Zeynep'in odasına bayıldııımmmmHuzurla uyusun/büyüsün odasında ...ferah ferah olmuş çok hoşşş hepsini beğendim tektek
buarada bende koç burcuyum :)
duvar kağıtlarını da beğendim uyumlu olmuş
Mobilyaların regni kırık beyazmı vilişş tam olarak rengin adı nee
bende böle istiyorum
ve aynen oda ve park alıcam bende nasip olursa
sanırım krem rengi canım :26:
Fotoların üzerine tıklayınca da belli olmuyo mu rengi?
Inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur canım böyle bi oda
selam kızlar. nasılsınız? dün tam İlker beni delirtmek üzereydi ki ablamlar yetiştidün akşam annemde kaldılar. monopoly oynadık iyi geldi. bugün de kahvaltıdan sonra döndüler evlerine. ilker bey de anca uyudu. birşeyler atıştırıp geldim.
dilek senin bataryaya ne oldu ki canım?
dilşadcım Kerem yattıkça Allah bu bebişine sağlık ve ömür versin inşallah.
alishiamm doktordan güzel haberlerle dön inşallah. bakalım mercimeğin ne kadar olmuş
kv boşa kalıyor yanında desene sen bu kadar yorulurkenNasılsınız. Biz iyiyiz ecenaz şuan kucağımda emiyor .bende size bakayım dedim .bugün benden yoruldum.evi süpürdüm sildim tozum kaldı.çamaşır attım nevresimleri değiştim arada ecenazla uğraştım.daha yemek yemedim yemeğimde yok
oww maşallahyemeği nie atladın kuzu hiç olmuş mu?
dikkat et
kv gitti herhalde
kızlar gidioum kardeşcezimle buluşup kuaföre gitcez
evde yemek yok ama ben varım
iyi akşamlar kızlar:79:
Kızlar bana fikirlerinize yazın dilşadcığım en çok sen yapıyodun.kvnin akrabası gelebilir.eşimin patronun gelme ihtimali var . Gelecek 3-4 aile kaldı.pratik neler yapabilirim.
Sigara böreğim su böreğim sarmam var .annem hazırlayıp buZLuğa koymuştu
biri pislik yapıo sana sanırımsorma dileğim yaa
isyeaaaaaaaaan dicem zaten az kaldı
senin telin hangi model, markaydı?
ona sormadan iş yaptık yaa hoşuna gitmedi peksiz kafanıza göre aldınız ama bakalım kız beğenecek mi diyo? bizde,beğenmezse para kazanınca beğendiğini alır dedik
valla şu an için kv ile ilgili bi sorun yok ama dileğe katılıyorum,kocişi işlemez inşallahgünaydınnn
çok şükür bu haftayıda bitirdik yaa hayırlısyla akşam olsunda sorun çıkmadan başka bişe istemem.
vilinn şok oldum kız kv ye nasıl olmuşta tepki göstermemiş yani neyse hadi atlattınız çenesinden kurtuldunuz birazda olsaodanızda tam genç kız odası olmuş cnm sağlıkla güzel günler geçirsin odasında inşallah.
zeynep cnm pratik olarak milföy hamuru geldi için koy peynir falan kolayda pişer benimde yarın misafirim var gündüz lise arkadaşlarım gelecek bende milföy aldım kek yapıcam kısır yapıcam bide cheese kek.sana en kolayı kek ve milföy canım.
evet canım yaa duvar kağıdı da desenli tül degünaydın kızlar
vilin ben odayı çok beğendim duvar kağıdı da güzel ben beğendim ama azcık yatağın üstündeki cibinlikle deseni karışmış gibi, bilmiyorum belki fotoda öyle durmuştr ama boşvernazar boncuğu olur işte o da huzurla uyusun zeynepcik odasında
saçmalığa bak kız beğenmezse die kendini kastetmiş zaar
akşam sorun çıkarmamış olması sonradan çıkarmıcağı anlamına gelmez ki oğlunu işlemesin de bır bır :99:
oda çok güzel olmuş canım bebişin içine gelince daha bi harika olacak
dün eşime dioum vilinler oda falan almışlar şu kadar ödemişler şöyle böyle
yapma yaa dio
ne sanıosayapmayalım istersen dedim yok yok halletcem dio
kızlar bugün üzgünüm maalesefeşim gece yola çıkacak burda kar yağıo zaten yollar nası acaba nekk istanbul nası
bu gece hiç uyuyamam
dün gecede ben yarın yokum die beni uyutmadı zaten eşim akşam 23,30du köfte kızartıodum adama ne boğazı duruo ne....
boll dün de sormuştum yazamadım
1.kitabın 10 sayfasını okudum akşamları evde okuyum dioum eşim benimle ilgilen die alıo elimden kitabı
günaydınlarrrr
kızlar bugün üzgünüm maalesefeşim gece yola çıkacak burda kar yağıo zaten yollar nası acaba nekk istanbul nası
bu gece hiç uyuyamam
dün gecede ben yarın yokum die beni uyutmadı zaten eşim akşam 23,30du köfte kızartıodum adama ne boğazı duruo ne....
boll dün de sormuştum yazamadım
1.kitabın 10 sayfasını okudum akşamları evde okuyum dioum eşim benimle ilgilen die alıo elimden kitabı
teşekkür ederiz teyzesiGunaydin kizlar...
Dun gittik Dra bebis iyiymis cok sukur. Kilosu ve suyu uyumlu dedi.3lu test yapildi sonuc haftaya crs cikicak ins vise cikmaz.
Bize poposunu donmustu yuz ustu yatiyor bidik. Esimde gordu bebisi ilk defa hareketlerini felan ayaklarini oynatiyo nasil hosuna Gitti anlatamam. Vee son olarak cinsiyeti %75 erkek dedi gelisimine gore tahmin etti. Yani buyuk ihtimal oglusum olacak kismetse kizlar. Saglik ocagina kaydimi da yaptirdim. Internet icinde gittik nakil yapilacak 4gune hallolur dedi. 4gune daha genis okuyup yazicam ins.
Biraz kotuyum bugun sabah Bize yemeden cikardim bos mideyle. Yorgun hissediyorum kendimi. Dr a gitmeden bi onceki gun yuruyus yapmistik gece boyu agri oldu. Dr da farketti ultrasonda keseden anladi agriyi.
Evi toparladim uzaniyorum simdi.
..
Vilis hayirli olsun kizinin odasi canim Gule Gule buyut ins.
maşallah canımGunaydin kizlar...
Dun gittik Dra bebis iyiymis cok sukur. Kilosu ve suyu uyumlu dedi.3lu test yapildi sonuc haftaya crs cikicak ins vise cikmaz.
Bize poposunu donmustu yuz ustu yatiyor bidik. Esimde gordu bebisi ilk defa hareketlerini felan ayaklarini oynatiyo nasil hosuna Gitti anlatamam. Vee son olarak cinsiyeti %75 erkek dedi gelisimine gore tahmin etti. Yani buyuk ihtimal oglusum olacak kismetse kizlar. Saglik ocagina kaydimi da yaptirdim. Internet icinde gittik nakil yapilacak 4gune hallolur dedi. 4gune daha genis okuyup yazicam ins.
Biraz kotuyum bugun sabah Bize yemeden cikardim bos mideyle. Yorgun hissediyorum kendimi. Dr a gitmeden bi onceki gun yuruyus yapmistik gece boyu agri oldu. Dr da farketti ultrasonda keseden anladi agriyi.
Evi toparladim uzaniyorum simdi.
..
Vilis hayirli olsun kizinin odasi canim Gule Gule buyut ins.
dilek akşam ne yediniz (köfte dışında)
aman dilek ertelemek için bahane arama yineazcık alışveriş yapmasanız oda parasını bi kaç ayda biriktirirsiniz siz
vayyyy kv pek sesini çıkarmadı yani diosunnnii neyse bu konu da böylelikle halloldu hayırlı uğurlu olsun odanız zeynep'in sağlıkla uyusun inş. odasında
ne kadar kalmayı planlıosun samsunda?
ben de yeni eve geldim banyoya girdim çıktım anca oturuom işte.doktordan sonra kv'ye çıktık eltimler ordaymış bebişle oynayalım biraz die.sıpa yaaa çok cadı olmuş bi de bilmişbenim ultrason fotomu gösterip bebekkk dio öpüo fotoğrafı falan
hı doktora gittik kendi doktorum yrtdışındaydı diğer doktora göründüm, o adamı da beğeniom güzel güzel açıklıo.
kalbini dinledik yine, tam dediğim gibi 2cm olmuş15 gün sonra işte gel dedi 2li test için.mide yanmam var dedim şurup yazdı, onu alıcaz bi ara.
sabahları çoğu zaman çıkarır oldum ben yaa, kötü oluo ilk defa eşim de şahit oldu bugün, bişey de yok içimde
neyse genel olarak mutluyum, inş. böle devam ederbi de yarınki derslerim hemencecik geçiverse
"Bebeğin kalp atışlarının hızının yavaş olması erkek bebek göstergesi olabilir. Kız bebeklerde ise kalp atımları daha hızlı olabilir. ( Dakikada 140 atımdan daha fazla )" diyor bir sitede
bizimki 150 gibi atıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?