Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

PAZARLARI YAPIYO ÖLE ARADA NAPİM

NASIL OLDU ÇORBAN

:26: DAMK TADIMA UYMAZ HEM TAHİM HEM KABAK ,İKİSİNİ DE AYRI AYRI SEVMEM HİÇÇ

BİDE DİYOSUN OYNAMIYO ARKADAŞLARIYLA ,DEMKKİ DOĞA HEMCİNSLERİYLE ANLAŞAMIYO

CANMM SÜPER YAAA VALLA İNSAN OLMUŞ 2DK

HEY MAŞALLAHHH

NEYSEKİ BARIŞMIŞINIZ

zuzu msnim açık sonra kızma bana
bu arada sana msj atmıştım cvp vermedin

TAAM
:26: NERDEN ATTIN, GELMEDİ BANA

Hee dilek benim çamaşırlar gene kaldı yaa :)) tam katlarken eşim geldi rahat durmadı rüyasını anlattı uygulamalı

Akşam çıkmadık kvlere fırında makarna istedi benimki yaptım köfte yaptım bide sonrada film izledik çok güzel geçti pazarım
hobbit'i izledik nekk

gunaydın kızlar

temizlik vardı ofiste yeni bitti sayılır

bol çok sevindim demek 2 gün erken çıkacaksın çok iyi olacak senin için müdürün başına saksı filan mı düştü acep

dilek hala telefonuna kavuşamadın mı? Alt tarafı bir batarya değil mi neden bulunmuyor? hangi avmleri seviyormuşsun merak ettim

biz de cumartesi ananeye yemeğe davetliydik bizimkileri de çağırmış ben de profiterol yaptım götürdüm eşimin kardeşleri seviyor diye güzel jest oldu ctesi full domestiktim
dün de temizlik ve alışverişle geçti teyzem için doğum günü hediyesi aldım bir kendi adıma bir de annem adına markette balık reyonuna uğradık kolum kadar bir somon buldum uyguna geliyordu 4 kilo filan onu kaptım insanların bana bakışlarını görünce kendimi bir an kedi gibi hissettim

sirken heralde cnm saksı düştü başına aman nazar değmesin
siz somonu seviyomusunuz biz sadece doğaya alıyoruz onu nebilim hiç yemedim ama bana tatsız tuzsuz bişe gibi geliyor çok yararlı aslında ama işte yenmiyo.ya bende cheese kek yapacaktım sözde yumurtam kalmamıştı yapamadım yine ama bugün erken çıkacam yapabilirim sanırım.

zuzum cnm kalablık olmayınca seviyor oynuyo caduı kalabalıkta ııhh hiç yanaşmıyo bile.haftasonunda güzel geçmiş hadi sevindim.

Son düzenleme:
bizde yumurta kalmaması demek felaket azalınca bile bir panik oluyoruz yumurta bitiyor yımırta bitiyooo diye

HAYIR BENDE BİŞY YOK
BAŞKASINA GÖNDERMİŞİN :)

bende öyle tahmin etmiştim zaten
sende rüyanda katlarsın artıkEki Görüntüle 624006

ÜFF SENDE Bİ YAPAMADIN ŞU ÇİZKEKİ HEE

ALIŞIR YAVAŞTAN YAA SAĞL CANM

Şu kıza da felç geçiren eltim diyip durma yaa
büyük eltim de, çocuklu eltim de ne bilim

sizde de surat asmalar olmuş, ayy bi tuhaf oldu bizimkiler iyice yaa
küsmeyelim, evde huzursuzluk sürmesin diye sırnaşıyoar, yapışıyolar.
Uzamaması iyi tabi de, böyle de takmaz umursamaz oluyolar tripleri.
Hangisi daha kötü bilemedim

Hiçççç, soğuyan adama bak
1 saat sonra geldi sırnaşıyo.
Bi ton da laf saydım, öpüyo, kokluyo.
Yemek yerken de, kaç defa öpüyo fln.
Sonrasında tv izlerken fln.. soğuyan adam işte bu

bizde yumurta kalmaması demek felaket azalınca bile bir panik oluyoruz yumurta bitiyor yımırta bitiyooo diye

benimde hiç bitmez normalde doğayada yedirdiğim için normal kek yaptım en son onun içine koymuştum sabah o yüzden bitti anca akşam gittik marketede kaldı oyüzden:26:

seduş 5te çıkmalarını hangi günler kullanacaksın:119:

bende bu akaş arkadaşım ile buluşuyum dioum nası olsa yemeğim var
dizi de 10da başlıo ama o 7de çıkıo ben napcam ki
gezincede para harcıoum her gördüğümü almak istioum
zaten kotonda herşey indirimde beğendiğim çanta hala aynı fiyat

Dünden beri regl olucakmışım gibi sancı girip girip çıkiyo karnıma :/
1hafta var daha ,ne çabuk geliyo şu günler yaa

HAYIR BENDE BİŞY YOK

napim öyle biliosun die yazıoum çocuklu yazim o zaman:13:
uyuz oldum ama eşime beni suçluo binmediler die sıkışmak istememmişlerdir belki
belkide aşk yaşıcaklar elele dedim

bende bilmioum hangisi iyi ama hep aynı gibi
gelip sırnaşıncada tüm bağırmalarımız boşa gidio gibi sanki :26:
ben küssemde beni o kadar bunaltıo ki anlatamam nalet gelsin deyip barışıoum
gece de suratsız yattım die 2metrelik yatağın 1 metresinde beraber yapışık ikiz gibi yattık öyle bunaltıo beni yani
oysa baştan ona göre hareket etseler bizde gerilmesek
tüm gece midem ağrıdı stres oldum dönüp durdum uyuyamadım

1 hafta mıı
benimkiyle aynıydı dimi senin geçen ay
benimde yaklaştı o zaman
sevgililer gününe falan denk gelmesin yaa

Bol 1 hafta tadını çıkartırsın artık canım süper olmuş gerçekten. Uyuz müdür de nasıl düşünmüş seni. Altın çağı demiş bide
Doğayada bide oynamıyo diyosun çocuğa demekki karşı cinsle anlaşıyo
Döktürmüşsün yinee o kadar ekşin arasına sığdırmışsın ya bravooo Benim çorbam şuan pişiyor, dün yapıyodum eşim geldi işten oda yardım etti bana çekil bakim diyo bide güzel büküyo ki hamuru Hemen yaptık pişirmeden kvlere gittik k.görümcemin nişanlısı çiğköfte yaptı onu yedik bisürü yemişim yaa yerken bişe yoktu da sonrası
Sizde de kvler çıkmış aradan neyse tüm gününü harcamamışsın.
Taam taam bişe olmadı gell
Şu wapşaplı tlf. eşimde hala ben giremiyorm hiç işyerinde nete bağlanıyo diye onda kalıyo. Konu neydi kii :26:

PAZARLARI YAPIYO ÖLE ARADA NAPİM

NASIL OLDU ÇORBAN
Pişiyoooo Bakim nasıl olacak güzel olursa tarifi verrim sizede çok pratik oldu sanki gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş.

bende öyle tahmin etmiştim zaten
sende rüyanda katlarsın artıkEki Görüntüle 624006

Şu kıza da felç geçiren eltim diyip durma yaa
büyük eltim de, çocuklu eltim de ne bilim

Aynısını ben dicektim sen yazıncada kahkahayı bastım valla Adı felç geçiren elti kaldı kızında yazık hala felçli mi piki dilek..

arzu bende de aynı, ve hamişken de öyleydi
regl olucakmışım gibi ağrıyodu karnım çok.
hayırlısı canım

ayyyy kebir hesabını, kabir azabı diye okuyorum
nasıl sendromlu bir pazartesiye başladımsa artık.

bugün ve yarın kullanıcam cnm büyük ihtimal eşim çarşmba gitcek yine bari beraber olalım.
azcık elimiz dursa ya cmtsi arkadaşımda bi kot gördüm dar paça falan çok hoşuma gitti mangoda almış 35-40 falandı diyo yaa aklım kaldı benimde:26:

delimisin kızım yaa sizde haa negüzel uzatmıyor adamlar işte daha ne istiyosunuz neler çektimi biliyosunuz yani benimkinin inadından oturun şükredin yerinzde adamlar tıpış tıpış geliyo işte

günaydın kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım. umarım herkes iyidir, güzel bir hafta sonu geçirmiştir. ben cuma günü rahatsızlandım, sanırm migren yada sinüzit var bende, baş ağrım çok fenaydı. İlker'e bile zor baktım. cumartesi günü de eşim pazara uğradı, eve geldi. mutfağı temizledik beraber. sonra ablamlara gittik. pazar sabah da salonu temizledik eşimle. dip temel temizledik, çok içim rahatladı. sonra da hazırlandık çıktık dışarı. görümcem bana defactodan bi tunik almıştı, biraz küçük geldiğinden onu değiştirmeye gittik. ordan bi ceket aldım kendime. eşim de lcwden bi kazak aldık. bi yemek yedik, ordan kpe geçtik. 9 gibi eve geldik. oğluşumu yıkadık. bugün sağlık ocağına gittik ama yolda fark ettim aşı günü ayın 7'siymiş. o yüzden elimiz boş döndük. perşembe günü gitcez artık. İlker kucağımda parmağımı geveliyor. uyutabilirsem geçmişi okucam

1 hafta mıı
Benimkiyle aynıydı dimi senin geçen ay
benimde yaklaştı o zaman
Sevgililer gününe falan denk gelmesin yaa

12sinde oldum canm evet aynıyız
ama senin çabuk bitiyo benim 5günn ://

pişiyoooo Bakim nasıl olacak güzel olursa tarifi verrim sizede çok pratik oldu sanki gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş.

..

taam bak tadına yorum yap

ama karnım da şiş regl olucakmışım gibi ,şişmiydi seninde
hayırlısı evt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…