Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ohhh akşam randevu var yaniii özlemli özlemli güzel olur
bizim de var, bu akşam da cayarsam boşayacak beni kocam, dün akşam da " ooolmaz :88:" dedim, buna bayaa bi sinirlendi.
Koskoca hafta oyaladım adamı, ama napim çok halsizdim bu hafta, isteksiz :26:
bu akşam için ben de epilasyonumu yapim, kremlerimi sürüp, cicilerimi giyerim. Özel olsun

balım yaa, ben türk filmlerine gitmiyorum genelde sinemada.
çoğu saçma geliyo, ne bilim başka bişi bakmam lazım..

üzülme canım birlikte olmanız yeter
benimki yarın çalışıo galiba
evdede yeşil ve siyah zeytinden başka bişi yok
markete gidilcek ama tek başıma gidip alıp taşımam valla
arabayla gidelim dioum eşim gelene kadar da market kapanıo bu sefer
seninde 3 saatin kaldı zuzu arada sende kaçamak yap öbür eleman epey kaytarıo sanki bana öyle gelio valla

nigar boğaz deyince akan sular duruo sana da sonra neden 60 küsür kiloyum
normal yani bilmem neye yatırılmış neresi napılmış şeyler istio hatun

bende künefe istioum yaa akşam gideriz belki kardeşim falan eşim götürüyüm demiş oda istiodu
artık gidiyim kızlar ama nası çıkcam emin olamadım valla hadi kazam mübarek olsun.

yok yaa dün gece pattisli tavuğa gömüldüğümden sonra vazgeçtim
ben veremicem bu kiloları çalıştığım sürece
akşam eve gelip güzel güzel yemek yapıp yemek en sevdiğim şey naapim yaa

hadi çık bakalımmm, inş sorun olmaz canım
iyi tatiller

msn açık bende sana bakıoum ama işin vardır die yazmadım tamm mıı:95:

hiçtee kapalıydı senin taam mıı, sen yoksun diye kapadım bende kızdım sana tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :))

ayy evet piknikte süper olurr

bizim sürekli gittiğimz yer var açıkbüfe kişibaşı 15 tl ama eşim 50koymadan cebine gitmez sıfır tlsi var demmkii ,bide dün dedim ya kaban almış lcwdan fıstık fındık almış bana hepsini peşin almış bitirmiş parasını bende de haftalığımdan 40tl kaldı ödeme yaptım
gerçi evdede kahvaltılık pekbişy yok markete gitsen 20 harcıyon kafadn ,ekleme yaparım belkim gideriz evde nekdr para var bilmiyom şuan eşim bende yok dedi

:) böle söleynce mutlu oluyo insan dimi,bişey saklayamıyolar bizdn negüzel

one kıı

bizde de h.içi olamadı eşim rahatsızdı biraz o bu derken cumaya kadr boş geldik dün saat olmuş 1 anca pişmiş poğaçalarım buseferde kocam raht durmadı
bende yarın sir yapim diyom evde yok unutmam inşş sir almayı

hadi yaa yarın çalışması kötü ://

tek gitme kolun başın kopcak onları taşıyana kadr bide3-5market geziyn sen

valla tek kaçamağım burası kuzum o pek bişy bilemiyoki bana kalıyo hepsi

mübarek olaa

Kızlar foto ekledim.doğuma girmeden önceki kilom bu 94 tabi bide şimdikini eklemem lazım çekilince koyucam

selam milletttt

12de uayndım ben ,eşim tabi 8,30da kalktı gene salona geçmiş :) 12de geldi uyandırdı beni markete gittik 30tl gitti bide diyo kahvaltıya gitsydik daha iyiydi
neyse hazırlarken kp aradı kahvaltı yaptınızmı hazır olunca arayın diyev zatn sinirlenmiştim eşime markette daha da sinir oldum ,yedik içtik gittiler
eşimde bi ölçü almaya gitti 2de temizliğe koyuldum bende anam ağladı yaa koltukları çektim hep temizledn yatak odası kaldı bitek bide çanaşırları aldım önüme katlıcam inşallah
ama şuan bacaklarımı uzattım valla nasıl acıyolar

Selam zuzuşş iyi uyumuşsun valla ohh.. Kp de ne hazırcı ya insanların bi pazarı var rahatsız etmiyim demiyolar zaten hiiç Yorma kendini de çokk..

Bende 10da kalktım bugün iyi uyumuşum ama rüya görüyorum bu aralar hep değişik değişik.. Rüya görüncede uyanamıyorum. Hayır olsun inş.
Kk.dan bi tarif buldum onu yapıyorum şimdide domates soslu yüksük çorbası hamurumun dinlenmesini beklerken bakim bi dedim. Benim kocam kaç pazardır çalışıyor hep 4de çıkacak

Merhaba kızlar
9 bucukta kalktık bizde..Dün gelicekti kahvaltıya kvdeler ,eşimin işi çıktığı için gelemediler.Eşimde yarın gelin demiş bugünden ötürü.Dünde misafirim vardı güzel geçti .Neyse hazırladım kahvaltıyı..Yedik içtik ,evi temizledim gideceğimiz çocuk görmeleri var onlara gittik...

DÜnde midem bulanıyo gibiydi.Eşime test al dedim aldı tek çizgi çıktı beklemiyodum zaten..Aralıkta sadece 1 kez korunmamıştık ocakta 2 hafta istanbuldaydım zaten..Normal yani..Şu 2 haftadır tam yumurtlama gününe denk geldi..anca 1 ay olmuştur olmamıştır çalışmaya başlayalı...Görüşürükk

arzu, kabak tatlısı böyle, kabaklar kirece yatırılıyo şeffaf gibi oluyolar
içinde dondurma var, üstünde de tahin ceviz

bizim burda Köşebaşı var, oranın kabak tatlısı özell

Günaydın herkese

günaydınn
haftasonum biraz yalnız geçti sayılır eşim 2 günde çalıştı dün öğleden sonra geldi akşamda arkadaşlar geldi yemeğe oturduk yedik içtik sonra markete gittik yaa hiç bişe almadık bakınca 100 lira verdik geldik sinir oldum valla.cmtside arkadaşım gelmişti doğayla yaşıt oğlu var 3 ay büyük onun oğlu görmeniz lazım ya bi oynadılar birbirlerinin ağzına çikolatalr veriyolar meyveler o onun ağzına sokuyo öbürü diğerinin çok hoşlardı yaa sıpalar parka falan götürdük işte öyle geçti bir haftasonudaha.
allahım bu hafta altınçağımı yaşıcam inşallah müdür izinli 1 hafta ve şöföre demiş bolu 2 gün erken gönder diyebanada dedi gitmden sende dinlen biraz dönüşümlü durun diye şöförler 2 gün 5 te çıkacam:119::119: benim için süper olacak yaa diğer günlerde 6.30 çıkarım zaten ohh yani

günaydın kızlar
kimse pek uğramamış haftasonu

benim azcık canım sıkkın gibi bi mutsuz başladım bu haftaya birde uykusuzum yaa havada kapalı zaten :93:

zuzu eve bişiler aldığınız daha iyi olmuş bence
kkoras tam bir istek yoktu zaten sende hayırlısı olsun dioum onun için
özgiş nası oldu domates soslu yüksük çorbası

ben cmt kardeşimle buluşup markete gittim sadece migrosa gittim aldım eksiklerimi 80 tl bayıldım zaten oda yoktu yanımda 65 vardı mecbur karttan çektirdim
(sonra eşimden aldım bana 80 tl borçlusun die )

kardeşimle eve gittik yemek yaptık yedik sonra temizlik yaptık en son banyoya girdik çıktık giyindik saçlarımızı yaptık makyajımı yaptık saat 10 oldu eşim geldi aldı dışarı çıktık
künefe yemeye gittik annemlere de paket yaptırdık sonra oraya geçtik eşim çay içiyim die daldı içeri eve gelincede tabii rahat durur mu özledim sen beni özlememişsin die yakınmalar falan
yanaştı da yanaştı napim ki:101:
pazar sabahta aynı işe gitcek die kalktık 8de durmadı yine
saat 10a doğru da gitti bende PUCCA 1'i okudum saat 13,30a kadar okudum uyudum uyandım okudum derken geçti
kalkıp yemek yedim ve girdim mutfağa saat 7ye kadar yemek yaptım ama mahvolmuşum neler yapmışım yaa kendimi kaptırıp
patates çorbası (hazır)
bezelye (düdüklüde ilk defa yaptım çok pratik oldu)
pilav
roka salatası
kabak granür
fırında havuç kızartması
puf böreği
şoko kek karışımım vardı onu soslu muzlu falan pasta gibi yaptım
birde yaprak sarması vardı onu pişirdim
ama yorgunluktan ölmüşüm valla
hemen bi banyo yaptım yattım saat 8e doğru eşim aradı annemlere gidelim abimlerde gidiomuş die tamam dedim kalktım hazırlandım
diğer abinleri de alalım bari dedim gidip onları aldık geçtik kvye curcuna içinde oturduk çay içtik kestane yaptık sobada
saat 12de de kalktık evlerine bıraktık ve bizde gelip yattık saat 1di
eşimle başbaşa bişi yapamadım
avmye de gidemioum uzaktaki sevdiğim avmlere
arabayı öğrenmem lazım benim yaa nası yapcam

Nek bu nee yaa sabah sabahhh

Günaydınnnn
ayy özür dilerim bebeyim yaa, hamişleri unutuyorum ((((

boll, süper olmuş gerçektenn.
5 te çıkmak süper olucakk, keşke tüm hafta olsaymış o 5 olayı ama buna da şükür.
Doğanın o halini görmek isterdim

...........
bizim hafta sonu whatsapptakilere yazdığım gibi şiddetli geçti. Kavgalı gürültülü, ağladım bi yığın ama sonuçta barıştık öküzümle. Yine kıskançlık krizine girdim de Olan eşimin telefonuna oldu, yere attı parçalandı tabi, gel de ulaş şimdi adama

birbirlerine kur yaptılar yani bak bak :127:
çok tatlılardır eminim eşin olmasada yinede iyi geçirmişsin hafta sonunu
ve bu hafta için verdiğin haber müthiş
Allah gördü ve duydu dualarını sanırım
tadını çıkar bu haftanın
çok güldüm zaten altın çağı yazmışsın yaa

hıı tlfnum hala yok batarya yok yani bulamıo eşim
eski tlfnumu soruodum teknik serviste yapılıo die
pazar günü salondaki çekmeceyi bi açtım tlf orada duruo
aradım sen ne sahtekar bi adamsın yaa bana bari yapma yalancı dedim
valla hayatım falan diodu ki
sus yalanlarını dinlemek istemioum deyip kapattım
3 gün süren var ya tlflardan biri bana gelir ya da note-2 alırsın dedim

sana müstehak valla
ucu yine sana dokundu artık ulaşamadıkça daha çok kıskanırsın
neyse uzatmayıp barışmışsınız sevindim

bolun eşi olsaydı tlfnumda mahvoldu diyerek 10 gün konuşmazdı
(pardon seda yaa ama öle napim ki :101:)

dilek, ne güzel market alışverişini halletmişsin(biz onu da yapamadık)
ne çok yemek yapmışsın birde, bu akşama da yemeğin var o zaman :)
ben market alışverişi de yapmadım, akşam ne yemek yapıcam onu da bilmiyorum haliyle.
Kv lerde de eğlenmişsiniz bayaa, güzel geçmiş sevinmiştir onlar da :)) :103:
Biz de cumartesi gidicez Pazar onlar da eltime gidecekmiş gerçi, eltisini de götürecek kalabalık olacaklar inş bize uğarmazlar yaa ama gelirler gibime geliyo. Onlar gelecekse, biz gitmeyiz cumartesi. Bakalım napıcaz.
Puccayı beğendin mi?

ay görsen beni dilek var yaaa, delirdim
televizyonu kısmıştım içimdekileri diycem diye.
Yatmış, "aç şu televizyonu, sus duymak istemiyorum tek kelime konuşma benle kendinden soğutuyosun böyle yaparak" diyince
al kendin aç diye attım kumandayı yere, pil mil döküldü kırılmamış Allahtan. Kapıları kıracak şekilde çarpıyorum, kolyemi çıkarttım attım demir ya ağır, kırıldı zaten üzüldüm balkabaklı kolyeme. Ama nassıl ağlıyorum. Sonra gittim yatak odasına laptopumu alıp, 1 saat sonra gelmiş ben hala ağlıyorum.
"Yeter ağlama artık, üzülüyorum" diye. Kıyamıyomuş. Barıştık işte.
Yine bi ton saydım o sarılmaya çalışırken, zaten yatağı felan hep ayırmıştım dedim kesin artık 1ay uzar.
Küs suramıyorum senle diyo sonra yemek yerken
uyuz ama yaa uyuz, kıskançlığı geçtim beni kumpir yerken orda yalnız bıraktı. Gelmedi yanıma buna delirdim en çok.

evt kızlar valla 2 gün bile olsa süper benim için.
yok yok kızmıyorum kesin ama
valla dilek aynen kur yaptılar birbirlerine bi konuşmaları var birbirleriyel görseydin
yaa telefonun olmadı demek eşine çok güldüm yaa serviste diye senimi kandırdı yani alem yaa.yemekleride döktürmüşsün yine maşallah.kv yide aradan çıkarmışsın bak ii olmuş.

Son düzenleme:
beğendim ama uyumadan okuyamıoum kii maalesef
markete daha gidilir kahvaltılık konserve gibi şeyler aldım abur cubur et tavuk falan alıncak daha
deterjanı 2 aydır almıoum öyle bi doldurmuşum ki dolabı kiloluk kiloluk deterjanlar
önümüzdeki 2 ay daha gitmem sanırım o zaman market masrafı azalıo zaten
evet sevindiler
iyi olduğum eltimler gitcekmiş eşim bizde gidelim dedi bende çok iyi olmadğımız diğer felç geçiren eltim var ya onları da çağırmayı önerdim oysa kız aramaz sormaz
ama birlikte olunca eşimde sevinio herşey çok güzeldi tek araba bizde 6 kişiyiz indik arabanın yanına nası sığcaz dedim
yani nası oturalım anlamında iyi olduğum eltimin eşi biz taksiyle gideriz dedi ısrar kıyamet yok binmedi
gel abi sığarrız dedim yok kızım hadi siz gidin dedi tamm dedik artık onlar gitti diğerlerini bıraktık
eşim bana
sen nası sığcaz dedin yaa ondan binmedi herhalde abim dedi
ben giderken bile onları da alalım arabayla demiştim o kadar düşünüoum diğerlerini almayı ben önerioum herkes sevinio yanlış kelime kullanınca senin yüzünden oluo
bende sustum hiç konuşmadım konuşmuoum bu yanaşıp duruo sana küsüm dioum hiç sormuo neye küstün die
sabahta dibimde öpüo saçımı kokluo sen anlamıosun herhalde konuşmuoum seninle dedim
adam sormuo bile çünkü bilio ayıp yaa
söylücem ama burnundan getircem beni suçladğı için
abimi arayıp derim zaten neden gelmedin beni mi yanlış anladın die ama eşimin sen öyle dedin ya ben yanlış anladım dio aptal yaa

off kriz geçirip kırıp dökmesek iyi de adamı çıldırtıolar yaa
ve bazen ağızlarından çıkanı duymuolar öfkeyle söylüolar oysa ne kadar kırılıouz iyi etmişsin soğutuosun ne demek
ondan sonra k.çımızdan ayrılmıolar nası soğumaysa beni sinirlendirdiler bak yine
başım ağrıo zaten

zuzu msnim açık sonra kızma bana
bu arada sana msj atmıştım cvp vermedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…