Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım bunu kendi odasına koyucaz. diğeri bizim yatağın yanında zaten.
annemlerde de bağda da beşik var, ablam oralara da almıştı oğlu kalıyor diye.
senin yaptıracağın da güzel
bizim yatak odasında zaten var, ben gündüzleri odasında uyutmak için bunu alıcam. buna sığmadığı zamanda normal beşiği geçiricem odasına nasipse.
çokokremini güle güle yee, anneeee bu bitti die bağırsın e mi

Anladım canım güzel olur ozaman zaten beşik çok hoş:)

o reklama bitiyorum zatenn.. annee bi tekme bi çokokrem iki tekme iki çokokrem :)) Zaten tatlı bedava olunca baldan tatlı olucak

merhabaaa ben geldim aranıza yeni arkadaş alıyor musunuz

canım çok sıkılıyor, insanlar ne kadar cahil ya anlaşılmayacağını sanıyorlar gözüme baka baka!
evlere altın gidiyor ya ben hamileliğimi öğrendikten sonra gidemedim. zabıta ve 2 bayan götürüyor evlere. yalan konuşacak değiller. altın o bebeğe gitmiş görünüyor arıyorlar bizim bebeğimiz oldu ama başkan altın yolluyomuş gelmedi diye, açıyorum sistemde gitmiş, yollanmış, ama almadım diyo vatandaş.
bundan sonra imza almasını istiycem zabıtadan.

valla çok haklısın kesinlikle imza aldırt, billet nelerin peşinde bi bilsen.bizim okulda da her ay 5 tl para toplanır birinin dğumunda emekliliğinde vs hediye almak için, bunu toplayan kız da benim ağzım yandı asla imzasız almam dio paraları.düşünsene 5tl için verdim ben falan diyen varmış

doğrudur valla canım eşim geldi yanıma çok sinirliydim boşver senlik bi durum yok dio o da.
eve geldik biz de makarna yapıcam hemen ama yanına bişi yapmayı gözüm almıyo

sağ ol kuzum...gerçekten çok soğuk var,bugün kar yağdı
sana da çok geçmiş olsun canım...ama bence hiçbi şeycik olmicak,ggönlünü ferah tut yeter...

buna benzer bi beşik sormuştuk biz odayı alırken...hatta buraya da yazmıştım eşim az kalsın alıyodu diye...1600 tl'ydi indirimli fiyatı çardak altında falan koltuk olarak da kullanılabiliyomuş

çokokremini güle güle yee, anneeee bu bitti die bağırsın e mi
bayılıyorum o reklama...

haramdan da mı hiç korkmuyolar yaaa

eve geldik biz de makarna yapıcam hemen ama yanına bişi yapmayı gözüm almıyo

mmmm salata yap bence yeter

eve geldim yattım...kocişim gelene kadar dinleniyim biraz...o da hasta olmuş

bolun çamaşırları ne oldu acaba merak ettim,inşallah uçmamışlardır

kına neden yakıosun ki bi boya al yap ama artık o kınanın üstüne boya da tutmaz dimi :26: ben öyle bilioum

Özge 'can' lı isimleri seviyoya ondan şeettimKız adama beter olsun ne diyon Allah korusun
Kınayı da , hem saçım yıpranmıştı hem de hamilelikte boyayamam diye yaptım.Boya tutmıcağını biliyorum ama beyazlarım çok mecburdum

Öyle amaMaşallah doğaya şimdide mum üflemeyi öğrenmiş tatlı cadı

Merhaba kızlar..Hava buzz.Sabah kar yağıyodu.Sabah eşimle amcasına gittik o da kp gibi duygulandı oturduk az sonra pazara gittik geldik..Şİmdide etimekli tatlı yaptım yarın tekrar gitcez hastaneye götürürüz...

valla burda da buz gibi hava kotumun paçası çamur olmuş attım yıkandı balkona asıyım dedim 1 kotu asana kadar dondumm
bu beşik 500 lira canım
korkmuyo haramdan demekki canım çok üzüldüm ama gitmemiş deyince
patlıcanım vardı dondurucuda örselenmiş domatesli falan onun yemeğini yaptım hemen canım makrna pişene kadar o da pişti
geçmiş olsun tekrar canım
valla ben de merak ettim naptı acaba bi msj atıyım bakıyım

eşim halı sahay gitti.
20 dk yı izliyorumm

günaydın kızlaaaaaar
kocacıımı gönderdim işe...evi toplayıp ağda yapmayı planlıyorum :18: tabi caymazsam
bu arada fındık kızım döndü galiba teyzeleri,dün inanılmaz rahatsız etti hareketleri,hatta eşim hastaneye falan mı gitsek dedi o bile korktu hareketlilikten sonra kuzum durdu,aşağı tarafımda bi sertlik var,galiba başını koydu oraya sonunda...cmt günü belli olur usg'de...ama eğer dönmüşse,çok uğraştı yavrum kaç gündür uğraşıyo garibim dün gece sağ kaburgamı tekmeledi zilli canım nasıl yanmışsa uykudan uyandım

günaydın kızlarr

Vilin inş. dönmüştür canım:)) Uykudan uyandırdı haa Çok merak ediyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olucak diye bende.

gunaydın kızlar

az önce eşim aradı kvalidem aramış görümcemin gece suyu gelmiş sanırım doğuma giriyormuş :18:
sizce k validemi arasam mı ki?

günaydın kızlarr

bi türlü uykumu alamıoum çokta soğuk yataktan çıkmak istemioum güneş var ama o kadar sahte ki
dün eşimde halı sahadaydı salı gününe aldırmışlar ya
bende evde tek başımaydım tabi biber gazı ile oturdum wcye giderken bile gazı ve tlfnu yanımda götürdüm birde elektrik kesintisi varmış :18:
12de geldi bende yattım hemen

sabahta geldim bitmiş matbaya vereceeeğim kitabın editörü 17 sayfa düzeltme göndermiş çüşş dedim onunla uğraşırım tüm gün sanırım

günaydınn hay maşallah kuzuyaa rabbim nasıl da güzel ayarlıyor zamanı gelince dönüyor kuzucuklar
günaydın kızlar

evlendik evleneli sabah eşim kaldırdı ilk defa beni. dünya tersine döndü galiba gece kotları yıkamıştım balkondan almış, kota sarılıp yattı yanıma ısıtıyım da kızım üşümesin, uykusu var heralde kalkamıyo diyo :) çeke çeke getirdi beni işe yine. izin alıyım bugün dedim, yok hadi gidelim diyo, artık çantamı eşim taşıyo

gunaydın kızlar

az önce eşim aradı kvalidem aramış görümcemin gece suyu gelmiş sanırım doğuma giriyormuş :18:
sizce k validemi arasam mı ki?
:18::18: allah yardımcısı olsun...inşallah çok kolay bi doğum olur canım...bence aramalısın kvni...desteğine ihtiyacı olabilir,heyecanlıdır şimdi :18:

sabahta geldim bitmiş matbaya vereceeeğim kitabın editörü 17 sayfa düzeltme göndermiş çüşş dedim onunla uğraşırım tüm gün sanırım
kitabı bitirmeden önce nerdeymiş aklı acaba

günaydın kızlarr

Vilin inş. dönmüştür canım:)) Uykudan uyandırdı haa Çok merak ediyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olucak diye bende.
çok güzel bi duygu canım yakında tatmaya başlarsın sen de...hatta eşin de yakında hissetmeye başlar...işte o zaman daha güzel oluyo...eşim akşam karnıma dokunup burası ayağı,burası totosu falan diyo,seviyo,konuşuyo,nasıl hoşuma gidiyo anlatamam

kızlar nek nerelerde :26:

çok ilginç benimkide kendi alarmını kurmuş benden önce kalktı tabii ben alarmım çalınca kalktım onunla diil

maşallah iyi bakıo size hiç bozulmasın, keyfiniz kaçmasın inşallah.

vilin demek senin kız zorladı zorladı döndü haa tabii kesin olarak cmt öğrencez ama doğru hissetmişsindir sanırım.
bunca aydır berabersiniz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…