- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
öyle olsa söylemesi gerekmez miydi?alakasız bi şekilde direk dalıyorum ortaya ama ben riskliyim ya bize fanfinifinfon yasak mı olmalı acaba, doktor bişe sölemedi :26:
saol canım
en sağlıklısı gidip konuşmak çünkü nette 2 ay ücretsiz 10 ay indirim deyince net6 çıkıo 6GB falan :26:
1 yıldan sonra 63 tl olacak sanırım.
öyle olsa söylemesi gerekmez miydi?
alakasız bi şekilde direk dalıyorum ortaya ama ben riskliyim ya bize fanfinifinfon yasak mı olmalı acaba, doktor bişe sölemedi :26:
diloş bence aç sor önemli bi konu nasıl sormadınki sen?
işime gelmedi sanırım
haftaya gidicem zaten gidene kadar serbest olsunarasam mı ya da bilmiyorum ki yaa tel de sormaya da utanırım
canım ne yoğun mesaisibilmiyorum ki doktor onu mu düşüncek :26: sanki ben sormalıydım :26:
hafta sonu yoğun mesai olur şimdi, dün yok dedim, 2 gün daha diyemem doktor bişe demedi diyo.
:18:
:18::18::18::18:
işime gelmedi sanırım
haftaya gidicem zaten gidene kadar serbest olsunarasam mı ya da bilmiyorum ki yaa tel de sormaya da utanırım
DilşadAra sor druna canım gidene kadar serbest diye bişe yok. Ya tehlikeliyse ihmale gelmez. Benim bi tehlkem olmamasına rağmen dr çok sık olmasın demişti
canım ne yoğun mesaisi
güzel güzel hafif hafif maksat karşı tarafıda hoş tutmak
ama en önemlisi bebiş önce onu düşün
tlfda sorulmaz evet
haftaya kesin sor ama
yarın öbürgünde dikkat edin haa
onlara göre hep eksik kuzum, işini bitirip ekstra iş isteyeceksin.NekimSinir oluyorum bu işverenlere yaa.. Sen işini fazlasıyla yapıyosun zaten ne istiyolar netinden gözleri çıksın ben iyiyim şu sıra dr kapılarındayım ama olsun
Dün dr a gittik biliyosunuz.. Ekg çekildi dr baktı bide eko istedi. Hamilelikte pek müdahele edemiyoruz ama belki sana bi ilaç yazabilirim dedi. Eko çekilsin ona göre belli olucak ilaç yazıp yazmıcağı. Salı günü tekrar gidicem eko içinDün de dr sonrası gezdik annemle bişiler aldı annem kendine antalyaya gidiceği için. Eksik evraklarnı hallettik foto, ikametgah falan. Yemek yedik derken saat 4 oldu, güzeldi.. eve geldiğimizde giremedim uyuduk annemle kafaları vurup
bende de aynı ağrı mevcut. Sandalyemde kıpraşırken felan batıyo :44:kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa
dileğim dünde nek diyodu bi ağrı var diye hatta kelebeğimde diyodu odagüldük baya bi batma falan gibimi üşütmüşsündür bence.
kokik whatsapptan da konuştuk, çağana geçmiş olsunayy bende uykusuzum Eki Görüntüle 644878 bol bol dinlen şimdi bebik olunca geceleri oturcan ona göre
ekrana bakarken uyuyorum sanki çağan 12 ye kadar kalktı yine beşikte bolun dediği gibi yatağı sıfırladım sallıyo yoksa gece 2 de kalktı sabah 6 ya doğru uyudu3 saat uyudummu bilmiyorum bile ishal ve ateş ile birlikte diş ağrısı
7 de kalkcama 8 e doğru kalktım servis kaçtı eşim bıraktı laf söyledi binbirtürlü yine işe gidiyonda çocuğa yazıkta işe gitmede evde oturda amannnarabadan atasım geldi kendimi
senin annenin yemeklerini yemek isterdim ne hamarat yafsss maşallah biz öyle değiliz
suşi nasıl yiyosun nekk yaa ben yiyemedim çiğ balık
dilek arabaya çarpanın bulunmasına sevindim :)))))))aman kızlar yaa
boşverioum artık takmıcam onu
şu hırsız olmasaydı korkmasaydım bu kadar takılmıcaktım
babamla konuştum arabaya çarpanı bulmuş
adamın arabası anahtarsız çalıştırılan son model bi arabaymış otomatik binmeden çalıştırmış mı napmış salak:26:
bizim arabaya vurarak durabilmiş
babam dio ki
bizim insanımıza lüks fazla bilio musun die
senin neyine anahtarsız çalışan araba binmeden çalıştırmış bide yaa çocuğa çarpsaydı dio
sen ancak eşşeğe binersin dio adama
ayy baba neyse bulundu yaa adam yaptırcak takılma sende dedim ama benim getircem götürcem hiç sevmem sanayiyi iş çıkardı dio
eşşeğe binsin o deyince nası gülmüşüm iş yerinde
kıyamam :105: doğuma gelir artık dimmi :26:Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
onlara göre hep eksik kuzum, işini bitirip ekstra iş isteyeceksin.
İş bitmezmiş, boş burmak yok
sen neden dr gidiyosun? bi sorun yok dimmi :26:
kıyamam :105: doğuma gelir artık dimmi :26:
Günaydın herkese
Hava burda misss :119:
eşim de 3 te gelecek, hızlıca evi toparlayıp dışarı çıkarız
kuaföre gidip kırıklarımı aldırıcam, bide kumpir yeriz belkim
hımmm :26: kalbi yavaşlatmak için ilaç yazabilirler, ama bu bebeğin de kalbini yavaşlatmaz mı? :26:Standart işveren modeli iştee
Önemli bişe yok canım bende daha öncede vardı taşikardi(kalbin hızlı atması) şimdi hamile olunca dahada arttı. Sağlık ocağı git dedi gidiyorum bende salı günü eko çekilecek o zaman net bişe söylicek dr.
İnş. gelir canım. izin almak zor olucak ama gelirim bi şekilde diyo. Zaten 2ay sonrada kardeşimin doğumu olucak onada gelmesi gerekecek. Bilmiyorum yani
geçmiş olsun sana da.:26: İdrar yollarını üşütmüş olabilirmisin?
hımmm :26: kalbi yavaşlatmak için ilaç yazabilirler, ama bu bebeğin de kalbini yavaşlatmaz mı? :26:
etraflıca sor bunu doktoruna ilaç vermeye kalkışırsa..
çok geçmiş olsun canım yaa
kardeşinin hamişliği senden sonra sanıyodum, o daha önce mi doğuracak
cinsiyet ne?
Standart işveren modeli iştee
Önemli bişe yok canım bende daha öncede vardı taşikardi(kalbin hızlı atması) şimdi hamile olunca dahada arttı. Sağlık ocağı git dedi gidiyorum bende salı günü eko çekilecek o zaman net bişe söylicek dr.
İnş. gelir canım. izin almak zor olucak ama gelirim bi şekilde diyo. Zaten 2ay sonrada kardeşimin doğumu olucak onada gelmesi gerekecek. Bilmiyorum yani
geçmiş olsun sana da.:26: İdrar yollarını üşütmüş olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?