Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

seni ilk defa bu kadar öfkeli görüoum yaa
hastalıkta yatmaya alışınca sürekli uyuo demekki
ama haklısın tabiki tüm gün zaten tek sıkıldığın için akşam kaynatcak birini arıosun oda uyuo
benimkide öyle saatlerce tek oturuoum zaten gelio öyle tv'ye bakıo cmt erken gelmiş ben konuşuoum pek ses yok
kendin gelmişsin ama kafanı unutmuşsun boş bedenin oturuo dedim
umarım uzamaz bu süreç daha fazla.

sirken erken rezervasyon haa

ada ismini ben de çok seviyordum hatta kızıma da koyarım diye düşünüyordum ama sonra ada isminde çok erkek de gördüm, soğudum. dilekcim ben Ateş ismini çok kafaya takmıştım hatırlarsın. sonra Kuran'ı okuyunca vazgeçtim. hep cehennemle yanyana geçiyor. ama isim olarak hala çok severim. sadece kendi çocuğumda düşünmek hoşuma gitmedi

duru ismini arkadaşım kızına koymuştu çok bıcır bıcır bir kız
ateş adından teyzemin öğrencisi vardı çocuk bildiğin ateş gibiydi hiç yerinde durmuyordu çok yaramaz hareketliydi aynı adı gibiydi.

dilek erken rezervasyon değil sadece şimdiden ne zaman uygun oluruz nereler olabilir diye bakıyoruz tam karar verip biletleri almamız ayarlamamız nisanı geçer

az önce hurriyette okudum ırmak ünal ın kızının ismi de kayla imiş hep ingilizce konuşuyormuş çocukla doğduğundan beri
bi hocam vardı kızının adı akya idi gerçi akya bir balık cinsi neden balık adını verdi bilmiyorum

canım cidden bu sefer çok sinirliyim. eşimden hiç görmediğim ve beklemediğim hareketler. birkaç gün kendimi sakinleştirdim zaten, hastalıktan kalkamadı daha, vücudu yorgun düştü falan diye. ama yok yani. bıraksam 9'da İlkerle beraber yatacak, ki kendi uyuttuğu zaman onunla beraber uyuyor da. düşünsene bütün gün evde bebeklesin, akşam da ikisi birden uyuyor annem gelse köyden de rahatlasam biraz. onunla 2 dk. konuşmak bile iyi geliyordu yani.

cnm konu sadece eşin de diil sanki sen genel olarak bunalmışsın.
ama artık havalar güzelleşio, ilkeri alıp bi saat şöyle yürüyüp gelmek bile çok ii gelicektir sana eminim. eşinin de kendine bi çeki düzen vermesi lazım evet, az daha bekle istersen baktın olmuo adam gibi al karşına konuş
annen gelicek mi yakınlarda?

dilşad ne kadar erken hissetmişsin senn
kerem i de 16. haftada hissetmiştim ben, ama ablamda benmle aynı ya gebelikte, o da aynı zamanda hissetti :26:

canım vücut alışmıştır hastalandığı dönemde. ben de öyleyim hemen uyurum. alışkınım çünkü.eşim de bana çok kızıyo hep anneme şikayet ediyo, aslında biakaç gece zorlasak kendimizi alışırız
ohh afiyet olsun, bulantıların için de

ben doğuş u da sevmedim özcanı da :26:

anneciğine allah kavuştursun canım, ii olmuş tek olmaması
yemeğimi sabah 7 de uayndım, koydum ocağa, 8 buçukta evden çıktık zaten yavaş yavaş kısık ateşte pişti hem de yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı
doğum günü fotonuzu gördüm
seneye inşallah kucağında prensinle 3 lü foto görürüz
geçmiş olsunnn ikinize de

şimdi çok uygun fırsatlar var, hamile olmasam bu yıl bizde gidicektik baktık netten ama doğumdan sonra da gidemem kaldı bu yıl
bence gitmişken 1 haftalık gidin, nasılsa antalyaya da gelsen otelde vakit geçirceksin
eşin haklı bence

yarenay eşin yoğun çalıştığı için bu sefer hastalığı daha böyle yatarak uyuyarak atlamıştır hastalık geçse de uyku halleri ilaçlardan dolayı tam geçmiyor insan bol bol uyumak istiyor
sen alisha nın dediği gibi genel olarak bunalmışsın. Komşuluk ilişkileri nasıl apartmanınızda?

aa evet ya dilşad diyince aklıma geldi ben de yazıcaktım acaba yazdım mı:26:unutkanlaştım
doğuş tek başına hani bellllki ama Doğuşcan ı-ıhhhhhhhhh
özcan da amca ismi gibi(benim amcamın ismi, ondan mı acaba öle süşünüom)

ha bende yazıcaktım unutmuşum özgeeee

-can'lı isimleri hiççç mi hiçççç sevmiyorum ,sakın haa koyma :120:

biri tatlı getirmiş, yedim bi dilim bi bardak da meyve suyu
benmki içerde halay çekiyo, gidip doktora aç ultrasonu bak bakalım vuruyo mu vurmuyo mu diyesim var

dilşad kızına isim buldummm evim şahanede ev sahibinin adı dilşaH :)

saçımı albüme ekledim kızlar:))

özgee doğuşcan bencede ıhhhh beğenmedim

yarennn dilşah ıhhh

Ayy bebeyimm teşekkür ederimm Beni şımartıyosunuzz
Aminn kuzumm...

bravo valla
Amin kuzum seneye üç kişilik bi aile olarak kutlıcaz.. Bide artık anneler gününde bizede hediye alınacak
Ama isimi kimse sevmemişşşş

Özcan zaten koymucaktık kuzum Amca ismi gibii

ha bende yazıcaktım unutmuşum özgeeee

-can'lı isimleri hiççç mi hiçççç sevmiyorum ,sakın haa koyma :120:
Anlaşıldıı koymıcam galiba

saçımı albüme ekledim kızlar:))

özgee doğuşcan bencede ıhhhh beğenmedim

yarennn dilşah ıhhh

Sende mi brütüs

Doğuşa sıcak bakmıştım ama ben yaa eşimde beğeniyodu du bakalım ne olacak bizim bıdığın adı..
Seda canım resmede yorum yaptım çok yakışmış sana eski halide güzeldi ama bu farklı olmuş Bide kuaförünü öğrenebilirmiyim bende doğumda sonra bakıma giricem kestirip boyatıcam. Bide ne kadara yaptırdın cınımmmm

özgecim benim saçım ve uzun oyüzden fazla aldı biraz 150 verdim abdullaha gidiyorum ben fazla verdim ama istediğim gib yaptı yani saol tşk ederim.

yaa arabamı çekiyolardı sonanda yetiştim boşa ceza yicektim biton okulun oraya koymuştum çocuklar taş atmış hep çizilmiş sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…