pislik herif cezada yazmış heralde çünkü önce ceza yazıp sonra çekiciyi çağırıyomuş bana yazmadım dedi ama inanmadım pis bi yüzü var 15 gün sonra eve kağıt geliyomuş bakalım görecez umarım yazmamıştır tabi.
yaa dileğim aynen öyle gıcık bir pazartesi oldu bizim için
gidecek işte eşinde eni sonu bari kötü olma cnm napcan korku konusunda bişede diyemiuomki haklısın tedirgin olmakta yani hala oralarda ve kimse yakalayamıyor ordaki kameralrda falan kaydı yokmudur yaa bi incelense:26:
doğayı görmeliydiniz mumu üflemeyi öğrenmiş allahım yerim o dudakalrı bir mum üfleyişi vardıkikedni doğumgünüde anlamıyodu daha öğrenmiş sıpa
Vilin geçmiş olsn cnm hem sana hem kvye. 2 gündür çook feci rüzgar var..günaydın kızlar....
dün erkenden yattım,feci hastayım8. aya kadar hasta olmadan geldim derken,pazar günki soğuk yıktı beni ıhlamur falan içtim ama meyve yiyip çorba yapıcam şimdi kendime...
kv haftasonu dra gidicek yine kızlar...birden ne oluyo da bu hale geliyo bi türlü çözemediler
canım inş yazmamıştır adam ceza:26:yok cnm sadece müdürlerin arabalrı için park yeri var
zaten pislik herif cezada yazmış heralde çünkü önce ceza yazıp sonra çekiciyi çağırıyomuş bana yazmadım dedi ama inanmadım pis bi yüzü var 15 gün sonra eve kağıt geliyomuş bakalım görecez umarım yazmamıştır tabi.
günaydın kızlar.
akşam görümcemindoğumgünüydü doğayı almaya gittim orda pasta falan kestik eşimin misafiri vardı işyerinden oyüzden o gelmedi bende diyodum pastayı alır gelir kesin oraya bile gelemedi ama kv deninde bugün doğumgünüymüş ben onuda dün sanıyodum yırttık diyodumki eşim eve gidince dedi yarında onun diye üff bidaha git işin yoksa.yaa doğayı görmeliydiniz mumu üflemeyi öğrenmiş allahım yerim o dudakalrı bir mum üfleyişi vardıkikedni doğumgünüde anlamıyodu daha öğrenmiş sıpa
slm kızlar adliyeye başvurduk,
salağın biri arkamdan geldi öne geçti bilmem kimin slm ıyla gelmişmiş...
görevli kız da aa evet aramıştı nusret bey gel canım dedi, olmaz öyle şey dedim, ben hamile halimde bekliyorumeşim de kızdı, bi daha dediler işte tamam hamile bayan gelsin o zaman siz bana sıra vermiyorsunuz ki zaten benm sıram herkes girsin kendi sırasında falan dedim. görevli kız beni tanıdı, siz daha önce mülakata girmiştiniz hatırlıyorum dedi. eşim diyoki aferin hakkını kimseye yedirmiyosun
kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım, yemeğimi yedim geldim ama yorulmuşumm.
bol um maşallah doğaya, artık her pastaya mum diktirip üfler
özgem olsun canım dediğin gibi narkoz alırsın stres durumunda, bebeişin ve sen ii olun yeter
slm kızlar adliyeye başvurduk,
salağın biri arkamdan geldi öne geçti bilmem kimin slm ıyla gelmişmiş...
görevli kız da aa evet aramıştı nusret bey gel canım dedi, olmaz öyle şey dedim, ben hamile halimde bekliyorumeşim de kızdı, bi daha dediler işte tamam hamile bayan gelsin o zaman siz bana sıra vermiyorsunuz ki zaten benm sıram herkes girsin kendi sırasında falan dedim. görevli kız beni tanıdı, siz daha önce mülakata girmiştiniz hatırlıyorum dedi. eşim diyoki aferin hakkını kimseye yedirmiyosun
kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım, yemeğimi yedim geldim ama yorulmuşumm.
hadi hayırlısı cnm hakkını yedirmemişsin iyi demişsin. Artık gizli saklıda yapmıyolar torpil işini utanmıyolar hiç.
Evet canım hayırlısı olsun doğum drunada sorimde ne dicek merak ediyorum bakalım
:13:iyi etmişsin ne demek şunun bunun selamı var
hepte bizi bulur tam sıramız gelir başka biri dalar odaya
Umarım iyi sonuçlanır iş başvurun canım.
Yorulmuştur tabii ama sabret zaten çıkmana ne kaldı
diloş afferin ii yapmışsın bende ederim kavgamı kimseye vermem sıramıhamilesin bide kendilerinin demesi grek buyrun siz önden geçin diye.
özge belocu annemde kullanıyor kalp kapakçığında çökme olduğu için ama sen mutlka sor doktoruna bi zararı olmasın bencede annenede söle üzülmesin okadar siz sağlıklı olunda ister normal ister sezeryan olsun önemli değil yani.
Valla aynen dün kutlayamadılar sanki 1 gün var arada bidaha pasta alınacak gereksiz işler yani.
Doğa kesin daha kaçırmaz öğrendi ya artık devamı gelcek
off yaa sabah hava güzel diye çamaşırları dışarı asmıştım kesin uçtular ağaçlar bile uçtu burda yani çamaşırlarımı düşünemiyorum
Eki Görüntüle 648491 kızlar beşiği böyle yuvarlak almaya karar verdik eşimle, daha geniş olduğu için çocuk kenarlara çarpıp uyanmıyormuş, annem alıcak bu beşiği, alalım diyo, eşim erken son ay alırız diyo. bakalım napıcaz, sizce nasıl?
diloş güzel ama çok kullanamazsın bunu yani gerçi senin başka yatağında vardı dimi.
hgarasıra takip ediyordum ama yeni üye oldum.
topiği görünce yazmak istedim.
bende 2010 aralık ayında evlendim.
22 yaşındayım 15 aylık bir kızım var ve çalışıyorum.
şuan işyerindeyim ve boş vaktim çok fazla oldugundan canım cok sıkılıor.kendıme arkads arıyorum:):)
evet canım bizim normal mobilya beşiğimiz var bunu kendi odasına koymak için alıcaz, sonra diğer beşiğini geçiririz odasına. geniş olduğu için 9-10 ay yatar bunda nasipse.
hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?