yazmadın canımordan konuşuyosunuz bizim burda dünyadan haberimiz yok
kuruyemiş falan alabileceğin bi yer yok mu :26: aç durma
kokiş yıktın geçirdin beni burda bizimki de sabah o moddaydı,ahh kızım sen olmayaydın anana sorardım ben şimdi diyo
iyice kırmızı noktaya bağladık olayı
menüye bak ne güzel bi yerde çalışıyosun sirken,ne şanslısın valla
evliliğimizin ilk zamanları bebek istemezken ben sürekli korkardım acaba hamile miyim diye...kocişim iki de bir test alırdı...en son arkisi sormuş,abi bu kadar testi napıyosun diyekocişde hanım istiyo diyemiceenden,tavşanlar üzerinde bi deney yapıyorum ona lazım oluyo demiş aklıma o geldi şimdi yıkıldım
bizim ustalar cumaya gitti...saat 3'e kadar bitirirler inşallah çünkü 3'te boyacı gelecek...biber dolmamı ve lahana sarmamı koydum ocağa,kabak tatlısı yaptım,meyve suyumuz kalmamıştı erik-kızılcık kaynatıyorum...dolma kocişe,sarma bana
OFF ÇOK ACIYO OO
EN SEVDİĞİN İSİMLERDEN
ARKİMİN İSMİ KENDİDE GÜNEŞ GİBİM ÇOK GÜZEL ,SENİNKİ DE ÖYLE OLUR EMİNİM
BİRAZ AÇIL YAA NE BU BÖLE HAVA MI KAPALI SİZİN ORDA
ay ben de öyle dedim dün akşam ama ne yaptı ne etti emeline ulaştı pislik
kızlaar buraya yazmamışmıyımwhatsappta paylaşmıştım da
benimki biraz imkansız, %1.. yumurtlamada hiççç çalışma olmadı, yanisi oldu da dikkat ettik.. işte anladınız
ne çekiyo, nereye çekiyo
bademciği mi????
bademcik mide bulantısı yapar mı ki bilmiom cnm, geçmiş olsun ama, acaba nane limon falan bulabilir misin ii gelir
inş. alırsın cnm hayalindeki tlf.u
olmadım daha aşılara başlamadılar ne zaman oluo ki erken diil mi?
ya bugün hiç meyve almamışım yanıma ne salağım bi de en uzun günüm, ne yicem ben şimdi aralardayemeği de beğenmedim vaktim de yok zaten toplantı var, amaaan bugün hiç havamda diilim ben, keyfim falan da yok
ben de bizim yemekleri sıralayım bugün
köylüm çorba
ızgara köfte
yumurtalı ıspanak
bulgur pilavı
peynirli makarna
z.y. fasulye
keşkül
ekmek kadayıfı
armut
elma
kase yogurt
ayran
salata bar
varmış. Eşim getirdi işe o da yanımda çalışıyor bugün birlikte çıkarız yemeğe.
siz de hep bana yüklenin
Kolaya geliyo bazen napalımelfiş misal kızından hiç nete giremio ama whatsapptan full yazıyo, aydan da, zeynep de telden daha çok yazıyo, koras da Onlara da kızın
Olur mu dersin, hepimizinki olsunn
Soyadıyla biraz tezat olacak ama napiiim
oyy tosun paşa yı yeerimmm gülücüklümm
inşallah 6.ayıda kolay atlatırsınız sonrası rahat oluyor aşı tedirgin ediyo bizleri
tekmeleri bende özledimayy ama yaren yatmak ne zordu son aylar hele bel ağrılarım felakettii hele 9 ayda kukumda ağrır olmuştu sanki aşağıyı tepikliyodu ...
çağan çok hareketliydi karnımda çıktı aynısı saatt 12 de bi bebek uyumaz mı beşiğe koyuyorum çığlık atıyoooküçük beşiğe sığmıyo tepiklioo kırcak gibi bide beşik küçük bilyosun oturmaya başladı allah korusun sarkarsaa büyük beşiği geçirsemmi bilemedim onu tek başına odada bırakma fikri itici geliyoo
bademciğiiielleri ile tutup boğazdan ileri ileri bastıryoo gözyaşlarına hakim olamıyorsun dayak yemiş gibi oluyosun
erkek ve "ay"ay nasılda savunmuş kendini
Amin
Erkek olursa da "ay" koyarsın
ispiyonladım kızlarıcanım ayağa kalkmaya başladıysa mutlaka geçir büyük beşiğine. ablamın kızı düştü öyle birkaç kere. Allah korusun. büyük beşiği sizin odanıza sığmaz mı?
alishiamm eşine söylesen birşeyler getiremez mi sana? kafeyi emanet edebileceği kimse yok mu?
nekimmm kendini bi savunmuşun, geri kalan herkesi yakmışsın yanibu whatsapp olayı ben ve benim gibi akıllı telefonu olmayanları dışladı gibi acık
kociş ilk anlattığında ben de kopmuştum resmen,hala aklıma geldikçe gülüyorumsiz de hep bana yüklenin
kolaya geliyo bazen napalımelfiş misal kızından hiç nete giremio ama whatsapptan full yazıyo, aydan da, zeynep de telden daha çok yazıyo, koras da onlara da kızın
ahahahhahahah
tavşan deneyine koptummmm
erkek ve "ay"
sen koy onu oğluna
kociş ilk anlattığında ben de kopmuştum resmen,hala aklıma geldikçe gülüyorum
ohhhh telde baya aktifler ama burda tık yokbıraktıracaklar topiği sonunda
ustalar gitti...balkon feci durumda...gidip temizlicem ama gözüm almıyo yaa...boyacı geldi...bu saatten sonra geç olur,sabah erkenden gelir yaparım dedi...çocuk odasındaki bazı yerleri de düzelticek...
1. katta oturan komşum geldi,biraz lafladık,yeni gitti...
akşam perdeci gelecekmiş ölçü almaya...gidip balkonu temizlesem iyi olur (dileğin temizlik yapan smileleri)
sanki bıraktık topiği
canm eşin yardım eder temizliğe tek başına yapma
iyi hadi gözüne batan yerleri güzelce düzeltir
Ama canım onları da anlamak lazım, bebeği ayağında sallarken laptopu neresine koysun, yada masa üstü pc varsa hiç düşünemiyorum oturamazlar ki iki dakka.ohhhh telde baya aktifler ama burda tık yokbıraktıracaklar topiği sonunda
Ama canım onları da anlamak lazım, bebeği ayağında sallarken laptopu neresine koysun, yada masa üstü pc varsa hiç düşünemiyorum oturamazlar ki iki dakka.
ama bebişler uyuyunca, yanlarına uzanıyolar felan, ordan da yazıyolar :)) seni de görücez
burda geçmişi okumak bazen yarım saat 40 dk sını alıyo insanın :/ çocuk varken imkansızdır bence..
sana kocan iphone almıştı, sen neden whatsapp kurmuyosun hem?
modeminle bedava bağlanıyosun, çok güzel bi program..
Ama canım onları da anlamak lazım, bebeği ayağında sallarken laptopu neresine koysun, yada masa üstü pc varsa hiç düşünemiyorum oturamazlar ki iki dakka.
ama bebişler uyuyunca, yanlarına uzanıyolar felan, ordan da yazıyolar :)) seni de görücez
burda geçmişi okumak bazen yarım saat 40 dk sını alıyo insanın :/ çocuk varken imkansızdır bence..
sana kocan iphone almıştı, sen neden whatsapp kurmuyosun hem?
modeminle bedava bağlanıyosun, çok güzel bi program..
Ne güzel yabenim doktorun ultrason renkli ve ayrıntılıydı ondan tutup imleci otomatik götürdüğünde değer çıkyo makine kandi hesaplıo ve fotosunu çıkaryodu ondan olabilir daha gelişmiş o makineler...
benim doktor çağana 3600 doğar dedi mesela 3800 doğdu gerçi dediğinden 5 gün sonra aldı çağanı yani daha az çıkmıyor daha yüksek çıkabiliyor yakın bi rakam verdi..
boyunu son 8 ayda ölçemiyodu artık ama 52 cm doğmuştu kısa bi bebek olarak doğmıcağı kesin dedi..55 doğanlarda var onlar uzun oluyor
Benim özellikle üşürken uçları çok sızlıyo inanılmaz bi ağrı oluyo ya bu normalmi?:26: Mesela üstümü değiştim üşüdüm değişirken sonra yarım saat ağrısı geçmedibenim doğuma yakın gelmedi gelmicek die çok korkuyordum Allaha şükür doğurdum 1 saat sonra geldi
ama az dı çağan doymuyor çok ağlıyoduçoğaltmak için araştırdığım teknikleri uyguladım hemen aldırdım hepsini ay sonuna daha iyi randıman aldık ....
mandıra ineği gibi oldummm2 aydan sonra
Onu bende yapmıştım bi kereparmağımı zımbaladım yaaa
Çok güzel bu isimhem bim ve A101 de ucuza bulursun kuzum, bi göz at sen
Bizim kızımız olursa ismi hazır, değişmicek hiçç
eşime de diyorum, kv ve annem müdahale ederse dicem ki
benim annemin baş harfiyle başlıyo
kv nin baş harfi ile bitiyo
benim harfim de tam ortada, kalbinde
GÜNEŞ
Acaba sen ve dilek hamiş olabilir miiiiiiiiiiiiay kim ne derse desinnn hayalimm note2
benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?