benim iş arkim, 23 haftasına giriyo bu hafta ve hala hissetmiyo bebişini. Onun da kızı olucak..bi ara kv de bendeydi kıpırdadığını hissedio musun dedi yok dedim.4.aya girdim artık ya, dediğine göre erkekse 4.ayda kızsa 5.ayda başlarmışım hissetmeye
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.
bizden haberler böyle. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
benim sevgilim de her pazar yalvarıyo patates kızart diye ben ayda bir anca yapıyorumben de patates kızartıyorum her pazar :) yanında başka bişe olsa da 3-4 patates mutlaka oluyo.
arabanız için geçmiş olsun dilek, yeni aldıklarını da güle güle giy..slm kızlar:79:
2gündür gezmekten çok yoruldum şuan annemlaerde uyukluoum
dün iş çıkışı kardeşimle buluştuk epey gezdik çok güzel hırkalar ve kazaklar aldım kendime.
bugünde babam avmye götürdü kozmetik alışverişimi yaptım
eşim dün erken geldi ama bugün inş 12de gelip bni alcak
bn size söylemedim babamın arabaya carpmışlardı ya
ertesi gün park halindeyken bizimkine de çarpmışlar
mahalleden tanıdık bi çocuk çarpmış, yarın yaptırcaklar
cnm yaaa çok geçmiş olsun çok zor geçio diş olayı gerçekten, ama dişleri kabardıysa fazla uzun sürmez heralde şöle hepsi topluca patlasa da bi seferde kurtulsaa keşkegünaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.
şaka mısın kız sen ne yıkadın 4 makineeeselam millet sıkıcı bigün güneş yok bugün,tüm hafta hava yaz gibiydi şimdi sonbahar oldu( ara ara azcık kendini gösteriyo güneş sonra kayboluyo az serin gibi ...
sabh 9da kalktım geceden çamaşır vardı astım ,yenisini attım süpürge yaptım saat 10du eşimin yanına gittim uyandrdm
sonra kahvaltı temizlik oldu busaat ,eşimde arkisi yardım istedi ona gitti gelsin gezmk istiyom ..
aslında buzdolabı temizlencen bide yatk odasındaki çekmeceler düznlencek ama yapasım yok şuan
sabahtan beri 3makina çamaşır yıkadım,şimdi 4.makina çalışıyo ,1 makina daha yıkarım akşama ...
yarında çarşafları yıkıcam
yoğurt yaptım 10numara oldu taş gibi vallahi maşallah,bi öncki çok sulu olmuştu hiç yemedim ondan eşim bitirdi,bunu çok beğendim hazır gibi hiç sulanmadı cıvık olmadı ..ama soğuk yaptım budefa sırrı o galiba
ah dileğim koycak yerin kalmadı yeter artıkkslm kızlar:79:
dün iş çıkışı kardeşimle buluştuk epey gezdik çok güzel hırkalar ve kazaklar aldım kendime.
canım yaa,çok geçmiş olsun...iyi ki ablanlara gitmişsin,ben olsam ben de panik yapardım ama tecrübeli birinin yanında olması iyi olmuş...çok yoruluyosun sen degünaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.
kız ne yıkadın 4-5 makineselam millet sıkıcı bigün güneş yok bugün,tüm hafta hava yaz gibiydi şimdi sonbahar oldu( ara ara azcık kendini gösteriyo güneş sonra kayboluyo az serin gibi ...
sabh 9da kalktım geceden çamaşır vardı astım ,yenisini attım süpürge yaptım saat 10du eşimin yanına gittim uyandrdm
sonra kahvaltı temizlik oldu busaat ,eşimde arkisi yardım istedi ona gitti gelsin gezmk istiyom ..
aslında buzdolabı temizlencen bide yatk odasındaki çekmeceler düznlencek ama yapasım yok şuan
sabahtan beri 3makina çamaşır yıkadım,şimdi 4.makina çalışıyo ,1 makina daha yıkarım akşama ...
yoğurt yaptım 10numara oldu taş gibi vallahi maşallah,bi öncki çok sulu olmuştu hiç yemedim ondan eşim bitirdi,bunu çok beğendim hazır gibi hiç sulanmadı cıvık olmadı ..ama soğuk yaptım budefa sırrı o galiba
hayat sana güzel bacımslm kızlar:79:
ben de kocişle temizlik yaptım bugün, söylene söylene yaptı tabi evde ne varmış ki temizmiş ki, üff pis adamla olmak da böyle zor işte vilişş
farkında olmadan yorulmuşuum baya.
bu arada hem kahvaltıya hem akşam yemeğine pattis kızarttım nası canım istemişseolsa yine yerim haaa
eşimin rusla evlenen o arkisi vardı ya balığa gidelim demiş yok dedim kalsın. ne işim var elalemin rusuyla allasenzaten hava da yarı açık yarı kapalıydı.
peluşlarımı attım makineye ben de, kurusun kaldırıcam çocuk odasında kitaplıkta duruolardı açıkta hep toz oluo ilerde bebişime çıkarırım
Gunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
bi ara kv de bendeydi kıpırdadığını hissedio musun dedi yok dedim.4.aya girdim artık ya, dediğine göre erkekse 4.ayda kızsa 5.ayda başlarmışım hissetmeye
Merhaba cnm..Bende bi aralar haziran anneleri topiğindeydim..Oğlun olacakmış sağlıcakla gelir inş.
selam millet sıkıcı bigün güneş yok bugün,tüm hafta hava yaz gibiydi şimdi sonbahar oldu( ara ara azcık kendini gösteriyo güneş sonra kayboluyo az serin gibi ...
canım bence de okut atın üstünüzdenslm kızlar:79:
maşallah ecenazaNasılsınız. Ben Ecenazla uğraşıyorum büyüdükçe dahada fena olmaya başladı .uykusu yok zaten gündüz çeneye alıştı kucağa alıştı sürekli onunla ilgilenilsin istiyor.gülmeler agular ses çıkarmalar başladı.
ben bool uyuyorum ama eşim şikayetçi hep tek oturuyorum diyor. 2 gecedir uyumadım kocişim çok mutluydu, film izledik, özlemişim böyle birlikte vakit geçirmeyi diyo.Geçmişi okuyamadım ama hamileler siz siz olun dinlenin bol bol bebişler doğduğunda hiçbirşeye vakit bulunmuyor. Uyuyun gezin dinlenin eşinizle vakit geçirin bebiş olunca hiçbişe yapılmıyor
ben 13. hafta civarında hissetmeye başladım kıpırtıları, balık gibi, kelebek gibi bişebenim iş arkim, 23 haftasına giriyo bu hafta ve hala hissetmiyo bebişini. Onun da kızı olucak..
çok geçmiş olsun canımşükür iyimiş şimdi bebişin
benim sevgilim de her pazar yalvarıyo patates kızart diye ben ayda bir anca yapıyorum
bak üzüldüm şimdi, ben de haftaya pazar kuzuma patates kızartıyımm
arabanız için geçmiş olsun dilek, yeni aldıklarını da güle güle giy..
Çok miskin bi pazardı benim içinn
yayıla yayıla 1 saatten fazla kahvaltı yaptık, krep yaptım süper oldular
Sonrasındave banyo..
eşim çoook ısrar etse de çıkmak istemedim dışarı, ev kedisiyim ben yaa napim :)
O da bjk-fb maçını izlemek için annesine gitti, kardeşleriyle fln daha zevkli oluyo haliyla.
Çok sevdiğimiz bi kafe var oraya gidelim zileyelim dedi ama hiç gitmek istemedi canım
izlemiş maçı geldi yarım saat önce, tantun getirmiş bana
ayy çok tıkındım bu hafta sonu yaa
haftaya da kocişim gececi, yorucu bi hafta olucak benim için
tüm hafta annemlere gitcem, 40 dk az uyucam ama napalım
cuma cumartesi evde kalmayı denerim belki, ama ilk 4 gün ordayım..
Kızları da ektim bugün, bi ablanın daveti vardı 8 mart için yemekli, şarkılı fln
gitti onlar ben çıkmadım
ayıp oldu kadının davetiyesini almasaydım satardı onu, 15 tl ye satıyomuş... bize hediye etti işte..
inş kırılmamıştır çok..
Şimdi kocişim maç yorumlarını izler, ben de spartacusümü izlim laptopumdan,
salep yapar uyuruz sonra da
Güzeldi yaaa, çok dinlendim bu pazar.
Haftaya pazar kv ler gelebilirmiş kahvaltıya
doğum günü kutlu olsun prensininGunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
artık bulun şu miniğe bi isimcanım yaa,çok geçmiş olsun...iyi ki ablanlara gitmişsin,ben olsam ben de panik yapardım ama tecrübeli birinin yanında olması iyi olmuş...çok yoruluyosun sen de
kız ne yıkadın 4-5 makine
yoğurduna daev yoğurdu gibisi var mı beeee
hayat sana güzel bacımiyi yapmışsın gezmekle, aldıklarını da güle güle giy
bu ne yaa herkes sizi mi buluyoallahtan arabanın tamir parasını bari siz ödemiceksiniz
gerçekten çok zormuş
yemeğe gitmemekle iyi etmişsin,sen orda yine bi şeye kafayı takar adamla kavga ederdin
senin bebişini yesinlerşimdiden odasının peluşları hazırmış
günaydın kızlar...
arabayı yapamadılar burda...bugün merzifona servise götürecekler...eşim yine başladı arabayı yenilesek mi diye
sabah sabah pantolon vakası yaşadıkpantolonları teker teker dar gelmeye başladı...olan 2 kotu kaldı sadece ve ikisi de yıkanmıştı,kurumamış onu giyiyo olmuyo,bunu giyiyo olmuyo,fıstık gibi pantolonlar dolapta bekliyo pantolonlar olmadıkça sinirini benden çıkardı tabi allahtan kotlardan birini önceden yıkamıştım,o epey kurumuş,sadece beli azıcık nemli kalmış,ütüyle kuruttum da giyip gitti
dün pikniğe gittik kvlerle...maksat temiz havada yürüyüş yapmaktı ama donduk resmenhasta olmazsam iyidir :18:
bu hafta okulda son günlerim,cumadan sonra artık gitmicemevde kızımın cicilerini yıkar ütülerim yavaş yavaş...hastane çantamı hazırlarım...
bu arada akşam eşime dedim ki,nazenin ismine ben alışamadımilk başta çok hoşuma gitmişti ama sonra sonra alışamadığımı farkettim :26: meğer onun da sonradan içine sinmemiş ama bana söyleyememiş...yeniden isim arayışına girdik yani kuzuma bi isim bulamadık yaa
günaydın kızlar
bugün içimde çalışma aşkı var pazartesi olmasına rağmensönmezse bu ışık güzel bi çalışma yapmayı planlıyorum :)
dünüm iyiydi ondan heralde ,uzun zamanduır yapamadığım motor turumu yaptımrüzgardan gözlerimden yaş aksada bırakmadım kullandım :)))
akşama da arkiler geldi çaya oturduk falan iyiydi yanii
vilişş genemi değişcen ismi kıızzz :))) hayallam
düşünürüz
artık evdesin hee haftaya ohh negüzel biraz kızcenin cicileriyle uğraş tabii
ayşam viliş valla eşimin iş kıyafetleri 1makina, beyazlar 1 makina,renkliler 2 makina (1makinasını yıkadım ), bide havlular 1 makina ..yıkananlar bunlar
akşama renklilerin 1makinasını ve çarşafları yıkıcam 2 makina olucak
oy oy oydoğum günü kutlu olsun oğlunun
hiçççnekim ii yapmışsın evden çıkmamakla, ben de aynen öle yaptım valla, gerçi öğleden sonra kv'dedeydik. onlar yoktu ama eltimler vardı bebişle oynadık falaneşimin rusla evlenen o arkisi vardı ya balığa gidelim demiş yok dedim kalsın. ne işim var elalemin rusuyla allasen zaten hava da yarı açık yarı kapalıydı.
Eminim Ayşam onu öylesine demiştirgerçekten çok zormuş
Dilşadım, sen klomen kullanırken
yumurtalar nekadar büyümüş diye bakmaya çağırıyo ya dr
ilaç bitince mi ne
o zaman alttan mı baktı dr?
sıkıcı bir haftasonu ve gergin bir pztsi gününde günaydınlar kızlar,
cmtsi günümün yarısı kuaförde geçti yaptırdım balyajımı herkes çok beğendi sevindim yaa kötü olcak diye korkuyodum çünkü.sonra doğayı parka götürdüm eşim çalışıyodu eve geçtik oda beğendi saçlarımı kapıdan girdi görünce şaşırdı hiç sölemedim çünkü gülüyo pis pis
pazarda atıştık biraz tee akşama kadar ikimizde asık surat gezdik onun yüzünden dışarıda çıkmadık çok sıkıldım akşam doğa uyudu geldi yanıma yattı koltukta rahat durmadı öle barıştık uyuz sabah yapaydı ya tümgünümüzü araya verdi.
sabah sabahta burdaki öküz başladı hayırlısı deyim umarım gergin bir hafta olmaz yaa
dileğim güle güle kullan aldıkalrını güzel geçmiş haftasonun arabayada çarpmışlar bitmicek sizin derdiniz yaa görmüyolarmı napıyo bu insanlar hep sizin şansınıza
özgee kesinlikle RÜZGAR çok seviyorum bu ismi bende oğlum olursa çok isterim. Çınarda çok moda bu aralar oda olabilir.
nekim sende dinlenerek geçirmişsin cnm ii olmuş.haftaya misafir demekki ee gelsinler arada hiç gelmiyolar ztn bizimkilerde hiç gelmiyo çağırmıyorum çünküyaa bi haftasonumuz var ondada onlarla uğraşmak istemiyom açıkcası haftaiçi ztn hep beraberiz.
vilinn yinemi değişmiş isim ben sevmemiştim ztn ii olmuş
derin ismini sevmezmisin yada duru ben çok istedim eşim beğenmedi.
ayşamm bencede iyki gitmemişsin boşa huzursuz olurdun sen şimdi.
diloşş bugün ara sor kız doktoruna.
adliye sınavı nezman yaa bendemi başvursam napsam:26:ne özellik istiyolar?
sıkıcı bir haftasonu ve gergin bir pztsi gününde günaydınlar kızlar,
cmtsi günümün yarısı kuaförde geçti yaptırdım balyajımı herkes çok beğendi sevindim yaa kötü olcak diye korkuyodum çünkü.sonra doğayı parka götürdüm eşim çalışıyodu eve geçtik oda beğendi saçlarımı kapıdan girdi görünce şaşırdı hiç sölemedim çünkü gülüyo pis pis
pazarda atıştık biraz tee akşama kadar ikimizde asık surat gezdik onun yüzünden dışarıda çıkmadık çok sıkıldım akşam doğa uyudu geldi yanıma yattı koltukta rahat durmadı öle barıştık uyuz sabah yapaydı ya tümgünümüzü araya verdi.
sabah sabahta burdaki öküz başladı hayırlısı deyim umarım gergin bir hafta olmaz yaa
dileğim güle güle kullan aldıkalrını güzel geçmiş haftasonun arabayada çarpmışlar bitmicek sizin derdiniz yaa görmüyolarmı napıyo bu insanlar hep sizin şansınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?