Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

baleye göndercekmisin

yarenim yaa açıkcası video pek çekmişyoruz desem yeridir dahaçok foto hep atlıyorum nedense video çekmeyi dediğin gibi çok güzel bi hatıra aslında yaa dikkat edicem bundan sonra

birden dışarı çıkmaya karar verdim

diğer çalışanlar hala maaşlarını alamamışlar
çaycı da satışa çıkan elemanla şakalaşıodu herkes gergin tabii
çaycı isyanlara başladı sonra ağladı 40 yaşında adam yaa
yetmio sıkıntıdayım kartın son günü
içim daraldı kendimi dışarı attım
ipekyola gittim o kadar çok şey ve öyle büyük bi indirim vardı ki
tek bişi bile almak istemedim boş boş avare gibi baktım geldim
çaycıda koca adam söylesene yaa seni mi öldürcek
ben neler söylüoum yapıoum
olursa olur dioum olmazsa oturulur
kendini sıkıp sıkıp sonra ağlamak nedir yani hakkın üstelik borç mu isticen sıkılıosun

dun akşam radyoda dinledim pek çok çlışan maaşını alamıyormuş maaşını isteyenleri de işten çıkarıyorlarmış. Sonra serviste bir bayan var onun da eşi 1 aydır işsizmiş yeni başlamış tekrar bir önceki işinden de aylardır maaşını alamadığı için çıkmış filan. şimdiye kadar hep kredi kartıyla idare etmişler bir de üstüste iki kez tüketici kredisi çekmiş el elde baş başta diyordu.

Görümcen nişanlı nişanlısını eve çağırcak sevgililer gününde ve hepiniz toplaşcaksınız k.v evinde doğrumu anladım :44::44:

eğer böyleyse görümcenin düşüncesi garip geldi bana nişanlı insan gezmek ister başbaşa kalmak ister

nasıl yani samsung a göndersene ana merkeze yapar gönderirler ücreti arızaya göre ödersin soruyolar zaten şu sorunu var diye...belki batarya ile ilgili değil sorun :44:

yemeği annende neden yemiyorsun direk oraya geç? sabahta gelirsin eve:26:

sevmedim kot gömlekten sonra kot elbisede itici geldi bana off off keşke almasaydım evde giycem artık bide XS benden başkasınada omuyor:26:

bebek sepeti çok şık beğendim ama aslında bebek oradan yere düşmezmi ilk 3 ay tamam 4 ay hareketler başlıo bilemedim oyun halıları hep yerde oluyor o geldi aklıma :44::44:

merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..

Ayça ismini pek beğenmedim:26:

hayırlı zamanda gelsin canım

canım kv n sürekli sen yokken evde olmayınca huzursuz olmuyor musun? ben cesaret edemem evime almaya, içime sinmez eve gidene kadar ama bunda şanslı yanımız evi yakın, arabayla 3 dk ancak sürer, zaten benm annem bakacak heralde, ben bakayım dedi, ama eşim de dönüşümlü baksınlar diyo, 1 hafta o, diğer hafta o, ya da işi olmayan o gün baksın diyolar bence en mantıklısı herkes kendi evinde baksın

ela yı ben de düşünebilirim :)

anladım canım soğuk buhar almamız gerek, sarar sarmalarız bebeği de napalım

hediyeni güle güle kullan canım
batarya için de, tel mi değiştirceksin?

ikisi de güzel bence, ama çocuk bi düşerse azcık yüksek sanki

yarenim yaa açıkcası video pek çekmişyoruz desem yeridir dahaçok foto hep atlıyorum nedense video çekmeyi dediğin gibi çok güzel bi hatıra aslında yaa dikkat edicem bundan sonra
benm bebeklik videolarıma var, ablamı da beni de kaç kaset çekmiş babam, güzel hatıra oluyor canım
1-5 yaş arasını izliyoruz kendi küçüklüğümüzü, ben de isterim bebeğimi çekmeyi

çok zor bi durum hadi biz alıp harcıyoruz keyfe, bu insanlar o parayla ev geçindiriyorlar

tosunun bizagisi sen olduğuna göre 3 günmü kaldı yeni yaşına

eşin telefon alır belki sana

Büyük görümcem, eşi, k.görümcem, nişanlısı, ben eşim, kv. kb kaynım falanişte herkes olucak canım kvde de. bildiğin aile yemeği yani.

hımmm özge hariç beğenilmemiş elbise,
ben de kot ve spor diye düşünmüştüm
hep uzun kışlık elbise bakıyorum da

dilek çaycıya çok üzüldüm
ağlamış bidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…