alakasız bi şekilde direk dalıyorum ortaya ama ben riskliyim ya bize fanfinifinfon yasak mı olmalı acaba, doktor bişe sölemedi :26:
saol canım
en sağlıklısı gidip konuşmak çünkü nette 2 ay ücretsiz 10 ay indirim deyince net6 çıkıo 6GB falan :26:
1 yıldan sonra 63 tl olacak sanırım.
günaydın kızlar...
dün akşam yine klasik bi yemek tartışmasından sonra erkenden yattımartık evlilikten sıkılmaya başladım galiba
koras,kvn ne kadar çok geziyo yaa,hasta adamı bile bırakıp gitmiş
dilşad,bence yüz yüze sormaya daha çok utanırsın,keşke arayıp telde sorsaydınyasak mı değil mi diye :26: bizde hala bu son diyip devam ediyoruz adaer gibi olcam galiba
dilekcim,arabaya çarpanı bulmuşsunuz sevindim canım...baban masraftan kurtuldu en azından
akşam maç varmış...kp izlemeye gelicekmiş...pasta yapmam lazım bugüncanım börek istiyo,yemek de yok,ev temizlencek bugün çok iş var
Günaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
Allah kavuştursun cnmKızlar dün eşimle isim konusunda konuşuyorduk şuan 5 isim var aklımızda sizede oylamaya sunuyorumm (eşim kızlarada bi sor bakim ne dicekler diyo)
1. Özer : Doğru sözlü, yiğit kimse.. (Benim ismimin ilk hecesiyle eşimin son hecesinin de bileşimi :)
2. Rüzgar : Biliyosunuz zaten
3. Çınar : Köklü sağlam, Uzun ömürlü, Uzun boylu, Kalın gövdeli bir ağaç
4. Gökcan : Yeşermiş, taze can, özlemle dolu can
5. Göktuğ : 1. Gök renkli Tuğ sahibi. 2.Savaşmayı seven kimse.
Aynı sorunu yaşayan biri olarak cevap vermek istedim. Benim mitral yetmezliğim var ve aynı zamanda taşikardim var. Holter bağlandığında nabzım 100 ün altına 24 saat boyunca hiç düşmemiş 146 ları görmüştüm. Hamile kalana kadar beloc kullandım. 50 mg. Kardiyoloğum korunmayı bırakacağım zaman 1 hafta öncesinden ilacı kesmemi söylemişti. İlk 3 ay kesinlikle kullandıramıcam çok şikayetin olursa başka bir ilaçla çok düşük dozda başlarız demişti ama gerek kalmadı. 120 yi geçmediği sürece nabız bebeğe bir zararı yokmuş. Max 114 lerde geziyorum.
Eko takibi yapılıyor. Normal doğuma asla izin çıkmadı.
Kardiyoloğum 3. aydan sonra beloca başlayabiliriz dese de kadın doğumcum 120 yi görmeden başlatmam dedi.
dimi dimi
valla dilek ve kkoras resmen seviolar
kkoras geçenlerde tv'de temilik yarışması görmüş aşka gelip evi kırklamış mesela
ben gözleme yaparken çiğ koyuom mesela ıspanağı zaten ne canı var hemen pişioama lezzeti farkedio kavurmayınca söliyim
a-aaaa bu dilek ayşaya taktı, bu da bana taktı iyi mi :26: :105:ne zaman oldu kitemizlik yapmayı seven var mıdır acaba
haftalığınızı verirler inşallah canımparasız gezilmez
hııı :26: :26: :26: bende sadece açken olduğu için ve çok deneyimli olmadığım için bilemedim tabi kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla kızcam şimdi nek
dedim yaaa yesem de çıkartıom yemesem de die. geçen gün mis gibi kahvaltı ettim daha masadan kalkmadan koştum mesela wc'ye.
bugün de kalkınca midem bulanıo die hemen galetayla muz yedim.
farketmio cnm aç ya da tok, oluo işte her zaman
valla doğru sölüodur adam, biz salı günü deniz kenarına gittik ya 2 kişi denize giriodu ilerde
su soğuktur tabi ama, girebilene hava cidden süper
bu arada ben balkonda fazla duramadım bi lokma güneşim vardı o da gitti saat ilerleyince
ÖzeeeerrrKızlar dün eşimle isim konusunda konuşuyorduk şuan 5 isim var aklımızda sizede oylamaya sunuyorumm (eşim kızlarada bi sor bakim ne dicekler diyo)
1. Özer : Doğru sözlü, yiğit kimse.. (Benim ismimin ilk hecesiyle eşimin son hecesinin de bileşimi :)
günaydın kızlar...
dün akşam yine klasik bi yemek tartışmasından sonra erkenden yattımartık evlilikten sıkılmaya başladım galiba
koras,kvn ne kadar çok geziyo yaa,hasta adamı bile bırakıp gitmiş
dilşad,bence yüz yüze sormaya daha çok utanırsın,keşke arayıp telde sorsaydınyasak mı değil mi diye :26: bizde hala bu son diyip devam ediyoruz adaer gibi olcam galiba
dilekcim,arabaya çarpanı bulmuşsunuz sevindim canım...baban masraftan kurtuldu en azından
akşam maç varmış...kp izlemeye gelicekmiş...pasta yapmam lazım bugüncanım börek istiyo,yemek de yok,ev temizlencek bugün çok iş var
canım Allah kavuştursunGünaydın kızlarr.. Bugün akşam annem gidiyor antalyaya :105: İçim bi buruk yani bugünn...
Kahvaltı edim gelirim yine ben
ii yapmışsın azcık da kendi istediğini yap ye, afiyet bal şeker olsun yarasın miniğinekuzum,eşim maç bu akşam demişti,ben onun yalancısıyım valla
kız bi de süslendim püslendim öyle çıktım yazmışsın,sanki normalde süslü değilsinkokoş hatun seni
oyyy allah kavuştursun canım
küçük erkek nasıl
bitmek bilmedi bulantın yaasen böyle yazdıkça bulantılı günlerim geliyo aklıma inşallah biter artık yaa
bugün bende evi süpürücem,lavaboyu yıkarım,belki bi de evi silerim...silmezsem yarın eşime sildirmeyi planlıyorum
valla kuzum başkası olsa bu adamı çoktaaaaaan boşamıştıakşamımı zehir etti yine...sabah hiçbi şey olmamış gibi davranıyo...iki de bi arıyo yarın pikniğe götürücekmiş...bugün burda da hava çok güzel,bakalım yarın nasıl olucak...bende gideriz demedim,bakarız dedim
ne zaman oldu kitemizlik yapmayı seven var mıdır acaba
haftalığınızı verirler inşallah canımparasız gezilmez
ayyy ne güzel yaaa...bahar geliyo artık ayşamgüneşin keyfini çıkar...
etraftan görünsen nolcak ki çıplak değilsin yaa
kızlar bugün canım ne isterse onları pişirmeye karar verdim...hep kocişin istediklerini pişiriyorum da yaranıyo muyum sankidolma sardım,ocağa koyucam şimdi azıcık ıspanağım kalmış,peynirle karıştırıp börek yapıcam netten tariflere baktım biraz,bazıları ıspanağı kavurmadan çiğ olarak koymuşlar böreğe,öyle denesem mi :26: nasıl olur bilemedim :26: yayla çorbası yapıcam,bi de kedi dillerinden kolay bi pasta yaptım mı tamamdır
ben de özeri sevdim benm etrafımda da çınar ve rüzgar çok. diziler saolsun.Kızlar dün eşimle isim konusunda konuşuyorduk şuan 5 isim var aklımızda sizede oylamaya sunuyorumm (eşim kızlarada bi sor bakim ne dicekler diyo)
kesinlikle aynı fikirdeyimherkes bu ara rüzgar ve çınar koyuyo,o yüzden ben olsam koymam onları :26: gökcan içime sinmedi özgim :26: ben oyumu özer ya da göktuğ'dan yana kullanıyorum
Ya neden güzel olan herşey yasakkBen hiiç sevmiyom sade sodayı değişik bi tadı var. İçine meyve suyu koyunca güzel olur mu denemek lazım napalım
Özer'i beğendin dimi hem farklı ben duymadım fazla kişide.
oooooo ne kadar çok iş yapmışsınıza-aaaa bu dilek ayşaya taktı, bu da bana taktı iyi mi :26: :105:
bikeree kocişim süpürdü, yerleri viledayla yapmadım elle sildim daha temiz olsun diye, banyo fayanslarını çamaşır suyu ile ovdum, banyoyu cifledim,
mutfak ciflendi, nevresimler değişti, çamaşır mak. açtım, tencerelerimi yıkadımm, pilav yaptım, kıymalı karnabahar yaptım, salata,, ayran
bide üstelik 1 e kadar çalıştım bugünnn
İşlerim bittiii, annem mezgit almış şimdi oraya gidiyoruz
dışarı çıkma işi yarına kaldı
eee iyi o zaman rahatça sorarsınyok doktorumla aram ii canım şakalaşıyoruz da sorarım o yüzden
oooooo ne kadar çok iş yapmışsınızazcık takıldım kuzum sadece alınma hemen hem iş yapmayı ben de sevmiyorum zaten,mecburiyetten yapıyorum işte ben evi süpürürken geldi kocişim,yerleri o sildi iyice sıktırıcam derken viledayı kırdı ben kırsam kızardı yenisini aldık bahaneyle
mezgit benim favori balığımdırmısır ununa batırıp kızartırız biz,yanına da salata misssss siz nasıl yapıyosunuz?
eee iyi o zaman rahatça sorarsın
kv ile kp yarım saat önce gittiler...kendimi çok yorgun hissediyorum...birazdan yatarım kesinkızımda her zamanki gibi kıpır kıpır ama büyüdükçe hreketleri rahatsız etmeye başladı sanırım 2 gündür dönmeye çalışıyo kuzum :26:
afferin kız ne çok iş yapmışsın valla ellerine sağlıka-aaaa bu dilek ayşaya taktı, bu da bana taktı iyi mi :26: :105:
bikeree kocişim süpürdü, yerleri viledayla yapmadım elle sildim daha temiz olsun diye, banyo fayanslarını çamaşır suyu ile ovdum, banyoyu cifledim,
mutfak ciflendi, nevresimler değişti, çamaşır mak. açtım, tencerelerimi yıkadımm, pilav yaptım, kıymalı karnabahar yaptım, salata,, ayran
bide üstelik 1 e kadar çalıştım bugünnn
hııı :26: :26: :26: bende sadece açken olduğu için ve çok deneyimli olmadığım için bilemedim tabi kuzum
oooooo ne kadar çok iş yapmışsınızazcık takıldım kuzum sadece alınma hemen hem iş yapmayı ben de sevmiyorum zaten,mecburiyetten yapıyorum işte ben evi süpürürken geldi kocişim,yerleri o sildi iyice sıktırıcam derken viledayı kırdı ben kırsam kızardı yenisini aldık bahaneyle
mezgit benim favori balığımdırmısır ununa batırıp kızartırız biz,yanına da salata misssss siz nasıl yapıyosunuz?
kv ile kp yarım saat önce gittiler...kendimi çok yorgun hissediyorum...birazdan yatarım kesinkızımda her zamanki gibi kıpır kıpır ama büyüdükçe hreketleri rahatsız etmeye başladı sanırım 2 gündür dönmeye çalışıyo kuzum :26:
canım çekti,bu hafta ben de aldırıyım kocişime mezgitalınmam kii
biz de aynen öyle yapıyoruz vilişim, mısır ununa bulayıp kızartıyoruz
salata olmazsa olmaz zaten.
Kocişte babamla azcıııııkk rakı içti, randevu istiyodu yavrum ama benim hiçç canım istemedi
uyudu o da koltukta.
Şimdi uyandırım yatağımıza geçiricem.
Çok yorma sen de artık kendini :26: İnş miniğin de döner de doğumu nasıl yapacağını seçme şansın olur..
Kv Nazenin ismine ne dedi?
he yaaa kırdı vallaahahaaaaa kırdı mııııı, nası yüklendiyse artık
yorgun olman çok normal cnm şurda sayılı ünlerin artık doğurdun doğurucan, inş. dönüodur kızın da
bi ara kv de bendeydi kıpırdadığını hissedio musun dedi yok dedim.4.aya girdim artık ya, dediğine göre erkekse 4.ayda kızsa 5.ayda başlarmışım hissetmeye
çok yormuyorum ki kuzum,doktora göre hiç oturmicam,hep hareket halinde olucam,adam hareket et diyo başka da bi şey demiyoerkek gücü iştenarin olamıyo ki adamlar
çok yoruyosun kendini :26:
kuzum ya artık anneciğinin kollarına gelmek için kanala girmeye başlıyor, inşallah kolayca girer de normal doğumla kurtulursunuz hemen.
alishiaa ben hiç duymamıştım kızın daha geç hissedildiğini :26:
ama eskiler de bilirler di mi.
günaydın kızlar ii pazarlar. benmki uyuyo
kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım ama uykum açılmıyo gece film izledik 1 buçukta yattım
pattis kızartması mıııııııııı
viliş yaa söylediğin her şeyi canım çekiogerçi dün cips yemedim
gece kalktığımda 3 kiviyi götürmüşüm ama, ekşi ekşi nası canım istediyse
ben de kızartıcam
17.hafta da yaklaşık 5.aya denk gelio işte doğru olabilir belki.grçi dün annnem dedi ki hem oğlumda hem kızımda 5.ayda hissettim ben.bütün belirtiler her şey aynıydı hatta 2. de kız olacak zannettim ama erkek çıktı dio
of yaaa anneme hiç çekmemişim kadın hamile olduğunu anlamazmış bile o kadar rahat geçmiş
canım çekti,bu hafta ben de aldırıyım kocişime mezgit
kv tabi ki beğenmedi ismigeçen hafta yürüyüşe gittiğimizde öğrendi zaten,ama kendi istediğini koymicamızı anlamış artık benimkini koymicaksınız madem güzel bi isim koyun bari dedi sanki biz kötü isim koyacaktık
bizim kız bütün gece debelendi ama dönememiş yavrum,kafası göbeğimin yanında yinesabah,kaca kafalı kızım benim diye seviyodum,eşim kızdı
he yaaa kırdı vallaiyice sıktırmıyosun,sulu sulu siliyosun parkeler kötü olur dedim,adam viledayı kırdı ben vur dedim,o öldürdü koltukları çekip altlarını sildi,tertemiz yaptı ama vileda da gitti
ayşinim yakında bulantın biter kuzum senin,az daha sabret...benkıpırdadığını hafif hafif hissetmeye 16-17. haftalarda başlamıştım sanki
çok yormuyorum ki kuzum,doktora göre hiç oturmicam,hep hareket halinde olucam,adam hareket et diyo başka da bi şey demiyo
fıstığım doğum kanalına girmişti zaten ama fırıldak işte yeniden dönmüşşimdi de debelenip duruyo tekrar dönücem diye
sen niye bu kadar erken kalktın dilşad?
günaydın bu arada
kocişim köye gitti,bende kahvaltı hazırlicam şimdi...her zamanki gibi patates kızartması
günaydın ii pazarlar herkeseee
gerçi hiç pazar havası yok, burası bi kapalı gibi
dilşad şaşırdım seni görünce h.sonları pek girmezdin
ben de erkenciyim, eşim de yavaştan uyanıo sanırım bi kahvaltı eder temizliğe girişiriz
kivi yemen ii, bol bol c vitamini yarasın bebişepattis kızartması mıııııııııı
viliş yaa söylediğin her şeyi canım çekiogerçi dün cips yemedim
gece kalktığımda 3 kiviyi götürmüşüm ama, ekşi ekşi nası canım istediyse
ben de kızartıcam
17.hafta da yaklaşık 5.aya denk gelio işte doğru olabilir belki.grçi dün annnem dedi ki hem oğlumda hem kızımda 5.ayda hissettim ben.bütün belirtiler her şey aynıydı hatta 2. de kız olacak zannettim ama erkek çıktı dio
of yaaa anneme hiç çekmemişim kadın hamile olduğunu anlamazmış bile o kadar rahat geçmiş
Kızlar dün eşimle isim konusunda konuşuyorduk şuan 5 isim var aklımızda sizede oylamaya sunuyorumm (eşim kızlarada bi sor bakim ne dicekler diyo)
günaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.
bizden haberler böyle. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?