benim geçen hafta evime hırsız girmiş hala korkularım var
camın demiri henüz yapılmamış
ee benim maçım var
ben bunu sorumsuzluk olarak görüoum kim ne derse desin
dr hamladğın için olmuştur bu kadar ağrı bacağındada kas ezilmesi olmuş demiş
ii dedim kapattım napıyım yaa
hıı bu arada feyste o sipariş verdiğin yeşil bluzu gördüm yakışmış sana beğendim.
sirken dün yollağıdın site adresi için teşekkür ederim
işlerden cvp yazamadım dünçıkarken gördüm kaydettim şimdi bakabildim sağol.
pucca 2'nin yarısında kalmıştım onu okucam
ama bu ayı oğlu ayı sanki istenmiş gibi müzik yayını yapıo beni uyuz edio
patron çıkınca onun ordan hemen müzik açıo sesi de açıo ben kulaklıktan dinlioum zaten
bunun yüzünden kafam kazan oluo aptal ya
bağırmak gelio içimden :99:
bıktım yaa bundan gerçekten
yeni başlayan kızda gelmedi
köşedeki lokantaya gelmiş oturmuş sabah
patronu çağırmış gelemioum die
patron kalktı konuşmaya gitti nolduysa çözemedim.
alishiaaam çok sevindim hadi hayırlısıyla gelsinnnkaslında akşam dersten sonra gidicektik ama eşim sabah cafeyi bikaç saatliğine abisine bıraktı azcık uyuyalım die.gerçi uyuyamadık, kalktık kahvaltı ettik hadi gidelim dedik dayanamadı eşim
diğer doktorumda bi yığın insan vardır die bikaç kez gittiğim o yeni gelen doktora girdim.
zaten pek sıra bekleyeni de olmadığından baya bi baktı ultrasonda, kolunu bacağını dirseğini omzunu her şeyini gösterdi
cinsiyetine de baksanız dedim, uyuo bi dürtükliyim dedi.baya bi dürtükledi en sonunda sıçradı bizimkieşim de ilk defa hareket ettiğini gördü.döndürdü döndürdü baya bi, göbek kordonu bacaklarının arasında o yüzden net bişi diyemiom ama %90 kız gibi görünüo dedi
koca bi sırıtmayla dolaşıom şuan
ama çok da kaptırmıom kendimi, ya kesin diilse die kordon kapatmış çünkü tam göremedi
aralarında bişe mi var acaba :26:
patron yeni bi çalışanın ayağına neden gitsin ki :26:
alishiaaam çok sevindim hadi hayırlısıyla gelsinnnk
kızçeme arkadaş geliyoo :)
yazık dürte dürte de uyandırmış çocuğu
saol cnmm
dürtükledi valla baya bi, nası uyuosa artık uyanmak bilmediama görmeliydiniz yaa bi sıçradı bi rahatsız oldu falan resmen
sana dedim işte bak tuttu önce kandırıo sandım öyle dedim ceza olsun die şaka yapıo sandım ama
epey kötü oluş
aynı benimki yemin ederim aynı tavırlar aynı tip
naptıklarını bilmedikleri için ve hesap vermek zorlarına gittiği için
.
yok cnm ztn sadece eşim gidecek biz gitmicez geri dönüş olacağı için.o yüzdende rahatsızım biraz
akşam kalp kır,sabah düzeltmeye çalış...kır,yapıştır,kır,yapıştır...ne sanıyolar bizi yaasen de haklısın kızmakta valla zuzum...bence yapılan harcamalarla ilgili söylicek bi şeyi olmadığı için böyle yapmıştır eşin...:26: müsait bi zamanda bi daha açarsın konuyu
Ciddiye almamış gibi olmuş ona canın sıkılmış.Ne huzursuzluğunu görmüş de öyle demiş
böle demeseydin ii di
erkekler sıkışınca hemen öle saçmalarlar boşver takma, bak sabah kendi de pişman olmuş zaten. sanki sadece biz yiyoruz da hesabı sadece biz yapacaz.
bizim dükkan açmamız çok kötü oldu, ne kazanıyo ne harcıyo hiç bilemiyorum, adam rahat ooo dünya umrunda değil, sabah bana ev kirasının vakti geldi diyodu, tel çaldı lafını bitiremedn. dün bi firmayla pazarlık yapmış baskı makinası alıcakmış 20 bin euroya. hiç konuşma sus dedim bana ev kirasından yakınıosun makina almaya paran varmış, adam aramasa hiç haberim de yok.
ayy cnm erkekler biz gibi detaylı düşünemiyor :26: moralini bozma sen şimdi taktın yaa konuşcam onunla diye ondan umurasmıyo gibi olmuş erkekler ekonomik sıkıntıyı çok yansıtmak istemezler zuzu üzerine gitme tersleme sadece akşama birlikte yemek yiyelim dışarda de konuşalım tartışlalım etraflıca de bunu stres oluşturarak kendine ve ona yapma...kafanda oluştur onunla konuş
sen tkma öyle dediğine gıcık sen olmazsan huzuru olur sanki
:26::26::26:aralarında bişe mi var acaba :26:
patron yeni bi çalışanın ayağına neden gitsin ki :26:
eşine de "ayranı yok içmeye taktıravanla gider s.çmaya" demek istiyorum yüksek müsadenle
kız ne dışarda yemek yemesi ,ben kemerleri sıkcaz para yok diyom sen dışarda yemek diyon gözün kör olamaya
ne kadar ağır sözler sölüolar bazen yaa, yazık bazen benim eşim de büyük kavgalarımızda böle söler, nası kırdıklarının farkında diil, gerçi o anda amaç o zaten canımızı acıtmak.
pis!!sonra da sabah gel canım cicim bu kadar kolay yaaa, hepsinde aynı mantık valla
eşine de "ayranı yok içmeye taktıravanla gider s.çmaya" demek istiyorum yüksek müsadenle
kız ne dışarda yemek yemesi ,ben kemerleri sıkcaz para yok diyom sen dışarda yemek diyon gözün kör olamaya
hiç yanii :103:
:26::26::26:
bilemedim şimdi daha geçen hfta başladı yaa
patron daha adını öğrenemedi ki ?
dilşad yaa gerçekten şaşırdım okuyunca epey para yani nası böyle riske girebilio ki iyi cesaret valla.
alishiam
alıntı yapamamışım
çok sevindim tatlım görmenize hareketlerini izlemenize
cinsiyette kesin olsaydı daha iyi olurduama sağlığı yerinde olsunda kuzunun gerisi önemli diil
aslında akşam dersten sonra gidicektik ama eşim sabah cafeyi bikaç saatliğine abisine bıraktı azcık uyuyalım die.gerçi uyuyamadık, kalktık kahvaltı ettik hadi gidelim dedik dayanamadı eşim
diğer doktorumda bi yığın insan vardır die bikaç kez gittiğim o yeni gelen doktora girdim.
zaten pek sıra bekleyeni de olmadığından baya bi baktı ultrasonda, kolunu bacağını dirseğini omzunu her şeyini gösterdi
cinsiyetine de baksanız dedim, uyuo bi dürtükliyim dedi.baya bi dürtükledi en sonunda sıçradı bizimkieşim de ilk defa hareket ettiğini gördü.döndürdü döndürdü baya bi, göbek kordonu bacaklarının arasında o yüzden net bişi diyemiom ama %90 kız gibi görünüo dedi
koca bi sırıtmayla dolaşıom şuan
ama çok da kaptırmıom kendimi, ya kesin diilse die kordon kapatmış çünkü tam göremedi
saol cnmm
dürtükledi valla baya bi, nası uyuosa artık uyanmak bilmediama görmeliydiniz yaa bi sıçradı bi rahatsız oldu falan resmen
sirken dün yollağıdın site adresi için teşekkür ederim
işlerden cvp yazamadım dünçıkarken gördüm kaydettim şimdi bakabildim sağol.
pucca 2'nin yarısında kalmıştım onu okucam
ama bu ayı oğlu ayı sanki istenmiş gibi müzik yayını yapıo beni uyuz edio
patron çıkınca onun ordan hemen müzik açıo sesi de açıo ben kulaklıktan dinlioum zaten
bunun yüzünden kafam kazan oluo aptal ya
bağırmak gelio içimden :99:
bıktım yaa bundan gerçekten
nedkar süre çalışması lazım geri gelmesi için doğa babasını özler sen tek kalcan harcamalarda artıcak orda kira ev v.s olmıcakmı?
kızlar çağana bunu alayımmı sizce ucuzmuş eğlenmezmi evde?
Pilates Eşeği 19 TL
Sümbül patlatırmı ki kauçuk dio sanmıyorum ama büyükçe gibi yaklaşmaz belki
nedenmiş yaa geldilermi naptılar?
yaa bende pucca 2 nin yarsında kaldım valla ilgimi çekmeyince attım kenarda duruyo
patron geldi de kız gelmicekmiş ailevi bi durumu varmış
çünkü pucca 2 yine 1i özetlio gibi insan aynı şeyi okumak istemio
ama şimdi biraz değişti konu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?