Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bitmedi senin de bulantıların, epey uzun sürdü ayşam yaa :26:
benim de hiççç temizlik yapasım yok, eve gidip uyumak istiyorum, ama bu havada uyumak olmaz. Mis gibi havaya ayıp olur.
Belki temizlik bile yapmadan dışarı çıkarız, tabsi maaşa bağlı haftalık olursa 3 hafta birikti yine, sinir oluyorum.
inş hamileliğinin sonuna kadar böyle güzel gider herşey Tokoyay
Merhaba bu arada, bebişin cinsiyeti de erkekmişş, kız isteyenlerdendin sen de öyle hatırlıyorumm

Son düzenleme:

ya ben de şimdi netten ona bakıcam tahminen ne zaman bitio bu arkadaş yaa, bi gün çıkarmasam ertesi gün hopp wc'deyim. az önce yine oldusabahları hiçbişe yemek istemiom yesem de yaramıo yemesem de.bi tek simit ii gelio yaa, çıkıp bi simit alıp gelsem mi acaba?

hı bu rada balkona taşındım hava cidden on numara
odalarım güneş görmediği için balkona attım kendimi temizledim bi de minder attım kemiklerime kadar ısınıom şuan, hatta gidip yüzüme güneş koruyucu sürcem

nekim inş. verirler haftalığınızı, ii olurdu bugün yerdiniz

balkonun önündeki ağaç kesildi ya dımdızlak kalmış yaaa her taraftan görünüorumdur, eskiden orman içinde gibiydik balkonda perde falan kullanmıoduk

Sorucam canım zaten ilaç kullanma taraftarı da değilim ama bakıcaz
Kardeşim benden sonra doğurucak canım öyle yazdım kiii... Daha belli değil onun cinsiyet önce sağlıklı olsun ama inş. kız olur diye bekliyoruz bakalım..

Çok oldu annem iyileşeli canım normale döndü şuan. Yüzündeki morluklar çok hafif de olsa kaldı ama ona şükür..
Mide bulantısı çok kötü canım yaa İnş. geçer şu zamanların hemennnn...

Tokoyay mrb canımm... Öncelikle cevabın için çoook tşkler.. Benimde 130larda şuan.. Dr da zaten beloc 15mg yazarım belki dedi. Salı benimde eko çekilecek.. ona göre ilaç kullanıp kullanmıcağıma karar verilecek işte.
Kalbin hızlı atmasını hissedebiliyormusun peki bazen yoğunlaşıyo bende. Bide tansiyona etki ediyo mu sende.. Bazen bi bitkinlik halsizlik çöküyo üstüme kalple mi ilgili acaba?:26:

Hafızana hayranım. Kız çocuk çok istiyordum. 3 doktora gittim üçü de erkek deyince anca inandım.
İkinciye inşallah.

Merhaba canım.

15 mg çok düşük bir doz. Ama muhakkak kadın doğumcuna danış. 120 yi geçiyorsa bebeği kourmak adına kullanman gerekebilir. Ben çok nadir 126 ları görüyorum. Çarpıntım olduğunda vücudumun her yerinde hissediyorum nabzımı. Her yanı seyiriyor sanki.

Benim tansiyonum ezelinden beri hep düşük. Bu da çarpıntıyı tetiklermiş. 11 senedir kardiyologlarda geze geze tez hazırlayabilirim yakında.
Senin tansiyonun da düşük mü? Düşük ise halsizliği o yapıyordur. Çarpıntı da vücudu yoruyor. Bana kardiyoloğum en son '' kalbin zaten normal bir insana göre hızlı çalışıyor ve yoruluyor, şimdi bebeğe daha fazla kan pompalayabilmek için daha da fazla çalışıyor. Yorgunluğun, nefes darlığın çok normal'' dedi.

Doğum konusunu da konuş muhakkak. Normal doğuma kesinlikle onay çıkmadı benim için, oysa ki çok isterdim.

Hamile olduğun için fazla müdahale edemiyorum dedi dr canım.. Evet düşük çıkıyo genelde. Normaller 12-8 en son kendimi iyi hissetmeme rağmen 10-6 çıktı tansiyonum. Ve ayakta çok kalınca yada acıkınca tansiyonum yerlere düşüyo hemen. Peki bu ilaç bi zarar verir mi bebeğime canım dozu az da olsa istemiyorum hiç bi ilacı kullanmayı. Aynı şey babamdada var bana miras kalan şey bu babamdan da.. Kadın doğumcumla konuşuca zaten canım doğuma kardiyolog girmesi gerekir mi gerekmez mi bilsin, takibinde olayım diye.

Sen kötü olduğunu hissettiğinde napıyosun yaptığın bişe var mı.. K.bakma kendimden bişiler bulduğum için soruyorum şu zamana kadar kaç dra gittiysem hep bişeyin yok dedikleri için pek bi bilgimde yok sayılır.

sen bile bile yapıyosun bunu ama.. bişi atmazsan ağzına bunun sonu kaçınılmaz lavaboda bitiyo..
böyle yapmaya devam edersen 9 ay çıkartırsın.. :26:

ayy ben ağaçların kapattığı balkonları çok seviyorum yaa, cayır cayır güneşin yaktığı ıhh
süpermiş hava orda, dün yön. kurulu başk. yard. ordaydı şortumu alsaydım denize girecektim diyo abartıyodur tabi o :))

Hafızana hayranım. Kız çocuk çok istiyordum. 3 doktora gittim üçü de erkek deyince anca inandım.
İkinciye inşallah.
Yiğit Ali :)) Güzel isim
inş ikincisi güzel bir prenses olur evet

kuzum,eşim maç bu akşam demişti,ben onun yalancısıyım valla
kız bi de süslendim püslendim öyle çıktım yazmışsın,sanki normalde süslü değilsin kokoş hatun seni

Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
oyyy allah kavuştursun canım
küçük erkek nasıl

bitmek bilmedi bulantın yaa sen böyle yazdıkça bulantılı günlerim geliyo aklıma inşallah biter artık yaa
bugün bende evi süpürücem,lavaboyu yıkarım,belki bi de evi silerim...silmezsem yarın eşime sildirmeyi planlıyorum
valla kuzum başkası olsa bu adamı çoktaaaaaan boşamıştı akşamımı zehir etti yine...sabah hiçbi şey olmamış gibi davranıyo...iki de bi arıyo yarın pikniğe götürücekmiş...bugün burda da hava çok güzel,bakalım yarın nasıl olucak...bende gideriz demedim,bakarız dedim

ne zaman oldu ki temizlik yapmayı seven var mıdır acaba
haftalığınızı verirler inşallah canım parasız gezilmez

ayyy ne güzel yaaa...bahar geliyo artık ayşam güneşin keyfini çıkar...
etraftan görünsen nolcak ki çıplak değilsin yaa

kızlar bugün canım ne isterse onları pişirmeye karar verdim...hep kocişin istediklerini pişiriyorum da yaranıyo muyum sanki dolma sardım,ocağa koyucam şimdi azıcık ıspanağım kalmış,peynirle karıştırıp börek yapıcam netten tariflere baktım biraz,bazıları ıspanağı kavurmadan çiğ olarak koymuşlar böreğe,öyle denesem mi :26: nasıl olur bilemedim :26: yayla çorbası yapıcam,bi de kedi dillerinden kolay bi pasta yaptım mı tamamdır

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla kızcam şimdi nek
dedim yaaa yesem de çıkartıom yemesem de die. geçen gün mis gibi kahvaltı ettim daha masadan kalkmadan koştum mesela wc'ye.
bugün de kalkınca midem bulanıo die hemen galetayla muz yedim.
farketmio cnm aç ya da tok, oluo işte her zaman

valla doğru sölüodur adam, biz salı günü deniz kenarına gittik ya 2 kişi denize giriodu ilerde
su soğuktur tabi ama, girebilene hava cidden süper

bu arada ben balkonda fazla duramadım bi lokma güneşim vardı o da gitti saat ilerleyince

Kızlar dün eşimle isim konusunda konuşuyorduk şuan 5 isim var aklımızda sizede oylamaya sunuyorumm (eşim kızlarada bi sor bakim ne dicekler diyo)

1. Özer : Doğru sözlü, yiğit kimse.. (Benim ismimin ilk hecesiyle eşimin son hecesinin de bileşimi :)

2. Rüzgar : Biliyosunuz zaten

3. Çınar : Köklü sağlam, Uzun ömürlü, Uzun boylu, Kalın gövdeli bir ağaç

4. Gökcan : Yeşermiş, taze can, özlemle dolu can

5. Göktuğ : 1. Gök renkli Tuğ sahibi. 2.Savaşmayı seven kimse.

herkes bu ara rüzgar ve çınar koyuyo,o yüzden ben olsam koymam onları :26: gökcan içime sinmedi özgim :26: ben oyumu özer ya da göktuğ'dan yana kullanıyorum

dimi dimi

valla dilek ve kkoras resmen seviolar
kkoras geçenlerde tv'de temilik yarışması görmüş aşka gelip evi kırklamış mesela

senin yaklaşık ne zaman bitmişti?
netten bakıom şöle bi yazı çıktı
"hamilelikte bulantılar zamanla azalır"
yapma yaaaa, çok açıklayıcı oldu cidden
git bence cnm boşver ona kızdım die temiz havadan mahrum kalma inş. güzel olur hava şöle mis gibi doğa havası alsın prensesin

ben gözleme yaparken çiğ koyuom mesela ıspanağı zaten ne canı var hemen pişioama lezzeti farkedio kavurmayınca söliyim

aa özer i tuttum ben hem isminizle de uyumlu güzel olmuşşş
rüzgar ve çınar'ı da seviom ben, evet bu ara herkes bi koyar oldu ama seviom işteee

Kardiyoloğuma göre ilk 3 ayı bitirdkten sonra hiçbir zararı yokmuş bebeğe ilacın. Ama kadın doğumcum çok taraftar değil kullanmama. 120 yi geçmediği sürece kullanmanı istemiyorum dedi. Nabzın çok sık 120 yi geçiyorsa kullanman gerekir ilacı. Öbür türlüsü bebeğe daha fazla zarar.

Benim doğumum sezeryan olmasına rağmen doğumuma kardiyoloğum girecek. Bana verilecek narkoza bile müdahale etmesi gerekiyormuş çünkü. Ben epidural istedim ona bile izin vermediler. Nabzımın kontrolden çıkmasından korkuyorlar sanırım. İlla epidural sezeryan diye tutturursan sakinleştirici vermemiz lazım doğuma almadan seni dediler. Eşim kesinlikle izin vermiyor.

Benim tansiyonum normal şartlarda en fazla 9-6. Geçen gün fena oldum tansiyonumu bir ölçtüler 6-4. Küçüğüm 3'e kadar düşüyor bayılmıyorum.
Her gün 1 tane sade soda içersen tansiyonunu dengeler. Hemde mineral açısından müthiş zengin. Kendini kötü hissettiğinde uzan ve ayaklarını kaldır yastık koyup altına. Benim tek yapabildiğim bu.

Sağol canım durup durup canım sıkılıyo zzatenn
İyidir heralde canım:) göremedk sıpayı 13 martta görücem bakalım. Ara sıra ben burdayım diyo bize

Menü süperrrr valla tam benlikk

Arkada kalmasın cevap bekliyorum bakalım teyzeleriii

herkes bu ara rüzgar ve çınar koyuyo,o yüzden ben olsam koymam onları :26: gökcan içime sinmedi özgim :26: ben oyumu özer ya da göktuğ'dan yana kullanıyorum

Ama bizim burda tanıdıklarda falan hiç yok rüzgar çınar canım.. Düşünebiliriz yanii.. Özer ve göktuğ diyosun yanii (özer bende bi tık önde gibi zaten)

Senin tansiyon bayağı düşükmüş canım evet. Benim normali 12-8.. Sodanın tansiyonu dengelediğini bilmiyordum evet tadıda güzel meyveli olanların.

Bakalım bana ne dicekler salı günü.. Çook sağol cvpların içinn

meyveli sodayı bana tavsye etmedi cnm doktorum. mide yanmam için limonlu soda içiom demiştim ama hazır olanları tavsiye etmem dedi. yok dedim içine limon sıkıp içiom sade sodayı.hı tamam o zaman dedi.
sen de öle yap taze meyve suyu sık içine, ya da limon ben çok seviom öle

aaa doğru dilekle korası unutmuşum
kuzum benim bulantılarım 4. aya doğru bitmişti :26:
ıspanak kavurmaya değmiyo ki kuzum çok az...kaynar su gezdiricem üstünden,azıcık burukluğu gitse yeter...zaten peyniride harcı çoğaltmak için koyucam baharatla falan tatlandırırım napim....
ayyy azcık cips yicem galiba ben,canım çekti

bi ıspanaklı börek olsa da yesekkk

uff azcık ben de mi yesem acabaaaaaaaaa

Ya neden güzel olan herşey yasakk Ben hiiç sevmiyom sade sodayı değişik bi tadı var. İçine meyve suyu koyunca güzel olur mu denemek lazım napalım

Özer'i beğendin dimi hem farklı ben duymadım fazla kişide.

Alishia'nın dediği gibi meyveli olanları değil, sade olanlarını içeceksin canım. Bende içine biraz limon sıkıp içiyorum çok güzel oluyor. İki marka var özellikle mineral değerleri yüksek olan. Alırken bak öyle al.

Salı günü haberlerini bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…