Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nigar okusana nette buldum

Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin

Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.

hehe tamam işte bizimkilere iltifat şekli
ikiye böler yazarız bunu

valla benim kociş yok dışarda olcak bende burda pasta börek bişler yedim daha bişe yemem.

İnş. şartlar ve zaman neyi getirir bilemeyiz ama bende taşınmak istemiyorum artık
..
Akşama ne yemek varr kızlar ben pattis ve karnıbahar kızartıcam.
benim çok az kıymalı karnabaharım var, kocama ısıtırım onu.
yoğurtlu, mayonezli havucum var az bişe.
tavuk çıkartmış eşim buzluktan,pirzola..onu da fırın poşetine atarım soğan ve pattisle
bukadar.. puding yapıcam bide akşam, belki pudingli bisküvili pasta yaparım.
mozaik pasta yapasım var ama tereyağım yok

valla benim kociş yok dışarda olcak bende burda pasta börek bişler yedim daha bişe yemem.
hiç beceremiyorum şunu.
İşte 5 gibi sandviç, tost fln yesem yine evde yiyorum.
Psikolojik mi ne

Imm menü süper Canım patlıcan tava istiyo kuşbaşı etli patlıcam bulursam alıyım da yapim yada k.v ye söyliyim yapsın bana

Imm menü süper Canım patlıcan tava istiyo kuşbaşı etli patlıcam bulursam alıyım da yapim yada k.v ye söyliyim yapsın bana

Benim de 3 tane patlıcanım var, azcık büzüşmeye başlamışlar.
Alırken bile çok canlı görünmüyolardı gerçi.
Yarın da onları pişirmem lazım, dediğin gibi kuşbaşılı yapılabilir :)
Buzluktan et çıkartmak lazım

alishia ve zuzu artık avatarlarınızı değişin yaww
bekliodum zaten ne zaman çemkircen die
taam stoklardan bi tane ekliim beğenmezsen söle oki
kızlar nereye kayboldunuz yahuu
hediye buldum ben sevgililer günü için koçişlere yapcaz
gerekli malzemeler;
kavanoz, kurdale, renkli kağıt, makas
Eki Görüntüle 622228
benimki bi halt anlamaz bundan

bak bunlar olabilirmiş belki

bi ara müsait zamanda türetsek mişun kafam çalışmiiii

acaba diom ki bu sefer de bu abuk yazıları okıyım die hepsni bi günde çeker okur mu

ayy inş. bi aksilik olmazsa kokişimle gayfe içicez yarındaha tam netleştirmedik gerçi, ararım yarın ben onu, inş. bi işi çıkmaz

avatarını ben beğenmedim, yüzü de olsa hatunun sadece cüsse ıhh bide çok ileriki aylar bu, sen miniş bi göbek ekle öncee

evet evet türetelim ayın onuna kadar, sonraki 3 gün keser kavanoz süsleriz

Son düzenleme:
Yoruldmm sıpayı yatırdm tuvalet banyo cifledm yerleri süprdüm çamsşır attım oturdm belim ağrıyo ztn uykumda geldi yatarım şimdi.
Nekim çok beğndm dediğm gibi cnm bı bebiş şeyleride çok moda oldu rahat oluyomuş sanırım inş en kısa zamnda alırsn ozamn cnm
Ayşa seninkide odundu dimi takıl bize ozaman

Merhaba kızlarr
Viliş odayı çok beğendim cnm .Güle güle kullanın.Annişine gidiyomuşsun ne güzel
Özge bebişine..
Dilek whatsapp tayım genelde cnm.işlerim güçlerim oluyoFikir çok güzel ben nişanlıyken yapmıştım bunu,zarf içerisinde..Ama karşındakinin çok hoşuna da gidebilir dalgaya da alabilir
Nigar beğendim cnm ,bende öyle bişiler almayı planlıyorum bebişe..
Dilşad Allah bu evladına ömür versin inş cnm..Eniştene de geçmiş olsun..
Koket çantayı beğendim cnm..
Zuzu aferim eşine,güle güle kullan montunu..
Ayşam dikkat et kendine sabah da miden bulanmasa Maşallah bebişe
Bol temizliğini yapmışsın haftasonu rahatsın
Başka kim vardıı:44:

Dün misafirim vardı akrabalar 5 gibi geldiler gece gittiler..Çok yorulmuşum ama.Sabah eşimi gönderdikten sonra uyudum 1 de kalktımAma bacaklarım nasıl ağrıyo..yarın eşim kv kahvaltıya çağırdı.Öğlen kv misafiri gelecek ona kek falan yapıcam ağırlıcam..Sonra da bi tanıdığa geçmiş olsuna gidicez.baya yoğunum yarın

Rüyamı anlatıyım da gülün :)
Bi yerdeyim.Bir sürü köpek var yırtıcı ..Önlerinede bi çocuk yatmış.Önlerine 1 saat yatınca o kişiyi yiyolarmış :) Bende korkuyorum evden çıkıp polise şikayet edicem :) Evden çıkarken eve hırsız girdiğini görüyoerum bileziğe bakıyorum ohh iyi duruyo diyorum.Sonra bi büfeye gidiyorum.Sana iyilik yapmıştım karşılığını istiyorum diyorum.Bana biraz kuruyemiş bi kamyonda kömür veriyo.bende lazım değil diyorum amcamın kızına veriyorum.Yetimler onlar kullansın diyorum..Öyle değişik bi rüyaa :))

Son düzenleme:
günaydınn :79:

2. bana çok uydu bizim alkol kültürüne yakışır :89:

bekliodum zaten ne zaman çemkircen die
taam stoklardan bi tane ekliim beğenmezsen söle oki
tam beğenmedim :26: nigar sana daha güzelini bulur

yaa ben dışlandım ama olmadı kii
işlerim yoğun önümüzdeki haftada öyle olacak nası araştırcam aynı şeyleri yazarız çıktı alırız dicektim
sizin bulduklarınız da hep uzun nası yapcaz yaa
kaç tane olacak bir aylık yapalım dimi yada 19 yapcam o bizim günümüz

kızlar bugün 3te çıkmaya çalışcam malum patronun haberi yok ama
şuan elemanlar yeni geliolar
kahvaltı için mutfağa geçtiler yumurtalar falan havada 2 kişi hala gelmedi
kahvaltıyla da vakit geçircekler saat kaç olacak valla
ama ben bir fiil çalışıoum adamda bişi derse dicem yaa haksızlık oluo ozaman böyle böyle söylicem herkesi

akşam annemlerde kaldım nete giremedim annemle kardeşimin çenesi bi susmadı kitap okurken uyumuşum uyandırıp dır dır konuşmaya devam ettiler
gece yarımda yattık oda ben kızdım da öyle sabah erken kalkcam die ama 8de bi kalktım bütün ev ayakta mannaklar yaa yatsanıza sıcacık

nigar eklediğin gömlek güzel 60 tlye zaten heryerde bu fiyat aşağı yukarı
o son bulduğum uzun gömlek 29,90du eşim gidip alırız dedi

Sipiyoncuuuu 19 kart güzel olur sizin gününüzmüş hem. Belkim bana uyan şeyler olursa bende çalarım sizden. Motor için eldiven almıştım buda ek olur iştee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…