ben birazdan çıkıcam kızlar, yemeği yeyip eve geçiyim evde yemek hazırlamaya uğraşmayım, uzanıp dinleniyim akşam arkilerle buluşcaz
aaa sütünü içtimi kerem emzirmedin ama dimi? evet annesini tanır sütün kokusundan
off bademcik kötüü:26:
nenem olsa seni ağlata ağlata çekerdi onları bişiciğin kalmazdı
ben istemezdim zorla yakalar çekerdi nefret ediom senden derdimmm
resmen kahkaha attımustalar duyduysa eğer kendi kendine gülüyo deli midir nedir demişlerdir
adama tahinleri yedirmiş,yat uyu demiş,nasıl uyuyacaksa
nek,tahlil yapsam mı demeden sessiz sedasız yapıvermişsindilekle sen aynı anda hamile kalmış oluyomuşsunuz bi de
ay ben de öyle dedim dün akşam ama ne yaptı ne etti emeline ulaştı pislikdün kedi diliyi bulamıyınca yattı benim pastamm
bende evde tahin ceviz vardı rulomu yaptım baklava yufkasıyla çıtır çıtır çayın yanına koydum kocam götürdü yarım tepsii maşallah sonra dioo yedirdi tatlı şeleri hadi gidelim odamıza
dedim duş almışım abdest bide gitmiom biyere öyle olsun dioo peki nolcak bizim bilader napck şimdiii dedim bilmem uyusun bugünlükk
nekk sen çok erken yapmışsın testi belki sende devardır, sessiz sedasız yapıyosun testi heeee
kızlaar buraya yazmamışmıyımresmen kahkaha attımustalar duyduysa eğer kendi kendine gülüyo deli midir nedir demişlerdir
adama tahinleri yedirmiş,yat uyu demiş,nasıl uyuyacaksa
nek,tahlil yapsam mı demeden sessiz sedasız yapıvermişsindilekle sen aynı anda hamile kalmış oluyomuşsunuz bi de
ne çekiyo, nereye çekiyooff bademcik kötüü:26:
nenem olsa seni ağlata ağlata çekerdi onları bişiciğin kalmazdı
ben istemezdim zorla yakalar çekerdi nefret ediom senden derdimmm
niye çıkyon?
bademcik mide bulantısı yapar mı ki bilmiom cnm, geçmiş olsun ama, acaba nane limon falan bulabilir misin ii geliray kim ne derse desinnn hayalimm note2
benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba
sen tetanoz aşısı olmuşmuydun sağlık ocağı yapmışmıdı?
evet canım ilk 15 gün alamadı ama ertesi gün sütüm gelince doktor sağın, küstürmeyin geri gider ateş yapar dedi, sağdık biriktirdik, her sağmada, poşetliyordum araç dolabıyla buz kasetlerinin içinde götürdük her gitmemizde, en son gittiğimizde 3 günlük süt var elimizde sağıp getirin dediler gerek kalmadı,
onları da ya vermişlerdir sütü olmayan bi bebeğe ya da atmışlardır
nası çekiyodu yaaaa
kız susssss, koptum yaaaane var yarım tepsi yicek sonra dikmiş gelmiş eyfeli hadi diootahinli cevizli şekerli bol kalori bol enerjiii
ne olcakmış biladeriii uyusun dedim bendee
normalde iş çıkışı eve gidince uzanıyordum, bugün dışarda olcaz uzanamıycam, tüm gün oturur pozisynda olmayım canım, her yerim ağrıyo o zaman, akşama kadar yatıyım :)
bademcik mide bulantısı yapar mı ki bilmiom cnm, geçmiş olsun ama, acaba nane limon falan bulabilir misin ii gelir
inş. alırsın cnm hayalindeki tlf.u
olmadım daha aşılara başlamadılar ne zaman oluo ki erken diil mi?
ya bugün hiç meyve almamışım yanıma ne salağım bi de en uzun günüm, ne yicem ben şimdi aralardayemeği de beğenmedim vaktim de yok zaten toplantı var, amaaan bugün hiç havamda diilim ben, keyfim falan da yok
emzirmekte anneyi çok duygusal yapıyor anneliği tam anlamıyla tattırmış sanamaşaalah sütün tekrar olucak işte iyi tarafından bakalım
tetanozun ilki 5. ayda
bizim yemekte dana rosto varmış güzel yapıyolar ben yiyip gidicem eve
çok şükür canım. evet inşallah canım
dün kedi diliyi bulamıyınca yattı benim pastamm
bende evde tahin ceviz vardı rulomu yaptım baklava yufkasıyla çıtır çıtır çayın yanına koydum kocam götürdü yarım tepsii maşallah sonra dioo yedirdi tatlı şeleri hadi gidelim odamıza
dedim duş almışım abdest bide gitmiom biyere öyle olsun dioo peki nolcak bizim bilader napck şimdiii dedim bilmem uyusun bugünlükk
bilmiyorum canım yapar mı bulantı ama benimkisi psikolojik de olabilirbademcik mide bulantısı yapar mı ki bilmiom cnm, geçmiş olsun ama, acaba nane limon falan bulabilir misin ii gelir
inş. alırsın cnm hayalindeki tlf.u
olmadım daha aşılara başlamadılar ne zaman oluo ki erken diil mi?
ya bugün hiç meyve almamışım yanıma ne salağım bi de en uzun günüm, ne yicem ben şimdi aralardayemeği de beğenmedim vaktim de yok zaten toplantı var, amaaan bugün hiç havamda diilim ben, keyfim falan da yok
beğenmedim, ama "isyaaan" deme diye susuyorumnekkavatarımı değiştim ses çıkarmadın beğenmedin de bana yenisini bulmak zorunda kalıcaksın die mi susuosun bakiiiim
ama senin balık yemen lazımben de ilerleyen zamanlarda die biliodum zaten
oo güzeldir o, bizde klasik balık menüsü var çorba salata helva, ama balığı yumurtaya bulayığ yağda kızartıolar çok yağlı oluo helva da tahin helvası zaten sevmem hiç kalkıp da gidemiciiiim
afiyet olsun cnmm
bakmadım daha :26: zaten dün akşam içtim, bugün evde unutmuşum.kız deli koptum burda yaa bide dikmiş eyfeli diyoryıkmadın yani
nek cnm bakmadınmı netten yan etkilerine yaa niye hemen başladın hem antibiyotiğe
bilmiyorum canım yapar mı bulantı ama benimkisi psikolojik de olabilir
sen aralarda yemek için kuruyemiş al kendine. Her gün bi avuç yemen lazım
beğenmedim, ama "isyaaan" deme diye susuyorum
arayışlardayım, güzel bişi bulursam eklicem sanaaklımda
ama senin balık yemen lazım
bakmadım daha :26: zaten dün akşam içtim, bugün evde unutmuşum.
eşime diyim de bi test daha alsın. Akıllı geçen 2 tane alıcaktı, bitane çıktı poşetin içinden.
İyi bak iki olması lazım diyo. Yok işte diyorum, anlamamış herhalde eczacı
yazmadın canımkızlaar buraya yazmamışmıyımwhatsappta paylaşmıştım da
benimki biraz imkansız, %1.. yumurtlamada hiççç çalışma olmadı, yanisi oldu da dikkat ettik.. işte anladınız
kuruyemiş falan alabileceğin bi yer yok mu :26: aç durmaya bugün hiç meyve almamışım yanıma ne salağım bi de en uzun günüm, ne yicem ben şimdi aralardayemeği de beğenmedim vaktim de yok zaten toplantı var, amaaan bugün hiç havamda diilim ben, keyfim falan da yok
ne var yarım tepsi yicek sonra dikmiş gelmiş eyfeli hadi diootahinli cevizli şekerli bol kalori bol enerjiii
ne olcakmış biladeriii uyusun dedim bendee
iyice kırmızı noktaya bağladık olayıkız deli koptum burda yaa bide dikmiş eyfeli diyoryıkmadın yani
ben de bizim yemekleri sıralayım bugün
köylüm çorba
ızgara köfte
yumurtalı ıspanak
bulgur pilavı
peynirli makarna
z.y. fasulye
keşkül
ekmek kadayıfı
armut
elma
kase yogurt
ayran
salata bar
varmış. Eşim getirdi işe o da yanımda çalışıyor bugün birlikte çıkarız yemeğe.
evliliğimizin ilk zamanları bebek istemezken ben sürekli korkardım acaba hamile miyim diye...kocişim iki de bir test alırdı...en son arkisi sormuş,abi bu kadar testi napıyosun diyebakmadım daha :26: zaten dün akşam içtim, bugün evde unutmuşum.
eşime diyim de bi test daha alsın. Akıllı geçen 2 tane alıcaktı, bitane çıktı poşetin içinden.
İyi bak iki olması lazım diyo. Yok işte diyorum, anlamamış herhalde eczacı
parmağımı zımbaladım yaaa
Bizim kızımız olursa ismi hazır, değişmicek hiçç
eşime de diyorum, kv ve annem müdahale ederse dicem ki
benim annemin baş harfiyle başlıyo
kv nin baş harfi ile bitiyo
benim harfim de tam ortada, kalbinde
GÜNEŞ
nekkavatarımı değiştim ses çıkarmadın beğenmedin de bana yenisini bulmak zorunda kalıcaksın die mi susuosun bakiiiim
VilinnnnnnnnnYarabbiimm ne güldümm tavşanlara atmış hemen ahahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?