Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayy bende uykusuzum Eki Görüntüle 644878 bol bol dinlen şimdi bebik olunca geceleri oturcan ona göre

ekrana bakarken uyuyorum sanki çağan 12 ye kadar kalktı yine beşikte bolun dediği gibi yatağı sıfırladım sallıyo yoksa gece 2 de kalktı sabah 6 ya doğru uyudu 3 saat uyudummu bilmiyorum bile ishal ve ateş ile birlikte diş ağrısı
7 de kalkcama 8 e doğru kalktım servis kaçtı eşim bıraktı laf söyledi binbirtürlü yine işe gidiyonda çocuğa yazıkta işe gitmede evde oturda amannn arabadan atasım geldi kendimi

senin annenin yemeklerini yemek isterdim ne hamarat yafsss maşallah biz öyle değiliz

suşi nasıl yiyosun nekk yaa ben yiyemedim çiğ balık

günaydın kızlar
ben yine yorgun uykusuz mutsuz geldim
rüyamda sürekli hırsızlarla uğraşıoum
bu gece gördüğüm rüya o kadar gerçekciydi ki:18:

ayy herkes yorgun uykusuz :26::26:

etkisinden zor kurtulcaksın gibi ayyy zor dilek yaa korkar insan sürekli kirada olsan taşınırdın:26:

ne poktan herif bu yaa sen onun masasıylamı ilgilencekmişsin kendine tutsun bi sekreter yaa ....ayrıca sana kızcağına kadını çağırsın uyarsın ...ayrıca masasında yemek yemesin efendim yemek yenilcek yer yapsınlar ayyy sinir oldum haa seda

zaten uykusuzum keşke bana bağırsadı az içimi boşaltrdım haddini bildirmek lazım sünepe ahmak dingilllll

zuzu hoşgeldin burdasınnn

aksilikler geldimi üstüste gelir:26: kötü olmuş

ayy neye gülyorum bilyomusun viliş hamişlerde son aylarda özelikle bacakları ayıra ayıra yürürler yaa çok dalga geçerdim gülerdim hamişken bende aynı oldu son ay özellikle çatısı dar olanlar daha çok öyle yürüyor herhalde(eşim sünnetlimisin diye dalga geçiyodu espirileri hep bel aşşağıı zaten uyuz)

nek bu ne hız yaaa kaç tane kazak ördün haaatabi gördüğümüz yok o ayrı konu

vilişim maşallah afiyet olsun ii götürmüşsün 3 simidiben de sabahları 1 tane yiom ama 2 olsa ona da hayır demem yani
simitten başka bişi yemekistemiom yaa, en ii o tutuo midemi, kahvaltı falan hikaye

öküz oğlu öküz insan gibi yesin de dökmesin madem

aman yareppim aynı modelden sende de mi var

oo benim öğlenki menüyle aynı

akşama ben de tavuk çıkardım onunla bişiler yapcam belki kızartırım yanına da bulgur pilavı, evet evet tuttum bunu
zaten geç çıkıcam ya ooooooffffffffffffffffffffffffffffff

yapma yaaacnm çok üzüldüm cidden bi yasn okutun bişi yapın nş. bulabilirsiniz çarpan aracı kameralardan falan pislik bi de kaçmış yaaa

çok geçmiş olsun
zaman kaybetme de okut tabii yaa gezme bi pazar okut bi yasin

benimkinin alt modeli mi Bu modellerden bi tek bende var sanıyodum
Yaa aslında ben de böyle çok yemiyodum ama nasıl oldu ben de anlamadım Bi baktım simitlerin hepsi bitmiş

yok yok seninki halen türünün son örneği
Olsun yarasın

zuzu hoşgeldin burdasınnn

hoşbulduk

aynı model değil kız :) bikaç model altıı

Aynen :13:

Bende tuttum valla süper olur cacık yada yoğurt da çıkar

teşekkür ederim kızlar
zuzu yaa pazar okutuyum evet ama kimi çağırıyım herkesin bi pazarı var die düşünüoum
neyse ayarlıcam olmadı cmtsi falan yaparım bu işi

dilek geçmiş olsun annenlere. Ben de gece araçlardan birinin alarm sesine uyandım perdeyi aralayıp bir baktım beyaz bir araç içinde iki kişi vardı hemen bastılar gittiler. saat de 4 buçuk filandı. Eşim de uyandı tabi. Bi fikrim var artık lazer ışığı alacam gece böyle olduğunda direk salonun camından gözlerine tutacam İyice psikopatlaştırıyorlar insanı.

teşekkür ederim kızlar
zuzu yaa pazar okutuyum evet ama kimi çağırıyım herkesin bi pazarı var die düşünüoum
neyse ayarlıcam olmadı cmtsi falan yaparım bu işi

yaw olurmu öyle şeyy .. Düğün yaparkendemi böle düşünülüyo hayırr ...
Yap sen bende pazar yaptım ve herkess geldi ,mevlüd bu ....

Ama c.ertesi izin alırsan ozamn yap ,pazar da dinlenirsin

yaw olurmu öyle şeyy .. Düğün yaparkendemi böle düşünülüyo hayırr ...
Yap sen bende pazar yaptım ve herkess geldi ,mevlüd bu ....

Ama c.ertesi izin alırsan ozamn yap ,pazar da dinlenirsin

yaa benim ne zamandır aklımda da işin açığı ne bilio musun
gerçekten gelip kendi ve benim için okuyacak iyi niyetli birini istioum
birilerini çağırcam o zaman bile fesatlıkla bişiler yapacaklar bilioum
kendimde zaten teyzemlerle falan görüşmüoum
bi dayımın eşi var annem komşu bu kısım tmm
ama kv bi sölesem herkesi toplar istemioum öyle olmasını
evimden çıkıp konuşcaklar bilioum hep bu yüzden ertelioum işte

Arkadaşlar belki alakasız ama şu eşimle evleneli şu kadar oldu yazıyor onu nasıl yapıyorsunuz? yardım :)

Arkadaşlar belki alakasız ama şu eşimle evleneli şu kadar oldu yazıyor onu nasıl yapıyorsunuz? yardım :)

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Kişisel Bilgiler bölümü

Hitap şekli
Özel gün türü
Özel gün şekli

buralardan ayarlabilirsin

ya canım öyle düşünme ,boşver hem sen kendi sevabını yap ,o onların günahı

kuzum,mevlüt yapma...kelime_i tevhid okuttur bence...hem onda allahı zikrediyosun bol bol...daha çok sevapmış...bi de mevlütteki gibi çok kişi çağırmak zorunda değilsin...bence kv'ne çağırırken sadece sen gel,kalabalık olmicaz(akrabaları çağırmicam) diye söyle

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Kişisel Bilgiler bölümü

Hitap şekli
Özel gün türü
Özel gün şekli

buralardan ayarlabilirsin
ben de deniyim

maşallah hamarat hanım güle gle giy
sen işini yapıyosun fazlasıyla gerisi kimi ilgilendirir ki :26:

ben iiyim çok şükür
günaydın kızlar
ben yine yorgun uykusuz mutsuz geldim
rüyamda sürekli hırsızlarla uğraşıoum
bu gece gördüğüm rüya o kadar gerçekciydi ki:18:
etkisinden çıkmak zaman alıcak, ama güzel düşün canım, yine aynı yere gelemz, tedbir alacağınızı bilir

inşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım
ohh ana kız, bi e oğluşun ne güzel gezmişisiniz

canım takma o manyaa yaa, çok titizmiş silseymiş dökünce.

maşallahhh, 3 simit yarasın nazenine

kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa
enfeksiyon mu var acaba canım, üşütmüşsündür bol bol su iç, atarsın hemen

kaçmış mı bide terbyesiz, inşallah bulurlar kameradan
yalancı suşi diyoo, patatesli olandan sanırım.
ayy keşke benmkide çalışma evde otur dese, hiç gelmem valla.

ben de başladı yavaş yavaş sallanarak yürüyorum yorulunca e malum kilo da var.

mrb kızlar, akşam babam aradı öğleden sonra gel dinlen sabah dedi. yeni geldim.

dilşad,seninle ne kadar zıtız bende evde sıkılırım diye ne kadar geç izne ayrılsam kardır diyorum
son 1-2 gündür hafif hafif kasık ağrılarım başladı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…