f...ta bi sayfada satılıyolar canım..Çook beğendimmmNerde var bundan, buraalarda hiç görmedim.
..
Günaydıınnnnn herkese.. Ben açtım topiğiii :119: Güzel haftasonları olsunn....
se niye topu bana atıyosun yawtam beğenmedim :26: nigar sana daha güzelini bulur
19 tane için kavanozla felan uğraşmaya değmez.yaa ben dışlandım ama olmadı kii
işlerim yoğun önümüzdeki haftada öyle olacak nası araştırcam aynı şeyleri yazarız çıktı alırız dicektim
sizin bulduklarınız da hep uzun nası yapcaz yaa
kaç tane olacak bir aylık yapalım dimi yada 19 yapcam o bizim günümüz
kızlar bugün 3te çıkmaya çalışcam malum patronun haberi yok ama
şuan elemanlar yeni geliolar
kahvaltı için mutfağa geçtiler yumurtalar falan havada 2 kişi hala gelmedi
kahvaltıyla da vakit geçircekler saat kaç olacak valla
ama ben bir fiil çalışıoum adamda bişi derse dicem yaa haksızlık oluo ozaman böyle böyle söylicem herkesi
akşam annemlerde kaldım nete giremedim annemle kardeşimin çenesi bi susmadı kitap okurken uyumuşum uyandırıp dır dır konuşmaya devam ettiler
gece yarımda yattık oda ben kızdım da öyle sabah erken kalkcam die ama 8de bi kalktım bütün ev ayakta mannaklar yaa yatsanıza sıcacık
60a bilmem de kotonda 80e gördüm geçen hafta sonu bayılmıştım ona danigar eklediğin gömlek güzel 60 tlye zaten heryerde bu fiyat aşağı yukarı
o son bulduğum uzun gömlek 29,90du eşim gidip alırız dedi
ahır gibikuzular günaydııııın...
biz yine erkenciyiz,annemler yeni yeni kalkıyolar,o da ben uyandım diye,yoksa daha çoook uyurlardıgece 2'de yattık ama yine de erkenden hortladım yaa
nassınız görüşmeyeli?
nek o eklediğin kesenin içine kuzumu sokmam benpişer yavrum orda beee
koket çanta hazırlamadım henüz canım...zaten kv dün son dk golü attı bana,tam evden çıkıyorum aradı napıyosun diye,samsuna gidiyorum falan dedim,yanına çanta al,içine bebek için zıbın kendin için pijama takımı koy ne olur ne olmaz demesin mizaten kadın şom ağızlı bişey,yol boyu tedirgin oldum acaba kadının içine mi doğdu diye
dün annem kuzenimdeydi,ben de direkt oraya geçtim,sohbet ettik,börekler,kekler...iyi ki burda değilim yoksa 9 ayda 100 kilo olurdum burda
akşam başka bi kuzenim geldi,oturduk...öğlen başka bi kuzenim gelicek...zaman süper geçiyo anlicanızyaşasın ananede olmak
dilek,nek o kağıtlara yazı yazma fikri güzelmiş ama bolun dediği gibi bi odunda bende var,anlamaz anacım bu adamama eğer yaparsam ilk kağıda ''bazen ahır gibi koksan da seviyorum lan seni'' yazıcam
ya küçük göbüş yok ki hiç nerden bulcaaaaaamavatarını ben beğenmedim, yüzü de olsa hatunun sadece cüsse ıhhbide çok ileriki aylar bu, sen miniş bi göbek ekle öncee
evet evet türetelim ayın onuna kadar, sonraki 3 gün keser kavanoz süsleriz
söle tabi ne duruosun ki zaten, sanki onlar çok iş yapıomuş gibi bi de bıdı bıdı konuşmasınlarkızlar bugün 3te çıkmaya çalışcam malum patronun haberi yok ama
şuan elemanlar yeni geliolar
kahvaltı için mutfağa geçtiler yumurtalar falan havada 2 kişi hala gelmedi
kahvaltıyla da vakit geçircekler saat kaç olacak valla
ama ben bir fiil çalışıoum adamda bişi derse dicem yaa haksızlık oluo ozaman böyle böyle söylicem herkesi
akşam annemlerde kaldım nete giremedim annemle kardeşimin çenesi bi susmadı kitap okurken uyumuşum uyandırıp dır dır konuşmaya devam ettiler
gece yarımda yattık oda ben kızdım da öyle sabah erken kalkcam die ama 8de bi kalktım bütün ev ayakta mannaklar yaa yatsanıza sıcacık
dilek şunlardan alasım var, eşofmanların ikili seti 80 tl
alt üst ve yeleği var. Tek kişiye 40 a geliyo çok uygun yaa..
Şu ayıcıklı set de 75 tl, çocuğu almazsan 65 :))
Eki Görüntüle 622713 Eki Görüntüle 622712
allah allah, dışarı mı çıktı teli unutup acabaalt üst ve yelek iki kişi 80 bence çok ama çok iyi valla
diğer ayıcıklıyı beğenmedim kız altta süet çizme mini kot ile bi iğrençlik yaratmış
dr yeni gitti valla bunalttı beni bi tonda işim var yaa 3 saate halletmeliyim
eşimlede akşam saat 10dan beri hiç konuşmadım arıoum açmıo :26:
arada şarkı sözleri de yazılabilir
bak nidiyoooorum gizlimiyooorum,
sinsiz yaşşamaaaak zor giliyobaaanaa, her an içimdeeeeesin,
her an kalbimdeeeesin, sini siviyoruuum, siviiyorum."
(nette bulmuştum bunu rafet el roman stayla)
ben türkü yazarım ama artık
dilek "akşamı zor bekliyorum yazsın"
bizzzzzzz
hop hop hop cimdallıı
ondan mı istin bundan mı
çuval dakı undan mı
bacak dakı dondan mı
Ahahahhaha koptum
dileğin kocası romantiiik, bizimkiler ormantik napalım artık
Ama böyle espirli olursa eğleniriz, hem zevkle çeker her gün notunu kocalarımız
Güleriz hep beraber, güzel olur yaa
Tepkilerini yazarız buraya da
özgee napıyon
Dilekk
napim zuzu uzanıyorum şuan nette dolanıyorum. Sol yumurtalık tarafında ağrım var aralıklı gelip gidiyo onu çekiyorumEşim gelecek 4te bekliyorum falan
Sen napıyosun işler yoğunmu çok kdv günleri falan geçtimi :)
niye ağrıyoki buaylar normalmi :26:
Geçti yenisi geliyo :) şuan ggv zamanı 10nuna kadar bitirmeliyim ki sonra kdvlere başlayayım onlarıda 20sine yetiştirmem lazım :111:
hadi gözün aydınnneşim gelmiş bile ben akşam gelecek sanıodum hiç oyaalanmamışlar mallarını alıp gelmişler
Gözünaydın
Dilekk 3temi çıkıcan yaa :// ben tam günüm bugün
msni de açmamışsın hainnn giremedm kkya msnden yazım dedi amaa
taamm bende düşünürüm fırsa bulursam netten kopya çekerim kendimizden örnek veririm falan :)
off kuzu çeirme çok güzel oluyodr eminim :) hiç yemedim ama tv proglrnda görüyom gezip yemek yiyolar yaa :)
kp aferin işe yaramış parası :)
benide yarın kahvaltıya götürcekti eşim ama param yok diyo şimdide ://
üff sıkıldım yaaesne esne çenem koptuuuu
hadi gözün aydınnn
arzuşko, yapcaz işte
ben fırsat buldukça yazıcam evde bişiler
paylaşırım burda da
beğenen alır içinden
ayy kocam işe gitti, anasına gitmişti sabahtan
köyden çevrilmiş et getirmiş kp az bişi, tadımlık bana da getirmişler bi tabak et.
Beğendim, 200 tl ye bi kuzu çeviriyolarmış
eşimle 100 tl verip yarım kuzu alıp, buzluğa atalım diyoruz, tadı çok güzel
Kp bide 100 tl vermiş eşime, şaşırdımmm
25 tl su faturasını yatırmış o da iyi oldu :)
sinemaya gitmek istiyoruz yarın ama film kestiremedim gözüme
annişim, babam ve kardeşim dışarı çıkacakmış,
dönüşte sana uğrarız aç oluruz ama yemek yap dedi
ee hafta sonu pek bişi de kalmadı, buzluktan az bişi et çıkarttım öyle patlıcan ve bezelye ile sulu bi yemek yaparım.
Kırmızı biber çıkarttım közlenmiş, onları yoğurtlarım. Bide pilav, yeter :)
Mozaik pastam da var, sütlü kahve ile o da iyi olur yemekten sonra..
Temizlik yapmaya başlamalıyım ama hiçççç gözüm yemiyo
mecburr, annem evi dağınık görürse söylenir şimdi bi ton benim pasaklı kızım diye
Dileek çıkmadın mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?