Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alişim hiçbi şey olmamış kvyi üzecek,olunca söylüyodu...yani neden olduğu belli değil
dilek,eşin çölde gezen bahtsız bedeviye döndü ahını alıyo,başına gelmeyen kalmıyo ama hala akıllanmıyo adam
yazın bende bebek tevhidi yapmayı dğüşünüyorum,hem evde kuran okunmuş olur böylece...

inşallah yazmamıştır doğru söylemiştir yani

kötü olmuoum da ne bilim :44: amann neyse hırsızı nası bilelim ki canım kamera var bazı binalarda
bizimkine de yapılıo ve ışıklandırma yapılıo benim arka bahçeye ama o kadar çok öğrenci var ki bizim orda merkez olduğu için üni. falan yakın
ee doğal olarak kim hırsız kim öğrenci kim arkadaşı akrabası bilemezsin birde ellerinde bişi yok ki kamerada gözüksün
cmtsi günü girdikleri evden çocukların nufüs cüzdanını çalmışlar ne alaka anlamadım ki
yani ceplerine atıp gitcekleri şeyler elde tv taşıma falan yok

cimcimeye bak öğrendi tabi artık herkesin doğum gününde mumu üflemek ister

kızlar günaydın
viln büyük geçmiş olsun keşke okul gitmeyip evde dinlensen bu hastalığın en iyi ilacı dinlenmektir. K validene de geçmiş olsun korkutmuş sizi. Panik atak filan da mı var acaba? Doktorlar neden bilemiyorlar ki :44:
dilek evet ankara çok soğuk bugün keşke gece girseydin duşa. Eşine de çok güldüm nasıl mücadele etmiş gardolapla.
bol senin de arabana çok üzüldüm ters bir yere mi park etmiştin? Bazı insanlar çok psikopat oluyorlar malesef; zarar vermek hoşlarına gidiyor. Bizim orda da tonla park yeri var hiç sıkıntı olmaz yani bazı yerlere insanlar mantarlar filan koyuyorlar kendilerince yer kapma telaşı ki hiç sıkıntılı bir yer değildir.cidden anlayamıyorum.

bu arada pazar günü bizim posta kutumuza bir kağıt atmış yönetici .../10 nolu daire geciken aidatlarınızı ödeyin diye sadece ocak ve şubat vardı dün iş çıkışı hadi 1 ayı verelim dedim gittik komşu kadın "yani bu sizin yaptığınız da tepki gibi oluyor" dedi biz de zaten tepkili olduğumuzu söylemiştik bunu davranışımızdan da anlamanız sevindirici dedik sizin hakknızı savunmak için 2 nolu dairedeki komşuyla kavga ettim bugün o tepede araçlarını aydınlatan projeksiyonu kapattık diye bize geldi kızıyor dedi. Biz de tek bizim değil herkesin hakkı dedik kadın tek ay vermemize bozuldu. fotosel ayın 15 inde yapılmaya başlanacak dedi biz de bizde alacak kalmaz hele bir fotoselin başladığını görelim veririz dedik. Apartmandaki arıza insanlarla biz de arıza olmaya başladık

Vilin geçmiş olsn cnm hem sana hem kvye. 2 gündür çook feci rüzgar var..

canım inş yazmamıştır adam ceza:26:

Yani ikisi aynı gün neden kutlamıyo kii eşimle benim aramda 1 gün var biz beraber kutluyoruz bugn kocişimin d.günü.. akşam dışarı çıkalımm dedim bi saat beğenmiştik beraber ya onu alıcam yada parfüm alıcam. doğayada

Ben hastaneden geldm eko çekildi yine yüksek çıktı nabız 131 İlaç yazdı Beloc 25mg ama kadın doğum drna sormadan içmicem. anneminde morali bozuldu söyleyince. doğum tehlikeye giriiyo diye. Üzülme en kötü ihtimalle tamamen uyuştururlar öyle olurum dedim. hayırlısı olsun bebeğim sağlıkla doğsunda doğumdn sonra ne gerekiyosa yaptırrım..

Çook uykum var biraz kestiriyim sonra kalkıp evimi toparlamam lazım

slm kızlar adliyeye başvurduk,
salağın biri arkamdan geldi öne geçti bilmem kimin slm ıyla gelmişmiş...
görevli kız da aa evet aramıştı nusret bey gel canım dedi, olmaz öyle şey dedim, ben hamile halimde bekliyorum eşim de kızdı, bi daha dediler işte tamam hamile bayan gelsin o zaman siz bana sıra vermiyorsunuz ki zaten benm sıram herkes girsin kendi sırasında falan dedim. görevli kız beni tanıdı, siz daha önce mülakata girmiştiniz hatırlıyorum dedi. eşim diyoki aferin hakkını kimseye yedirmiyosun

kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım, yemeğimi yedim geldim ama yorulmuşumm.

bol um maşallah doğaya, artık her pastaya mum diktirip üfler
özgem olsun canım dediğin gibi narkoz alırsın stres durumunda, bebeişin ve sen ii olun yeter

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı cnm hakkını yedirmemişsin iyi demişsin. Artık gizli saklıda yapmıyolar torpil işini utanmıyolar hiç.

Evet canım hayırlısı olsun doğum drunada sorimde ne dicek merak ediyorum bakalım

iyi etmişsin ne demek şunun bunun selamı var
hepte bizi bulur tam sıramız gelir başka biri dalar odaya
umarım iyi sonuçlanır iş başvurun canım.

yorulmuştur tabii ama sabret zaten çıkmana ne kaldı

diloş afferin ii yapmışsın bende ederim kavgamı kimseye vermem sıramıhamilesin bide kendilerinin demesi grek buyrun siz önden geçin diye.

özge belocu annemde kullanıyor kalp kapakçığında çökme olduğu için ama sen mutlka sor doktoruna bi zararı olmasın bencede annenede söle üzülmesin okadar siz sağlıklı olunda ister normal ister sezeryan olsun önemli değil yani.

valla aynen dün kutlayamadılar sanki 1 gün var arada bidaha pasta alınacak gereksiz işler yani.
doğa kesin daha kaçırmaz öğrendi ya artık devamı gelcek

saol canım valla öle.
Evet öncelikle hem haberi hem bilgisi olsun ki seni ona göre yönlendirsin.

iyi etmişsin ne demek şunun bunun selamı var
hepte bizi bulur tam sıramız gelir başka biri dalar odaya
Umarım iyi sonuçlanır iş başvurun canım.

Yorulmuştur tabii ama sabret zaten çıkmana ne kaldı
:13:

Inşallah canım
2 saat var çıkmama :111: Odada klima da 30 derecede yanımdaki abi hasta üşüyor sıcaktan da iice mayıştım gittim

benm önümdeki bi çocuk siz buyrun dedi, sırf o kız utansın die, tşk ederim siz önce gelmiştiniz girin dedim. O mal kız daha dio ki biz de bekliyoruz bi saattir

Eşim dioki bi iki laf daha etse dövecen die korktum
Biz olsak mutlu oluruz kızımızla aynı gün kutlamaktan.

off yaa sabah hava güzel diye çamaşırları dışarı asmıştım kesin uçtular ağaçlar bile uçtu burda yani çamaşırlarımı düşünemiyorum

burası ıssızken feysten arseye yazdım işleri yogunmuş bizi de ordan takipliyormuş iyiymiş size selamı vardı.

kızlar beşiği böyle yuvarlak almaya karar verdik eşimle, daha geniş olduğu için çocuk kenarlara çarpıp uyanmıyormuş, annem alıcak bu beşiği, alalım diyo, eşim erken son ay alırız diyo. bakalım napıcaz, sizce nasıl?

diloş güzel ama çok kullanamazsın bunu yani gerçi senin başka yatağında vardı dimi.

arasıra takip ediyordum ama yeni üye oldum.
topiği görünce yazmak istedim.
bende 2010 aralık ayında evlendim.
22 yaşındayım 15 aylık bir kızım var ve çalışıyorum.
şuan işyerindeyim ve boş vaktim çok fazla oldugundan canım cok sıkılıor.kendıme arkads arıyorum:):)

diloş güzel ama çok kullanamazsın bunu yani gerçi senin başka yatağında vardı dimi.

evet canım bizim normal mobilya beşiğimiz var bunu kendi odasına koymak için alıcaz, sonra diğer beşiğini geçiririz odasına. geniş olduğu için 9-10 ay yatar bunda nasipse.

hg

bol inş. dağılmamıştır çamaşırların canım. Ben duraktayken durak sallanıyodu rüzgardan. Sıkı tutturduysan düşmezler..

Midem çok yanıyo yaa soda içtim ama geçmedi

Money carddan 1 tane çokokrem kazandım

dilşad beşik güzel canım ama ilerleyen zamanlarda 1 yaşında falan kullanabilirmisin ki:26: Ben şunu yaptırıyorum eşimle babası yapıcak zaten odayı.

bunu yatağımızın yanında kullanıcam ilk zamanlar.. Odayada park yatak alıcaz ilerleyen zamanlarda oyun parkıda oluyo rahat olur diye. Ama senin zaten evde beşiğin vardı. bunu annenlere alıcaksınız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…