Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar ben akşam eşimle konuştum haymana termal bize epey pahalı olacak onun için vazgeçioum birde evime 1 saatlik yerde neden yatılı kalıyım ki ne bilim yaa gereksiz geldi bana

ve bugün bi mail geldi
Grand Work Hotel'de Masaj ve Spa ile Rahatlayın!
oldukça uygun temiz güzel hem içimde kalmaz hemde uyguna hallederim mis valla yorumlarınız neler?

allam delisin sen yaa..
benimde akşam yapmam gerek temizliğimi yaa yarına misafir gelecek ama eşimde makinayı çalıştırmama izin vermiyo akşam sinir oluyorum artık banyo tuvalet temizlerim akşam sadece:26:

ikram varmı
yarın eşin gelmeden süpürürsün hemen

ay nası uykum geldi gözlerim yanıyo

M&H Grup Temizlik'ten Eviniz İçin Temizlik Üyelikleri!

kızlar ben bide bunu buldum nası acaba buharlı temizlik dio fiyatı uygun nisana kadar 15 nisanda alsam ohh bahar temizliği mis gibi fayans temizliği dio
mutfak var ki benim en sinir olduğum yer harika olur güvenilir mi acaba:26:

diğer hamamıma da yorum yapmamışsınız:95:

ben şimdi dışarı çıkıoum öğle arasında gezcem azcık çok soğuk ama burda da başıma ağrı girio hem çıkınca daha çabuk vakit geçio
saat 4te dr gelcekmiş zaten umarım gider 6da da valla eşimin yanına gitcem zaten

ben gelene kadar bakın bunları tamm mıı canlarım

yemeğimi yedim geldim
koket geleydin iiydi yaaaa, neyse inş. yarın görüşürüz

baktım ikisine de hamam güzel şık görünüo sitesini de inceledim merkezde falanmış, havuzu saunası cartı curtu uygun bence, kocişle takılırsınız sıcak sıcak

temizlik olayını bilemicem ne kadar iidir, yaptıranların yorumları nerden bulunur ki onları bi okumak lazım, ne bilim çevremde hiç temizlik şirketine iş yaptıran yok o yüzden bilmiom:26:

gelseneeee yeriz beraberrrr, hadi bekliyim seni 1.30a kadar yeriz o zaman dersim başlıoe

cıkkks yetişemezdim ayağımda topuklu var yürüyemezdim:26::26:

gözümde hardallı tavuk döne döne bezelyee yemeğini yedim

1 buçuk olsadı keşke benim 12-1 arası düz giyseydim 15 dkya orda olurdum ...neyse bidaha güzel yemek olursa 11 buçuktan sonra çıkar 12 de orada olurum birlikte yeriz

büyük siyahı mı beğendin hani nekk in de attığı güzel dimi hem büyük yaa kullanışlı olur 89 TL çok diğilmi hafta sonu bakyım indirime girmzese o fiyata alıyım artık bide kaldırırlarsa akkap gibi üzülürüm

maaş alıcam da bugün gözüm döndüüü

dilek bu pantolon nasıl bi baksan bana iyi olurmu koton trendyol daa

çağanda kesin sıkılır belki geçer dedik cıkss geçmedi
yetişemedim
yerime de dua et toprağı bol olsun

sütü yazcaktım yaa alıntıladım unuttum mu noldu
dolap varsa koy tabii
süt yoğurt peynir çok çabuk bakteri üretirmiş

bunları sirken iyi bilirdi ama yok bugün ortalarda:44:

sirken nerdee yaa hakkaten dostummm nerdesinnn pakemmm

sirken mutfağıma kızartma tenceresi aldım süperrr mişşçok güzel oldu dün denedim çiçekli eternty tavalarıma yazık oluyodu

ben peyniri çok durdumu sevmiyorum dilek hatta çok duran peniri kokusun anlıyorum rengindende
kapalı peynirde almıyorum açık alıyorum migros tahsildar oğlu ezine favorimmm

dilşad mesajını şimdi gördüm

buraya yazayım dedim sabah uyuyakalmışım eşim getirdi işe öğleyedoğru geldim bugün arabamızı 15 bin bakımına sokuyoruz
bir yandan da işlere başladım filan

Gelmiş olması lazım mailin :44:

ayyyy çok fenasın yaaaaa ama evetttt, kıskançlıkta da temizlikte de ayşamla benziyoruz

ayy bende nekime bunu yolluoum ilet tamm mıı
Eki Görüntüle 622043 (o sever bunu)

dün dicektim onu, evine yakın neden bi gece farklı yerde uyumak için o ka para veriyosun.
neyseeeh dedim illaa keseletcen sen kendini, git kocan yatırsın seni hamam taşına, uygunmuş

Son düzenleme:
ay ben de ekicinin lokum peynirine bayılıyorumm

yarın bi gayfe içeriz migrosta artık konuşuruz benim işim yok miniişi az anneme bırakıp gelirim

cnm akşam ses oluyoya millete ayıp olur diye istemiyor işte neyse akşam arkadşıyla çıkacak heralde bende yaparım işimi doğa uyursa tabi.dün soruyo bana çıkabilirmiyim diye düşündüm düşündüm ii tamam dedim sonrada diyoki allah hem izin istiyom hemde iki saat düşünüyor şuna bak
o ekldiğin çok uygunmuş cnm gidip kalkmaktansa böle bişe hem uygun hem cazip gözüküyo bencede.temizlik işini bilemedim cnm yaa.

ya ben lcw gitti yine doğaya bişler aldım seneye giysin diye penyeler falan çok uygundu eşimede 3 tane kazak aldım artık onlar sevgililer günü hediyem olur valla yeter yani

vilin odaya baktım çok güzel olmuş inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız zeynep i güle güle kullansın

k validenin laf dememesine şaşırdım ama 3500 değil de 5 bin küsür oldugunu söyleseydiniz kesin çok laf sayardı kadın F/P olarak bakmış ses etmemiş

koket benim de kızartma tenceresine ihtiyacım var ama alamadım zaten ocak aspiratör batacak diye çok kızartma yapmıyorum onun yerine çok hafif yağla fırına atıyorum güle güle kullan

peynir çeşitlerini evde biz de çok tutarız ama son zamanlardaki favorim keçi ve cheddar peynirleri

evet bence iyi yani kaliteli çantaysa
ben beğenince veririm valla 150ye kadar vermişliğim var çanta için
pantolondan bende var yazın sevioum şık spor ayakkabıyla falan ama oturunca pileden dolayı önün kocaman oluo
paçası çok dar duruo nedense kalsın yaa tam içime sinmedi
bende floya girdim gezerken 17tlye abiye ayakkabı olur mu arkadaşım yaa yuh dedim çokta kötü diildi eski sezon sadece o renkte bi abiyem var alcaktım aslında ama çizmeyi çorabı çıkarmaya üşendim

hamam çok ucuz gerçekten otelde iyi eşime gösteriyim de bi adamın kafa o kadar yoğun ki bu tip şeylere bi adapte olamıo
temizlik ise buharlı fayans falan yazıo o hoşuma gitti :26: araştırcam onu yaa

özel mesaj sanmıştım gelmiş canım açık olmadığı için görememişim sonradan düştü jeton cvp attım zaten
evet ayşeyle çok benziosunuz:13:
bu smile bayıldım yaaEki Görüntüle 622118
evt kalmak saçma olcak yemek yine çıkınca kendimiz yer eve geçeriz yani
üstelik burası 15dk bize umarım eşim tamm der:18:

dilek kaça patlıyo bu otel size hesapla bakim

canım otelde kalma yemek falan yok ki öğlene doğru gider hamam sauna jakuzi spadan faydalanırız 1 kişi 15 tl işte ikimiz 30
bide kese attırıp masaj yaptırıyım dersen 35 iki kişi 70
11 gibi gitsek 4-5 gibi çıkarız çünkü acıkırız yoksa sabah 10 akşam 10 arası
belki otelde yeriz yemeği bornozlu falan
ne hayaller kurdum benim adamın haberi yok
geçen kızdım sen bak ayarlasana die
nereye gitmek istersen gidioum dilek nie böle yapıosun athenaya bile gittim dio
hiç hayır demedim sen iyi yer bulursun ondan karışmıoum dio ii tmm dedim artıkın napim

nereye gittiniz yaa 15,30 da dr gelcekmiş 6'ya kadar kalır ben vedalaşmadan tüyerim hemen umarım 6'yı geçirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…