Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

koket bence alabilirsin çok eğlenceli olur
kendin patlatamaz sanmıoum öyle ince olmuolar ki

ayy şişme yaa güvenli olur mavisi güzel dimi?

ben bilemedim seda yaa ben kocamdan ayrılmak istemem ayrıca diyarbakırda terör olayları çok bilyosun bilemedim yaa allah korusun :26::26::26:

seda at beyaz olandan mı onda düşer nasıl sallancak ki fiyat neydi bulup atsana ona göre alıyım bununla zıpzıp oynuyacak sallanan dahamı eğlenceli olurki

ayy çok beğendim ben de alabilirim
kapıda ödeme var mı burda, kapıda ödemeyse ben de alıcammm

yok galiba dilşad grupon bu almadım daha karar veremedim sallanan dahamı eğlenceliki

hadiyaa gelmicek yani çok üzüldün sende tabi
ben 169 da kalmışım sende oralara geldin heralde içimedn gelmiyo nedense uykumda var yaa mayıştım çokta yemişim ztn
bi kaç günlük sanırım sonra yine gelecek
pazarlama müdürü die kart bastırdı ya 2.günden

hadi yine iyisin, iyisin iyisin :26:
sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin

cnm valla görüşecek işte şartları artık herşey ondan sonra netleşir.

cnm bende ayrılmak istemem tabiki çok zor ne yaparsak geleceğimiz için umarım çok uzun sürmez herşeyi düşünüyorum tabiki bende.
atı koydum whatsupa baksana bence onla daha rahat eder diye düşünüyorum ben.

vilin keşke yakında olsaydınız yav. ne kaa güzel olurdu. hoş sana kıyamam bu saatten sonra. benim tosun paşayı kaldırmana gönlüm razı olmaz. kendisi de yerde oyalanmayı red ediyor. az önce omzumda uyuyup kaldı. resmen bayıldı yani düşün halimizi.

Günaydın herkese
geçmişe bakamıyorum, kk giremiyorum..
müdürüm döndü malum, bi şiddet bi celal
iş verdi ekstra, işte toplantı yapıcazlar felan
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir

senin bu işyerinde yine başladı galiba gerginlikler. hayırlısı olsun canım.

amannn erkek milleti işte. işine gelmeyen konu oldu mu, hemen bize çamur atarlar. onlara göre milletin karısı melek de bi biz huzur vermiyoruz onlara. hesap istemen zoruna gitmiş, sanki kendi keyfine soruyon hesabı. sen sor yine bu akşam hesabını canım. bırakma ucunu.

canım ya hakkınızda hayırlısı olur inşallah. çok ciddi bir konu.

ayşammm hayırlısı olsun canım. %90 benim tahminim tutmayacak yani sağlıkla kucağına al da gerisi hiççç önemli değil canım.

kokişim benimki diş sıkıntısı çekiyor galiba ya. dün akşamdan beri ateşi de yükseliyor, calpol veriyorum. ishal de oldu, sabahtan beri 3 kere kaka aldım. akşamları 9,30'da uyutmaya başlamıştım tam, keyfini süremedik hiç. Allah beterinden saklasın, inşallah diştendir. pazartesi sağlık ocağına gitcez kontrole. rota virüsün de 2. dozunu yaptırcaz. yoksa özeldeki doktora gitmeyi planlıyordum.

evet işlerim bugün hafifti. Aslında giriş çıkış yapsam da olurdu ama bir nevi vicdan rahatlamaca yapıyorum şu an kalarak.

ayy ben de aynıyım valla sirken, babam ankarada, başkan kızılcahamam da, hiç bi işim de yok ama sabah 10da geldim diye oturuyorum hala.

ayy ben de aynıyım valla sirken, babam ankarada, başkan kızılcahamam da, hiç bi işim de yok ama sabah 10da geldim diye oturuyorum hala.
ben şu an kendi çabalarımla gitmeye çalışsam zaten saat 5 buçuk olur eve girene kadar servisi beklesem 6 da evdeyim yarım saat için ne harcayacağım paraya ne de yollarda çekeceğim rezilliğe değmez.

sus kızz tabi oturcan , bak bende sabahtan beri booomboşşş oturuyom patladım sıkıntıdan ama gidemiyom eve

sus kızz tabi oturcan , bak bende sabahtan beri booomboşşş oturuyom patladım sıkıntıdan ama gidemiyom eve

oturuyorum zaten

eşimgil (fotoğrafçılar) toplanmış başkan yard. ile görüşmeye gelmişler merakımdan bekliyorum ne konuştular diye
internetten güzel yemekler bakıyorum akşama değişik bişiler yapiim die ama bulamadım ne yapsam :26: siz napcaksınız kızlar?
pasta börek mi yapsam bilemedim

gene aynı dr mu öyleyse takıntılı heralde gene saat 15,30 olcak :)))
evet aynı drdu ama gitti :119:

annem fırında tavuk yapcaktı
ama bugün onlardan ayrı takılsam dioum bilemioum ki napsam
annem sinemaya gidelim diodu ee eşim rahatsız gelmez o zaten
hiç bişi belli diil onun için yemek falan düşünmüoum

olmadı güzelce yoğurtlu soslu bi makarna yaparım ımhh valla canım istedi birden

dilşad bende dünden kalma dilim somon ve mantı var. Mantıyı bu sefer yoğurtlamadım salçalı sarımsaklı naneli bir sos yapıp bocaladım. Çorbaya da gerek yok zaten

ayy valla bende bilmiyomki neyapsam yaa hiç fikrim yok gerçekten olmadı kahvaltı hazırlarım yaa bugün bişe yapasım yok nedense.

dilşad bende dünden kalma dilim somon ve mantı var. Mantıyı bu sefer yoğurtlamadım salçalı sarımsaklı naneli bir sos yapıp bocaladım. Çorbaya da gerek yok zaten

ben manıyı yoğurtsuz yiyemem asla.

ben de geçen gün tavuk pirzola alıcaktım unuttum gittim, bugün onu alıyım bari tavuk dediğin ii oldu

ayy valla bende bilmiyomki neyapsam yaa hiç fikrim yok gerçekten olmadı kahvaltı hazırlarım yaa bugün bişe yapasım yok nedense.

bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz

bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz

kızz bi ordan bi burdan saldırıyon gelcem yanına heesaydım sana bu haftaki menümü
mantı,bezelye,makarna yaptım gayette normal bi menü bence bugün yemek yok sadece

kızz bi ordan bi burdan saldırıyon gelcem yanına heesaydım sana bu haftaki menümü
mantı,bezelye,makarna yaptım gayette normal bi menü bence bugün yemek yok sadece

hıı peşpeşe mantı makarna bi araya bezelye aldım die kendini eni konu yemek yaptım sandın zaar
bugün kahvaltı yarın tost
cmt pattis kızartma

bigünde akşama patlıcan oturtma yapcam de de bende susup oturuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…