hıı peşpeşe mantı makarna bi araya bezelye aldım die kendini eni konu yemek yaptım sandın zaar
bugün kahvaltı yarın tost
cmt pattis kızartma
bigünde akşama patlıcan oturtma yapcam de de bende susup oturuyum
bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz
Günaydın herkese,
bu ara sadece günaydın demek için girer oldum
çok uykusuzum, 1 de yattım..
Annemlere gittik yemekten sonra çaya diye,
babamda 1-2 bardak bişe içmiş çenesi durmadı
Bayya geç geldik, annecim döktürmüş yine yalancı suşi, profiterol, çöp şiş, gözleme
evde de yemiştik ama dayanamadık, patlicaktım ben de akşam..
Kırmızı kazağımı bitirdim hem (zuzu 22:) onu götürdüm annem diksin diye.
Simli bi ipim vardı evde ondan başka kazak başladım şimdi..
Ayşamın kız bebiş haberini aldım tabi, mutluluğumu whatsapptan yazdım
bayya direttim çünkü kız bu bebiş diye :))
Sağlıkla gelsinnn
Herkes iyidir umarım, yoğun bir gün olucak benim için yine.
Gözler ekranımda olmaya devam ediyo bide, çokk sinir oluyorum bu duruma.
Bide dün int. faturası gelmiş müdürüm diyo ki "yüksek gelmiş, tabi yüksek gelir internetten çıktıkları yok"
"çıktığımız yok" dese bukadar koymaz insana. İnsan önce kendine bakar
yaren, vişil, dilşad, özge iyisiniz dimmi
bi sizden haber alamıyorum kk giremeyince
kuzuuuuuuumgünaydın kızlar
ben yine yorgun uykusuz mutsuz geldim
rüyamda sürekli hırsızlarla uğraşıoum
bu gece gördüğüm rüya o kadar gerçekciydi ki:18:
günaydın kızlar..
sabah sabah gerizekalı moralimi bozdu yine dünden zaten biton laf saydığı yetmedi sabah telefon açtım şube ziyaretine gidiyodu bişe istiyomu diye 10 dak saydı saydı pislik
konuda şu ki dün yemek yemişti öğlen masasında yemek dökmüş biyere masanın kadın tepsiyi alıyo ve silmemiş masasını ben bunu nasıl görmezmişim hiç bakmıyomuş ilgilenmiyomuşum rezil olmuş insanlara sabaha kadar yatamamışta bilmem ne allahın belası
tamamen etkiledi tüm günümü yaa
bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz
hıı peşpeşe mantı makarna bi araya bezelye aldım die kendini eni konu yemek yaptım sandın zaar
bugün kahvaltı yarın tost
cmt pattis kızartma
bigünde akşama patlıcan oturtma yapcam de de bende susup oturuyum
bi kere pztsi makarna salı bezelye çarşmba mantı pzar günüde kuru fasulyeydi şekerim.dolmaları karnıyarıkları duymuyon tabi hiç yazcam bundan sonra git bakm benim gibi 8 de kocanla aynı anda eve gir ne yemek yapıyon senin gibi geç gelmiyo kocam çeşit çeşit döktürim cicim geç gelsede ztn doğadan dolayı yapamamda zaten
patlıcanı sabah kızarttım ben
günaydın kızlar..
sabah sabah gerizekalı moralimi bozdu yine dünden zaten biton laf saydığı yetmedi sabah telefon açtım şube ziyaretine gidiyodu bişe istiyomu diye 10 dak saydı saydı pislik
konuda şu ki dün yemek yemişti öğlen masasında yemek dökmüş biyere masanın kadın tepsiyi alıyo ve silmemiş masasını ben bunu nasıl görmezmişim hiç bakmıyomuş ilgilenmiyomuşum rezil olmuş insanlara sabaha kadar yatamamışta bilmem ne allahın belası
günaydın kızlar..
zuzum vilişinkinin alt modeli heeyok valla allahtan yiyo ama konuşuyo yerkende o ayrı
kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa
annem aradı şimdi
babamların arabaya çarpıp kaçmış birisi bagaj kapağı açılmış o kadar hızlıymış
ve bu yıl babam kaskoda yaptırmamış
karşı binanın kamerasına bakın dedim yoldan gelen araç gözükebilir
üzerimizde bi uğursuzluk var ama anlamıoum
ben bi kuran okutmalıyım hep aklımda ama çalışınca olmuo işte.
benimkinin alt modeli miseda dua et de kocişin yiyo valla benimki vilininkinin alt modeli
vilin oha yani kızz :)) ben 1tane yiyom da tam dolu doyuyom :))
o ağrıdan bende kaç haftadır var...çatım mı açılıyo ne oluyo bilmiyorumkızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa
hiç duymamıştım böylesinidileğim dünde nek diyodu bi ağrı var diye hatta kelebeğimde diyodu odagüldük baya bi batma falan gibimi üşütmüşsündür bence.
annem aradı şimdi
babamların arabaya çarpıp kaçmış birisi bagaj kapağı açılmış o kadar hızlıymış
ve bu yıl babam kaskoda yaptırmamış
karşı binanın kamerasına bakın dedim yoldan gelen araç gözükebilir
üzerimizde bi uğursuzluk var ama anlamıoum
ben bi kuran okutmalıyım hep aklımda ama çalışınca olmuo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?