Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alakasız bi şekilde direk dalıyorum ortaya ama ben riskliyim ya bize fanfinifinfon yasak mı olmalı acaba, doktor bişe sölemedi :26:

saol canım
en sağlıklısı gidip konuşmak çünkü nette 2 ay ücretsiz 10 ay indirim deyince net6 çıkıo 6GB falan :26:

1 yıldan sonra 63 tl olacak sanırım.

saol canım
en sağlıklısı gidip konuşmak çünkü nette 2 ay ücretsiz 10 ay indirim deyince net6 çıkıo 6GB falan :26:

1 yıldan sonra 63 tl olacak sanırım.

Aynen oyle cnm..
Kendi evine dusunuyosan 6gb yeter bence sana..oda ilk on ay 22 galiba..

işime gelmedi sanırım

haftaya gidicem zaten gidene kadar serbest olsun arasam mı ya da bilmiyorum ki yaa tel de sormaya da utanırım

Dilşad Ara sor druna canım gidene kadar serbest diye bişe yok. Ya tehlikeliyse ihmale gelmez. Benim bi tehlkem olmamasına rağmen dr çok sık olmasın demişti

bilmiyorum ki doktor onu mu düşüncek :26: sanki ben sormalıydım :26:

hafta sonu yoğun mesai olur şimdi, dün yok dedim, 2 gün daha diyemem doktor bişe demedi diyo.
:18:
:18::18::18::18:
canım ne yoğun mesaisi
güzel güzel hafif hafif maksat karşı tarafıda hoş tutmak
ama en önemlisi bebiş önce onu düşün

işime gelmedi sanırım

haftaya gidicem zaten gidene kadar serbest olsun arasam mı ya da bilmiyorum ki yaa tel de sormaya da utanırım

tlfda sorulmaz evet
haftaya kesin sor ama
yarın öbürgünde dikkat edin haa

Dilşad Ara sor druna canım gidene kadar serbest diye bişe yok. Ya tehlikeliyse ihmale gelmez. Benim bi tehlkem olmamasına rağmen dr çok sık olmasın demişti

mümkün olduğunca uzak duruyum ben o zaman canım

evet, tamam canım
ii akşamlar kızlar dükkandayım eve geçiyoruz ii tatiller.

günaydın kızlar...
dün akşam yine klasik bi yemek tartışmasından sonra erkenden yattım artık evlilikten sıkılmaya başladım galiba
koras,kvn ne kadar çok geziyo yaa,hasta adamı bile bırakıp gitmiş
dilşad,bence yüz yüze sormaya daha çok utanırsın,keşke arayıp telde sorsaydın yasak mı değil mi diye :26: bizde hala bu son diyip devam ediyoruz adaer gibi olcam galiba
dilekcim,arabaya çarpanı bulmuşsunuz sevindim canım...baban masraftan kurtuldu en azından
akşam maç varmış...kp izlemeye gelicekmiş...pasta yapmam lazım bugün canım börek istiyo,yemek de yok,ev temizlencek bugün çok iş var

günaydın son çalışma günü ve zaten yarım diyelim bugün biraz süslenip püslenip çıktım
saat 3te çıktıktan sonra gezcem biraz bunaldım çık koşa koşa eve git ışıkları aç

vilin maç yarın diil mi canım?

Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben

onlara göre hep eksik kuzum, işini bitirip ekstra iş isteyeceksin.
İş bitmezmiş, boş burmak yok

sen neden dr gidiyosun? bi sorun yok dimmi :26:

kızlar yaa kukumda tuhaf bi ağrı var, sızı gibi anlamadım yaa oturup kalkarken nası acıo üşüttüm mü acaba bacaklarımı kasıldı yaa
bende de aynı ağrı mevcut. Sandalyemde kıpraşırken felan batıyo :44:
sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma 2 akşamdır, ama var hafif hafif hala..
dileğim dünde nek diyodu bi ağrı var diye hatta kelebeğimde diyodu oda güldük baya bi batma falan gibimi üşütmüşsündür bence.

kokik whatsapptan da konuştuk, çağana geçmiş olsun ((
eşien de hep bi huysuz
annemin yaptığı suşi yalancı suşi
balıkla değil ton balığı ile yapıyo, bayılıyoruz bizz

dilek arabaya çarpanın bulunmasına sevindim :)))))))

Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
kıyamam :105: doğuma gelir artık dimmi :26:

Günaydın herkese
Hava burda misss :119:
eşim de 3 te gelecek, hızlıca evi toparlayıp dışarı çıkarız
kuaföre gidip kırıklarımı aldırıcam, bide kumpir yeriz belkim

Standart işveren modeli iştee

Önemli bişe yok canım bende daha öncede vardı taşikardi(kalbin hızlı atması) şimdi hamile olunca dahada arttı. Sağlık ocağı git dedi gidiyorum bende salı günü eko çekilecek o zaman net bişe söylicek dr.

İnş. gelir canım. izin almak zor olucak ama gelirim bi şekilde diyo. Zaten 2ay sonrada kardeşimin doğumu olucak onada gelmesi gerekecek. Bilmiyorum yani

geçmiş olsun sana da.:26: İdrar yollarını üşütmüş olabilirmisin?

hımmm :26: kalbi yavaşlatmak için ilaç yazabilirler, ama bu bebeğin de kalbini yavaşlatmaz mı? :26:
etraflıca sor bunu doktoruna ilaç vermeye kalkışırsa..
çok geçmiş olsun canım yaa

kardeşinin hamişliği senden sonra sanıyodum, o daha önce mi doğuracak
cinsiyet ne?

günaydın kızlar internetim bi dandik bugün beğen e falan tıklayamıom alıntı yaptım onları da almamış

vilişim derdi bitmio senin bu adamın dasenin gibisini bulmuş daha bi de şikayet edio doyumsuz
benim ev de curcuna, temizlik falaan yapılcak ama yarın eşimle yapalım dedim.bugün her h.sonu olduğu gibi dağılmış olan yatak odamı toplıcam bi de buzdolabını silcem o kadar...
keyifsizim zaten yine, midem bulanıo gibi...

özgim allah kavuştursun annen tamanen toparlandı mı bu arada?

Aynı sorunu yaşayan biri olarak cevap vermek istedim. Benim mitral yetmezliğim var ve aynı zamanda taşikardim var. Holter bağlandığında nabzım 100 ün altına 24 saat boyunca hiç düşmemiş 146 ları görmüştüm. Hamile kalana kadar beloc kullandım. 50 mg. Kardiyoloğum korunmayı bırakacağım zaman 1 hafta öncesinden ilacı kesmemi söylemişti. İlk 3 ay kesinlikle kullandıramıcam çok şikayetin olursa başka bir ilaçla çok düşük dozda başlarız demişti ama gerek kalmadı. 120 yi geçmediği sürece nabız bebeğe bir zararı yokmuş. Max 114 lerde geziyorum.

Eko takibi yapılıyor. Normal doğuma asla izin çıkmadı.
Kardiyoloğum 3. aydan sonra beloca başlayabiliriz dese de kadın doğumcum 120 yi görmeden başlatmam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…