Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok şükür vakit tamam
artık gidioum
kardeşimle güzel bi program yaptık
havada iyi şansımıza:119:

herkese iyi pazarlar:80:

kimsecikler kalmamış topikte
yoruldum sanki dilek,böreğimi kek kalıbında yaptım...şimdi dolapta bekliyo,akşam pişiricem,bakalım nasıl olacak?
bi de pasta yaptım...dolmam da pişti...amaaaaan başka da bi şey yapmicam valla...muftağı toparlayıp evi süpürsem yeter
herkesler gezmelere gitti,ben evde yarenim de giremiyo kaç gündür,ilker paşanın huysuzluğu yine üstünde galiba

alakasız bi şekilde direk dalıyorum ortaya ama ben riskliyim ya bize fanfinifinfon yasak mı olmalı acaba, doktor bişe sölemedi :26:

Valla cnm doktor demediyse sorun yok gibi,ama her ihtimale karsı danısmak lazım

saol canım
en sağlıklısı gidip konuşmak çünkü nette 2 ay ücretsiz 10 ay indirim deyince net6 çıkıo 6GB falan :26:

1 yıldan sonra 63 tl olacak sanırım.

Dün yanlış okumuşum net6 hem limitli hem limitsiz internetin adı..6 gb sınırsız ilk 10 ay 22...Sınırsız ise 39..

Evet cnm gezmeyi sever,kp iyiymiş o gittiğinde
Eşine de kızıcam yaptıklarını yesin işte beğenmemezlik neymiş

Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
Allah kavuştursun cnm
Çınarla Göktuğ isimlerini sevdim ben..Ama göktuğ savaşmayı seven demekmiş

Merhaba cnm..Bende bi aralar haziran anneleri topiğindeydim..Oğlun olacakmış sağlıcakla gelir inş.

Ay cnm ne temizlik çekmişti..İzleyince daha çok yapmak istiyo insan tavsiye ederim

Kp de de bacak damarında daralma varmış galiba.Dr ilaç vermiş..1 ay sonra gelin tekrar demiş..
Hava çok güzel ya bende evdeyimm

ne zaman oldu ki temizlik yapmayı seven var mıdır acaba
haftalığınızı verirler inşallah canım parasız gezilmez
a-aaaa bu dilek ayşaya taktı, bu da bana taktı iyi mi :26: :105:
bikeree kocişim süpürdü, yerleri viledayla yapmadım elle sildim daha temiz olsun diye, banyo fayanslarını çamaşır suyu ile ovdum, banyoyu cifledim,
mutfak ciflendi, nevresimler değişti, çamaşır mak. açtım, tencerelerimi yıkadımm, pilav yaptım, kıymalı karnabahar yaptım, salata,, ayran
bide üstelik 1 e kadar çalıştım bugünnn

hııı :26: :26: :26: bende sadece açken olduğu için ve çok deneyimli olmadığım için bilemedim tabi kuzum

Özeeeerrr hem anlamlı
kessinlikle oyum Özerden yana

Rüzgar ismini de seviyorum aslında, şu nil erkoçlar koydu ya kendine rüzgar adını sevmiom artık sanki

Çınar'ı oğlu olursa kardeşin koysun, çağlara uyuyo

Gökcan ıhhh

Ğ sevmiom isimlerde ama Göktuğ da güzel geldi :)
Yine de Özer diyorum..

İşlerim bittiii, annem mezgit almış şimdi oraya gidiyoruz
dışarı çıkma işi yarına kaldı

Son düzenleme:

yok doktorumla aram ii canım şakalaşıyoruz da sorarım o yüzden

Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
canım Allah kavuştursun
ii yapmışsın azcık da kendi istediğini yap ye, afiyet bal şeker olsun yarasın miniğine

ben de özeri sevdim benm etrafımda da çınar ve rüzgar çok. diziler saolsun.
ama etrafımda yok diosan çınar da güzel
herkes bu ara rüzgar ve çınar koyuyo,o yüzden ben olsam koymam onları :26: gökcan içime sinmedi özgim :26: ben oyumu özer ya da göktuğ'dan yana kullanıyorum
kesinlikle aynı fikirdeyim

hiç güzel olmuyo meyve suyuyla :120:
özer in sizin için anlamı da güzell

oooooo ne kadar çok iş yapmışsınız azcık takıldım kuzum sadece alınma hemen hem iş yapmayı ben de sevmiyorum zaten,mecburiyetten yapıyorum işte ben evi süpürürken geldi kocişim,yerleri o sildi iyice sıktırıcam derken viledayı kırdı ben kırsam kızardı yenisini aldık bahaneyle
mezgit benim favori balığımdır mısır ununa batırıp kızartırız biz,yanına da salata misssss siz nasıl yapıyosunuz?

yok doktorumla aram ii canım şakalaşıyoruz da sorarım o yüzden
eee iyi o zaman rahatça sorarsın

kv ile kp yarım saat önce gittiler...kendimi çok yorgun hissediyorum...birazdan yatarım kesin kızımda her zamanki gibi kıpır kıpır ama büyüdükçe hreketleri rahatsız etmeye başladı sanırım 2 gündür dönmeye çalışıyo kuzum :26:

alınmam kii
biz de aynen öyle yapıyoruz vilişim, mısır ununa bulayıp kızartıyoruz
salata olmazsa olmaz zaten.
Kocişte babamla azcıııııkk rakı içti, randevu istiyodu yavrum ama benim hiçç canım istemedi
uyudu o da koltukta.
Şimdi uyandırım yatağımıza geçiricem.

Çok yorma sen de artık kendini :26: İnş miniğin de döner de doğumu nasıl yapacağını seçme şansın olur..
Kv Nazenin ismine ne dedi?

afferin kız ne çok iş yapmışsın valla ellerine sağlık
ben de gündüz buzdolabını demizlicem die gittim mutfağa, ordan dolaplara geçtim ordan fayanslar tezgah derken bütün mutfağı paklamışım

yok cnm bende her daim olabilio, mesela şuan uykudan yeni kalktım bulantıyla. canım çok kivi istiodu korka korka yedim:18:

annem yemekten sonra gitti 8 gibi(evet annem bendeydi)
ben de yeteneği izliodum yeni bölümü başlamadan uyuyakalmışım yarım saat önce eşim geldi ona uyandım

ahahaaaaa kırdı mııııı, nası yüklendiyse artık

yorgun olman çok normal cnm şurda sayılı ünlerin artık doğurdun doğurucan, inş. dönüodur kızın da

bi ara kv de bendeydi kıpırdadığını hissedio musun dedi yok dedim.4.aya girdim artık ya, dediğine göre erkekse 4.ayda kızsa 5.ayda başlarmışım hissetmeye

erkek gücü işte narin olamıyo ki adamlar
çok yoruyosun kendini :26:

kuzum ya artık anneciğinin kollarına gelmek için kanala girmeye başlıyor, inşallah kolayca girer de normal doğumla kurtulursunuz hemen.

alishiaa ben hiç duymamıştım kızın daha geç hissedildiğini :26:

ama eskiler de bilirler di mi.
günaydın kızlar ii pazarlar. benmki uyuyo
kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım ama uykum açılmıyo gece film izledik 1 buçukta yattım

canım çekti,bu hafta ben de aldırıyım kocişime mezgit
kv tabi ki beğenmedi ismi geçen hafta yürüyüşe gittiğimizde öğrendi zaten,ama kendi istediğini koymicamızı anlamış artık benimkini koymicaksınız madem güzel bi isim koyun bari dedi sanki biz kötü isim koyacaktık
bizim kız bütün gece debelendi ama dönememiş yavrum,kafası göbeğimin yanında yine sabah,kaca kafalı kızım benim diye seviyodum,eşim kızdı

he yaaa kırdı valla iyice sıktırmıyosun,sulu sulu siliyosun parkeler kötü olur dedim,adam viledayı kırdı ben vur dedim,o öldürdü koltukları çekip altlarını sildi,tertemiz yaptı ama vileda da gitti
ayşinim yakında bulantın biter kuzum senin,az daha sabret...benkıpırdadığını hafif hafif hissetmeye 16-17. haftalarda başlamıştım sanki

çok yormuyorum ki kuzum,doktora göre hiç oturmicam,hep hareket halinde olucam,adam hareket et diyo başka da bi şey demiyo
fıstığım doğum kanalına girmişti zaten ama fırıldak işte yeniden dönmüş şimdi de debelenip duruyo tekrar dönücem diye

sen niye bu kadar erken kalktın dilşad?

günaydın bu arada
kocişim köye gitti,bende kahvaltı hazırlicam şimdi...her zamanki gibi patates kızartması

günaydın ii pazarlar herkeseee
gerçi hiç pazar havası yok, burası bi kapalı gibi

dilşad şaşırdım seni görünce h.sonları pek girmezdin

ben de erkenciyim, eşim de yavaştan uyanıo sanırım bi kahvaltı eder temizliğe girişiriz

pattis kızartması mıııııııııı
viliş yaa söylediğin her şeyi canım çekiogerçi dün cips yemedim
gece kalktığımda 3 kiviyi götürmüşüm ama, ekşi ekşi nası canım istediyse

ben de kızartıcam

17.hafta da yaklaşık 5.aya denk gelio işte doğru olabilir belki.grçi dün annnem dedi ki hem oğlumda hem kızımda 5.ayda hissettim ben.bütün belirtiler her şey aynıydı hatta 2. de kız olacak zannettim ama erkek çıktı dio
of yaaa anneme hiç çekmemişim kadın hamile olduğunu anlamazmış bile o kadar rahat geçmiş

ben yapmicam pattis sen bari yap
dün arabaya bakım yaptırmıştı eşim,yağ akıtmış hep,şimdi sanayiye gidiyorum işim uzun sürer sen kahvaltını yap dedi,ben börek yerim pattisle falan uğraşmam bak benim canım da kivi istedi bu ara kiviyle portakala taktım zati ayyyy sizin bugün temizlik var di mi biz kurtulduk hava burda da kapalı yaa,güya pikniğe gidecektik

yarenimi bi gördüm bi kaybettim,ilker uyandı galiba

günaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.

bizden haberler böyle. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir.

hareket halinde olmak güzel ama ev işleri yorar eğil doğrul.
benm uykum çoktu ama bi türlü uyuyamadım
kahvaltıdan sonra geri yattık adamın amacı başkaymış, duş aldım kahvaltı masasını kaldırdım çıktık hemen
dükkana geldik ama çarşı bomboş hava soğuk.
erken gidicez eve anlaşılan.
ben de patates kızartıyorum her pazar :) yanında başka bişe olsa da 3-4 patates mutlaka oluyo.

alishiam erken kalktım, 2 gündür de adliyenin sınavına hazırlanıyordum, sabah sabah yazı yazmayı canım istemedi nete daldım
burda da hava kaplaı ve soğukk,duş alıp hemen çıktık dondum valla
bi rüzgar var kiii...

kivi yemen ii, bol bol c vitamini yarasın bebişe
ne güzel geçirmiş annen maşallah, benm annem ben de dönem dönem yatarak geçirmiş, düşük tehlikem varmış, benden önce 2 buçuk aylık bi düşüğü olmuş bende de kanaması oluyormuş. anneme çektim demek
hamileliğini hastalık gibi geçirenlerdenim ben, annen gibi öyle geçirenler gibi olmayı çook isterdim, ama sayılı gün napalım

herkes "özer" demiş ama hiç sevmiyom yaa, sevmediğim bi adamın adıydı

çınar'ı koyan çok olasada ben seviyorumm

canımm yaa çok geçmiş olsun ,iyi yapmışın ablana gitmekle

selam millet sıkıcı bigün güneş yok bugün,tüm hafta hava yaz gibiydi şimdi sonbahar oldu ( ara ara azcık kendini gösteriyo güneş sonra kayboluyo az serin gibi ...
sabh 9da kalktım geceden çamaşır vardı astım ,yenisini attım süpürge yaptım saat 10du eşimin yanına gittim uyandrdm
sonra kahvaltı temizlik oldu busaat ,eşimde arkisi yardım istedi ona gitti gelsin gezmk istiyom ..
aslında buzdolabı temizlencen bide yatk odasındaki çekmeceler düznlencek ama yapasım yok şuan
sabahtan beri 3makina çamaşır yıkadım,şimdi 4.makina çalışıyo ,1 makina daha yıkarım akşama ...
yarında çarşafları yıkıcam

yoğurt yaptım 10numara oldu taş gibi vallahi maşallah,bi öncki çok sulu olmuştu hiç yemedim ondan eşim bitirdi,bunu çok beğendim hazır gibi hiç sulanmadı cıvık olmadı ..ama soğuk yaptım budefa sırrı o galiba

slm kızlar:79:

2gündür gezmekten çok yoruldum şuan annemlaerde uyukluoum
dün iş çıkışı kardeşimle buluştuk epey gezdik çok güzel hırkalar ve kazaklar aldım kendime.
bugünde babam avmye götürdü kozmetik alışverişimi yaptım

eşim dün erken geldi ama bugün inş 12de gelip bni alcak

bn size söylemedim babamın arabaya carpmışlardı ya
ertesi gün park halindeyken bizimkine de çarpmışlar
mahalleden tanıdık bi çocuk çarpmış, yarın yaptırcaklar

sen biran önce okut dilekcimm,geçmiş olsun

güle güle giy foto olaydı bakaydım

Nasılsınız. Ben Ecenazla uğraşıyorum büyüdükçe dahada fena olmaya başladı .uykusu yok zaten gündüz çeneye alıştı kucağa alıştı sürekli onunla ilgilenilsin istiyor.gülmeler agular ses çıkarmalar başladı.

Nasılsınız. Ben Ecenazla uğraşıyorum büyüdükçe dahada fena olmaya başladı .uykusu yok zaten gündüz çeneye alıştı kucağa alıştı sürekli onunla ilgilenilsin istiyor.gülmeler agular ses çıkarmalar başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…