Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bi kere pztsi makarna salı bezelye çarşmba mantı pzar günüde kuru fasulyeydi şekerim.dolmaları karnıyarıkları duymuyon tabi hiç yazcam bundan sonra git bakm benim gibi 8 de kocanla aynı anda eve gir ne yemek yapıyon senin gibi geç gelmiyo kocam çeşit çeşit döktürim cicim geç gelsede ztn doğadan dolayı yapamamda zaten

patlıcanı sabah kızarttım ben

teşekkürler kızlar hepinizeee

yarenim çok geçmiş olsun ilkere

sirken güle güle harcayın paraları

bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz

ayyy bugün de bol'u bulmuş laf edecek

açlıktan kırılır vaziyette geldim eve, sabah kahvaltıyı geç edince öğle yemeğine gitmek istemedim öğünü atlayınca da çok fena acıktım.evde hala yemek olmayı bekleyen haşlanmış etli nohut vardı onu yapmayı bile gözüm almadı aldım kv çıktık ona verdim onlar da tam yemek yiomuş oturduk biraz fazla yemişim sanırım, patlıcam

günaydın kızlaaaaaar...
akşam geçmişi okudum ama yazamadım,kocişimin yine meraklı günlerindeyiz
dünden aklımda kalan tek şey ayşinim topiğimize bi kız daha geliyo çok sevindim ayşinim bizim minik de uyuyodu,öğrenememiştik cinsiyetini,doktorun o kadar dürtmesine rağmen uyanmamıştı uykucu kızlar,inşallah doğunca da böyle uyurlar da bizi fazla yormazlar

Günaydın herkese,
bu ara sadece günaydın demek için girer oldum
çok uykusuzum, 1 de yattım..
Annemlere gittik yemekten sonra çaya diye,
babamda 1-2 bardak bişe içmiş çenesi durmadı
Bayya geç geldik, annecim döktürmüş yine yalancı suşi, profiterol, çöp şiş, gözleme
evde de yemiştik ama dayanamadık, patlicaktım ben de akşam..
Kırmızı kazağımı bitirdim hem (zuzu 22:) onu götürdüm annem diksin diye.
Simli bi ipim vardı evde ondan başka kazak başladım şimdi..

Ayşamın kız bebiş haberini aldım tabi, mutluluğumu whatsapptan yazdım
bayya direttim çünkü kız bu bebiş diye :))
Sağlıkla gelsinnn

Herkes iyidir umarım, yoğun bir gün olucak benim için yine.
Gözler ekranımda olmaya devam ediyo bide, çokk sinir oluyorum bu duruma.
Bide dün int. faturası gelmiş müdürüm diyo ki "yüksek gelmiş, tabi yüksek gelir internetten çıktıkları yok"
"çıktığımız yok" dese bukadar koymaz insana. İnsan önce kendine bakar
yaren, vişil, dilşad, özge iyisiniz dimmi
bi sizden haber alamıyorum kk giremeyince

günaydın kızlar
ben yine yorgun uykusuz mutsuz geldim
rüyamda sürekli hırsızlarla uğraşıoum
bu gece gördüğüm rüya o kadar gerçekciydi ki:18:

Günaydın kızlarr

Ayşaammm çok sevindim canım cinsiyeti öğrenmene istediğin içinden geçen oldu.. Bize %75 erkek dedi vee erkek çıktı. Kessin kızdır ihtimal çok yüksek. Nek bildi yine

Nekim Sinir oluyorum bu işverenlere yaa.. Sen işini fazlasıyla yapıyosun zaten ne istiyolar netinden gözleri çıksın ben iyiyim şu sıra dr kapılarındayım ama olsun

Dün dr a gittik biliyosunuz.. Ekg çekildi dr baktı bide eko istedi. Hamilelikte pek müdahele edemiyoruz ama belki sana bi ilaç yazabilirim dedi. Eko çekilsin ona göre belli olucak ilaç yazıp yazmıcağı. Salı günü tekrar gidicem eko için Dün de dr sonrası gezdik annemle bişiler aldı annem kendine antalyaya gidiceği için. Eksik evraklarnı hallettik foto, ikametgah falan. Yemek yedik derken saat 4 oldu, güzeldi.. eve geldiğimizde giremedim uyuduk annemle kafaları vurup

günaydın kızlar..
sabah sabah gerizekalı moralimi bozdu yine dünden zaten biton laf saydığı yetmedi sabah telefon açtım şube ziyaretine gidiyodu bişe istiyomu diye 10 dak saydı saydı pislik
konuda şu ki dün yemek yemişti öğlen masasında yemek dökmüş biyere masanın kadın tepsiyi alıyo ve silmemiş masasını ben bunu nasıl görmezmişim hiç bakmıyomuş ilgilenmiyomuşum rezil olmuş insanlara sabaha kadar yatamamışta bilmem ne allahın belası
tamamen etkiledi tüm günümü yaa

sen işlerini yaptıktan sonra istediğin kadar gir nete,kime ne ki gıcık oluyorum işyerindekilere

günaydın kızlar
ben yine yorgun uykusuz mutsuz geldim
rüyamda sürekli hırsızlarla uğraşıoum
bu gece gördüğüm rüya o kadar gerçekciydi ki:18:
kuzuuuuuuum kendi kendini korkutuyosun boş yere...bi daha hırsız gelmez evine...olay daha çok yeni olduğu için görüyosun böyle rüyalar aradan biraz zaman geçsin,gör bak aklına bile gelmicek...

sabah işe giderken eşimden simit istemiştim...2 tane al dedim,o 3 tane almış,üçünü de yedim

yarenim,sana kıyamam ilkeri taşıyamazsın falan demişsin yaa,ben taşımicam ki zaten kocişime taşıtıcam adamda minder kadar göbek var maşallah,ilkeri oraya oturtsam hayatta kalkmaz ordan

yok artık yaa hayret bişi
döktüğünde bi selpakla silseymiş yaa. pislik işte yaa
neyse kuzum üzülme yaa Allahından bulsun
bugün son zaten akşam çıkıp gitceksin 2 gün görmiceksin o öküzü

bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz

seda dua et de kocişin yiyo valla benimki vilininkinin alt modeli

yuhh halamı konuşuyooo

nekkkk:18: ne hızlısın yaa ay çok tembel hissettim kendimi

vilin oha yani kızz :)) ben 1tane yiyom da tam dolu doyuyom :))

günaydın herkeşeee :)) burda hava ilkbahar

pislik adam yaa sen onun hizmetçisi misin de silceksin masasını bi peçeteyle silmek çok mu zor gelmiş beyfendiye yine çatmaya bahane aramış kuzum,boşver allahından bulsun

kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa

dileğim dünde nek diyodu bi ağrı var diye hatta kelebeğimde diyodu oda güldük baya bi batma falan gibimi üşütmüşsündür bence.

zuzum vilişinkinin alt modeli hee yok valla allahtan yiyo ama konuşuyo yerkende o ayrı

zuzum vilişinkinin alt modeli hee yok valla allahtan yiyo ama konuşuyo yerkende o ayrı

valla ben herakşam 2çeşit yapıyom mecburen suluyemek kuru yemek yoğurt mutlaka olmalı ,he hastalık olur başka durum olur ozamn idare ediyo ama diğer günlerde hemen mırın kırın ediyo surat değişiyo :) önce gözü doymalıymış beyimin

akşama da buzluğumdan haşlanmış kuru fasulye var onla pilav yapcam en basiti

kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa

idrarını yaparkende ağrıyomu

annem aradı şimdi
babamların arabaya çarpıp kaçmış birisi bagaj kapağı açılmış o kadar hızlıymış
ve bu yıl babam kaskoda yaptırmamış
karşı binanın kamerasına bakın dedim yoldan gelen araç gözükebilir

üzerimizde bi uğursuzluk var ama anlamıoum
ben bi kuran okutmalıyım hep aklımda ama çalışınca olmuo işte.

aa inanmıyorum yaa geçmiş olsun cnm yaa kötü olmuş kasgoda tanıdık varsa anlaşıp bi şekilde idare edebilir aslında sonradan çarpılmış gibi falan gösteriyolar.

seda dua et de kocişin yiyo valla benimki vilininkinin alt modeli

vilin oha yani kızz :)) ben 1tane yiyom da tam dolu doyuyom :))
benimkinin alt modeli mi bu modellerden bi tek bende var sanıyodum
yaa aslında ben de böyle çok yemiyodum ama nasıl oldu ben de anlamadım bi baktım simitlerin hepsi bitmiş

o ağrıdan bende kaç haftadır var...çatım mı açılıyo ne oluyo bilmiyorum

dileğim dünde nek diyodu bi ağrı var diye hatta kelebeğimde diyodu oda güldük baya bi batma falan gibimi üşütmüşsündür bence.
hiç duymamıştım böylesini biz de kuş deriz bazen

hay allah çok geçmiş olsun canım...inşallah kamera görüntüsünden çarpan kişi bulunur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…