dalaşmayın uleeyynn
alacakaranlık izliyorum ilk bölümü ve ilk defa dünya sarsıldı alacakaranlık diye ben ilk defa yeni izliyomgüzelmiş beaa :) ama hiç ilkini görmemiştim saçma geliyodu fragmanları falan 3gün üstüste bölümlerini veriyo show tv
whatsapp kurarsam telefonuma buraya girmek istemem,ikisinden birini kullanırım sürekli,bunu istemiyorum ki ben burayı çok seviyorum
eminim çocuk olunca şimdiki gibi giremem foruma ama yine de arada bakarım ki,duramam,merak ederim
kocacım köye gitti,çok masraf yaptık diye bi şey demedim,o da gönülsüz gitti zaten...normalde olsa gitmezdi,tanımadığı yer çünküzaten akşam storu da ucuzundan seçtim, 150 tl tutar en fazla dedi tülcü,kocişimin gözleri parladı sevinçten...kenarda hiç paramız kalmadı,kvde bileziğin yarı parasını tümden istedi istanbula giderken,güya taksit taksit ödeyecektik...kendimizi ona göre ayarlamıştık,ama her zamanki gibi sözünü tutmadı bi de yeniden kömür alınacakmış hiç hesapta olmayan masraflar çıktı yani
bugün öyle yorulmuşum ki kocişim gelse de hemen yatsak,dinlensem
Ben çok beğendim ,tam izleyemesemde :)dalaşmayın uleeyynn
alacakaranlık izliyorum ilk bölümü ve ilk defa dünya sarsıldı alacakaranlık diye ben ilk defa yeni izliyomgüzelmiş beaa :) ama hiç ilkini görmemiştim saçma geliyodu fragmanları falan 3gün üstüste bölümlerini veriyo show tv
Kıyamam cnmevet canım ilk 15 gün alamadı ama ertesi gün sütüm gelince doktor sağın, küstürmeyin geri gider ateş yapar dedi, sağdık biriktirdik, her sağmada, poşetliyordum araç dolabıyla buz kasetlerinin içinde götürdük her gitmemizde, en son gittiğimizde 3 günlük süt var elimizde sağıp getirin dediler gerek kalmadı,
onları da ya vermişlerdir sütü olmayan bi bebeğe ya da atmışlardır
nası çekiyodu yaaaa
Dikkatli olsana ayşam geçmiş olsunparmağımı zımbaladım yaaa
Sen güneş deyince eski komsu teyzem aklıma geliyo ..Onun ismide güneşti.hem bim ve A101 de ucuza bulursun kuzum, bi göz at sen
Bizim kızımız olursa ismi hazır, değişmicek hiçç
eşime de diyorum, kv ve annem müdahale ederse dicem ki
benim annemin baş harfiyle başlıyo
kv nin baş harfi ile bitiyo
benim harfim de tam ortada, kalbinde
GÜNEŞ
ben de hala zeynep diyorum
akşam isim arayışlarına başladık hatta bi kaç tane bulduk...teyzeleri bade ve selin kulağımıza hoş geldi,siz ne diyosunuz?
korasss misafirler aile olarak mı gelcek yoksa eşinin arkadaşları mı sadece?
biz uykusuz bir gece geçirdik. huysuzlandı baya İlker. çok şükür ateşi çok yükselmedi ama 2 gecedir acayip uykusuzum. gün içinde İlker uyuduğu anda uyumaya çalışıyorum.
kkoras bende bu sabah düşünüodum bu kız nerelerde die dün sen kadına gittin bugünde o mu sana gelecek:26:
Yok cnm bu gelenler eşimin akrabası..
kim kimi uyuttuben masa üstü pcden katılıyorum canım. insan bi şekilde yetişiyor. ama tabii telefon varsa daha pratik olur bebişliler için. ama sizinnnnn mazaretiniz yok henüz
vilişşşş kızının perdeleri hayırlı olsun canım (zeynep'e alışmıştık ya, acayip oldum kızının yazınca)
kociş oğlumu uyutuyor. ben de bi bakayım belki buralardasınızdır dedim ama...
kuzum,biz zaten vericektik...bana vermeyin dedi...her ay azar azar kaynıma gönderin,hepsini aynı anda gönderirseniz çarçur ederler dedi...mecburen razı olduk...hesabımızı ona göre yaptık...şimdi de hepsini verin demiş eşime...bugün göndericekti eşimSizin yerinizde olsam kv hakkını veririm bi daha nazınıda çekmem cnm..whatsapp ı aşagıda açıklıcam :)
Bade güzel isim,selini beğenmedim:26:
Whatsapptan dert yanmışsınız..Nek seda zuzu çalıştıkları için pc dikkat çekmesin diye ,çocuklularda vakti olmadığı için ben fasulyedeancak işlerimi tamamlayamadığım için whatsapptan takılıyoz genelde..Pc ye otursam takılıp kalırım diyo akşamları açıyorum...Eşim akşamcı zaten.Bi de kaç gündür doğru dürüst oturamadım yerime.Tel her daim açık olduğu için ordan katılıyorum yazışmaya..Arada foto yolluyorum hafıza doluyomuş,iki dk silmeye üşeniyo hanımlar(zuzu seda nek )Ama bak ben sizi savundum
Yatak odasının yatağı kırktı çokta yer kaplıyodu.Baza alcaz..140x190 400 demiş bi yer başlığıyla beraber..Yatagı kaldırdık kv canım çıktı..Karnım hafif baskı yaptı..Bende regl olmadım..Batım 10 şubat 23 güne bir oluyorum..hayırlısı bakalım..
çok seviyosan girersin canım yine, bak biz de çok seviyoruz girmeden duramıyoruz. whatsapp var bende mesela ama buraya da girmek istiyorumwhatsapp kurarsam telefonuma buraya girmek istemem,ikisinden birini kullanırım sürekli,bunu istemiyorum ki ben burayı çok seviyorum
eminim çocuk olunca şimdiki gibi giremem foruma ama yine de arada bakarım ki,duramam,merak ederim
evet, mazerete gerek yok, çünkü geliyoruz bizben masa üstü pcden katılıyorum canım. insan bi şekilde yetişiyor. ama tabii telefon varsa daha pratik olur bebişliler için. ama sizinnnnn mazaretiniz yok henüz
kız sen parmağın yansa parmağını çekip koyuyonWhatsapptan dert yanmışsınız..Nek seda zuzu çalıştıkları için pc dikkat çekmesin diye ,çocuklularda vakti olmadığı için ben fasulyedeancak işlerimi tamamlayamadığım için whatsapptan takılıyoz genelde..Pc ye otursam takılıp kalırım diyo akşamları açıyorum...Eşim akşamcı zaten.Bi de kaç gündür doğru dürüst oturamadım yerime.Tel her daim açık olduğu için ordan katılıyorum yazışmaya..Arada foto yolluyorum hafıza doluyomuş,iki dk silmeye üşeniyo hanımlar(zuzu seda nek )Ama bak ben sizi savundum
Yatak odasının yatağı kırktı çokta yer kaplıyodu.Baza alcaz..140x190 400 demiş bi yer başlığıyla beraber..Yatagı kaldırdık kv canım çıktı..Karnım hafif baskı yaptı..Bende regl olmadım..Batım 10 şubat 23 güne bir oluyorum..hayırlısı bakalım..
çok iyi etmişsin sakinleştirmeklegünaydın teyseleeeer
babamızın telefonu çalınca erkenden uyandık...babamız kahvaltı yapıp gitti...evi toparladım,usta gelirse dağınık yakalanmayalım diyemasa hazır,kızımla kahvaltı yapiciiiz şimdi...akşam eşimi kp aramış,anneni niye aramıyosun demiş üç gün oldu istanbula gideli,yolcu etmeye gittik,aradık-aradı konuştum,kociş de yanımdaydı ama eşimi şikayet etmiş kocasına beni aramıyo diye kocişte köye giderken aramış,çalışıyorum falan demiş,fazla konuşmadan kapatmış telefonu...eve bi sinirle geldi ki sormayın :18: yahu bu kadın yetti bana şakaya falan vurdum,sakinleştirdim adamcaazımı...çocuk gibi beni şikayet etmiş diyo
kız sen parmağın yansa parmağını çekip koyuyongel hadi küsme alınmış bide
ayyyyy inşallah hamilesindir canımmm
çok iyi etmişsin sakinleştirmekleyarın anası gelir, iki telefon eder, kenara çeker aklını çeler.
Anasından iyisi, meleği olmaz. Hiçç karışmamakla çok akıllıca davranmışsın.
Günaydın herkese
günaydın kızlar
çok uykusuzum belimde çok kötü bi ağrı var omurga kemiğimde elimle basıoum sanki içine mi çökmüş nolmuş :26:
eşimde evde yatıo, üşütmüş öğlen giderim dedi.
kıııızzz deme kocaya öyle
doğru diyosun kuzum,bizimki yuvarlak akıl,kim canım cicim dese hemen o tarafa kayıyo
nek,kibrit kutunu yerim seninfarkedeceklerdiye ödüm kopıyo zaten,aman sen yine de dikkat et kuzum okurken/yazarken :18:
ikinize de çok geçmiş olsun canım
kocişim aradı,ustayı iyice tembihlemiş,eşime iş çıkarma,damlatmadan boya,yorulmasın demişarada odunluğu tutsa da seviyorum bu adamı bee
dün gece yorgunluktan uyuyamadım zaten,bi de bugün iş yaparsam pert olurum valla
kıııızzz deme kocaya öyle
gerçi diyene bak, geçen ben gerizekalı diye saydırıyodum kocama whatsappta
yüzüne gelince tırs tırs, ama "sende hiçç akıl yok" dedim
kızdı tabi de
sennn çok yoruyosun kendinii
yemek dışında bişi yapma bugün..
nasıl olmuş eltinin bebeği?
ben antibyotiğe başladım daha iyim, dilek sıcak havlu fln koy eve gidince ağrıyan yerine :26:
ceryanda mı kaldın naptın.. :26:
benim de kocişin de bademcikleri şiş
ufff bugün kv gidiyoruz, kessin 11 den önce eve gelemeyiz
ustaların yemeğini de sen veriyosun öyle mi?öyle ama napim
valla kuzum için yoruldum ama güzel olsun da gerisi önemli değil,dinlenirim napim :26:
bebişin bezeleri falan daha tam geçmemiş,habire ilaç içip duruyo zavallım ama daha iyiymiş çok şükür...
iki usta var,yemek yaparım bugün sadece,akşam biz de yeriz hem
ben de gümbürtüye gittim yaniyaa bu aralar sıklaştırdınız gitmeyi sanırım
eşine de geçmiş olsun kız günü ağrımız öksürüğümüz uyuzluğumuz geçmio valla
gece elektrikli battaniye taktım sıcacık yattım ama çok ağrıo
dün akşam eşimden tablet aldım ya götürdüm anneme öğretcem die yerde iki büklüm iyice mahvoldum
annem beğendi
babam hem 14 şubat sevgililer günü hemde 19 şubat evlilik yıldönümleri için alacak tableti ona hediye kırmızı kurdalede bağlarım güzel hediye olmaz mı çocuklar dio bizede
hanımım sabahları gazete okuyup yemek tarifi baksın dio
hıı nigar akşam eşim aramış beni meşguldü ya seninle konuşuodum sordu bende nigarla konuşuoum dedim
-ne konuşuodunuz
-bizim odunlar sevgiler günü için bişi alırlar mı acaba die konuşuoduk,
-çok zor alamaYIZ
senin adına da karar verdi bize hediye yok davşanım
ustaların yemeğini de sen veriyosun öyle mi? Eki Görüntüle 628330
ben de gümbürtüye gittim yani
ama doğru söylemiş, benim odun da bişi yapmiycak. Biliyorum
annen güle güle kullansın tabletinii, afferim babana.
Benim babam da anneme gümüş küpe sipariş etmiş netten, gelmiş bile hediyesi takmış annem.
Ben de "ayy anne taşları çok büyük neden bunu almış ki babam" diyorum
eşim ordan "onu yapmayanlar da var" diyo. Kendisi yani, pişkin bide
Babalarımıza
çok seviyosan girersin canım yine, bak biz de çok seviyoruz girmeden duramıyoruz. whatsapp var bende mesela ama buraya da girmek istiyorum
görüceeeeezzz
kız sen parmağın yansa parmağını çekip koyuyongel hadi küsme alınmış bide
ayyyyy inşallah hamilesindir canımmm
çok iyi etmişsin sakinleştirmekleyarın anası gelir, iki telefon eder, kenara çeker aklını çeler.
Anasından iyisi, meleği olmaz. Hiçç karışmamakla çok akıllıca davranmışsın.
Günaydın herkese
kim kimi uyuttuben kocişe şu kızı uyut desem kesin önce kendi uyur
kuzum,biz zaten vericektik...bana vermeyin dedi...her ay azar azar kaynıma gönderin,hepsini aynı anda gönderirseniz çarçur ederler dedi...mecburen razı olduk...hesabımızı ona göre yaptık...şimdi de hepsini verin demiş eşime...bugün göndericekti eşim
misafirlerini gördümherkeste bi tlf vardı,çok komikti foto
bazayı size mi kv'ne mi alıcaksınız anlamadım :26: 400 tl sadece baza mı?
günaydın teyseleeeer
babamızın telefonu çalınca erkenden uyandık...babamız kahvaltı yapıp gitti...evi toparladım,usta gelirse dağınık yakalanmayalım diyemasa hazır,kızımla kahvaltı yapiciiiz şimdi...akşam eşimi kp aramış,anneni niye aramıyosun demiş üç gün oldu istanbula gideli,yolcu etmeye gittik,aradık-aradı konuştum,kociş de yanımdaydı ama eşimi şikayet etmiş kocasına beni aramıyo diye kocişte köye giderken aramış,çalışıyorum falan demiş,fazla konuşmadan kapatmış telefonu...eve bi sinirle geldi ki sormayın :18: yahu bu kadın yetti bana şakaya falan vurdum,sakinleştirdim adamcaazımı...çocuk gibi beni şikayet etmiş diyo
Geçmiş olsun cnm ikinizedegünaydın kızlar
çok uykusuzum belimde çok kötü bi ağrı var omurga kemiğimde elimle basıoum sanki içine mi çökmüş nolmuş :26:
eşimde evde yatıo, üşütmüş öğlen giderim dedi.
ben antibyotiğe başladım daha iyim, dilek sıcak havlu fln koy eve gidince ağrıyan yerine :26:
ceryanda mı kaldın naptın.. :26:
benim de kocişin de bademcikleri şiş
ufff bugün kv gidiyoruz, kessin 11 den önce eve gelemeyiz
dilek ve nek helal olsun babalarınızaboncuğu da konduralım nazar değmesin
sizin kocişler yalnız değil canım, bu sene sevgililer günü hediyesi yok bana da. bu ay İlker'e çok masraf yaptık. en son yine mama sandalyesi, ateş ölçer derken 200 tl. harcadım. Ocak ayında 500 tl'yi buldu İlker paşanın masrafı. o yüzden birşey bekleyemiyorum kocişten.
dilek eşin kaça ayarlamış tabletleri, kardeşine de alıyor mu baban? sana ve eşine geçmiş olsun canım. ama elektrikli battaniye de çok sağlıklı değil gibi. fazla sıcak tutar o, gece wcye gitmek için kalksan sen fark etmesen de vurur soğuk. dikkat et canım.
viliş eşine de aferin, güzel korkutmuş ustayı demek kibundan sonraki haftalarda iyice dinlenmeye bak canım artık. odaydı, balkondu çok yordun kendini. kv konusunda eşini sakinleştirmekle de iyi yapmışsın. hoş kv baksan sen açmışsındır oğluyla arasını ama neyse
korasss gördüm facede kızlarla fotonuzu, görünürde 5 kişisiniz ama teldekilerle beraber kaç işi toplandınız acaba
bu sene topikçe hediye yerine hava alıcaz gibi geliyo banasizin kocişler yalnız değil canım, bu sene sevgililer günü hediyesi yok bana da. bu ay İlker'e çok masraf yaptık. en son yine mama sandalyesi, ateş ölçer derken 200 tl. harcadım. Ocak ayında 500 tl'yi buldu İlker paşanın masrafı. o yüzden birşey bekleyemiyorum kocişten.
viliş eşine de aferin, güzel korkutmuş ustayı demek kibundan sonraki haftalarda iyice dinlenmeye bak canım artık. odaydı, balkondu çok yordun kendini. kv konusunda eşini sakinleştirmekle de iyi yapmışsın. hoş kv baksan sen açmışsındır oğluyla arasını ama neyse
Cnm biliyorum öyle dediğini ama sağı solu belli olmuyo senin kv nin.Bigün hepsi sizin olsun diyen insan yarın bana verin diyebiliyo..İnat olsun diye diyo bence ,o yüzden eşinin vermesi iyi olur,verecekmişte zaten..
Çok yoruyosun kendini kızıcam ama
Baza başlık 400 cnm .Bize alcaz.Yatağı kv ile değiş tokuş yapcaz.Satıcı sıkıştırmıyomuş zaten.Ayda kaç verirsen.Bizde vericez kvdelerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?