Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aaa sütünü içtimi kerem emzirmedin ama dimi? evet annesini tanır sütün kokusundan

evet canım ilk 15 gün alamadı ama ertesi gün sütüm gelince doktor sağın, küstürmeyin geri gider ateş yapar dedi, sağdık biriktirdik, her sağmada, poşetliyordum araç dolabıyla buz kasetlerinin içinde götürdük her gitmemizde, en son gittiğimizde 3 günlük süt var elimizde sağıp getirin dediler gerek kalmadı,
onları da ya vermişlerdir sütü olmayan bi bebeğe ya da atmışlardır
off bademcik kötüü:26:

nenem olsa seni ağlata ağlata çekerdi onları bişiciğin kalmazdı

ben istemezdim zorla yakalar çekerdi nefret ediom senden derdimmm

nası çekiyodu yaaaa

ne var yarım tepsi yicek sonra dikmiş gelmiş eyfeli hadi dioo tahinli cevizli şekerli bol kalori bol enerjiii

ne olcakmış biladeriii uyusun dedim bendee

ay ben de öyle dedim dün akşam ama ne yaptı ne etti emeline ulaştı pislik

nekk sen çok erken yapmışsın testi belki sende de vardır, sessiz sedasız yapıyosun testi heeee

kızlaar buraya yazmamışmıyım whatsappta paylaşmıştım da
benimki biraz imkansız, %1.. yumurtlamada hiççç çalışma olmadı, yanisi oldu da dikkat ettik.. işte anladınız
off bademcik kötüü:26:

nenem olsa seni ağlata ağlata çekerdi onları bişiciğin kalmazdı

ben istemezdim zorla yakalar çekerdi nefret ediom senden derdimmm
ne çekiyo, nereye çekiyo
bademciği mi????

ay kim ne derse desinnn hayalimm note2

benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba
bademcik mide bulantısı yapar mı ki bilmiom cnm, geçmiş olsun ama, acaba nane limon falan bulabilir misin ii gelir

inş. alırsın cnm hayalindeki tlf.u
sen tetanoz aşısı olmuşmuydun sağlık ocağı yapmışmıdı?

olmadım daha aşılara başlamadılar ne zaman oluo ki erken diil mi?

ya bugün hiç meyve almamışım yanıma ne salağım bi de en uzun günüm, ne yicem ben şimdi aralardayemeği de beğenmedim vaktim de yok zaten toplantı var, amaaan bugün hiç havamda diilim ben, keyfim falan da yok

emzirmekte anneyi çok duygusal yapıyor anneliği tam anlamıyla tattırmış sana maşaalah sütün tekrar olucak işte iyi tarafından bakalım

ne var yarım tepsi yicek sonra dikmiş gelmiş eyfeli hadi dioo tahinli cevizli şekerli bol kalori bol enerjiii

kız susssss, koptum yaaaa
normalde iş çıkışı eve gidince uzanıyordum, bugün dışarda olcaz uzanamıycam, tüm gün oturur pozisynda olmayım canım, her yerim ağrıyo o zaman, akşama kadar yatıyım :)

yat yat hatta bi güzel uyu dinlen cnmbenim yerime deeeee

tetanozun ilki 5. ayda
bizim yemekte dana rosto varmış güzel yapıyolar ben yiyip gidicem eve

emzirmekte anneyi çok duygusal yapıyor anneliği tam anlamıyla tattırmış sana maşaalah sütün tekrar olucak işte iyi tarafından bakalım

çok şükür canım. evet inşallah canım

nekkavatarımı değiştim ses çıkarmadın beğenmedin de bana yenisini bulmak zorunda kalıcaksın die mi susuosun bakiiiim

tetanozun ilki 5. ayda
bizim yemekte dana rosto varmış güzel yapıyolar ben yiyip gidicem eve

çok şükür canım. evet inşallah canım

ben de ilerleyen zamanlarda die biliodum zaten

oo güzeldir o, bizde klasik balık menüsü var çorba salata helva, ama balığı yumurtaya bulayığ yağda kızartıolar çok yağlı oluo helva da tahin helvası zaten sevmem hiç kalkıp da gidemiciiiim
afiyet olsun cnmm

kız deli koptum burda yaa bide dikmiş eyfeli diyor yıkmadın yani

nek cnm bakmadınmı netten yan etkilerine yaa niye hemen başladın hem antibiyotiğe

ben de bizim yemekleri sıralayım bugün

köylüm çorba
ızgara köfte
yumurtalı ıspanak
bulgur pilavı
peynirli makarna
z.y. fasulye
keşkül
ekmek kadayıfı
armut
elma
kase yogurt
ayran
salata bar

varmış. Eşim getirdi işe o da yanımda çalışıyor bugün birlikte çıkarız yemeğe.

bilmiyorum canım yapar mı bulantı ama benimkisi psikolojik de olabilir
sen aralarda yemek için kuruyemiş al kendine. Her gün bi avuç yemen lazım

nekkavatarımı değiştim ses çıkarmadın beğenmedin de bana yenisini bulmak zorunda kalıcaksın die mi susuosun bakiiiim
beğenmedim, ama "isyaaan" deme diye susuyorum
arayışlardayım, güzel bişi bulursam eklicem sana aklımda
ama senin balık yemen lazım

nek cnm bakmadınmı netten yan etkilerine yaa niye hemen başladın hem antibiyotiğe
bakmadım daha :26: zaten dün akşam içtim, bugün evde unutmuşum.
eşime diyim de bi test daha alsın. Akıllı geçen 2 tane alıcaktı, bitane çıktı poşetin içinden.
İyi bak iki olması lazım diyo. Yok işte diyorum, anlamamış herhalde eczacı

meyve yiodum işte aralarda bol bol bugün o da yok
neyse artık 3 tane patlıcan dolmam vardı onu yedim rahatadım bi de güzel olmuş ki keşke daha çok getirseymişim

biliodum ki zaten beğenmediğinibekliom

ya h.sonu 2 gün üstüste balık yiyince bugün hiç gözüme cazip gelmedi, zaten bi lokma balık, gerisi hep yumurta

hem testi de ne kadar erken yapmışsın çıkmaz ki olsa bile

toplantı kısa sürdü

kızlaar buraya yazmamışmıyım whatsappta paylaşmıştım da
benimki biraz imkansız, %1.. yumurtlamada hiççç çalışma olmadı, yanisi oldu da dikkat ettik.. işte anladınız
yazmadın canım ordan konuşuyosunuz bizim burda dünyadan haberimiz yok

kuruyemiş falan alabileceğin bi yer yok mu :26: aç durma

kokiş yıktın geçirdin beni burda bizimki de sabah o moddaydı,ahh kızım sen olmayaydın anana sorardım ben şimdi diyo

iyice kırmızı noktaya bağladık olayı

menüye bak ne güzel bi yerde çalışıyosun sirken,ne şanslısın valla

evliliğimizin ilk zamanları bebek istemezken ben sürekli korkardım acaba hamile miyim diye...kocişim iki de bir test alırdı...en son arkisi sormuş,abi bu kadar testi napıyosun diye kocişde hanım istiyo diyemiceenden,tavşanlar üzerinde bi deney yapıyorum ona lazım oluyo demiş aklıma o geldi şimdi yıkıldım

bizim ustalar cumaya gitti...saat 3'e kadar bitirirler inşallah çünkü 3'te boyacı gelecek...biber dolmamı ve lahana sarmamı koydum ocağa,kabak tatlısı yaptım,meyve suyumuz kalmamıştı erik-kızılcık kaynatıyorum...dolma kocişe,sarma bana

parmağımı zımbaladım yaaa

OFF ÇOK ACIYO OO

EN SEVDİĞİN İSİMLERDEN

ARKİMİN İSMİ KENDİDE GÜNEŞ GİBİM ÇOK GÜZEL ,SENİNKİ DE ÖYLE OLUR EMİNİM

BİRAZ AÇIL YAA NE BU BÖLE HAVA MI KAPALI SİZİN ORDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…