benim çizelgemde "susam tanesi kadar oldu" yazdığında simitimden bi susamı bilgisayar ekranıma bantlamıştım, bakıp bakıp sırıtıyodum ne güzel duygular bunlar dimmi :)))

ben pek bi yoğunum yine, çok bakamiycam.
aksi gibi whatsappım da gitti, netim yok yazdıklarım gitmiyo.
Bu hafta işte yorgun olduğumdan evde de hiçç bir iş yapmıyorum
mok götürüyo. Cumartesi temizlik yaparım diyorum ama ıhh, 1 den sonra yatıp uyumak istiyorum sadece.
Doymadım şu uykuya, doyamıyorum.

sarışın, sivri dilli, kokoş cadaloz evet senn
mailime cevap atmadın ya, köfte gibi kızar biber gibi patla emi

mudonun çantaları güzel oluo
ama bunu beğenmedim canım modasıda geçti bu tarzın bence alma

haklısınız zaten küçük çanta bana gitmez yaa zaten çıtı pıtıyım liseli kızlar gibi görünür üzerimde oo

şu nasıl bi bakın hele butigodan bakrtım fiyat yüksek ama 89 TL

bizde de ciks bi tavuk varmış kopyalıom menüyü alta
HARDAL SOSLU TAVUK, BULGUR PİLAVI, YOĞURTLU HAVUÇ EZME, MEYVE (KAL:1338)

nası kii int.var tlf.yok u anlamadım ben:26:

tv'de çıkıo ya 150-200tl'ye tabletler var onlardan alsınlar birer tane
ee kız babası olmak kolay mı

ne kadar tutuodun, ben sabah 10 gibi getiriom işte, 3 gibi falan içiom, çok mu beklemiş oluo, yoksa mutfaktaki dolaba mı koysam:26:
ii bari bulmuş
dün de benim eşim karpuz aşeriodu.karpuz falan yok mu yaaa nezaman çıkıodu o die soruo, sen mi hamilesin ben mi dedim deli yaaa

ay cnm yaa susamı mı yapıştırmıştıninş. bikaç ay sonra bi daha yapıştırmak nasip olur
ultrason resmine bakmaya doyamıom zaten, bişi de anlaşılmıo oysa

temizlik mi uyku mu, tabi ki uykuuuuuuuuuuuuuu

ayy sizin menü süper, bizde ne var acaba

aminnn canım, inşallah

..

kokiş, butigodaki şu düz siyah çanta hoş.. hem de 42 cm bayaa büyük
diğer eklediğin çantayı alma, minicik oyuncak çanta gibi.
Kuru kafalı da süper ama onu iş yerinde kullanamazsın dimmi :44:

Eki Görüntüle 622032

(yazmıştım ki sne de aynını eklemişsin yukarı )

aaa bende ermiştim karpuzu geç bulduk baya geçtiydi bu mevsimlerdi keşke hemen yeseydim çağanın ensede kırmızı leke az var küçük ama oldu iştee annem dio ne istedi canın dedim karpuz bulmadınmı buldum 1 hafta sonraa o gün yeseydin ne fazla geçiryon çokkk hayalini kurduydum

koket en son eklediğini çok beğendim nigarında eklediği engüzeli oymuş fiyat yüksek ama markası ne?birazdaha bekle belki indirime girer:26:

canım yaa dün gece çıktı buakşama dönücekmi
Allah kavuştursun

canım iyi olmasına sevindim
bi oğluş daha geliyo topikimize :)

canm hayırlı yolculuklarrr

nekk hepinizi öpüyodu ,dilek seni çift öpüyomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…