allam delisin sen yaa..
benimde akşam yapmam gerek temizliğimi yaa yarına misafir gelecek ama eşimde makinayı çalıştırmama izin vermiyo akşam sinir oluyorum artık banyo tuvalet temizlerim akşam sadece:26:
kızlar ben akşam eşimle konuştum haymana termal bize epey pahalı olacak onun için vazgeçioum birde evime 1 saatlik yerde neden yatılı kalıyım ki ne bilim yaa gereksiz geldi bana
ve bugün bi mail geldi
Grand Work Hotel'de Masaj ve Spa ile Rahatlayın!
oldukça uygun temiz güzel hem içimde kalmaz hemde uyguna hallederim mis valla yorumlarınız neler?
gelseneeee yeriz beraberrrr, hadi bekliyim seni 1.30a kadar yeriz o zaman dersim başlıoe
koket aldığın çantayı beğendim diğer sorduğun siyahın ise sapı kısa yaa kolda rahat eder misin bilmioum
ama güzel modeli kullanışı zor olabilir bende benzer bişi var rahatça dolduramıo insan içini elini sokarken bile zorlanıo sen bilirsin
kurukafalıyı diil ama zımbalıyı beğendim
yeğenimde de kırmızı iz var sırtında, süsünü göster oğlum diyoz sıkıldı artık, göstermem diyo :)
gel dedi yaa, 1 buçuka kadar gel beraber yeriz dediii, hadi gitt
biz oğlumuza gidiyoruz kızlar grşrs
sütü yazcaktım yaa alıntıladım unuttum mu noldu
dolap varsa koy tabii
süt yoğurt peynir çok çabuk bakteri üretirmiş
bunları sirken iyi bilirdi ama yok bugün ortalarda:44:
Gelmiş olması lazım mailin :44:bu ben miyim
eğer öyleyse bana mail falan gelmedi ki
kıskançlık ve temizlikte nekin en büyük yandaşı sensin veriosun gazı oda zaten hayır dimi evet demeye ohh gül gibi geçinip gidin kıskanç pis bacılar sizi
ayy bende nekime bunu yolluoum ilet tamm mıı
Eki Görüntüle 622043 (o sever bunu)
dün dicektim onu, evine yakın neden bi gece farklı yerde uyumak için o ka para veriyosun.kızlar ben akşam eşimle konuştum haymana termal bize epey pahalı olacak onun için vazgeçioum birde evime 1 saatlik yerde neden yatılı kalıyım ki ne bilim yaa gereksiz geldi bana
ve bugün bi mail geldi
Grand Work Hotel'de Masaj ve Spa ile Rahatlayın!
oldukça uygun temiz güzel hem içimde kalmaz hemde uyguna hallederim mis valla yorumlarınız neler?
ay ben de ekicinin lokum peynirine bayılıyorummsirken nerdee yaa hakkaten dostummm nerdesinnn pakemmm
sirken mutfağıma kızartma tenceresi aldım süperrr mişşçok güzel oldu dün denedim çiçekli eternty tavalarıma yazık oluyodu
ben peyniri çok durdumu sevmiyorum dilek hatta çok duran peniri kokusun anlıyorum rengindende
kapalı peynirde almıyorum açık alıyorum migros tahsildar oğlu ezine favorimmm
yemeğimi yedim geldim
koket geleydin iiydi yaaaa, neyse inş. yarın görüşürüz
baktım ikisine de hamam güzel şık görünüo sitesini de inceledim merkezde falanmış, havuzu saunası cartı curtu uygun bence, kocişle takılırsınız sıcak sıcak
temizlik olayını bilemicem ne kadar iidir, yaptıranların yorumları nerden bulunur ki onları bi okumak lazım, ne bilim çevremde hiç temizlik şirketine iş yaptıran yok o yüzden bilmiom:26:
benimde geçen hafta cmt eşim süpürmüştü öyle kaldı valla bugün yok aslında uzun uzun temizleyebilirim ama istek yok içimde yaa kız günü üşüoum uyuz bi halim var zaten üstün körü yapıp geçioum valla
seninki nie bozuluo tüm evde fındık mı kırıoum napabilirim kısıtlı zamanda iş yetiştirmeye çalışıoum tepki göstereceğine yardım etde yani diebilirsen:18:
evet bence iyi yani kaliteli çantaysabüyük siyahı mı beğendin hani nekk in de attığı güzel dimi hem büyük yaa kullanışlı olur 89 TL çok diğilmi hafta sonu bakyım indirime girmzese o fiyata alıyım artık bide kaldırırlarsa akkap gibi üzülürüm
maaş alıcam da bugün gözüm döndüüü
dilek bu pantolon nasıl bi baksan bana iyi olurmu koton trendyol daaEki Görüntüle 622091
hamam çok ucuz gerçekten otelde iyi eşime gösteriyim de bi adamın kafa o kadar yoğun ki bu tip şeylere bi adapte olamıobaktım ikisine de hamam güzel şık görünüo sitesini de inceledim merkezde falanmış, havuzu saunası cartı curtu uygun bence, kocişle takılırsınız sıcak sıcak
temizlik olayını bilemicem ne kadar iidir, yaptıranların yorumları nerden bulunur ki onları bi okumak lazım, ne bilim çevremde hiç temizlik şirketine iş yaptıran yok o yüzden bilmiom:26:
Gelmiş olması lazım mailin :44:
ayyyy çok fenasın yaaaaaama evetttt, kıskançlıkta da temizlikte de ayşamla benziyoruz
Eki Görüntüle 622103
dün dicektim onu, evine yakın neden bi gece farklı yerde uyumak için o ka para veriyosun.
neyseeeh dedimillaa keseletcen sen kendini, git kocan yatırsın seni hamam taşına, uygunmuş
dilek kaça patlıyo bu otel size hesapla bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?