- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
Selam zuzuşş iyi uyumuşsun valla ohh.. Kp de ne hazırcı ya insanların bi pazarı var rahatsız etmiyim demiyolar zaten hiiçYorma kendini de çokk..
Bende 10da kalktım bugün iyi uyumuşum ama rüya görüyorum bu aralar hep değişik değişik.. Rüya görüncede uyanamıyorum. Hayır olsun inş.
Kk.dan bi tarif buldum onu yapıyorum şimdide domates soslu yüksük çorbasıhamurumun dinlenmesini beklerken bakim bi dedim. Benim kocam kaç pazardır çalışıyor hep 4de çıkacak
PAZARLARI YAPIYO ÖLE ARADA NAPİM
NASIL OLDU ÇORBAN
arzu, kabak tatlısı böyle, kabaklar kirece yatırılıyo şeffaf gibi oluyolar
içinde dondurma var, üstünde de tahin ceviz
Eki Görüntüle 623950
bizim burda Köşebaşı var, oranın kabak tatlısı özell
Günaydın herkese
:26: DAMK TADIMA UYMAZ HEM TAHİM HEM KABAK ,İKİSİNİ DE AYRI AYRI SEVMEM HİÇÇ
günaydınn
haftasonum biraz yalnız geçti sayılır eşim 2 günde çalıştı dün öğleden sonra geldi akşamda arkadaşlar geldi yemeğe oturduk yedik içtik sonra markete gittik yaa hiç bişe almadık bakınca 100 lira verdik geldik sinir oldum valla.cmtside arkadaşım gelmişti doğayla yaşıt oğlu var 3 ay büyük onun oğlu görmeniz lazım ya bi oynadılar birbirlerinin ağzına çikolatalr veriyolar meyveler o onun ağzına sokuyo öbürü diğerinin çok hoşlardı yaa sıpalar parka falan götürdük işte öyle geçti bir haftasonudaha.
allahım bu hafta altınçağımı yaşıcam inşallah müdür izinli 1 hafta ve şöföre demiş bolu 2 gün erken gönder diyebanada dedi gitmden sende dinlen biraz dönüşümlü durun diye şöförler 2 gün 5 te çıkacam:119::119: benim için süper olacak yaa diğer günlerde 6.30 çıkarım zaten ohh yani
CANMM SÜPER YAAA VALLA İNSAN OLMUŞ 2DK
kardeşimle eve gittik yemek yaptık yedik sonra temizlik yaptık en son banyoya girdik çıktık giyindik saçlarımızı yaptık makyajımı yaptık saat 10 oldu eşim geldi aldı dışarı çıktık
künefe yemeye gittik annemlere de paket yaptırdık sonra oraya geçtik eşim çay içiyim die daldı içeri eve gelincede tabii rahat durur mu özledim sen beni özlememişsin die yakınmalar falan
yanaştı da yanaştı napim ki:101:
pazar sabahta aynı işe gitcek die kalktık 8de durmadı yine
saat 10a doğru da gitti bende PUCCA 1'i okudum saat 13,30a kadar okudum uyudum uyandım okudum derken geçti
kalkıp yemek yedim ve girdim mutfağa saat 7ye kadar yemek yaptım ama mahvolmuşum neler yapmışım yaa kendimi kaptırıp
patates çorbası (hazır)
bezelye (düdüklüde ilk defa yaptım çok pratik oldu)
pilav
roka salatası
kabak granür
fırında havuç kızartması
puf böreği
şoko kek karışımım vardı onu soslu muzlu falan pasta gibi yaptım
birde yaprak sarması vardı onu pişirdim
ama yorgunluktan ölmüşüm valla
hemen bi banyo yaptım yattım saat 8e doğru eşim aradı annemlere gidelim abimlerde gidiomuş die tamam dedim kalktım hazırlandım
diğer abinleri de alalım bari dedim gidip onları aldık geçtik kvye curcuna içinde oturduk çay içtik kestane yaptık sobada
saat 12de de kalktık evlerine bıraktık ve bizde gelip yattık saat 1di
eşimle başbaşa bişi yapamadım
avmye de gidemioum uzaktaki sevdiğim avmlere
arabayı öğrenmem lazım benim yaa nası yapcam
bizim hafta sonu whatsapptakilere yazdığım gibi şiddetli geçti. Kavgalı gürültülü, ağladım bi yığın ama sonuçta barıştık öküzümle. Yine kıskançlık krizine girdim deOlan eşimin telefonuna oldu, yere attı parçalandı tabi, gel de ulaş şimdi adama
NEYSEKİ BARIŞMIŞINIZ
hıı tlfnum hala yok batarya yok yani bulamıo eşim
eski tlfnumu soruodum teknik serviste yapılıo die
pazar günü salondaki çekmeceyi bi açtım tlf orada duruo
aradım sen ne sahtekar bi adamsın yaa bana bari yapma yalancı dedim
valla hayatım falan diodu ki
sus yalanlarını dinlemek istemioum deyip kapattım
3 gün süren var ya tlflardan biri bana gelir ya da note-2 alırsın dedim
zuzumsnim açık sonra kızma bana
bu arada sana msj atmıştım cvp vermedin
:26: NERDEN ATTIN, GELMEDİ BANA