ohhh akşam randevu var yaniiikuzu 3/3,5 gibi çıkcam
bende eve gidip temizlik yapcam hava gayet güzel burda
eşim aradı seni çookk özledim die akşama da hazırlık yapim bari
nigar demet akbağ hükümet kadın'a gidin
çok merak edioum hem komik ve duygusal hem eğlenceliymiş akşam beyazdalardı
taamm bende düşünürüm fırsa bulursam netten kopya çekerim kendimizden örnek veririm falan :)
off kuzu çeirme çok güzel oluyodr eminim :) hiç yemedim ama tv proglrnda görüyom gezip yemek yiyolar yaa :)
kp aferin işe yaramış parası :)
benide yarın kahvaltıya götürcekti eşim ama param yok diyo şimdide ://
üff sıkıldım yaaesne esne çenem koptuuuu
msn açık bende sana bakıoum ama işin vardır die yazmadım tamm mıı:95:
ben de ilk kez yedim Arzum.. yazın pikniklerde fln yapılabilir aslında kuzu eti alıp
hıı üzüldüm kahvaltı işine, 20 tl en az ama dimmi kahvaltı olayı
burda 15-20 tl arası açık büfe, 30a da var işte yerine göre..
sen haftalık almadın mı?
kocam da keşke 100 tl yi sana söylemeseydim, sevgililer günü hediyesi alırdım diyo.
ayy bebem yaa düşünmesi yeter, hediye istemiom ki ben
kirece yatırılmış tahinli kabak tatlısı yemeye götürsün beni yeter
yemek de istemiyorum..
ohhh akşam randevu var yaniiiözlemli özlemli güzel olur Eki Görüntüle 622767
bizim de var, bu akşam da cayarsam boşayacak beni kocam, dün akşam da " ooolmaz :88:" dedim, buna bayaa bi sinirlendi.
Koskoca hafta oyaladım adamı, ama napim çok halsizdim bu hafta, isteksiz :26:
bu akşam için ben de epilasyonumu yapim, kremlerimi sürüp, cicilerimi giyerim. Özel olsun
balım yaa, ben türk filmlerine gitmiyorum genelde sinemada.
çoğu saçma geliyo, ne bilimbaşka bişi bakmam lazım..
üzülme canım birlikte olmanız yeter
benimki yarın çalışıo galiba
evdede yeşil ve siyah zeytinden başka bişi yok
markete gidilcek ama tek başıma gidip alıp taşımam valla
arabayla gidelim dioum eşim gelene kadar da market kapanıo bu sefer
seninde 3 saatin kaldı zuzu arada sende kaçamak yap öbür eleman epey kaytarıo sanki bana öyle gelio valla
artık gidiyim kızlar ama nası çıkcam emin olamadım valla hadi kazam mübarek olsun.
selam milletttt
12de uayndım ben ,eşim tabi 8,30da kalktı gene salona geçmiş :) 12de geldi uyandırdı beni markete gittik 30tl gitti bide diyo kahvaltıya gitsydik daha iyiydi
neyse hazırlarken kp aradı kahvaltı yaptınızmı hazır olunca arayın diyevzatn sinirlenmiştim eşime markette daha da sinir oldum ,yedik içtik gittiler
eşimde bi ölçü almaya gitti 2de temizliğe koyuldum bende anam ağladı yaa koltukları çektim hep temizledn yatak odası kaldı bitek bide çanaşırları aldım önüme katlıcam inşallah
ama şuan bacaklarımı uzattım valla nasıl acıyolar
ayy özür dilerim bebeyim yaa, hamişleri unutuyorumNek bu nee yaa sabah sabahhh
Günaydınnnn
günaydınn
haftasonum biraz yalnız geçti sayılır eşim 2 günde çalıştı dün öğleden sonra geldi akşamda arkadaşlar geldi yemeğe oturduk yedik içtik sonra markete gittik yaa hiç bişe almadık bakınca 100 lira verdik geldik sinir oldum valla.cmtside arkadaşım gelmişti doğayla yaşıt oğlu var 3 ay büyük onun oğlu görmeniz lazım ya bi oynadılar birbirlerinin ağzına çikolatalr veriyolar meyveler o onun ağzına sokuyo öbürü diğerinin çok hoşlardı yaa sıpalar parka falan götürdük işte öyle geçti bir haftasonudaha.
allahım bu hafta altınçağımı yaşıcam inşallah müdür izinli 1 hafta ve şöföre demiş bolu 2 gün erken gönder diyebanada dedi gitmden sende dinlen biraz dönüşümlü durun diye şöförler 2 gün 5 te çıkacam:119::119: benim için süper olacak yaa diğer günlerde 6.30 çıkarım zaten ohh yani
günaydınn
haftasonum biraz yalnız geçti sayılır eşim 2 günde çalıştı dün öğleden sonra geldi akşamda arkadaşlar geldi yemeğe oturduk yedik içtik sonra markete gittik yaa hiç bişe almadık bakınca 100 lira verdik geldik sinir oldum valla.cmtside arkadaşım gelmişti doğayla yaşıt oğlu var 3 ay büyük onun oğlu görmeniz lazım ya bi oynadılar birbirlerinin ağzına çikolatalr veriyolar meyveler o onun ağzına sokuyo öbürü diğerinin çok hoşlardı yaa sıpalar parka falan götürdük işte öyle geçti bir haftasonudaha.
allahım bu hafta altınçağımı yaşıcam inşallah müdür izinli 1 hafta ve şöföre demiş bolu 2 gün erken gönder diyebanada dedi gitmden sende dinlen biraz dönüşümlü durun diye şöförler 2 gün 5 te çıkacam:119::119: benim için süper olacak yaa diğer günlerde 6.30 çıkarım zaten ohh yani
bizim hafta sonu whatsapptakilere yazdığım gibi şiddetli geçti. Kavgalı gürültülü, ağladım bi yığın ama sonuçta barıştık öküzümle. Yine kıskançlık krizine girdim deOlan eşimin telefonuna oldu, yere attı parçalandı tabi, gel de ulaş şimdi adama
sana müstehak valla
ucu yine sana dokundu artık ulaşamadıkça daha çok kıskanırsın
neyse uzatmayıp barışmışsınız sevindim
bolun eşi olsaydı tlfnumda mahvoldu diyerek 10 gün konuşmazdı
(pardon seda yaaama öle napim ki :101:)
sana müstehak valla
ucu yine sana dokundu artık ulaşamadıkça daha çok kıskanırsın
neyse uzatmayıp barışmışsınız sevindim
bolun eşi olsaydı tlfnumda mahvoldu diyerek 10 gün konuşmazdı
(pardon seda yaaama öle napim ki :101:)
beğendim ama uyumadan okuyamıoum kii maalesefdilek, ne güzel market alışverişini halletmişsin(biz onu da yapamadık)
ne çok yemek yapmışsın birde, bu akşama da yemeğin var o zaman :)
ben market alışverişi de yapmadım, akşam ne yemek yapıcam onu da bilmiyorum haliyle.
Kv lerde de eğlenmişsiniz bayaa, güzel geçmiş sevinmiştir onlar da :)) :103:
Biz de cumartesi gidicezPazar onlar da eltime gidecekmiş gerçi, eltisini de götürecek kalabalık olacaklar inş bize uğarmazlar yaa ama gelirler gibime geliyo. Onlar gelecekse, biz gitmeyiz cumartesi. Bakalım napıcaz.
Puccayı beğendin mi?
ay görsen beni dilek var yaaa, delirdim
televizyonu kısmıştım içimdekileri diycem diye.
Yatmış, "aç şu televizyonu, sus duymak istemiyorum tek kelime konuşma benle kendinden soğutuyosun böyle yaparak" diyince
al kendin aç diye attım kumandayı yere, pil mil döküldü kırılmamış Allahtan. Kapıları kıracak şekilde çarpıyorum, kolyemi çıkarttım attım demir ya ağır, kırıldı zaten üzüldüm balkabaklı kolyeme. Ama nassıl ağlıyorum. Sonra gittim yatak odasına laptopumu alıp, 1 saat sonra gelmiş ben hala ağlıyorum.
"Yeter ağlama artık, üzülüyorum" diye. Kıyamıyomuş. Barıştık işte.
Yine bi ton saydım o sarılmaya çalışırken, zaten yatağı felan hep ayırmıştım dedim kesin artık 1ay uzar.
Küs suramıyorum senle diyo sonra yemek yerken
uyuz ama yaa uyuz, kıskançlığı geçtim beni kumpir yerken orda yalnız bıraktı. Gelmedi yanıma buna delirdim en çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?