Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlaaaaar
işte karşınızda odamızın fotoları
daha işi tam bitmedi ama yine de ekledim...perdemiz ve avizemiz yok,bi de duvarda boyanacak bi kaç yer var

sondakide koç burcu kızımın koçu

Son düzenleme:
Zeynep'in odasına bayıldııımmmm Huzurla uyusun/büyüsün odasında ...ferah ferah olmuş çok hoşşş hepsini beğendim tektek
buarada bende koç burcuyum :)

duvar kağıtlarını da beğendim uyumlu olmuş

Mobilyaların regni kırık beyazmı vilişş tam olarak rengin adı nee
bende böle istiyorum
ve aynen oda ve park alıcam bende nasip olursa

teşekkür ederiz teyzesi
duvar kağıtlarını ben beğenmedim keşke hiç döşetmeseydim

Mobilyaların regni kırık beyazmı vilişş tam olarak rengin adı nee
bende böle istiyorum
ve aynen oda ve park alıcam bende nasip olursa

sanırım krem rengi canım :26:
fotoların üzerine tıklayınca da belli olmuyo mu rengi?
inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur canım böyle bi oda

günaydınnn
çok şükür bu haftayıda bitirdik yaa hayırlısyla akşam olsunda sorun çıkmadan başka bişe istemem.

vilinn şok oldum kız kv ye nasıl olmuşta tepki göstermemiş yani neyse hadi atlattınız çenesinden kurtuldunuz birazda olsaodanızda tam genç kız odası olmuş cnm sağlıkla güzel günler geçirsin odasında inşallah.

ayşamm süper hadi bakalım en fazla 2 hafta daha falan çekerisn sonra azalır zaten bencede dua etsen iyki sadece sabahları bulanıyor ben sürünüyodum resmen maşallah sizebana oğlun olacak gibi geliyo hayırlısı sağlıklı olsunda gerisi boş artık.

zeynep cnm pratik olarak milföy hamuru geldi için koy peynir falan kolayda pişer benimde yarın misafirim var gündüz lise arkadaşlarım gelecek bende milföy aldım kek yapıcam kısır yapıcam bide cheese kek.sana en kolayı kek ve milföy canım.

İlker iice hareketlendi desene maşallah
amin canımm çok saol

kv boşa kalıyor yanında desene sen bu kadar yorulurken
oww maşallah yemeği nie atladın kuzu hiç olmuş mu?
dikkat et
kv gitti herhalde

kızlar gidioum kardeşcezimle buluşup kuaföre gitcez
evde yemek yok ama ben varım

iyi akşamlar kızlar:79:

canım ben 4 yumurtayı çırpıp 1 buöuk bardak şekerle iice krema gibi olana kadar devam ediyorum çırpmaya, yarım bardak süt, 1 de eritilmiş hamurişi margarin katıyorum, onlarla da çırpıp 2 bardağa yakın un, 1 paket 50 gr lık kakao koyuyorum, kabartma tozunu da ekleyip 1-2 çırpıp fırına veriyorum, fırından çıkar çıkmaz kürdanla çok yerinden delip hazır çiko sos döküyrum, birazını çekiyor birazı üstünden akıyor güzel oluyor, diğer türlü yapınca da yumurtasını kırmadan sıvı karışımını ayırıyorum çiğ yumurta kokmasn diye ama onu pek yapmıyorum zaten

günaydın kızlar
vilin ben odayı çok beğendim duvar kağıdı da güzel ben beğendim ama azcık yatağın üstündeki cibinlikle deseni karışmış gibi, bilmiyorum belki fotoda öyle durmuştr ama boşver nazar boncuğu olur işte o da huzurla uyusun zeynepcik odasında

günaydınlarrrr

sorma dileğim yaa
isyeaaaaaaaaan dicem zaten az kaldı

senin telin hangi model, markaydı?
biri pislik yapıo sana sanırım
herşeyi üstüne yıkıolar anlamadım ki
benim tlfnum galaxy S3tü canım
ona sormadan iş yaptık yaa hoşuna gitmedi pek siz kafanıza göre aldınız ama bakalım kız beğenecek mi diyo? bizde,beğenmezse para kazanınca beğendiğini alır dedik

saçmalığa bak kız beğenmezse die kendini kastetmiş zaar
akşam sorun çıkarmamış olması sonradan çıkarmıcağı anlamına gelmez ki oğlunu işlemesin de bır bır :99:
oda çok güzel olmuş canım bebişin içine gelince daha bi harika olacak

dün eşime dioum vilinler oda falan almışlar şu kadar ödemişler şöyle böyle
yapma yaa dio
ne sanıosa yapmayalım istersen dedim yok yok halletcem dio

kızlar bugün üzgünüm maalesef eşim gece yola çıkacak burda kar yağıo zaten yollar nası acaba nekk istanbul nası
bu gece hiç uyuyamam
dün gecede ben yarın yokum die beni uyutmadı zaten eşim akşam 23,30du köfte kızartıodum adama ne boğazı duruo ne....

boll dün de sormuştum yazamadım
1.kitabın 10 sayfasını okudum akşamları evde okuyum dioum eşim benimle ilgilen die alıo elimden kitabı

valla şu an için kv ile ilgili bi sorun yok ama dileğe katılıyorum,kocişi işlemez inşallah
milföy böreği sıcakken iyi oluyo da soğuyunca hiç sevmiyorum ben

evet canım yaa duvar kağıdı da desenli tül de ben de takıldım oraya balkonu boyamaya gelicek ustayı bekliyorum dört gözle,oraya bi şeyler yaptırıcam ama ne

dilek akşam ne yediniz (köfte dışında)
aman dilek ertelemek için bahane arama yine azcık alışveriş yapmasanız oda parasını bi kaç ayda biriktirirsiniz siz

burda hava bahar havası, günlük güneşlik, korkma ankaranın ayazından yağmıştır kar

Gunaydin kizlar...
Dun gittik Dra bebis iyiymis cok sukur. Kilosu ve suyu uyumlu dedi. 3lu test yapildi sonuc haftaya crs cikicak ins vise cikmaz.
Bize poposunu donmustu yuz ustu yatiyor bidik. Esimde gordu bebisi ilk defa hareketlerini felan ayaklarini oynatiyo nasil hosuna Gitti anlatamam. Vee son olarak cinsiyeti %75 erkek dedi gelisimine gore tahmin etti. Yani buyuk ihtimal oglusum olacak kismetse kizlar. Saglik ocagina kaydimi da yaptirdim. Internet icinde gittik nakil yapilacak 4gune hallolur dedi. 4gune daha genis okuyup yazicam ins.
Biraz kotuyum bugun sabah Bize yemeden cikardim bos mideyle. Yorgun hissediyorum kendimi. Dr a gitmeden bi onceki gun yuruyus yapmistik gece boyu agri oldu. Dr da farketti ultrasonda keseden anladi agriyi.
Evi toparladim uzaniyorum simdi.
..
Vilis hayirli olsun kizinin odasi canim Gule Gule buyut ins.

teşekkür ederiz teyzesi
oyyy senin oğluşunun totişini ısırırım ki ben maşallah annesi
kendini çok yormamaya çalış canım,dr'a sorsaydın keşke yürüyüş işini :26:
hayırlısıyla şu bulantılardan bi kurtulsaydınız yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki,çok zooor allahım yardımcınız olsun

maşallah canım
oğluşun popo şov yaptı desene
hayırlısıyla sağlıakla vakti zamanında gelsin inşallah canım
bulantılar bende de devam ediyor yine sonuna kadar bulantıyla gidecez heralde, ii olsunlar da
dinlen bol bol canım

dilek cnm merak etme 1 güncük hepsi gidip gelecek allah izniyle.

saçaklının(nekimin) selamı var hepinizeöpüyo hepinizi müdür yanındaymış giremedi

özgecim sağlıkla büyüsün kuzucuk erkekmiş demekki hadi bakalım bir paşa daha geliyor topiğe

kızlaaaar biz gidiyoruz ananeye balkon işinin ne zaman olacağı belli değilmiş...büyük ihtimal çarşamba günü geleceklermiş...bugün gidip salı günü dönücem...ustaları beklersem bi daha gidemem...11.30'a yer ayırttım...hemen hazırlanmam lazım

dilek akşam ne yediniz (köfte dışında)
aman dilek ertelemek için bahane arama yine azcık alışveriş yapmasanız oda parasını bi kaç ayda biriktirirsiniz siz

yok artık sanki milyarlık alışveriş yapıoum
ne mi yedik
olan var olmayan vardır söyleyemem

çok sevindim bebişee cnm çok erken başladı senin bulantılar yaa neyse renie rahatlatır seni...sulu yemeklerden az uzak durmaya çalış baharatlılardan şimdi sana herşey ağır gelir kokar

parfümlü insanlardan bile uzak durr

çağanın 160-170 atıyodu hatta doğana kadar çağanın kalp atışı 120 ye kadar indi daha fazla inmedi ben 1 hafta kala doğum yaptım bekleseydik geleceği yoktu inmiyordu maşallah

yüksek olsun sağlıklı işte maşallah

hee ayşa yanında çubuk kraker taşıı bide leblebi çok işe yarıyo mide bulantısına

Son düzenleme:
özgişim sevindim iyi olmanıza. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım

sirken gelmedi bugün
kkorasta girmio 2 gündür
bol sölesene napıomuş hiç uğramıo
çokk madurum yaa
eşime dioum ki whatsApım da yok sapımda yok
gelcem bebeğim yarın dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…