hoşgeldinn, artık gitmeTamam hallettim vee aranızdayımmm artık :)
Özledim yaa bilgisayardan yazmayı:126:
nigar okusana nette buldum
Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin
Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
hoşgeldinn, artık gitme
yeter taşondığınn
benim çok az kıymalı karnabaharım var, kocama ısıtırım onu.İnş. şartlar ve zaman neyi getirir bilemeyiz ama bende taşınmak istemiyorum artık
..
Akşama ne yemek varr kızlar ben pattis ve karnıbahar kızartıcam.
hiç beceremiyorum şunu.valla benim kociş yok dışarda olcak bende burda pasta börek bişler yedim daha bişe yemem.
benim çok az kıymalı karnabaharım var, kocama ısıtırım onu.
yoğurtlu, mayonezli havucum var az bişe.
tavuk çıkartmış eşim buzluktan,pirzola..onu da fırın poşetine atarım soğan ve pattisle
bukadar.. puding yapıcam bide akşam, belki pudingli bisküvili pasta yaparım.
mozaik pasta yapasım var ama tereyağım yok
hiç beceremiyorum şunu.
İşte 5 gibi sandviç, tost fln yesem yine evde yiyorum.
Psikolojik mi ne
Imm menü süperCanım patlıcan tava istiyo kuşbaşı etli patlıcam bulursam alıyım da yapim yada k.v ye söyliyim yapsın bana
bekliodum zaten ne zaman çemkircen diealishia ve zuzu artık avatarlarınızı değişin yaww
benimki bi halt anlamaz bundankızlar nereye kayboldunuz yahuu
hediye buldum ben sevgililer günü için koçişlere yapcaz
gerekli malzemeler;
kavanoz, kurdale, renkli kağıt, makas
Eki Görüntüle 622228
güzel olmuş güzel, aradan çıkartmışsın :81:
güle güle giysinler :)
hımmmmmmmmmmm, değişik.
benim odun anlamaz ama
içindeki kağtlara
"seni seviyorum bebeğim"
"iyi ki hayatımdasın erkeğim"
"ömrümün sahibi"
türü şeyler yazarsam olmaz bikere
ama şey yazabilirim
"o iğrenç çorum havalarını dinlesen de, müzik zevkimizin "z" si bile uymasa da seni seviyorum.
"çoraplarını her çıkarttığında eşini bulmak için evin içinde dedektifçilik oynasam da iyi ki senle evlenmişim"
"sakarsın makarsın ama iyi ki varsın"
bu şekilde süslersem belki oluurrrr
avatarını ben beğenmedim, yüzü de olsa hatunun sadece cüsse ıhhbekliodum zaten ne zaman çemkircen die
taam stoklardan bi tane ekliim beğenmezsen söle oki
benimki bi halt anlamaz bundan
bak bunlar olabilirmiş belki
bi ara müsait zamanda türetsek mişun kafam çalışmiiii
acaba diom ki bu sefer de bu abuk yazıları okıyım die hepsni bi günde çeker okur mu
ayy inş. bi aksilik olmazsa kokişimle gayfe içicez yarındaha tam netleştirmedik gerçi, ararım yarın ben onu, inş. bi işi çıkmaz
ayy bebem olursa şundan alıcam, çok hoşuma gitti
dilek bide şu kot gömlek nasıl, 60 tl miş
Eki Görüntüle 622545 Eki Görüntüle 622544
2. bana çok uydu bizim alkol kültürüne yakışır :89:Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin
Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin.
tam beğenmedim :26: nigar sana daha güzelini bulurbekliodum zaten ne zaman çemkircen die
taam stoklardan bi tane ekliim beğenmezsen söle oki
yaa ben dışlandım ama olmadı kiiYoruldmm sıpayı yatırdm tuvalet banyo cifledm yerleri süprdüm çamsşır attım oturdm belim ağrıyo ztn uykumda geldi yatarım şimdi.
Nekim çok beğndm dediğm gibi cnm bı bebiş şeyleride çok moda oldu rahat oluyomuş sanırım inş en kısa zamnda alırsn ozamn cnm
Ayşa seninkide odundu dimi takıl bize ozaman
günaydınn :79:
2. bana çok uydu bizim alkol kültürüne yakışır :89:
tam beğenmedim :26: nigar sana daha güzelini bulur
yaa ben dışlandım ama olmadı kii
işlerim yoğun önümüzdeki haftada öyle olacak nası araştırcam aynı şeyleri yazarız çıktı alırız dicektim
sizin bulduklarınız da hep uzun nası yapcaz yaa
kaç tane olacak bir aylık yapalım dimi yada 19 yapcam o bizim günümüz
kızlar bugün 3te çıkmaya çalışcam malum patronun haberi yok ama
şuan elemanlar yeni geliolar
kahvaltı için mutfağa geçtiler yumurtalar falan havada 2 kişi hala gelmedi
kahvaltıyla da vakit geçircekler saat kaç olacak valla
ama ben bir fiil çalışıoum adamda bişi derse dicem yaa haksızlık oluo ozaman böyle böyle söylicem herkesi
akşam annemlerde kaldım nete giremedim annemle kardeşimin çenesi bi susmadı kitap okurken uyumuşum uyandırıp dır dır konuşmaya devam ettiler
gece yarımda yattık oda ben kızdım da öyle sabah erken kalkcam die ama 8de bi kalktım bütün ev ayakta mannaklar yaa yatsanıza sıcacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?