Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aynen öyle gıcık geçti işte.evt uzatmadı bende şaşırdım nazar değmesin bu aralar öyle hep
senin altta sarıların vardı ama yanabilir cnm saçların bi sorman gerek kuaföre olurmu diye.

özge dünmüydü doğumgünün görmedim hiç kutlu olsun cnm nice yıllara..

diloşş kpss gerekmiydi yaa onu bilmiyodum giremem ozman ben

sirken yok haftasonu da hiç girmedi heralde
seda da yok :26:
selam kızlar geldim ben de geçmişlerdeyim

vilin yine mi isim arayışına çıktık ben söyleyeyim sizin kız da ben gibi doğduğunda ismi olmayacak bir süre isimsiz kahraman olarak yaşayacak sonradan bulacaksınız

evet canım kpss puanın, yazdığım kelime sayısı ve mülakat puanının ortalaması alınıyor

benim hafta sonum çok güzel geçti tik sonrası normal sosyal hayata adapte olmaya çalıştım süper bir şeymiş bi süre ders çalışmaya ara vermek
cuma günü ofiste rahatsızlandım geldi eşim götürdü beni eve; akşama kadar yattım evde de yemek olmadığı için akşam aneme yemeğe geçtik teyzemler filan da geldiler kalabalıktı baya ama ben yattım sürekli.
cumartesi tembel kahvaltısından sonra temizlik nevresim değiştirmece ütüyle geçti vaktimiz bu arada k valideler geldiler (evlerine; bize değil) ama bahçeye geçiyorlarmış akşam siz bize gelin birlikte yemek yiyelim dediler; balıkçıya balık siparişi vermiş siz alın hazırlayın bir çorba salatayla yeriz dediler eşimle birlikte yemeği sofrayı hazırladık cumartesi de öyleydi. Dün de alışverişe çıktık optimuma gittim kendime hesapta yokken bir babet aldım bir pantolon aldım kanvasvari bir şey bol bol da çorap aldım kız kardeşime rimel aldım. Sonrasında arkadaşlarla buluşup yemek yedik ama yediğimiz yerde maçtan ötürü çok ses vardı hadi bize geçelim çay içmeye dediler onlar da eryamanda oturuyorlardı arkadaşlara geçtik çay içmeye gece geldik eve.

yarenim sizede geçmiş olsun bizim sıpalar yopluca diş dönemine girdiler desene inşallah hepsi biran önce atlatır,ateşsiz kolayca çıkarırlar artık doğa hala çok iştahsız hepsi birden patlıyo bizimkilerin arka arkaya geç kaldı çünkü artık doğa diş konusunda.

selam kızlar. sabah sabah gittim katiplik başvurumu yaptım. 90 kişi alınacak İzmir adliyesi için aday numaram 1627 ve dahaaa çarşambaya kadar başvurular devam ediyor oğluşumu da 5. ay kontrolüne götürdük. rota aşısının 2. dozunu yaptırdık. 69 cm. 8100 gr. olmuş eşime gıcığım bu aralar o yüzden evde keyifli vakit geçiremiyoruz. sinirim bozuldu iyice, küstüm artık konuşmuyorum onunla. akşam eve geliyor. yemek yiyoruz. ben oğlanı uyutup salona geliyorum ki eşim uyumuş!!!! kaç gecedir hep böyle. sinirim bozuluyor artık. bütün gün zaten yalnızım evde, bi de gelip hemen uyumuyor mu kriz geçiriyorum. cuma akşam ablamlardayken 1'e kadar tavla oynadılar eniştemle. eve gelince uyku basıyor adamı. dedim bak kriz geçiriyorum haberin olsun. bir kova suyla uyanabilirsin. bıktım artık uyumandan. neymiş onu uyandırcakmışım gelince. uyandırsam neye yarayacak ki, gözler kıpkırmızı, ağzını ayırıp duruyo esnemekten. napayım ben öyle adamı. bi de konuşunca yapma aşkım, laf sokma hayatım. sana söylendiğim kadar kalasa söylenseydim utanır, yontulurdu biraz, sen de bir adım yok daha dedim. küstüm, akşam gelince o yokmuş gibi davrancam. oğlumu uyutup bilgisayarda film izlicem kulaklığımı takıp. uyusun o da!!!

dilekcim arabalara üzüldüm canım ya. insanın içi gidiyor böyle şeylere.

vilişşşş kızın yine isimsiz mi kaldı ya??? yağmur, nisa şimdilik bunlar geldi aklıma:44::44:

nekimmm yeni gelin adapte olmuş aileye öyle mi sana moldovyalı elti geliyor galiba canım

sirken geçmiş olsun.

ayyy bak kocamdan konuştum ya sinirden okuduğum herşeyi unuttum. atladığım varsa kusura bakmayın kızlar ya.

özge nice mutlu yıllara iyi ki doğmuşsun

yarenay inşallah şu katiplik işi olur. Eşin neden uyuyor? acaba işte çok mu yoruluyor yoksa uyumayı alışkanlık haline mi getirdi?
bbol senin de saçların eminim çok güzel olmuştur güle güle kullan resim istiyoruz eşinle neden kavga ettiniz? iyi ki uzun sürmemiş

vilin eşine hayret ediyorum pantolonlara sığamamak da ne demek az boğazını tutsa erkek olduğundan daha kolay kilo verebilir.

selam kızlarrr

Gunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
doğum günü kutlu olsun minik prensininn
yemek diildi balık tutmaya deniz kenarına gidicektik, aman neyse gitmedik zatenevet canımı sıkar gelirdim eminim

valla eşin hangi parayla arabayı yenilemeyi düşünüo acaba:44:bebişin bi doğsun görürüm ben onun araba yenilemesiniyavrum yaaa yine mi isimsiz kaldı
bak ben bunları kendim için liste yapmıştım sana da kopyalıyım aklıma gelenlerden bazıları, oldukça ekliyorum, hepsi kısa isimler ama
Ada
Ahu
Aslı
Asya
Ayda
Çağla
Defne
Eda
Ela
Eylül
Naz
Nil

hey maşallahhhh,ömrüm yetmez benim bi günde o kadar çamaşır yıkamayadaha hala yıkıcam dio yaaa

dilşad ne kadar erken hissetmişsin senn

yarenim aşısını da olmuş ilkercik kilo boy da maşallahinş. katiplik sınavın da ii geçer cnm, bi tanıdık falan bulma imkanınız varsa araştırın derim

canım inş olur bu katiplik işi senin için çok büyük bi imkan olur hakkında hayırlısı olsun kuzum
oğluşun 10 kilo olacak nerdeyse maşallah ona küçük tosuncuğum benim

eşin çok mu yoruluo acaba cmtsi yarım gün dimi işe göre tabii de pazarda evde
çok geçte gelmio bildiğim kadarıyla bi oku üfle adama nazar değmiştir belki :26:
bi kova sudan önce oku sen

vilin inan sitelerden falan çok isim baktım ama yok ben bulamıoum bişi
seni anlıoum ne kadar zormuş yaa
beğendiğim şimdilik şunlar var SELİN, MELİS; EZGİ, BUSE

biz bi ara eşimle kızımız olursa lavinya koyalım dioduk ama sonra vazgeçtik sanırım
erkek olursa zaten beyimiz bulmuş ATEŞ hiç onaylamıoum ama bakalım

inşallah sende içine sinen güzel bi isim bulursun en kısa zamanda.

Son düzenleme:
yok kızlar ya işte o kadar da yorulduğunu sanmıyorum. kafasını yoruyor biliyorum ama fizik olarak yorulmadığından eminim. kafa yorgunluğu da uyumayla düzelmiyor ki! eniştemle gece 1'lere kadar tavla oynayabiliyor, biz yalnız kaldık mı uyuyor. dinlencekmiş, rahatlıcakmış. ben de uyuyayımmış. ben uyumak istemiyorum ki. iki sohbet edelim istiyorum, birşeyler izleyelim beraber istiyorum. yok anam yok... sonra salondan kalkıp yatağa gelince yanaşıyor hiççç kusura bakması k.çımı dönüp yatıyorum. bunalıma gircem onun yüzünden valla. hasta yattı ya birkaç gün, ondan sonra böyle oldu. alıştı herhalde o zaman. cidden çok sinirleniyorum ya..

saol cnm eklerim resim.aman herzamnki saçmalıklar işte nolcak.

yarenim maşallah tosunuma,bencede cnm eşin fazla yoruluyo belki bu aralar ondan olabilir sende haklısın tüm gün onun gelmesini bekliyosun gıcık oluyo insan.inşallah sınavda olumlu olur senin içinde.

ayşaa kız benim beğendim isimleri koymuşsun

ada (çok seviyorum bu ismi)
defne,nil,asya en beğendiklerim.

hastalıktan kalma alışkanlık mı diosun yani:26:eğer öyleyse bence bkaç güne geçmesi lazım, istersen az daha idare et bakalıım düzelicek mi
ayrıca k.çını dönüp yatmakla da en iisini yapıosun

güzel dimiibakalım beyimiz ne dicek tabi

hıı bi de tabi doktorun son kararı önemli kız mı erkek mi

eşimin yanındayım ben de, gel börek yeriz falan dedi kandırdı beni2 gündür falan bulantılarım da çoook azaldı inş. geçiodur

Allah kavuştursun cnm
Çınarla Göktuğ isimlerini sevdim ben..Ama göktuğ savaşmayı seven demekmiş
Sağol canımm.. Evet anlamı kötü onunda yeni farkettim.. Zaten şimdi başka isim bulmuş eşim :))

döktürmüşsün canım ya ayşayla sana bu Az yapıp öz yapanlardansınız

Özeri beğenmişsin sende. Ama sonradan alışamadık sanki ona bide eşimin patronunun soyadı yalakalık olur ben koymam diyo Ne alakaysa. Şimdide DOĞUŞ ismini beğendik gibi annemde içinde a harfi yok ama dedi takmış a harfine (isimlerin harflerine inanıyo benim gibi) tamam dedik ozaman canı da ekleriz. DOĞUŞCAN olur.. şimdilik eşimde bende beğendik bunu değişmezse

Sağol canım..

Temizliğin dışa vurumu olmuş

Yazık kuzuya yaa dönmeye çalışıyo.. Viliş az kaldı gerçekten canımm.. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde sen benim şimdiki halim kadardın. Bak şimdi doğum için gün sayıyorsunuz. Bizde görecez inş. o günleri

Canım geçmiş olsun ilkere bizim bıdıkda diş çıkarıyo ateş ondada oluyo. İnş. yükselmez tekrar..

Tanıdığın insanlar etkiliyo dimi Aslında özcan ismide güzel ama burda bakkal özcan var kel adam o yüzden gıcık

Ooo hayırlı olsun canım aldıkların toplamışsın yine mağazaları :))

Noluyo böyle bize yaa, herkese bişiler oluyo biz büyükbaş şuan için kesemiyoruz diye bi küçükbaş kanı akıtıcaz diğerini kesene kadar.
Sende okut bian önce dilek

Ben 16. haftada çook az kıprıtıları hissetmeye başlamıştım... Şimdilerde hep hissettiriyo kendini ama eşim hissedemiyo Elini koyuyo ama hissetmiyo dışardan. Ne zaman hissedecek acaba Bu hafta zor olucak senin için desene

Ne güzel dinlenmişsiniz evde. Zaten havada çok kötüydü iyi yapmışsınız valla..

Herkes pattis kızartmış haftasonu.. Bizde yumurtalı pattis yaptık kociş görünce o nee oldu sevinçten
İyiki gitmemişsin ne o öyle rus mus Zaten rüyalarımda hep eşim beni aldatıyo görüyorum Kalkınca böyle oluyorum sonra geçiyo :))

Gunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
İyiki doğmuş kuzun canım nice yıllara.. Benim burcumdan oğlunda :)

Değişti mi yine.. İnş. bulursunuz içinize sinen bi isim cnm. İsim konusu çok zorluyo yaa.. İnsan karar veremiyo

Dr da var yaa

Ne ara yaptınn yemeğini sabah sabahhh

Bende zorlanıyorum sürekli eğilerek yapmaktan canım.. daha ilerleyen zamanlarda kendim yapamam sanırım.. Kuaföre gitsene.

Ayynı benn

Güle güle kullan saçını canım.. Güzel olmuştur kesiin..
Eşinle küs olmak kötü olmuş yaa insan bi anda bunalım oluyo Neyseki barışmıssınız ama tatil boşa gitmiş..
Du bakalım neye karar vericez en son

Sağol canım

Tünaydıın herkesee..

Güzel ve yorucu bi haftasonundan sonra aranızdayım :))

Cmt. annem gitti annemi yolcu etmeye gittim akşam 9.30da bindirdik gitti annem:2: Yanında teyzemin kızınıda götürdü o da çalışıcak orda. O yüzden gözüm arkada kalmadı o kadar.. Ama işte gitti sonuçta. Bi bakmışsın burdayım akşam bindimmi sabaha diyo..

Pazarda doğum günümdü k. görümcem nişanlısı bide bi akrabalarının kızı geldiler öğlen pasta almışlar bende sigara böreğim vardı buzlukta çıkarttım öyle kutladık güya kutlamıcaz dedik. Güzeldi bayaa güldük eşim at yarışı izlerken mum üfleme töreni gerçekleştirdi şakacıktan fotomuzda varr

Sonra kociş akşama beni yemeğe çıkarıcaktı saat 5 gibi çıktık hep beraber evden onlarda geldiler dışarı bizimle.. Bana lcwdan bi pant. beğenmiş sende bak alalım ordan ayrılırız dediler aldık bide gecelik aldım penye uzun kollu sonra da gitmediler bizde gitmeyin ozaman gelin birlikte yiyelim dedik beraber yedik yemeğide..

Birlikte geri döndük.. Yolda karnıma ağrı girdi yürüdüm diye Eve geldik ikimizde hasta olduk dışarısı soğuk rüzgarlı diye.. Boğazlarımız ağrıyo..

Ve sonraaa herşey bitti dediğim bi anda kardeşim geldi bize elinde süslü bi saksı çiçeği çok hoş süpriz yapmış bana Tam ona seviniyodum ki eşiminde elinde güllerr ikinci sevindiriikk:103: Notuda çok hoştuu.. Annelerin en güzeli, Doğum günün kutlu olsun.. Babam ve benn Çok duygulandım mutlu mutlu uyudukk kocişimlee..

Ama gece boyu yağmur yağdı elektrikler gitti uyandım uyuyamadım. Eşim de kalktı ben kalkınca.. 4e kadar oturduk :)) Sonra elektrik geldi geri uyumuşuz.. Sabah sarhoş gibi gitti kuzum işe Bademcikleride ağrıyomuş hala.. Keşke soğukta çıkamsaydık dedim sana söylicektim ama kırmayım diye demedim diyo kırsaydın keşke çıkmasydık hasta olduk dedimm :2:

Öylee işteee :))

yarenim çok sıkılmışın sen yaa :// eşin de yoruluyo ki uyuyo napsın ,anlıyorum seni de eşine de biraz hak vermekistedim ...sen buakşama yap öle dediğin gibi bakalım nolucak

sağol canım

tşkr
hayırlısı olsun canım
üşüdüm ama çok özlemişim napim ,sıkılmıştım eşim gelene kadar bide :)

zuzu gözlerim yaşardı tatlım 4 makine çamaşır ha
alishia şoka girmiş tabii o yerlerine nası yerleşeceğini düşünüodur onca çamaşırın

hehe benmde 2 makinası katlandı ama yerleşmedi

canm beyazlar ve havluları içeri serdim gece ,ama kurumuştur akşama katlarım

hıı evet nasıl yapcan tek başına aynayla becerebilirmisin :26:

geçmiş olsun canm dikkat et

hey maşallahhhh,ömrüm yetmez benim bi günde o kadar çamaşır yıkamayadaha hala yıkıcam dio yaaa

bide nerde biriktirmişim okadar çamaşırı dimi

nası becerebiliosun şimdiden tatil bakmayı ayarlamayı yaaaufukta nereler var bu sene
ben çok plansız biriyim sanırım:26:
şimdiye kadar o kadar kastım ki internetten bakmak bile beni çok rahatlatıyor
eşimin okulu ağustosta kapanıyormuş ağustosun ilk 2 haftası k validemlerin devremülkleri var h sonları oraya gideriz termalden biz de yararlanırız ikinci hafta sonundan sonraya bakmaya çalışıyorum işte.o zamana kadar 2. tikimi de atlatmış olur kafam rahat çıkarım tatile.
Ucuz Uçak Bileti - TripAdvisor burdan uygun fiyatlı uçak bileti bulabiliyorum. bir diyorum ki kısa bir 3 günlük tur olsun sonra da antalya tarafına geçelim bir de diyorum ki belli vize alıp o kadar koşturmuşken daha fazla kalalım şimdilik aklımıza gelen iki seçenek var
1. marsilya paris. bu olursa uzun olacak 1 haftalık filan ve y içi seçeneğimiz olmayacak
2. amsterdam (3 gün) ve dönüşte antalya

bu arada teyzem de geçen diyor ki eeeee bu yıl nereye gidiyoruz? onlara da ağustosun 2. h aftasından sonrası uymuyormuş. Bana göre sorun değil ama eşim bu yıl yalnız olalım diyor :26:

özgee ne güzel geçmiş d.günün ..bide sölemeden edemicemm hamilelik çok çok yakışmış sana yaa pek bi beğendim dün senii maşallah nazar değmesin bide Allah kavuştursun anneni

sirken tatile erkencisin kız :) nereyi düşünüyosunuz

ımm başka bişey de sölücektim yaa

he seda saçının fotosunu çektimiydin göremedim halen , öküzü de takma dicem ama
ada ismini bende severim

bide kızım olursa "duru" istiyorum ama bizaman sonra soğuyorum isimden mesela erkek ismi için "eymen" seviyodum koyarım diyodum tee kaç sene önce ama okadr soğudum ki isimden inş duru da öyle olmazz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…