Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

siz de hep bana yüklenin
kolaya geliyo bazen napalım elfiş misal kızından hiç nete giremio ama whatsapptan full yazıyo, aydan da, zeynep de telden daha çok yazıyo, koras da onlara da kızın

ahahahhahahah
tavşan deneyine koptummmm

olur mu dersin, hepimizinki olsunn
soyadıyla biraz tezat olacak ama napiiim

bugün çok gerginim yoğunum bunalımım regl olmadım not defterine bakamıoum tlf yok
tarihim ne zamandı acaba çelişkisi yaşıoum
habire wcye gidip bakıoum

dr ve işler beni baydı

eşimi aradım yemek için sinyal çaktım uzak taa buraya yürüme hem yoğunum dedi
annemler çıkcaklardı bende çıkıoum dedi tmm görüşürüz dedim
sonra nerde buluşcam dedim
buluşcaz mı dedi
tmm hoşçakal deyip kapattım

colinse gittim 1 kazak 1 hırka aldım
kartımı yatırdım ve geldim

bademciğiii elleri ile tutup boğazdan ileri ileri bastıryoo gözyaşlarına hakim olamıyorsun dayak yemiş gibi oluyosun

sağlık ocağına kayıt yaptrmışmıydın gidip kayıt yaptır hamileyim de herşeyi takip edicekleri aşıyı söyler sana 4 aydamıydı hatrlamıyorum yaa :44::44:

ayy güzelmiş yakın olsaydık gelirdimmm

ay nasılda savunmuş kendini

Amin
Erkek olursa da "ay" koyarsın

Dilekkkk kızım ben sana kazak alma git hava al gel demedim mi :))) neyseki kartını da ödemişsin hadin iii,bende dün yatırdım anadan doğma gibi tertemiz oldu Pisletmek lazım

canım ayağa kalkmaya başladıysa mutlaka geçir büyük beşiğine. ablamın kızı düştü öyle birkaç kere. Allah korusun. büyük beşiği sizin odanıza sığmaz mı?

alishiamm eşine söylesen birşeyler getiremez mi sana? kafeyi emanet edebileceği kimse yok mu?

nekimmm kendini bi savunmuşun, geri kalan herkesi yakmışsın yani bu whatsapp olayı ben ve benim gibi akıllı telefonu olmayanları dışladı gibi acık

vilinn ayy alem kız senin bu eşin nerden aklına gelmiş

dilekk güle güle kullan cnm

koket bencede cnm artık normal yatağına al allah korusun gece kalkar falan duymazsın bişe olmasın

nigar güneş ismi çok güzel yaa bende seviyorm hakkaten soyadıyla düşününce alakasız olcak biraz

bademciğiii elleri ile tutup boğazdan ileri ileri bastıryoo gözyaşlarına hakim olamıyorsun dayak yemiş gibi oluyosun
hiçç duymamıştım, kız sağlıklı değildir o bademcik ellenmez kii
ay nasılda savunmuş kendini

Amin
Erkek olursa da "ay" koyarsın
erkek ve "ay"
sen koy onu oğluna

ispiyonladım kızları yaa keşke siz de olsanız ama yaa ((

Son düzenleme:
kociş ilk anlattığında ben de kopmuştum resmen,hala aklıma geldikçe gülüyorum

ohhhh telde baya aktifler ama burda tık yok bıraktıracaklar topiği sonunda

ustalar gitti...balkon feci durumda...gidip temizlicem ama gözüm almıyo yaa...boyacı geldi...bu saatten sonra geç olur,sabah erkenden gelir yaparım dedi...çocuk odasındaki bazı yerleri de düzelticek...

1. katta oturan komşum geldi,biraz lafladık,yeni gitti...
akşam perdeci gelecekmiş ölçü almaya...gidip balkonu temizlesem iyi olur (dileğin temizlik yapan smileleri )

pertim çıktı yaa
yarım saat kaldı ama tmm yapamıcam zaten bişiler halim kalmadı
eşimde akşam tlf borsasının toplantısına katılcakmış 22de başlıo standlar kapanınca kaçta gelir bilmioum arabada yok
bide onun masrafları çıkıo gıcık oluoum hiç dert tasa bitmez mi arkadaş yaa

erkek ve "ay"
sen koy onu oğluna

hee
Ay t.v olur

sanki bıraktık topiği

canm eşin yardım eder temizliğe tek başına yapma
iyi hadi gözüne batan yerleri güzelce düzeltir

sanki bıraktık topiği

canm eşin yardım eder temizliğe tek başına yapma
iyi hadi gözüne batan yerleri güzelce düzeltir

temizliği bitirdim canım...şimdi yatış
kızlar,kızımın odasındaki perde balkona tam oldu...kızımın odasına yenisini sipariş verdik pembiş perdesi olacak kızımın yarın boyacı fazla iş çıkarmaz inşallah :18:

ohhhh telde baya aktifler ama burda tık yok bıraktıracaklar topiği sonunda
Ama canım onları da anlamak lazım, bebeği ayağında sallarken laptopu neresine koysun, yada masa üstü pc varsa hiç düşünemiyorum oturamazlar ki iki dakka.
ama bebişler uyuyunca, yanlarına uzanıyolar felan, ordan da yazıyolar :)) seni de görücez
burda geçmişi okumak bazen yarım saat 40 dk sını alıyo insanın :/ çocuk varken imkansızdır bence..

sana kocan iphone almıştı, sen neden whatsapp kurmuyosun hem?
modeminle bedava bağlanıyosun, çok güzel bi program..

whatsapp kurarsam telefonuma buraya girmek istemem,ikisinden birini kullanırım sürekli,bunu istemiyorum ki ben burayı çok seviyorum
eminim çocuk olunca şimdiki gibi giremem foruma ama yine de arada bakarım ki,duramam,merak ederim
kocacım köye gitti,çok masraf yaptık diye bi şey demedim,o da gönülsüz gitti zaten...normalde olsa gitmezdi,tanımadığı yer çünkü zaten akşam storu da ucuzundan seçtim, 150 tl tutar en fazla dedi tülcü,kocişimin gözleri parladı sevinçten...kenarda hiç paramız kalmadı,kvde bileziğin yarı parasını tümden istedi istanbula giderken,güya taksit taksit ödeyecektik...kendimizi ona göre ayarlamıştık,ama her zamanki gibi sözünü tutmadı bi de yeniden kömür alınacakmış hiç hesapta olmayan masraflar çıktı yani
bugün öyle yorulmuşum ki kocişim gelse de hemen yatsak,dinlensem

ben masa üstü pcden katılıyorum canım. insan bi şekilde yetişiyor. ama tabii telefon varsa daha pratik olur bebişliler için. ama sizinnnnn mazaretiniz yok henüz

vilişşşş kızının perdeleri hayırlı olsun canım (zeynep'e alışmıştık ya, acayip oldum kızının yazınca)

kociş oğlumu uyutuyor. ben de bi bakayım belki buralardasınızdır dedim ama...

dalaşmayın uleeyynn

alacakaranlık izliyorum ilk bölümü ve ilk defa dünya sarsıldı alacakaranlık diye ben ilk defa yeni izliyom güzelmiş beaa :) ama hiç ilkini görmemiştim saçma geliyodu fragmanları falan 3gün üstüste bölümlerini veriyo show tv

Ne güzel ya Ultrasonları hem uyduruk hemde havalı benim drum çağana
Benim özellikle üşürken uçları çok sızlıyo inanılmaz bi ağrı oluyo ya bu normalmi?:26: Mesela üstümü değiştim üşüdüm değişirken sonra yarım saat ağrısı geçmedi

parmağımı zımbaladım yaaa
Onu bende yapmıştım bi kere Çok kötü bişi İnş. paslı değildi tel. sağlık ocağına gittiğinde söyle cnm. 16. haftadan sonra vurabiliyorlar.

Çok güzel bu isim Bende çook beğenmiştim ilk duyduğumda. Hem harflerde uymuş. Kimse kırılmasın

ay kim ne derse desinnn hayalimm note2

benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba
Acaba sen ve dilek hamiş olabilir miiiiiiiiiiii

Viliş hayırlı olsun canım kızının perdeleri. Bencede değişme artık ismini siz çook önceden koydunuz onlar koymadan. Aynı olsun bişe olmaz. Adına da alışmıştır hem Senin ve koketin eşine de güldüm yaa. Ne eyfeller, tavşanlar konuşulmuş bu arada gayet yaratıcı bi cvp

Benim kociş maça gitti iş arkadaşlarıyla. Ben tekim azcık tırsıyorum.. gelseydi banyo yapıcaz, banyo sobasını yakim birazdan Kociş tatile bugünden girdi haftasonu sınavları var diye. Yarın sınav çıkışı alışveriş yapıp sonrada kardeşime gidicez bıcırığmı görmeye.. Özledim sıpayı İnş. benim bebeğimde ona benzer sarı kafalı lokum gözlüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…