canım eminim çok güzel olmuştur saçın
bende düşünüoum bu aralar ama aklım bi gelio bi gidio işte.
eşinle küslüğünüz uzamamış öncekiler gibi bu da iyi bişi sonuçta
tabii pazar gündüzü evde küs geçirmek kötü olmuş
o müdürüne zaten dencek bişi yok ki pislik işte
selam kızlar geldim ben de geçmişlerdeyimsirken yok haftasonu da hiç girmedi heralde
seda da yok :26:
aynen öyle gıcık geçti işte.evt uzatmadı bende şaşırdım nazar değmesin bu aralar öyle hep
senin altta sarıların vardı ama yanabilir cnm saçların bi sorman gerek kuaföre olurmu diye.
özge dünmüydü doğumgünün görmedim hiç kutlu olsun cnm nice yıllara..
diloşş kpss gerekmiydi yaa onu bilmiyodum giremem ozman ben
doğum günü kutlu olsun minik prensininnGunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
yemek diildi balık tutmaya deniz kenarına gidicektik, aman neyse gitmedik zatengerçekten çok zormuş
yemeğe gitmemekle iyi etmişsin,sen orda yine bi şeye kafayı takar adamla kavga ederdin
senin bebişini yesinlerşimdiden odasının peluşları hazırmış
günaydın kızlar...
arabayı yapamadılar burda...bugün merzifona servise götürecekler...eşim yine başladı arabayı yenilesek mi diye
sabah sabah pantolon vakası yaşadıkpantolonları teker teker dar gelmeye başladı...olan 2 kotu kaldı sadece ve ikisi de yıkanmıştı,kurumamış onu giyiyo olmuyo,bunu giyiyo olmuyo,fıstık gibi pantolonlar dolapta bekliyo pantolonlar olmadıkça sinirini benden çıkardı tabi allahtan kotlardan birini önceden yıkamıştım,o epey kurumuş,sadece beli azıcık nemli kalmış,ütüyle kuruttum da giyip gitti
dün pikniğe gittik kvlerle...maksat temiz havada yürüyüş yapmaktı ama donduk resmenhasta olmazsam iyidir :18:
bu hafta okulda son günlerim,cumadan sonra artık gitmicemevde kızımın cicilerini yıkar ütülerim yavaş yavaş...hastane çantamı hazırlarım...
bu arada akşam eşime dedim ki,nazenin ismine ben alışamadımilk başta çok hoşuma gitmişti ama sonra sonra alışamadığımı farkettim :26: meğer onun da sonradan içine sinmemiş ama bana söyleyememiş...yeniden isim arayışına girdik yani kuzuma bi isim bulamadık yaa
vilişş genemi değişcen ismi kıızzz :))) hayallam
düşünürüz
artık evdesin hee haftaya ohh negüzel biraz kızcenin cicileriyle uğraş tabii
ayşam viliş valla eşimin iş kıyafetleri 1makina, beyazlar 1 makina,renkliler 2 makina (1makinasını yıkadım ), bide havlular 1 makina ..yıkananlar bunlar
akşama renklilerin 1makinasını ve çarşafları yıkıcam 2 makina olucak
selam kızlar. sabah sabah gittim katiplik başvurumu yaptım. 90 kişi alınacak İzmir adliyesi için aday numaram 1627 ve dahaaa çarşambaya kadar başvurular devam ediyoroğluşumu da 5. ay kontrolüne götürdük. rota aşısının 2. dozunu yaptırdık. 69 cm. 8100 gr. olmuş eşime gıcığım bu aralar o yüzden evde keyifli vakit geçiremiyoruz. sinirim bozuldu iyice, küstüm artık konuşmuyorum onunla. akşam eve geliyor. yemek yiyoruz. ben oğlanı uyutup salona geliyorum ki eşim uyumuş!!!! kaç gecedir hep böyle. sinirim bozuluyor artık. bütün gün zaten yalnızım evde, bi de gelip hemen uyumuyor mu kriz geçiriyorum. cuma akşam ablamlardayken 1'e kadar tavla oynadılar eniştemle. eve gelince uyku basıyor adamı. dedim bak kriz geçiriyorum haberin olsun. bir kova suyla uyanabilirsin. bıktım artık uyumandan. neymiş onu uyandırcakmışım gelince. uyandırsam neye yarayacak ki, gözler kıpkırmızı, ağzını ayırıp duruyo esnemekten. napayım ben öyle adamı. bi de konuşunca yapma aşkım, laf sokma hayatım. sana söylendiğim kadar kalasa söylenseydim utanır, yontulurdu biraz, sen de bir adım yok daha dedim. küstüm, akşam gelince o yokmuş gibi davrancam. oğlumu uyutup bilgisayarda film izlicem kulaklığımı takıp. uyusun o da!!!
özge nice mutlu yıllara iyi ki doğmuşsun
yarenay inşallah şu katiplik işi olur. Eşin neden uyuyor? acaba işte çok mu yoruluyor yoksa uyumayı alışkanlık haline mi getirdi?
bbol senin de saçların eminim çok güzel olmuştur güle güle kullan resim istiyoruzeşinle neden kavga ettiniz? iyi ki uzun sürmemiş
vilin eşine hayret ediyorum pantolonlara sığamamak da ne demek az boğazını tutsa erkek olduğundan daha kolay kilo verebilir.
hastalıktan kalma alışkanlık mı diosun yani:26:eğer öyleyse bence bkaç güne geçmesi lazım, istersen az daha idare et bakalıım düzelicek miyok kızlar ya işte o kadar da yorulduğunu sanmıyorum. kafasını yoruyor biliyorum ama fizik olarak yorulmadığından eminim. kafa yorgunluğu da uyumayla düzelmiyor ki! eniştemle gece 1'lere kadar tavla oynayabiliyor, biz yalnız kaldık mı uyuyor. dinlencekmiş, rahatlıcakmış. ben de uyuyayımmış. ben uyumak istemiyorum ki. iki sohbet edelim istiyorum, birşeyler izleyelim beraber istiyorum. yok anam yok... sonra salondan kalkıp yatağa gelince yanaşıyorhiççç kusura bakması k.çımı dönüp yatıyorum. bunalıma gircem onun yüzünden valla. hasta yattı ya birkaç gün, ondan sonra böyle oldu. alıştı herhalde o zaman. cidden çok sinirleniyorum ya..
saol cnm eklerim resim.aman herzamnki saçmalıklar işte nolcak.
yarenim maşallah tosunuma,bencede cnm eşin fazla yoruluyo belki bu aralar ondan olabilir sende haklısın tüm gün onun gelmesini bekliyosun gıcık oluyo insan.inşallah sınavda olumlu olur senin içinde.
ayşaa kız benim beğendim isimleri koymuşsun
ada (çok seviyorum bu ismi)
defne,nil,asya en beğendiklerim.
Sağol canımm.. Evet anlamı kötü onunda yeni farkettim.. Zaten şimdi başka isim bulmuş eşim :))Allah kavuştursun cnm
Çınarla Göktuğ isimlerini sevdim ben..Ama göktuğ savaşmayı seven demekmiş
a-aaaa bu dilek ayşaya taktı, bu da bana taktı iyi mi :26: :105:
bikeree kocişim süpürdü, yerleri viledayla yapmadım elle sildim daha temiz olsun diye, banyo fayanslarını çamaşır suyu ile ovdum, banyoyu cifledim,
mutfak ciflendi, nevresimler değişti, çamaşır mak. açtım, tencerelerimi yıkadımm, pilav yaptım, kıymalı karnabahar yaptım, salata,, ayran
bide üstelik 1 e kadar çalıştım bugünnn
Özeeeerrrhem anlamlı
kessinlikle oyum Özerden yana
Rüzgar ismini de seviyorum aslında, şu nil erkoçlar koydu ya kendine rüzgar adını sevmiom artık sanki
Çınar'ı oğlu olursa kardeşin koysun, çağlara uyuyo
Gökcan ıhhh
Ğ sevmiom isimlerde ama Göktuğ da güzel geldi :)
Yine de Özer diyorum..
Sağol canım..canım Allah kavuştursun
ben de özeri sevdim benm etrafımda da çınar ve rüzgar çok. diziler saolsun.
ama etrafımda yok diosan çınar da güzel
hiç güzel olmuyo meyve suyuyla :120:
özer in sizin için anlamı da güzell
oooooo ne kadar çok iş yapmışsınızazcık takıldım kuzum sadece alınma hemen hem iş yapmayı ben de sevmiyorum zaten,mecburiyetten yapıyorum işte ben evi süpürürken geldi kocişim,yerleri o sildi iyice sıktırıcam derken viledayı kırdı ben kırsam kızardı yenisini aldık bahaneyle
mezgit benim favori balığımdırmısır ununa batırıp kızartırız biz,yanına da salata misssss siz nasıl yapıyosunuz?
kv ile kp yarım saat önce gittiler...kendimi çok yorgun hissediyorum...birazdan yatarım kesinkızımda her zamanki gibi kıpır kıpır ama büyüdükçe hreketleri rahatsız etmeye başladı sanırım 2 gündür dönmeye çalışıyo kuzum :26:
Canım geçmiş olsun ilkere bizim bıdıkda diş çıkarıyo ateş ondada oluyo.günaydın kızlar. perşembe gününden beri oğluşumun hastalığıyla uğraştım. hem boğazında hem kulağında kızarıklık varmış. dişleri de kabarmış. ishal oldu. perşembe günü ateşi 38,5tan aşağı düşmedi. akşam acile götürdük. antibiyotik verdi. antibiyotiği oğlum kusunca cuma günü özeldeki doktoruna gittik. o da tadı daha iyi olan bir antibiyotik verdi. salgın var dedi. burnu akıyordu onun için iyi dedi. akmazsa bronşite dönebilirdi dedi. ordan ablama geçtim, ateşi yükselirse tek başıma elim ayağıma karışmasın diye. iyi ki gitmişim, çünkü gün içinde 39,5'ları gördük. yalnız olsaydım nasıl baş ederdim bilemiyorum. ablamların çok faydası oldu. dün sabah evimize geldik. çok şükür ateşi yükselmedi bir daha. dün gece de güzel bir uyku çektik hepimiz. atlattık gibiyiz şuan. ama antibiyotik 7 gün kullanılacak ve dişleri patlayana kadar huysuzluğu devam edecek. gelsin incilerimiz hayırlısıyla.
bizden haberler böyle. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
Tanıdığın insanlar etkiliyo dimiherkes "özer" demiş ama hiç sevmiyom yaa, sevmediğim bi adamın adıydı
çınar'ı koyan çok olasada ben seviyorumm
selam millet sıkıcı bigün güneş yok bugün,tüm hafta hava yaz gibiydi şimdi sonbahar oldu( ara ara azcık kendini gösteriyo güneş sonra kayboluyo az serin gibi ...
sabh 9da kalktım geceden çamaşır vardı astım ,yenisini attım süpürge yaptım saat 10du eşimin yanına gittim uyandrdm
sonra kahvaltı temizlik oldu busaat ,eşimde arkisi yardım istedi ona gitti gelsin gezmk istiyom ..
aslında buzdolabı temizlencen bide yatk odasındaki çekmeceler düznlencek ama yapasım yok şuan
sabahtan beri 3makina çamaşır yıkadım,şimdi 4.makina çalışıyo ,1 makina daha yıkarım akşama ...
yarında çarşafları yıkıcam
yoğurt yaptım 10numara oldu taş gibi vallahi maşallah,bi öncki çok sulu olmuştu hiç yemedim ondan eşim bitirdi,bunu çok beğendim hazır gibi hiç sulanmadı cıvık olmadı ..ama soğuk yaptım budefa sırrı o galiba
Ooo hayırlı olsun canım aldıkların toplamışsın yine mağazaları :))slm kızlar:79:
2gündür gezmekten çok yoruldum şuan annemlaerde uyukluoum
dün iş çıkışı kardeşimle buluştuk epey gezdik çok güzel hırkalar ve kazaklar aldım kendime.
bugünde babam avmye götürdü kozmetik alışverişimi yaptım
eşim dün erken geldi ama bugün inş 12de gelip bni alcak
bn size söylemedim babamın arabaya carpmışlardı ya
ertesi gün park halindeyken bizimkine de çarpmışlar
mahalleden tanıdık bi çocuk çarpmış, yarın yaptırcaklar
Ben 16. haftada çook az kıprıtıları hissetmeye başlamıştım... Şimdilerde hep hissettiriyo kendini ama eşim hissedemiyobenim iş arkim, 23 haftasına giriyo bu hafta ve hala hissetmiyo bebişini. Onun da kızı olucak..
benim sevgilim de her pazar yalvarıyo patates kızart diye ben ayda bir anca yapıyorum
bak üzüldüm şimdi, ben de haftaya pazar kuzuma patates kızartıyımm
Çok miskin bi pazardı benim içinn
yayıla yayıla 1 saatten fazla kahvaltı yaptık, krep yaptım süper oldular
Sonrasındave banyo..
eşim çoook ısrar etse de çıkmak istemedim dışarı, ev kedisiyim ben yaa napim :)
O da bjk-fb maçını izlemek için annesine gitti, kardeşleriyle fln daha zevkli oluyo haliyla.
Çok sevdiğimiz bi kafe var oraya gidelim zileyelim dedi ama hiç gitmek istemedi canım
izlemiş maçı geldi yarım saat önce, tantun getirmiş bana
ayy çok tıkındım bu hafta sonu yaa
haftaya da kocişim gececi, yorucu bi hafta olucak benim için
tüm hafta annemlere gitcem, 40 dk az uyucam ama napalım
cuma cumartesi evde kalmayı denerim belki, ama ilk 4 gün ordayım..
Kızları da ektim bugün, bi ablanın daveti vardı 8 mart için yemekli, şarkılı fln
gitti onlar ben çıkmadım
ayıp oldu kadının davetiyesini almasaydım satardı onu, 15 tl ye satıyomuş... bize hediye etti işte..
inş kırılmamıştır çok..
Şimdi kocişim maç yorumlarını izler, ben de spartacusümü izlim laptopumdan,
salep yapar uyuruz sonra da
Güzeldi yaaa, çok dinlendim bu pazar.
Haftaya pazar kv ler gelebilirmiş kahvaltıya
Herkes pattis kızartmış haftasonu.. Bizde yumurtalı pattis yaptık kociş görünce o nee oldu sevinçtenben de kocişle temizlik yaptım bugün, söylene söylene yaptı tabi evde ne varmış ki temizmiş ki, üff pis adamla olmak da böyle zor işte vilişş
farkında olmadan yorulmuşuum baya.
bu arada hem kahvaltıya hem akşam yemeğine pattis kızarttım nası canım istemişseolsa yine yerim haaa
nekim ii yapmışsın evden çıkmamakla, ben de aynen öle yaptım valla, gerçi öğleden sonra kv'dedeydik. onlar yoktu ama eltimler vardı bebişle oynadık falaneşimin rusla evlenen o arkisi vardı ya balığa gidelim demiş yok dedim kalsın. ne işim var elalemin rusuyla allasen zaten hava da yarı açık yarı kapalıydı.
peluşlarımı attım makineye ben de, kurusun kaldırıcam çocuk odasında kitaplıkta duruolardı açıkta hep toz oluo ilerde bebişime çıkarırım
İyiki doğmuş kuzun canım nice yıllara.. Benim burcumdan oğlunda :)Gunaydınnn kızlar bugun cok mutluyummm prensımınnn dogumgünü bugün.2yasımızı bıtırıyoruzzzzzz.senı cok sevıyoruzzzzzz bıtanecıkkk oglummmmmmm benımmmmmm
Değişti mi yine.. İnş. bulursunuz içinize sinen bi isim cnm. İsim konusu çok zorluyo yaa.. İnsan karar veremiyogünaydın kızlar...
arabayı yapamadılar burda...bugün merzifona servise götürecekler...eşim yine başladı arabayı yenilesek mi diye
sabah sabah pantolon vakası yaşadıkpantolonları teker teker dar gelmeye başladı...olan 2 kotu kaldı sadece ve ikisi de yıkanmıştı,kurumamış onu giyiyo olmuyo,bunu giyiyo olmuyo,fıstık gibi pantolonlar dolapta bekliyo pantolonlar olmadıkça sinirini benden çıkardı tabi allahtan kotlardan birini önceden yıkamıştım,o epey kurumuş,sadece beli azıcık nemli kalmış,ütüyle kuruttum da giyip gitti
dün pikniğe gittik kvlerle...maksat temiz havada yürüyüş yapmaktı ama donduk resmenhasta olmazsam iyidir :18:
bu hafta okulda son günlerim,cumadan sonra artık gitmicemevde kızımın cicilerini yıkar ütülerim yavaş yavaş...hastane çantamı hazırlarım...
bu arada akşam eşime dedim ki,nazenin ismine ben alışamadımilk başta çok hoşuma gitmişti ama sonra sonra alışamadığımı farkettim :26: meğer onun da sonradan içine sinmemiş ama bana söyleyememiş...yeniden isim arayışına girdik yani kuzuma bi isim bulamadık yaa
Dr da var yaaben 13. hafta civarında hissetmeye başladım kıpırtıları, balık gibi, kelebek gibi bişe
ama doktora sorarsan hala hissetmem mümkün değil, yemekten sonra tekmeliyo mesela, otururken de ama doktor bebek değildir o diyo
erkek ya anlamıyo kadının hamilelikte yaşadığını
ne güzel sen de dinlenerek ve sevgiyle geçirmişsin hafta sonunu.
benm eşim de benm zorlamamla maça gitti akşam 40 kere aradılar hadi gel diye mayıştı kaldı evde, alt blokta dükkandaki eleman oturuyo onlara gtti maç izlemeye 9da hemen geri geldi. bu ara eve dadandı çıkmak istemiyo. sezonun açılmasına az kaldı dinlenelim diyo.
günaydın kızlar
dinlendirici bi hafta sonundan sonra yine pazartesi sendromundayım, eşimi de çoook zor kaldırdım sabah durağa zor geçtik uykudan bi türlü ayıkamadı. elinden çeke çeke götürdüm
ama ben sabah akşama da yemeğimi yapıp çıktım
Bende zorlanıyorum sürekli eğilerek yapmaktan canım.. daha ilerleyen zamanlarda kendim yapamam sanırım.. Kuaföre gitsene.kız bu kadar çamaşırı nereye serdin de kuruttunben iki makineyi kurutamadım daha, hem de cmt günü yıkamama rağmen yatak odasındaki cam balkona seriyorum artık çamaşırları ama orası soğuk olduğu için geç kuruyo...
duş aldım,mis gibi oldumbu hafta içi ağda yapmam lazım :18: cmt günü dr çatı muayenesi yapıcak :18: göbeğimden göremiyorum da nasıl yapıcaksam
dün üşütmüşüm galiba boğazlarım yanıyo ve burnum sızlıyo :18: ıhlamur kaynatıyorum kendime,hasta olmamam lazım :18:
kızlar,kızçem için isim arayışları tekrar başlamış bulunmaktadır
yok alttan bakmadı canım
ilaca adet günümde başladım 5 gün kullandım
sonra 12. gündü sanırım gittim, kan verdim, hormon değerlerine baktı sadece, 3.31 den 17 küsüre çıkmıştı
bu ay bekleyebiliriz bebeği dedi, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendik zaten.
Güle güle kullan saçını canım.. Güzel olmuştur kesiin..sıkıcı bir haftasonu ve gergin bir pztsi gününde günaydınlar kızlar,
cmtsi günümün yarısı kuaförde geçti yaptırdım balyajımı herkes çok beğendi sevindim yaa kötü olcak diye korkuyodum çünkü.sonra doğayı parka götürdüm eşim çalışıyodu eve geçtik oda beğendi saçlarımı kapıdan girdi görünce şaşırdı hiç sölemedim çünkü gülüyo pis pis
pazarda atıştık biraz tee akşama kadar ikimizde asık surat gezdik onun yüzünden dışarıda çıkmadık çok sıkıldım akşam doğa uyudu geldi yanıma yattı koltukta rahat durmadı öle barıştık uyuz sabah yapaydı ya tümgünümüzü araya verdi.
sabah sabahta burdaki öküz başladı hayırlısı deyim umarım gergin bir hafta olmaz yaa
özgee kesinlikle RÜZGAR çok seviyorum bu ismi bende oğlum olursa çok isterim. Çınarda çok moda bu aralar oda olabilir.
Sağol canımaynen öyle gıcık geçti işte.evt uzatmadı bende şaşırdım nazar değmesin bu aralar öyle hep
senin altta sarıların vardı ama yanabilir cnm saçların bi sorman gerek kuaföre olurmu diye.
özge dünmüydü doğumgünün görmedim hiç kutlu olsun cnm nice yıllara..
diloşş kpss gerekmiydi yaa onu bilmiyodum giremem ozman ben
alisha ben de defne verecem kızım olursa
bu arada ben tatillere bakmaya başladım
hamarat kız, maşallah sana
yoğurdun içinde ayrı bi maşallahh
ellerine sağlık afiyet olsun
muhasebeciler haftasıymış kutlu olsuuun
kolay gelsin canım
benm de yapmam gereken çook iş var ama gözüm alırsa tabii yarın geç gelicem adliyenin sınavına başvurucam ama geçen seneki gibi yazamıyorumhayırlısı bakalım
kızz bu soğukta motorda donmadın mııı
zuzu gözlerim yaşardı tatlım4 makine çamaşır ha
alishia şoka girmiş tabii o yerlerine nası yerleşeceğini düşünüodur onca çamaşırın
kız bu kadar çamaşırı nereye serdin de kuruttunben iki makineyi kurutamadım daha, hem de cmt günü yıkamama rağmen yatak odasındaki cam balkona seriyorum artık çamaşırları ama orası soğuk olduğu için geç kuruyo...
duş aldım,mis gibi oldumbu hafta içi ağda yapmam lazım :18: cmt günü dr çatı muayenesi yapıcak :18: göbeğimden göremiyorum da nasıl yapıcaksam
dün üşütmüşüm galiba boğazlarım yanıyo ve burnum sızlıyo :18: ıhlamur kaynatıyorum kendime,hasta olmamam lazım :18:
kızlar,kızçem için isim arayışları tekrar başlamış bulunmaktadır
hey maşallahhhh,ömrüm yetmez benim bi günde o kadar çamaşır yıkamayadaha hala yıkıcam dio yaaa
şimdiye kadar o kadar kastım ki internetten bakmak bile beni çok rahatlatıyor
nası becerebiliosun şimdiden tatil bakmayı ayarlamayı yaaaufukta nereler var bu sene
ben çok plansız biriyim sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?