Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Zuzuuu
Bende hiç izlemedim ve hiç ilgimi çekmiyo nedense. Mesela matrix de bi ara çok izlendi konuşuldu hala izlemiş değilim :) Bide asmalı konak :)

Ay T.v

ne güzel ve kolay, şunu denemek lazım

Eki Görüntüle 628069

Çok güzel buu..

Sizin yerinizde olsam kv hakkını veririm bi daha nazınıda çekmem cnm..whatsapp ı aşagıda açıklıcam :)
Ben çok beğendim ,tam izleyemesemde :)

Kıyamam cnm

parmağımı zımbaladım yaaa
Dikkatli olsana ayşam geçmiş olsun

Sen güneş deyince eski komsu teyzem aklıma geliyo ..Onun ismide güneşti.

ben de hala zeynep diyorum
akşam isim arayışlarına başladık hatta bi kaç tane bulduk...teyzeleri bade ve selin kulağımıza hoş geldi,siz ne diyosunuz?

Bade güzel isim,selini beğenmedim:26:

Yok cnm genc kızlar geldi.Eşimin akrabası..5 kişiydik toplam..

kkoras bende bu sabah düşünüodum bu kız nerelerde die dün sen kadına gittin bugünde o mu sana gelecek:26:

Yok cnm bu gelenler eşimin akrabası..

Whatsapptan dert yanmışsınız..Nek seda zuzu çalıştıkları için pc dikkat çekmesin diye ,çocuklularda vakti olmadığı için ben fasulyede ancak işlerimi tamamlayamadığım için whatsapptan takılıyoz genelde..Pc ye otursam takılıp kalırım diyo akşamları açıyorum...Eşim akşamcı zaten.Bi de kaç gündür doğru dürüst oturamadım yerime.Tel her daim açık olduğu için ordan katılıyorum yazışmaya..Arada foto yolluyorum hafıza doluyomuş,iki dk silmeye üşeniyo hanımlar(zuzu seda nek )Ama bak ben sizi savundum
Yatak odasının yatağı kırktı çokta yer kaplıyodu.Baza alcaz..140x190 400 demiş bi yer başlığıyla beraber..Yatagı kaldırdık kv canım çıktı..Karnım hafif baskı yaptı..Bende regl olmadım..Batım 10 şubat 23 güne bir oluyorum..hayırlısı bakalım..

kim kimi uyuttu ben kocişe şu kızı uyut desem kesin önce kendi uyur

kuzum,biz zaten vericektik...bana vermeyin dedi...her ay azar azar kaynıma gönderin,hepsini aynı anda gönderirseniz çarçur ederler dedi...mecburen razı olduk...hesabımızı ona göre yaptık...şimdi de hepsini verin demiş eşime...bugün göndericekti eşim
misafirlerini gördüm herkeste bi tlf vardı,çok komikti foto
bazayı size mi kv'ne mi alıcaksınız anlamadım :26: 400 tl sadece baza mı?

günaydın teyseleeeer
babamızın telefonu çalınca erkenden uyandık...babamız kahvaltı yapıp gitti...evi toparladım,usta gelirse dağınık yakalanmayalım diye masa hazır,kızımla kahvaltı yapiciiiz şimdi...akşam eşimi kp aramış,anneni niye aramıyosun demiş üç gün oldu istanbula gideli,yolcu etmeye gittik,aradık-aradı konuştum,kociş de yanımdaydı ama eşimi şikayet etmiş kocasına beni aramıyo diye kocişte köye giderken aramış,çalışıyorum falan demiş,fazla konuşmadan kapatmış telefonu...eve bi sinirle geldi ki sormayın :18: yahu bu kadın yetti bana şakaya falan vurdum,sakinleştirdim adamcaazımı...çocuk gibi beni şikayet etmiş diyo

çok seviyosan girersin canım yine, bak biz de çok seviyoruz girmeden duramıyoruz. whatsapp var bende mesela ama buraya da girmek istiyorum

görüceeeeezzz

ben masa üstü pcden katılıyorum canım. insan bi şekilde yetişiyor. ama tabii telefon varsa daha pratik olur bebişliler için. ama sizinnnnn mazaretiniz yok henüz
evet, mazerete gerek yok, çünkü geliyoruz biz iş yerinde kibrit kutusu kadar açıyorum net sayfasını ama bakıyorum, okuyorum, yazıyorum yakalansam netim iptal biliyosunuz :)))

kız sen parmağın yansa parmağını çekip koyuyon gel hadi küsme alınmış bide
ayyyyy inşallah hamilesindir canımmm

çok iyi etmişsin sakinleştirmekle yarın anası gelir, iki telefon eder, kenara çeker aklını çeler.
Anasından iyisi, meleği olmaz. Hiçç karışmamakla çok akıllıca davranmışsın.

Günaydın herkese

günaydın kızlar
çok uykusuzum belimde çok kötü bi ağrı var omurga kemiğimde elimle basıoum sanki içine mi çökmüş nolmuş :26:

eşimde evde yatıo, üşütmüş öğlen giderim dedi.

ben antibyotiğe başladım daha iyim, dilek sıcak havlu fln koy eve gidince ağrıyan yerine :26:
ceryanda mı kaldın naptın.. :26:
benim de kocişin de bademcikleri şiş
ufff bugün kv gidiyoruz, kessin 11 den önce eve gelemeyiz

doğru diyosun kuzum,bizimki yuvarlak akıl,kim canım cicim dese hemen o tarafa kayıyo
nek,kibrit kutunu yerim senin farkedeceklerdiye ödüm kopıyo zaten,aman sen yine de dikkat et kuzum okurken/yazarken :18:

ikinize de çok geçmiş olsun canım

kocişim aradı,ustayı iyice tembihlemiş,eşime iş çıkarma,damlatmadan boya,yorulmasın demiş arada odunluğu tutsa da seviyorum bu adamı bee
dün gece yorgunluktan uyuyamadım zaten,bi de bugün iş yaparsam pert olurum valla

kıııızzz deme kocaya öyle
gerçi diyene bak, geçen ben gerizekalı diye saydırıyodum kocama whatsappta
yüzüne gelince tırs tırs, ama "sende hiçç akıl yok" dedim
kızdı tabi de

sennn çok yoruyosun kendinii
yemek dışında bişi yapma bugün..

nasıl olmuş eltinin bebeği?

öyle ama napim
valla kuzum için yoruldum ama güzel olsun da gerisi önemli değil,dinlenirim napim :26:
bebişin bezeleri falan daha tam geçmemiş,habire ilaç içip duruyo zavallım ama daha iyiymiş çok şükür...
iki usta var,yemek yaparım bugün sadece,akşam biz de yeriz hem

yaa bu aralar sıklaştırdınız gitmeyi sanırım
eşine de geçmiş olsun kız günü ağrımız öksürüğümüz uyuzluğumuz geçmio valla

gece elektrikli battaniye taktım sıcacık yattım ama çok ağrıo

dün akşam eşimden tablet aldım ya götürdüm anneme öğretcem die yerde iki büklüm iyice mahvoldum
annem beğendi
babam hem 14 şubat sevgililer günü hemde 19 şubat evlilik yıldönümleri için alacak tableti ona hediye kırmızı kurdalede bağlarım güzel hediye olmaz mı çocuklar dio bizede
hanımım sabahları gazete okuyup yemek tarifi baksın dio

hıı nigar akşam eşim aramış beni meşguldü ya seninle konuşuodum sordu bende nigarla konuşuoum dedim
-ne konuşuodunuz
-bizim odunlar sevgiler günü için bişi alırlar mı acaba die konuşuoduk,
-çok zor alamaYIZ

senin adına da karar verdi bize hediye yok davşanım

ustaların yemeğini de sen veriyosun öyle mi?

ben de gümbürtüye gittim yani
ama doğru söylemiş, benim odun da bişi yapmiycak. Biliyorum

annen güle güle kullansın tabletinii, afferim babana.
Benim babam da anneme gümüş küpe sipariş etmiş netten, gelmiş bile hediyesi takmış annem.
Ben de "ayy anne taşları çok büyük neden bunu almış ki babam" diyorum
eşim ordan "onu yapmayanlar da var" diyo. Kendisi yani, pişkin bide
Babalarımıza

bi usta var,bi de yardım eden genç bi çocuk...işleri çabuk bitse vermezdim yemek,dünkilere vermedim ama bunların işi uzun sürer...tavana alçı da yapıyolar çünkü...veririm yemek...
bunlar dilekle senin babana
bu sene benimki de hediye almaz heralde bi kırmızı güle tav(azruuuuu ) olurum ben zaten sevgililer gününden bi hafta sonrada doğum günüm var,adamcaaz hangi birine hediye alsın

ustalara ve akşam bize menüm:
biber dolması(üzerine yoğurt ve sos yapıcam)
mercimek çorbası
ıspanak(sirken görse ne çok ıspanak yapıyosun der )
kabak tatlısı

kociş nasıl tembihlediyse adam nasıl titiz çalışıyo

dilek ve nek helal olsun babalarınıza boncuğu da konduralım nazar değmesin

sizin kocişler yalnız değil canım, bu sene sevgililer günü hediyesi yok bana da. bu ay İlker'e çok masraf yaptık. en son yine mama sandalyesi, ateş ölçer derken 200 tl. harcadım. Ocak ayında 500 tl'yi buldu İlker paşanın masrafı. o yüzden birşey bekleyemiyorum kocişten.

dilek eşin kaça ayarlamış tabletleri, kardeşine de alıyor mu baban? sana ve eşine geçmiş olsun canım. ama elektrikli battaniye de çok sağlıklı değil gibi. fazla sıcak tutar o, gece wcye gitmek için kalksan sen fark etmesen de vurur soğuk. dikkat et canım.

viliş eşine de aferin, güzel korkutmuş ustayı demek ki bundan sonraki haftalarda iyice dinlenmeye bak canım artık. odaydı, balkondu çok yordun kendini. kv konusunda eşini sakinleştirmekle de iyi yapmışsın. hoş kv baksan sen açmışsındır oğluyla arasını ama neyse

korasss gördüm facede kızlarla fotonuzu, görünürde 5 kişisiniz ama teldekilerle beraber kaç işi toplandınız acaba

Hadi affettim
Nek keşke tesleri şimdi yapsaydık..Belki bugün alırım bi daha..Sende yaparsan bildir

Cnm biliyorum öyle dediğini ama sağı solu belli olmuyo senin kv nin.Bigün hepsi sizin olsun diyen insan yarın bana verin diyebiliyo..İnat olsun diye diyo bence ,o yüzden eşinin vermesi iyi olur,verecekmişte zaten..
Çok yoruyosun kendini kızıcam ama
Baza başlık 400 cnm .Bize alcaz.Yatağı kv ile değiş tokuş yapcaz.Satıcı sıkıştırmıyomuş zaten.Ayda kaç verirsen.Bizde vericez kvdelerde..
Evet wifi den nete girdi hepsi :)

günaydın kızlar
çok uykusuzum belimde çok kötü bi ağrı var omurga kemiğimde elimle basıoum sanki içine mi çökmüş nolmuş :26:

eşimde evde yatıo, üşütmüş öğlen giderim dedi.
Geçmiş olsun cnm ikinizede

Senin eşine de geçmiş olsun cnm..

GÜnaydın kızlarrr..

Son düzenleme:

Mama sandalyesini bende düşünüyorum ilerde..İlker paşaya feda olsunEvet 5 kişiydik cnm

Son düzenleme:
bu sene topikçe hediye yerine hava alıcaz gibi geliyo bana
yaren valla biz de kıza çok masraf yaptık diye sesimi çıkarmicam ben de...bebişler şimdiden ilk sırayı aldılar bile sen de ben de onlar için hediyeden geçtik
bundan sonra artık dinlenmek istiyorum ben de...en son salı ya da çarşamba usta işi tamamen bitecek...ondan sonra bi süre yormicam kendimi valla

heee dengesiz biraz
iyiymiş o zaman...güle güle yatın yatağınızda
çorbamla ıspanağımı koydum ocağa...yavaş yavaş masayı hazırlasam mı,yoksa daha erken mi :26:

koras 140'lık yatak küçük değil mi canım? bizimki şuan 150'lik, şimdiki aklım olsaydı 160'lık alırdım inan. bebiş yanımızda yatınca sığmıyoruz

viliş sorma valla. bebişler için herşeyden vazgeçiliyor. ben hamileyken hiç birşey almamışız ya. o zamanlar alsaydık bu kadar sıkışmazdık. şimdi hepsi üstüste geliyor, kötü oluyor. bi de ben içim rahat etsin diye doktorun söylediği herşeyi yaptırıyorum. kalça çıkığı röntgeni, rotavirüs aşısı gibi. e rota aşısı tek başına 280 tl. tutuyor. sünneti falan derken Ekim ayından beri tüm masrafımız İlker paşaya. Allah onlara sağlık versin, en büyük hediyemiz onlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…