Bencede ara sirken şuan ne durumdalar öğrenirsin hem.. Hadi inş.. bi çırpıda doğuruverirgunaydın kızlar
az önce eşim aradı kvalidem aramış görümcemin gece suyu gelmiş sanırım doğuma giriyormuş :18:
sizce k validemi arasam mı ki?
İnş. canımçok güzel bi duygu canımyakında tatmaya başlarsın sen de...hatta eşin de yakında hissetmeye başlar...işte o zaman daha güzel oluyo...eşim akşam karnıma dokunup burası ayağı,burası totosu falan diyo,seviyo,konuşuyo,nasıl hoşuma gidiyo anlatamam
kızlar nek nerelerde :26:
günaydınn hay maşallah kuzuyaa rabbim nasıl da güzel ayarlıyor zamanı gelince dönüyor kuzucuklar
günaydın kızlar
evlendik evleneli sabah eşim kaldırdı ilk defa beni. dünya tersine döndü galibagece kotları yıkamıştım balkondan almış, kota sarılıp yattı yanıma ısıtıyım da kızım üşümesin, uykusu var heralde kalkamıyo diyo :) çeke çeke getirdi beni işe yine. izin alıyım bugün dedim, yok hadi gidelim diyo, artık çantamı eşim taşıyo
çok ilginç benimkide kendi alarmını kurmuş benden önce kalktı tabii ben alarmım çalınca kalktım onunla diil
maşallah iyi bakıo sizehiç bozulmasın, keyfiniz kaçmasın inşallah.
vilin demek senin kız zorladı zorladı döndü haatabii kesin olarak cmt öğrencez ama doğru hissetmişsindir sanırım.
bunca aydır berabersiniz sonuçta
çok ilginç benimkide kendi alarmını kurmuş benden önce kalktı tabii ben alarmım çalınca kalktım onunla diil
maşallah iyi bakıo sizehiç bozulmasın, keyfiniz kaçmasın inşallah.
vilin demek senin kız zorladı zorladı döndü haatabii kesin olarak cmt öğrencez ama doğru hissetmişsindir sanırım.
bunca aydır berabersiniz sonuçta
sirkenin görümcesi sezeryana mecbur kaldı bu durumda. çocuk kuru da çünkü.Bencede ara sirken şuan ne durumdalar öğrenirsin hem.. Hadi inş.. bi çırpıda doğuruverirAllah yardımcısı olsun..
İnş. canımeşim hissedemiyo elini koyduğunda. Şimdi tekme attı diyorum ben hissediyorum o hissedemiyo Sen hiç hissedemicen diyorum bende
canım sizee :)) eşin bebek iiçin heyecanlanıyo demekki.. Benimkide sen anne olucaksın diye daha çook seviyorum seni diyo artık İyi mi kötümü anlamadım da neyse
tersine döndü bence bugün :)hayret yani dilek,senin tosun sen çağırmadan uyandıdilşadınki de öyle yapmış kızlar dünyanın sonu mu geldi yoksa
kuzum,zorlama ötesi bi şeydi...ne oturabildim ne de yatabildim...acile gidicektik az kalsın...eşime biraz bekleyelim,bence dönmeye çalışıyo dedim...sonra gerçekten yavaşladı hareketleri,yatınca rahatsız etmemeye başladı...eşim elledi,bunun kafası aşağı dönmüş,ayakları yukarı çıkmış dedi...kafasını,ayağını nerden biliyosun diom,tecrübe konuşuyo dio manyak yaaa
ii bari canım doğanın tulumunu da tekrar yıkarsın kaybolmamış bari.Günaydın kızlar,
Çamaşırlarımı merak etmişsiniz neyseki eşim yetişti toplamaya gitti ip kopmuş fırtınadan nevresim falan vardı hep neyski uçmamışlar bitek doğanın tulumu uçmuş batmış neyseki başka uçan bişe yok aklım kalmıştı valla bütüngün.
Akşam üzeride kötü bir haber aldık dünden beri takıldım kaldım oraya resmen burda arkadaşlardan birinin kardeşinin eşini vurmuşlar geçen yıl evlenmişti haberlerdede göstermiş hep görmüşsünüzdür kızda hamile 5 aylık tarla meselesine hem çocuğu hem babasını vurmuşlar nasıl üzüldüm kız ne haldedir allah sabır versin hayatımız pamuk ipliğine bağlı resmen evden çıkıyoruz sabah ama geri dönecekmiyiz belli değil hep böyle zmanlarda aklımıza gelirya hiçbirşeyi takmamamız gerektiği sonra unutur gideriz keşke hep devamını getirebilsek saçma şeyler yüzünden üzmesek kendimizi,etrafımızdakileri allah rahmet eğlesin demekten başka elimizden gelen bişe yok işte
sirken tabiki ara ne düşünüyosun.
vilin inşallah dönmüştür cnm hissettiğin gibi olur.
diloşş afferim eşine
dilekkk yukarıyı oku canımcım
eşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden
Eki Görüntüle 649312
Günaydın kızlar,
Çamaşırlarımı merak etmişsiniz neyseki eşim yetişti toplamaya gitti ip kopmuş fırtınadan nevresim falan vardı hep neyski uçmamışlar bitek doğanın tulumu uçmuş batmış neyseki başka uçan bişe yok aklım kalmıştı valla bütüngün.
Akşam üzeride kötü bir haber aldık dünden beri takıldım kaldım oraya resmen burda arkadaşlardan birinin kardeşinin eşini vurmuşlar geçen yıl evlenmişti haberlerdede göstermiş hep görmüşsünüzdür kızda hamile 5 aylık tarla meselesine hem çocuğu hem babasını vurmuşlar nasıl üzüldüm kız ne haldedir allah sabır versin hayatımız pamuk ipliğine bağlı resmen evden çıkıyoruz sabah ama geri dönecekmiyiz belli değil hep böyle zmanlarda aklımıza gelirya hiçbirşeyi takmamamız gerektiği sonra unutur gideriz keşke hep devamını getirebilsek saçma şeyler yüzünden üzmesek kendimizi,etrafımızdakileri allah rahmet eğlesin demekten başka elimizden gelen bişe yok işte
sirken tabiki ara ne düşünüyosun.
vilin inşallah dönmüştür cnm hissettiğin gibi olur.
diloşş afferim eşine
dilekkk yukarıyı oku canımcım
sabah haberlerde görmüştüm ben deAkşam üzeride kötü bir haber aldık dünden beri takıldım kaldım oraya resmen burda arkadaşlardan birinin kardeşinin eşini vurmuşlar geçen yıl evlenmişti haberlerdede göstermiş hep görmüşsünüzdür kızda hamile 5 aylık tarla meselesine hem çocuğu hem babasını vurmuşlar nasıl üzüldüm kız ne haldedir allah sabır versin hayatımız pamuk ipliğine bağlı resmen evden çıkıyoruz sabah ama geri dönecekmiyiz belli değil hep böyle zmanlarda aklımıza gelirya hiçbirşeyi takmamamız gerektiği sonra unutur gideriz keşke hep devamını getirebilsek saçma şeyler yüzünden üzmesek kendimizi,etrafımızdakileri allah rahmet eğlesin demekten başka elimizden gelen bişe yok işte
Çok hoş canımmeşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden
Eki Görüntüle 649312
Neyseki kaybolmamış canım tulumu yıkarsın biş olmaz..Günaydın kızlar,
Nasıl kuruu:26: suyu geldi diye mii.. Ama sancı vermişler:26:sirkenin görümcesi sezeryana mecbur kaldı bu durumda. çocuk kuru da çünkü.
bikaç haftaya hisseder eşin de :)
canımm tabi ki ii, daha bi anaç görünüyoruz artık di mi
Geçmiş olsun sirken.. Valla inanmaya başladım şu astrolojiye. Bolun akvaryumu kırıldığında demiştim nuray sayarı söylemişti su basmalarına dikkat edin bu dönemde diyesağolun kızlar aradım hem k validemle hem de görümcemle konuştum sabaha karşı 4 te suyu gelince gitmişler hastanedelermiş bikaç kez suni sancı verdiler dedi k validem şimdilik normal doğum olabilrmiş demiş doktoru.
bu arada ne olaylı bi gün sabah temizlik için görevli geldi o işlere girişecekti
ben detam lavaboya yöneldim karafı yıkıyordum çaaaaat diye bi sesbuz makineme su veren filtrenin haznesi kırıldı ofisi biraz su bastı Allahtan bu olay temizlik görevlisi varken ve ben ofisteyken oldu yoksa tüm binayı su basabilirdi
ben de çok beğendim canım inşallah ikna ederim.
bi de kızçemin odasına tek duvara duvar kağıdı yapıcam sizce hangisi?
Eki Görüntüle 649321 Eki Görüntüle 649322
ben de dinlemiştim o kadını bi ara,elektronik eşyalarınıza dikkat edin bozulabilir demişti...o ara hem buzdolabım hem de çamaşır makinem bozulduGeçmiş olsun sirken.. Valla inanmaya başladım şu astrolojiye. Bolun akvaryumu kırıldığında demiştim nuray sayarı söylemişti su basmalarına dikkat edin bu dönemde diye
Viliş bende yapıcam haftaa çrş gidicem dr'a sirle yapıyorum diye hiiç uzamıyo nerdeyse bacaklarımda ve kollarımda kalmadı gibi çok seyrek..
sabah haberlerde görmüştüm ben deallah sabır versin ailelerine...çok zor bi durum ufacık şeyler için birbirimizi kırıyoruz bazen,ne kadar boş oysa
ağdaya başladım veee en zor olan kısmı hallettim çok şükür...gerisine akşam devam ediciiiimbol,hamilelikte hemoroit oldun mu
seni tebrik ediyorum ben senin gibiyken zarzor oturup kalkıyodum nefes alamıyodum sen nasıl ağda yaptın yaa
yok cnm kabızlık çok çektim ama olmadım allahtan.
diloşş ilkini beğendim cnm odayı boyatacakmısın?
kuzum valla bu kez ben de zorlandım,şekilden şekile girdim iki tüy için
ben hemoroit oldum yaa,doğumdansonra geçer mi acaba :26:
kızlar,geçen hafta çektiğim ama bi türlü fırsat bulupta ekleyemediğim fotomu yüklüyorum...şu anda da aynıyım zaten...göbüşüm epey büyüdü galiba
Eki Görüntüle 649379
top gibi bi karıngerisi aynı duruyo
Afiyet olsun canım ne güzel eşin yakın sana dimmi.. Hemen geliyo gidiyo.ben de dinlemiştim o kadını bi ara,elektronik eşyalarınıza dikkat edin bozulabilir demişti...o ara hem buzdolabım hem de çamaşır makinem bozuldu
sir nasıl bi şey ki :26: bi sürü ağda denedim ben,şimdi bimde satılanlar var yaa (yeşil) onu kullanıyorum,en çok ondan memnun kaldım...
dilşad ben de kelebekli olan duvar kağıdını beğendim en çok canım
kızlar,bizim bi ev işi vardı biliyosunuz...adamlar kesin alıcamızı anlayınca fiyatı 20'den 30'a çıkardılarbiz de almaktan vazgeçtik,sanki enayiyiz eşim aradı az önce,yeni bi yer daha bulmuş,etrafında meyve bahçesi mi ne varmış galiba...sadece arsa,ev falan yok içinde...bakalım burası olacak mı :26:
kendime döner getirttim,yiyorum şimdi,canım çekti bi an,kocacım getiriverdi hemen
kuzum valla bu kez ben de zorlandım,şekilden şekile girdim iki tüy için
ben hemoroit oldum yaa,doğumdansonra geçer mi acaba :26:
kızlar,geçen hafta çektiğim ama bi türlü fırsat bulupta ekleyemediğim fotomu yüklüyorum...şu anda da aynıyım zaten...göbüşüm epey büyüdü galiba
Eki Görüntüle 649379
top gibi bi karıngerisi aynı duruyo
gerçekten top gibi duruyo maşallah
benim göbüş senin iki katındı ondan yapamamam normal iç karnım yokmuş benim hepsi dışardaydı
bu arada hiç göbüşün inmememiş aşağı senin yaa artık inmesi gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?