koket bence alabilirsin çok eğlenceli olur
kendin patlatamaz sanmıoum öyle ince olmuolar ki
nedenmiş yaa geldilermi naptılar?
yaa bende pucca 2 nin yarsında kaldım valla ilgimi çekmeyince attım kenarda duruyo
koket valla bişe belli değil daha beklicez görüşmeye gidene kadar
toplada oynar gibi yaa ben at aldım normal doğanın en çok oynadığı oyuncağı o oldu çok biniyo sallanıyo üstüne sende alsana onlardan.
ayşamm valla inşallah değişiklik olmazda senin istediğin olur cnm valla topiğimiz kız doldu erkekte gerek sıradakiler siz erkek doğurun bari
ayy çok beğendim ben de alabilirim
kapıda ödeme var mı burda, kapıda ödemeyse ben de alıcammm
bi kaç günlük sanırım sonra yine gelecekhadiyaa gelmicek yani çok üzüldün sende tabi
ben 169 da kalmışım sende oralara geldin heralde içimedn gelmiyo nedense uykumda var yaa mayıştım çokta yemişim ztn
selam kızlar azcık geriden geliyorum
akşam eve gittim yemek pişirdik yedik sonrasını hatırlamıyorum sabah olmuş işe de öğlen geldim
eşimin promosyonu yatmış onun üstüne kondumaslında yatırmayacaklar sorun var diyorlardı günün süprüüüzü oldu
dilek rica ederim
eşine çok kızdım dediğin gibi zaten geç geliyor bir de gee yarıları halısaha maçı garip. İlla istiyorsa yapacaksa bu haftada 1 değil ayda 1 olmalı
bol eşin ne yapmayı düşünüyor? diyarbakır zor olmaz mı? bir de adanada açık ne zaman olacak yani orada başlarsa ne kadar süre içinde adanaya geçebilir ?
alisha kzıın olacakmış büyük ihtimal. Tebrik ederim.
ayy şişme yaa güvenli olur mavisi güzel dimi?
ben bilemedim seda yaa ben kocamdan ayrılmak istemem ayrıca diyarbakırda terör olayları çok bilyosun bilemedim yaa allah korusun :26::26::26:
seda at beyaz olandan mı onda düşer nasıl sallancak ki fiyat neydi bulup atsana ona göre alıyım bununla zıpzıp oynuyacak sallanan dahamı eğlenceli olurki
yok galiba dilşad grupon bu almadım daha karar veremedim sallanan dahamı eğlenceliki
evet işlerim bugün hafifti. Aslında giriş çıkış yapsam da olurdu ama bir nevi vicdan rahatlamaca yapıyorum şu an kalarak.hadi yine iyisin, iyisin iyisin :26:
sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin
kızlar yine dr geliomuş ortadan kaybolabilirim gitmesi yine benim çıkışı bulur
kimsecikler yok ama yine de günaydın kızlaaaaaaar
babamızı gönderdik...2 kiviyi yuttuk kızımla...100 tefriciye okumam lazım şimdi onu okuyucam,işlerimi ve kahvaltımı öyle yapıcam...akşam kv ile kp geldi...epey oturdular...yatarken saat 12'yi geçiyodu...bugün büyük gün,restorasyon için mimar eve gidip,fiyat söylicek...inşallah çokk tutmaz :18: yoksa epey kredi çekmemiz gerekicek :18:
yareeeen,o tosun paşayı bize gönder...biz bakalım biraz da,pratik yapmış oluruz
koras,hamarat hatunlar dün belli oldu...dilşadla sendeki kadar çok kalıp hiçbirimizde yok
Günaydın herkese
geçmişe bakamıyorum, kk giremiyorum..
müdürüm döndü malum, bi şiddet bi celal
iş verdi ekstra, işte toplantı yapıcazlar felan
sonumuz hayır olsun.
İnş herkes iyidir
dilekkşakaydı gereçek oldu ..geçmiş olsun eşine
aynı durumdayız benimde konuşasım yok hiç, dün de konuşamadık eşimle zaten kv yemeğe gittik ,sonra 10 gibi indik 1saat hürreme baktım 11de yattık aldım kalemi defteri dönmüş kıçını söyle dinliyom diye... kıçınamı konuşcam ben delimisin yaa dedim kızdım yüzünü döndü ya bi kalk otur da konuşalım yok yatıyo dinliyom ben hıhı diyo ,sinir oldum bende kavga ettik
neymiş hürrem o..suna bakacağına alıp gelseydin defteri diyo ,söyleseydin madem diyom ,hesap isteyen sensin ben değilim diyo..he yani zaten tek başıma istiyorum herşeyi tek başıma yaşıyorum dimi dedim bisürü daha söledim ..
bide ne diyo,millet evinde huzur bulurmuş o bulamıyomuş ,işten geliyomuş yorgun argın bide beni çekiyomuş
Günaydın kızlar,
Akşam eve gittim yemek yedik eşimle kızım uyumuştu yolda eşiminde canı rakı çekmiş gelirken almış beraber içelim diye hiç sevmiyom ama işte eşlik etmemi seviyo 1 er kadeh içtik işleriyle ilgili karışık olaylar oldu biraz
daha önce bahsetmiştik biyerden hbr bekliyoruz diye işte orası diyarbakıra eleman alacakmış dün aramışlar işte referanslarınız çok ii sizinle diyarbakırda çalışmak istiyoruz diye öncelik kadro oraya verilmiş sonra adanaya alınacakmış cv sini veren adamla görüştü sonra oda demiş sen kabul et görüş önce diyarbakırda başlarsın sonra adana kadrosu çıkınca buraya kaydırırız seni demiş ama nekadar sürer gelmesi bilmiyoruz işte görüşmeye çağıracaklar şartları falan konuşacaklar girerse eğer firma çok ii bi firma yani dünya çapında hepiniz bilirsiniz markayı ama nasıl olacak bilmiyorum biyandan istiyorum ii biyer sonuçta bi yandan hiç istemiyorum
evet işlerim bugün hafifti. Aslında giriş çıkış yapsam da olurdu ama bir nevi vicdan rahatlamaca yapıyorum şu an kalarak.
ben şu an kendi çabalarımla gitmeye çalışsam zaten saat 5 buçuk olur eve girene kadar servisi beklesem 6 da evdeyim yarım saat için ne harcayacağım paraya ne de yollarda çekeceğim rezilliğe değmez.ayy ben de aynıyım valla sirken, babam ankarada, başkan kızılcahamam da, hiç bi işim de yok ama sabah 10da geldim diye oturuyorum hala.
amannn erkek milleti işte. işine gelmeyen konu oldu mu, hemen bize çamur atarlar. onlara göre milletin karısı melek de bi biz huzur vermiyoruz onlara. hesap istemen zoruna gitmiş, sanki kendi keyfine soruyon hesabı. sen sor yine bu akşam hesabını canım. bırakma ucunu.
.
ayy ben de aynıyım valla sirken, babam ankarada, başkan kızılcahamam da, hiç bi işim de yok ama sabah 10da geldim diye oturuyorum hala.
sus kızz tabi oturcan , bak bende sabahtan beri booomboşşş oturuyom patladım sıkıntıdan ama gidemiyom eve
evet aynı drdu ama gitti :119:gene aynı dr muöyleyse takıntılı heralde gene saat 15,30 olcak :)))
annem fırında tavuk yapcaktıeşimgil (fotoğrafçılar) toplanmış başkan yard. ile görüşmeye gelmişler merakımdan bekliyorum ne konuştular diye
internetten güzel yemekler bakıyorum akşama değişik bişiler yapiim die ama bulamadım ne yapsam :26: siz napcaksınız kızlar?
pasta börek mi yapsam bilemedim
dilşad bende dünden kalma dilim somon ve mantı var. Mantıyı bu sefer yoğurtlamadım salçalı sarımsaklı naneli bir sos yapıp bocaladım. Çorbaya da gerek yok zaten
evet aynı drdu ama gitti :119:
annem fırında tavuk yapcaktı
ama bugün onlardan ayrı takılsam dioum bilemioum ki napsam
annem sinemaya gidelim diodu ee eşim rahatsız gelmez o zaten
hiç bişi belli diil onun için yemek falan düşünmüoum
olmadı güzelce yoğurtlu soslu bi makarna yaparım ımhh valla canım istedi birden
ayy valla bende bilmiyomki neyapsam yaa hiç fikrim yok gerçekten olmadı kahvaltı hazırlarım yaa bugün bişe yapasım yok nedense.
bayılıyorum size
bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz
bugün mü sadece
sanki hergün 3 çeşit yemek yapar
zaten genelde kahvaltı tost sizin menü bilmio muyuz
kızz bi ordan bi burdan saldırıyon gelcem yanına heesaydım sana bu haftaki menümü
mantı,bezelye,makarna yaptım gayette normal bi menü bence bugün yemek yok sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?