yok kızlar ya işte o kadar da yorulduğunu sanmıyorum. kafasını yoruyor biliyorum ama fizik olarak yorulmadığından eminim. kafa yorgunluğu da uyumayla düzelmiyor ki! eniştemle gece 1'lere kadar tavla oynayabiliyor, biz yalnız kaldık mı uyuyor. dinlencekmiş, rahatlıcakmış. ben de uyuyayımmış. ben uyumak istemiyorum ki. iki sohbet edelim istiyorum, birşeyler izleyelim beraber istiyorum. yok anam yok... sonra salondan kalkıp yatağa gelince yanaşıyorhiççç kusura bakması k.çımı dönüp yatıyorum. bunalıma gircem onun yüzünden valla. hasta yattı ya birkaç gün, ondan sonra böyle oldu. alıştı herhalde o zaman. cidden çok sinirleniyorum ya..
seni ilk defa bu kadar öfkeli görüoum yaa
hastalıkta yatmaya alışınca sürekli uyuo demekki
ama haklısın tabiki tüm gün zaten tek sıkıldığın için akşam kaynatcak birini arıosun oda uyuo
benimkide öyle saatlerce tek oturuoum zaten gelio öyle tv'ye bakıo cmt erken gelmiş ben konuşuoum pek ses yok
kendin gelmişsin ama kafanı unutmuşsun boş bedenin oturuo dedim
umarım uzamaz bu süreç daha fazla.
sirken erken rezervasyon haa
canım cidden bu sefer çok sinirliyim. eşimden hiç görmediğim ve beklemediğim hareketler. birkaç gün kendimi sakinleştirdim zaten, hastalıktan kalkamadı daha, vücudu yorgun düştü falan diye. ama yok yani. bıraksam 9'da İlkerle beraber yatacak, ki kendi uyuttuğu zaman onunla beraber uyuyor da. düşünsene bütün gün evde bebeklesin, akşam da ikisi birden uyuyorannem gelse köyden de rahatlasam biraz. onunla 2 dk. konuşmak bile iyi geliyordu yani.
kerem i de 16. haftada hissetmiştim ben, ama ablamda benmle aynı ya gebelikte, o da aynı zamanda hissetti :26:dilşad ne kadar erken hissetmişsin senn
canım vücut alışmıştır hastalandığı dönemde. ben de öyleyim hemen uyurum. alışkınım çünkü.eşim de bana çok kızıyo hep anneme şikayet ediyo, aslında biakaç gece zorlasak kendimizi alışırızyok kızlar ya işte o kadar da yorulduğunu sanmıyorum. kafasını yoruyor biliyorum ama fizik olarak yorulmadığından eminim. kafa yorgunluğu da uyumayla düzelmiyor ki! eniştemle gece 1'lere kadar tavla oynayabiliyor, biz yalnız kaldık mı uyuyor. dinlencekmiş, rahatlıcakmış. ben de uyuyayımmış. ben uyumak istemiyorum ki. iki sohbet edelim istiyorum, birşeyler izleyelim beraber istiyorum. yok anam yok... sonra salondan kalkıp yatağa gelince yanaşıyorhiççç kusura bakması k.çımı dönüp yatıyorum. bunalıma gircem onun yüzünden valla. hasta yattı ya birkaç gün, ondan sonra böyle oldu. alıştı herhalde o zaman. cidden çok sinirleniyorum ya..
ohh afiyet olsun, bulantıların için dehastalıktan kalma alışkanlık mı diosun yani:26:eğer öyleyse bence bkaç güne geçmesi lazım, istersen az daha idare et bakalıım düzelicek mi
ayrıca k.çını dönüp yatmakla da en iisini yapıosun
güzel dimiibakalım beyimiz ne dicek tabi
hıı bi de tabi doktorun son kararı önemli kız mı erkek mi
eşimin yanındayım ben de, gel börek yeriz falan dedi kandırdı beni2 gündür falan bulantılarım da çoook azaldı inş. geçiodur
Özeri beğenmişsin sende. Ama sonradan alışamadık sanki ona bide eşimin patronunun soyadı yalakalık olur ben koymam diyoNe alakaysa. Şimdide DOĞUŞ ismini beğendik gibi annemde içinde a harfi yok ama dedi takmış a harfine (isimlerin harflerine inanıyo benim gibi ) tamam dedik ozaman canı da ekleriz. DOĞUŞCAN olur.. şimdilik eşimde bende beğendik bunu değişmezse
Tanıdığın insanlar etkiliyo dimiAslında özcan ismide güzel ama burda bakkal özcan var kel adam o yüzden gıcık
Ben 16. haftada çook az kıprıtıları hissetmeye başlamıştım... Şimdilerde hep hissettiriyo kendini ama eşim hissedemiyoElini koyuyo ama hissetmiyo dışardan. Ne zaman hissedecek acaba Bu hafta zor olucak senin için desene
Ne güzel dinlenmişsiniz evde. Zaten havada çok kötüydü iyi yapmışsınız valla..
Herkes pattis kızartmış haftasonu.. Bizde yumurtalı pattis yaptık kociş görünce o nee oldu sevinçten
İyiki gitmemişsin ne o öyle rus musZaten rüyalarımda hep eşim beni aldatıyo görüyorum Kalkınca böyle oluyorum sonra geçiyo :))
Dr da var yaa
Ne ara yaptınn yemeğini sabah sabahhh
Ayynı benn
Cmt. annem gitti annemi yolcu etmeye gittim akşam 9.30da bindirdik gitti annem:2: Yanında teyzemin kızınıda götürdü o da çalışıcak orda. O yüzden gözüm arkada kalmadı o kadar.. Ama işte gitti sonuçta. Bi bakmışsın burdayım akşam bindimmi sabaha diyo..
Pazarda doğum günümdü k. görümcem nişanlısı bide bi akrabalarının kızı geldiler öğlen pasta almışlar bende sigara böreğim vardı buzlukta çıkarttım öyle kutladık güya kutlamıcaz dedik. Güzeldi bayaa güldük eşim at yarışı izlerken mum üfleme töreni gerçekleştirdi şakacıktan fotomuzda varr
Sonra kociş akşama beni yemeğe çıkarıcaktı saat 5 gibi çıktık hep beraber evden onlarda geldiler dışarı bizimle.. Bana lcwdan bi pant. beğenmiş sende bak alalım ordan ayrılırız dediler aldık bide gecelik aldım penye uzun kollu sonra da gitmediler bizde gitmeyin ozaman gelin birlikte yiyelim dedik beraber yedik yemeğide..
Birlikte geri döndük.. Yolda karnıma ağrı girdi yürüdüm diyeEve geldik ikimizde hasta olduk dışarısı soğuk rüzgarlı diye.. Boğazlarımız ağrıyo..
Ve sonraaa herşey bitti dediğim bi anda kardeşim geldi bize elinde süslü bi saksı çiçeği çok hoş süpriz yapmış banaTam ona seviniyodum ki eşiminde elinde güllerr ikinci sevindiriikk :103: Notuda çok hoştuu.. Annelerin en güzeli, Doğum günün kutlu olsun.. Babam ve benn Çok duygulandım mutlu mutlu uyudukk kocişimlee..
Ama gece boyu yağmur yağdı elektrikler gitti uyandım uyuyamadım. Eşim de kalktı ben kalkınca.. 4e kadar oturduk :)) Sonra elektrik geldi geri uyumuşuz.. Sabah sarhoş gibi gitti kuzum işeBademcikleride ağrıyomuş hala.. Keşke soğukta çıkamsaydık dedim sana söylicektim ama kırmayım diye demedim diyo kırsaydın keşke çıkmasydık hasta olduk dedimm :2:
Öylee işteee :))
şimdiye kadar o kadar kastım ki internetten bakmak bile beni çok rahatlatıyor
eşimin okulu ağustosta kapanıyormuş ağustosun ilk 2 haftası k validemlerin devremülkleri var h sonları oraya gideriz termalden biz de yararlanırız ikinci hafta sonundan sonraya bakmaya çalışıyorum işte.o zamana kadar 2. tikimi de atlatmış olur kafam rahat çıkarım tatile.
Ucuz Uçak Bileti - TripAdvisor burdan uygun fiyatlı uçak bileti bulabiliyorum. bir diyorum ki kısa bir 3 günlük tur olsun sonra da antalya tarafına geçelim bir de diyorum ki belli vize alıp o kadar koşturmuşken daha fazla kalalım şimdilik aklımıza gelen iki seçenek var
1. marsilya paris. bu olursa uzun olacak 1 haftalık filan ve y içi seçeneğimiz olmayacak
2. amsterdam (3 gün) ve dönüşte antalya
bu arada teyzem de geçen diyor ki eeeee bu yıl nereye gidiyoruz?onlara da ağustosun 2. h aftasından sonrası uymuyormuş. Bana göre sorun değil ama eşim bu yıl yalnız olalım diyor :26:
yarenimmolurmu kı hiç o
dilşad kızına isim buldummmevim şahanede ev sahibinin adı dilşaH :)
bol saçlarına bayıldımçok güzel olmuş çok da yakışmış sana
sağlıkla kullan.
Ayy bebeyimm teşekkür ederimmözgee ne güzel geçmiş d.günün ..bide sölemeden edemicemm hamilelik çok çok yakışmış sana yaa pek bi beğendim dün senii maşallah nazar değmesinbide Allah kavuştursun anneni
sirken tatile erkencisin kız :) nereyi düşünüyosunuz
ımm başka bişey de sölücektim yaa
he seda saçının fotosunu çektimiydin göremedim halen , öküzü de takma dicem ama
ada ismini bende severim
bide kızım olursa "duru" istiyorum ama bizaman sonra soğuyorum isimden mesela erkek ismi için "eymen" seviyodum koyarım diyodum tee kaç sene önce ama okadr soğudum ki isimdeninş duru da öyle olmazz :)
ben doğuş u da sevmedim özcanı da :26:
anneciğine allah kavuştursun canım, ii olmuş tek olmaması
yemeğimi sabah 7 de uayndım, koydum ocağa, 8 buçukta evden çıktık zaten yavaş yavaş kısık ateşte pişti hem de yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı
doğum günü fotonuzu gördüm
seneye inşallah kucağında prensinle 3 lü foto görürüz
geçmiş olsunnn ikinize de
Özcan zaten koymucaktık kuzumaa evet ya dilşad diyince aklıma geldi ben de yazıcaktım acaba yazdım mı:26:unutkanlaştım
doğuş tek başına hani bellllki ama Doğuşcan ı-ıhhhhhhhhh
özcan da amca ismi gibi(benim amcamın ismi, ondan mı acaba öle süşünüom)
Anlaşıldıı koymıcam galibaha bende yazıcaktım unutmuşum özgeeee
-can'lı isimleri hiççç mi hiçççç sevmiyorum ,sakın haa koyma :120:
saçımı albüme ekledim kızlar:))
özgee doğuşcan bencede ıhhhh beğenmedim
yarennn dilşah ıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?