Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

demiri yaptırmayı kabul etmedimi ? bide hep gidiyomu maça üst üste :44:

dilek saol cnm yaa akkap gelmişti trendyoldan 37 giymeme ragmen büyük oldu değişim yapmıolar para veriyolarmış görümcem görmüştü istedi verdim denedi oldu iade işlemleri zordur die:26:

ben internetten nasıl akkap alıcam kısa çizmelerden numara tutmuyo ? hep trendde böylemi olyo num. uymazsa para iade ediyolar ee tekrar bişi seçsem oda olmazsa aynı dert ...

internetten tam uyan bi butigo var ordada çok yüksek akkaplar zaten laf yedim işyerinde yüksek giyom die dikkat etmem lazım artık:26:

aslında akşam dersten sonra gidicektik ama eşim sabah cafeyi bikaç saatliğine abisine bıraktı azcık uyuyalım die.gerçi uyuyamadık, kalktık kahvaltı ettik hadi gidelim dedik dayanamadı eşim

diğer doktorumda bi yığın insan vardır die bikaç kez gittiğim o yeni gelen doktora girdim.
zaten pek sıra bekleyeni de olmadığından baya bi baktı ultrasonda, kolunu bacağını dirseğini omzunu her şeyini gösterdi

cinsiyetine de baksanız dedim, uyuo bi dürtükliyim dedi.baya bi dürtükledi en sonunda sıçradı bizimkieşim de ilk defa hareket ettiğini gördü.döndürdü döndürdü baya bi, göbek kordonu bacaklarının arasında o yüzden net bişi diyemiom ama %90 kız gibi görünüo dedi
koca bi sırıtmayla dolaşıom şuan

ama çok da kaptırmıom kendimi, ya kesin diilse die kordon kapatmış çünkü tam göremedi

aralarında bişe mi var acaba :26:

patron yeni bi çalışanın ayağına neden gitsin ki :26:

alishiaaam çok sevindim hadi hayırlısıyla gelsinnnk
kızçeme arkadaş geliyoo :)
yazık dürte dürte de uyandırmış çocuğu

saol cnmm

dürtükledi valla baya bi, nası uyuosa artık uyanmak bilmediama görmeliydiniz yaa bi sıçradı bi rahatsız oldu falan resmen

valla yaa

aynen ondan

yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz

off o daha da zor yaa :26: nasıl ayrılcanızz ://

akşama gene açıcam hiç merak etmesin

Ciddiye almamış gibi olmuş ona canın sıkılmış.Ne huzursuzluğunu görmüş de öyle demiş

aynen cevap vermeyince hemen saçmalıkları başlıyo

eşine de "ayranı yok içmeye taktıravanla gider s.çmaya" demek istiyorum yüksek müsadenle

kız ne dışarda yemek yemesi ,ben kemerleri sıkcaz para yok diyom sen dışarda yemek diyon gözün kör olamaya

hiç yanii :103:

aralarında bişe mi var acaba :26:

patron yeni bi çalışanın ayağına neden gitsin ki :26:
:26::26::26:
bilemedim şimdi daha geçen hfta başladı yaa
patron daha adını öğrenemedi ki ?

eşine de "ayranı yok içmeye taktıravanla gider s.çmaya" demek istiyorum yüksek müsadenle

dilşad yaa gerçekten şaşırdım okuyunca epey para yani nası böyle riske girebilio ki iyi cesaret valla.

kız ne dışarda yemek yemesi ,ben kemerleri sıkcaz para yok diyom sen dışarda yemek diyon gözün kör olamaya

alishiam
alıntı yapamamışım
çok sevindim tatlım görmenize hareketlerini izlemenize
cinsiyette kesin olsaydı daha iyi olurdu ama sağlığı yerinde olsunda kuzunun gerisi önemli diil

yeni başlayan kızda gelmedi
köşedeki lokantaya gelmiş oturmuş sabah
patronu çağırmış gelemioum die
patron kalktı konuşmaya gitti nolduysa çözemedim.

:44:

dimi ayşamm :105:

yok yoook ben anladım artık benm eşim bana yok demeye alışmış. aslında var, dediğim gibi benden de acımak yok artık. yok demeyi huy edinmiş, sorunca yok. harcamaya gelince çook. hesap desen hiççç.

ne biliim sen öle söleyince aklıma ilk o geldi. çok mu şüpheciyim

canım dediğim gibi, eşim yok demeye alışmış, harcamalara bi baksan oovv yoo :) hesap kitap yok.dilşad harcamaya alışmasınn

bence doğrudur yaa %90 dediyse :119::119::119::124::124:

Eki Görüntüle 644304 Eki Görüntüle 644304 Eki Görüntüle 644304 Eki Görüntüle 644304

ayy topik kız çocuğu doldu sıra banada gelecekkkk inşallah

saol cnmm

dürtükledi valla baya bi, nası uyuosa artık uyanmak bilmediama görmeliydiniz yaa bi sıçradı bi rahatsız oldu falan resmen

ne ilginç yaa geçen sene içim büyüye ultrason resimleri aldığım çağana kocaman şimdi baba diyo bideee karnımızda nasıl rabbim çok büyük

seneye böyle olurr seninkidee

koket bence alabilirsin çok eğlenceli olur
kendin patlatamaz sanmıoum öyle ince olmuolar ki

nedenmiş yaa geldilermi naptılar?
yaa bende pucca 2 nin yarsında kaldım valla ilgimi çekmeyince attım kenarda duruyo

nedkar süre çalışması lazım geri gelmesi için doğa babasını özler sen tek kalcan harcamalarda artıcak orda kira ev v.s olmıcakmı?

koket valla bişe belli değil daha beklicez görüşmeye gidene kadar
toplada oynar gibi yaa ben at aldım normal doğanın en çok oynadığı oyuncağı o oldu çok biniyo sallanıyo üstüne sende alsana onlardan.

ayşamm valla inşallah değişiklik olmazda senin istediğin olur cnm valla topiğimiz kız doldu erkekte gerek sıradakiler siz erkek doğurun bari

nedenmiş yaa geldilermi naptılar?
yaa bende pucca 2 nin yarsında kaldım valla ilgimi çekmeyince attım kenarda duruyo

patron geldi de kız gelmicekmiş ailevi bi durumu varmış

çünkü pucca 2 yine 1i özetlio gibi insan aynı şeyi okumak istemio
ama şimdi biraz değişti konu bakalım

selam kızlar azcık geriden geliyorum
akşam eve gittim yemek pişirdik yedik sonrasını hatırlamıyorum sabah olmuş işe de öğlen geldim
eşimin promosyonu yatmış onun üstüne kondum aslında yatırmayacaklar sorun var diyorlardı günün süprüüüzü oldu

patron geldi de kız gelmicekmiş ailevi bi durumu varmış

çünkü pucca 2 yine 1i özetlio gibi insan aynı şeyi okumak istemio
ama şimdi biraz değişti konu bakalım

hadiyaa gelmicek yani çok üzüldün sende tabi
ben 169 da kalmışım sende oralara geldin heralde içimedn gelmiyo nedense uykumda var yaa mayıştım çokta yemişim ztn

sirkenn gözünaydın güle güle harca..

diloşş onlar kapda ödemeli olmuyo cnm.

Son düzenleme:
dilek rica ederim
eşine çok kızdım dediğin gibi zaten geç geliyor bir de gee yarıları halısaha maçı garip. İlla istiyorsa yapacaksa bu haftada 1 değil ayda 1 olmalı

bol eşin ne yapmayı düşünüyor? diyarbakır zor olmaz mı? bir de adanada açık ne zaman olacak yani orada başlarsa ne kadar süre içinde adanaya geçebilir ?

alisha kzıın olacakmış büyük ihtimal. Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…