günaydın kızlaaaaar
işte karşınızda odamızın fotoları
daha işi tam bitmedi ama yine de ekledim...perdemiz ve avizemiz yok,bi de duvarda boyanacak bi kaç yer var
Eki Görüntüle 621918 Eki Görüntüle 621920 Eki Görüntüle 621921 Eki Görüntüle 621922 Eki Görüntüle 621923 Eki Görüntüle 621924 Eki Görüntüle 621925 Eki Görüntüle 621926
sondakide koç burcu kızımın koçu
tembellikten diil cnm ya içim almıo ki sabah bişey, yiyim diorum olmuoona sormadan iş yaptık yaa hoşuna gitmedi peksiz kafanıza göre aldınız ama bakalım kız beğenecek mi diyo? bizde,beğenmezse para kazanınca beğendiğini alır dedik
sabahları kalkınca da bi şeyler yesen belki de çıkarmazsın canım...ama sabahları tembellik ediyosun biraz,hemen yemek yemiyosuniyi bak minişimize,bakalım eşinin mi senin mi istediğin olucak
balkona camcı,dolapçı,boyacı ve perdeci gelicek canım...bi güne sığmaz ama iki günde biter işleri ama önce camın takılması lazım
yazık yaa anneme kıyamamzaten ben gidince ayakta kalıyo hep,gelen giden bitmiyo,bi de dolaba koymak için yiyecek mi yaptırıyım
haydeee erkek dio yaaaayşamm süper hadi bakalım en fazla 2 hafta daha falan çekerisn sonra azalır zaten bencede dua etsen iyki sadece sabahları bulanıyor ben sürünüyodum resmen maşallah sizebana oğlun olacak gibi geliyo hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi boş artık.
kızlar bugün üzgünüm maalesefeşim gece yola çıkacak burda kar yağıo zaten yollar nası acaba nekk istanbul nası
bu gece hiç uyuyamam
dün gecede ben yarın yokum die beni uyutmadı zaten eşim akşam 23,30du köfte kızartıodum adama ne boğazı duruo ne....
boll dün de sormuştum yazamadım
1.kitabın 10 sayfasını okudum akşamları evde okuyum dioum eşim benimle ilgilen die alıo elimden kitabı
cnm altta ismini görünce merakla mesajını okumayı bekledim maşallah ikinize deGunaydin kizlar...
Dun gittik Dra bebis iyiymis cok sukur. Kilosu ve suyu uyumlu dedi.3lu test yapildi sonuc haftaya crs cikicak ins vise cikmaz.
Bize poposunu donmustu yuz ustu yatiyor bidik. Esimde gordu bebisi ilk defa hareketlerini felan ayaklarini oynatiyo nasil hosuna Gitti anlatamam. Vee son olarak cinsiyeti %75 erkek dedi gelisimine gore tahmin etti. Yani buyuk ihtimal oglusum olacak kismetse kizlar. Saglik ocagina kaydimi da yaptirdim. Internet icinde gittik nakil yapilacak 4gune hallolur dedi. 4gune daha genis okuyup yazicam ins.
Biraz kotuyum bugun sabah Bize yemeden cikardim bos mideyle. Yorgun hissediyorum kendimi. Dr a gitmeden bi onceki gun yuruyus yapmistik gece boyu agri oldu. Dr da farketti ultrasonda keseden anladi agriyi.
Evi toparladim uzaniyorum simdi.
..
Vilis hayirli olsun kizinin odasi canim Gule Gule buyut ins.
çok sevindim bebişeecnm çok erken başladı senin bulantılar yaa neyse renie rahatlatır seni...sulu yemeklerden az uzak durmaya çalış baharatlılardan şimdi sana herşey ağır gelir kokar
parfümlü insanlardan bile uzak durr
çağanın 160-170 atıyodu hatta doğana kadar çağanın kalp atışı 120 ye kadar indi daha fazla inmedi ben 1 hafta kala doğum yaptım bekleseydik geleceği yoktu inmiyordu maşallah
yüksek olsun sağlıklı işte maşallah
hee ayşa yanında çubuk kraker taşıı bide leblebi çok işe yarıyo mide bulantısına
viiiilşşşşşçok zevklisin açık renkleri çok severim çok beğendim eminim kızın çok beğencek büyüyünce
ayrıca park yatağın çok şık diğer park yatakları beğenmemiştim bu çok güzelmiş kaliteli
çanta aldınmı hazırlandınmı cnm çantaya koyucak listesi yaptınmı
yaa kızlar ben siyah çanta alıcamda sizce bu güzelmi fiyatı iyimiş 29 TL mudo
ama ben küçük çanta sevmiyorum pişman olurmuyum (sedoşş bi baksana küçük çanta kullanışlımı sence)
SİYAH ÇANTA - Mudo Accessoires - AKSESUAR - ÇANTALAR Mudo Online Alışveriş
yaa kızlar ben siyah çanta alıcamda sizce bu güzelmi fiyatı iyimiş 29 TL mudo
ama ben küçük çanta sevmiyorum pişman olurmuyum (sedoşş bi baksana küçük çanta kullanışlımı sence)
SİYAH ÇANTA - Mudo Accessoires - AKSESUAR - ÇANTALAR Mudo Online Alışveriş
gidiosun yani şimdi haaaa, hadi ii yolculuklar bol bol dinlen orda.
annenle yardımlaşır yaparsınız bence üç beş bişiler
sen geldin die mi gelen giden oluo, aman gelmeyiversinler oturun ana kız rahat rahat
zaten çekmecem her daim dolu çubuk, galeta, meyve, süt
Gunaydin kizlar...
Dun gittik Dra bebis iyiymis cok sukur. Kilosu ve suyu uyumlu dedi.3lu test yapildi sonuc haftaya crs cikicak ins vise cikmaz.
Bize poposunu donmustu yuz ustu yatiyor bidik. Esimde gordu bebisi ilk defa hareketlerini felan ayaklarini oynatiyo nasil hosuna Gitti anlatamam. Vee son olarak cinsiyeti %75 erkek dedi gelisimine gore tahmin etti. Yani buyuk ihtimal oglusum olacak kismetse kizlar. Saglik ocagina kaydimi da yaptirdim. Internet icinde gittik nakil yapilacak 4gune hallolur dedi. 4gune daha genis okuyup yazicam ins.
Biraz kotuyum bugun sabah Bize yemeden cikardim bos mideyle. Yorgun hissediyorum kendimi. Dr a gitmeden bi onceki gun yuruyus yapmistik gece boyu agri oldu. Dr da farketti ultrasonda keseden anladi agriyi.
..
ayyy hayalimdeki telefonnbiri pislik yapıo sana sanırım
herşeyi üstüne yıkıolar anlamadım ki
benim tlfnum galaxy S3tü canım
dilek cnm merak etme 1 güncük hepsi gidip gelecek allah izniyle.
saçaklının(nekimin) selamı var hepinizeöpüyo hepinizi müdür yanındaymış giremedi
bende beğendim park yatağı normalde kaba itici gelir bana ama bu oldukça şirin dimi
mudonun çantaları güzel oluo
ama bunu beğenmedim canım modasıda geçti bu tarzın bence alma
mudoda indirim vardı dimi reklamlarda çıkıodugerçi bu ara baya mağazada indirim var sanırım ne zamandır gidemedim
bence klasik oldu artık bu model, ben de yazın seviom küçük çanta kullanmayı, kışın büyük olcak
ben de beğenmedim çantayı
öğlen yemekte kru fasulye varmış hiçç canım istemiyo, kabre gidince dönerken eşimle yeriz, çıkıcam birazdan bi haber varmış onu bekliyorum haberi girip çıkıcam kızlar, yazamazsam die şimdiden söyliim vilin ii yolculuklar canım
bizde de ciks bi tavuk varmış kopyalıom menüyü altaben de beğenmedim çantayı
öğlen yemekte kru fasulye varmış hiçç canım istemiyo, kabre gidince dönerken eşimle yeriz, çıkıcam birazdan bi haber varmış onu bekliyorum haberi girip çıkıcam kızlar, yazamazsam die şimdiden söyliim vilin ii yolculuklar canım
nası kii int.var tlf.yok u anlamadım ben:26:saol canım teşekkürler
annemde kalırım zaten yalnız kalamam ki
off annemde internet var tlf yok
ama akşam kkya girerim
babamda anneme tablet alcakmış hanımım gazete okuyamıo gündemden geri kalmasın bide yemek tarifi bakamıo beni meşgul etmesin dio
kardeşim o napcak ki baba bana al dio
babamda o zaman sana da almak gerekir kızım dio
bazen kıyamıoum adama yaa 3 bayanın türlü türlü isteğiyle boğuşuo
canım ben activia yoğurdunu çekmecemde tutuodum sonra yiodum falan
büyük ihtimal ondan zehirlendim bi arkadaşımda geçen gün söledi onlar çabuk bozulup zehirliomuş
sende süte falan dikkat et çekmecede çok bekleyince onu tüketme:18:
ii bari bulmuşTsk ederiz teyzeleri hepinize..
Aysam bi daha haftaya crs gidicem test sonucu icin ozaman bakariz ultrasondan herhalde. Yuruyus icin de cok uzun yurume dedi sadece. Tansiyon dusuyo zaten yorulunca fazla yorulamiyorum hemen oturup dinlenmek istiyorum.
Gecen karpuz aserdim :) yazik kocam karpuz aramis bana en sonunda bulup getirdi de yedim.
Ayşam, sen de güzel haberlerle gelmişsinnn
hep böyle olur inaşllahh :)))
2 cm demekki
benim çizelgemde "susam tanesi kadar oldu" yazdığında simitimden bi susamı bilgisayar ekranıma bantlamıştım, bakıp bakıp sırıtıyodumne güzel duygular bunlar dimmi :)))
ben pek bi yoğunum yine, çok bakamiycam.
aksi gibi whatsappım da gitti, netim yok yazdıklarım gitmiyo.
Bu hafta işte yorgun olduğumdan evde de hiçç bir iş yapmıyorum
mok götürüyo. Cumartesi temizlik yaparım diyorum ama ıhh, 1 den sonra yatıp uyumak istiyorum sadece.
Doymadım şu uykuya, doyamıyorum.
ayy sizin menü süper, bizde ne var acababizde de ciks bi tavuk varmış kopyalıom menüyü alta
HARDAL SOSLU TAVUK, BULGUR PİLAVI, YOĞURTLU HAVUÇ EZME, MEYVE (KAL:1338)
ay cnm yaa susamı mı yapıştırmıştıninş. bikaç ay sonra bi daha yapıştırmak nasip olur
ultrason resmine bakmaya doyamıom zaten, bişi de anlaşılmıo oysa
temizlik mi uyku mu, tabi ki uykuuuuuuuuuuuuuu
Tsk ederiz teyzeleri hepinize..
Aysam bi daha haftaya crs gidicem test sonucu icin ozaman bakariz ultrasondan herhalde. Yuruyus icin de cok uzun yurume dedi sadece. Tansiyon dusuyo zaten yorulunca fazla yorulamiyorum hemen oturup dinlenmek istiyorum.
Gecen karpuz aserdim :) yazik kocam karpuz aramis bana en sonunda bulup getirdi de yedim.
kızlar bugün üzgünüm maalesefeşim gece yola çıkacak burda kar yağıo zaten yollar nası acaba nekk istanbul nası
bu gece hiç uyuyamam
dün gecede ben yarın yokum die beni uyutmadı zaten eşim akşam 23,30du köfte kızartıodum adama ne boğazı duruo ne....
Gunaydin kizlar...
..
kızlaaaar biz gidiyoruz ananeyebalkon işinin ne zaman olacağı belli değilmiş...büyük ihtimal çarşamba günü geleceklermiş...bugün gidip salı günü dönücem...ustaları beklersem bi daha gidemem...11.30'a yer ayırttım...hemen hazırlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?