Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar. dün rahatsızdım bakamadım hiç. oğlumla bile zor ilgilendim.

bugün de sabah 1 saat uyudu, ancak kahvaltı yapıp mutfağı toparlayabildim. az önce yeniden uyuttum. bakalım bu ne kadar sürecek???

bu arada eşin dün galaxy s2 almış bana istersen yine s3 alırız, bunu o zaman ben alırım diyor. bi arkadaşına iş yapmış, onun karşılığında almış bunu. 2. el tabii. whatsapp dünyasına katıldım hemen

seduşum ben hala dışarıya çamaşır asamıyorum heran yağmur yağar korkusundan. iyi ki çok fazla birşeyin uçmamış canım.

vilişimm sen az kilo aldın ya, gayet sağlıklı bir hamişlik geçiriyorsun maşallah eşin de komikmiş, tecrübe konuşuyor olayına çok güldüm inşallah dönmüştür yeniden, gelmeye hazırlanıyordur canım. ev olayına da sinir oldum ya. bi anda o kadar arttırılır mı hiç!!! iyi yapmışsınız vazgeçmekle

2. su olayı sirkende çıkmış:44::44: astrologun dedikleri doğru galiba, inanmak lazım demek ki. bu arada görümcen de sağlıkala kucağına alır inşallah bebişini.

dilşad ben de ilk duvar kağıdını beğendim canım. daha sade hoş olur bence.

gunaydın kızlar

az önce eşim aradı kvalidem aramış görümcemin gece suyu gelmiş sanırım doğuma giriyormuş :18:
sizce k validemi arasam mı ki?

Allah yardımcısı olsun canım
ara tabi,aradın mı

güldüm ama kıyamam ya

ıyy bitmiş işi tekrar yapmak kadar gıcığı yok

eşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden

Eki Görüntüle 649312

ben beğendim çok cici ,seduşa da katılıyom badiyle çok açık durmaz

ben de çok beğendim canım inşallah ikna ederim.

bi de kızçemin odasına tek duvara duvar kağıdı yapıcam sizce hangisi?

Eki Görüntüle 649321 Eki Görüntüle 649322

ilki sade güzel bence

oha yanii
bence de arsa alın istediğin gibi yaparsın hem evii daha güzel bence

aradım konuştuk hem görümcemle hem de k valideyle konuştum hastanedelermiş suni sancı vermişler dr normal doğum olabileeer yani uygunsun demiş bekliyoruz artık

ananeye de haber etmişler dua et bize diye anane aradı akşama yemeğe davet etti bizi k valideme saydırıyordu habire sabahın köründe aradı da bi de başında tecrübeli olarak bulunuyorlar da senin bu k validen neden böyle hoptirik de diye

vilin göbeğin nasıl sivrilmiş öyle sanki top koymuşsun gibi demek fırıldak kızının kafasından ötürüymüş

zuzuya katılıyorum madem bahçe ve ev düşünüyorsunuz direk arazi almanız daha mantıklı evin planını istediğiniz gibi yaptırırsınız sıfırdan

dr da doğumdan sonra hiç kilon kalmaz dedi...ama kalsa da önemli değil sir ağda hiç denemedim ben galiba :26: zaten makinesi de yok bende...
eşim merkezde çalışıyo canım,zaten burası çok küçük bi yer,uzak diye bi şey yok

yemeğe gittim bankalara gittim kartlarımı yatırdım ellerim buz tuttu nası dondurucu bi soğuk var arkadaş yaa

bi tonda işim var yine yeni bi kitabım daha oldu
kasmıoum artık ama, öfkelenmioum da bi şekilde hallederim.

dilşad elbise çok cici bayıldım ben

duvar kağıtlarından da kelebekli olanı beğendim

saol canım

amasyada mağazalara bakıcakmışız daha derli toplu bişiler alırmışız kesin diz altı bişe arar öle alsa da kestiririm ki ben
evett suyu gidince çocuk kuruya kalıyo normal doğum çoook zor, ve risk bence. suni sancı falan zor iş suyu yok ki destek olsun.
kelebekli pembeli diye eşim olmaz diyo, perde kırmızılı siyahlı, ona uygun alırız acele etme diye de kızdı
ben de hep sirle aldırıyorum

dilşad ilk duvar kağıdını beğendim ben :121:
:13:
:13:

20ye çoook uygunmuş arsa parasına ama siz alıcaksınız diye çıkarmaları çok yanlışşşş
inşallah diğeri olur da içine güzel bi ev yaptırırsınız
afiyet olsunnn

diloşş ilkini beğendim cnm odayı boyatacakmısın?
canım eşim de yaza doğru boyar duvar kağıdına karar veririz dedi, 3 yıllık evli olucaz bebek geldiğinde nasipse. ev hiç boyanmadı mecbur boyıcaz odasını

geçmiş olsun canım, maşallah size. hiç bi fazlalık yok. yastık mı koydun yoksaa :)
Huhuuu napıyonuz beaa

Buhafta süper geçiyo sankim mutlu hissediyom kendimi valla işlerimi rayında yapıyom inşş geç kalmıcam buay bide çabucak hafta ortası geldi sankim baksana yarın perşmbee
hoşgeldiin az geliyosuuun, ii canım işlerin o kaa yoğun değil demekki.
ooo hayırlı olsunnn
güle güle kullan canım

dilşad ben de ilk duvar kağıdını beğendim canım. daha sade hoş olur bence.

ben beğendim çok cici ,seduşa da katılıyom badiyle çok açık durmaz

ilki sade güzel bence

oha yanii
bence de arsa alın istediğin gibi yaparsın hem evii daha güzel bence
ben de çook beğendim bnu, akşam kocişe yanaşmalıyım
sirken normal doğuma niye zorluyorlarmış ki görümceni, çocuğun kanala girip çıkışı çok zor olur. benm doğumda doktor normal doğumda çok zorlanınca suyumu kendi patlattı, şimdi biraz rahatlar dedi, ona rağmen olmadı yani. çocuğun zorlanmaktan göğsü sıkışmıştı. bence sezeryan istemeli.

Vilin maşallah canım dediğin gibi top gibi .benimde şişmeden önceki Halim böyleydi.bebek Doğunca kilom gitti eski kiloma döndüm belki dahada düştüm.
Canım geçmiş olsun dün yazacaktım yazamadım .kvnede geçmiş olsun

DİLŞAD elbise çok güzelmiş .duvar kağıdıda ilki daha güzel.

eşim aradı şimdi
bi akrabanın yarın doğumu vardı
bugün doğmuş bebek benimki ziyarete bile gitmiş
tek takılmaya bayılır yaa neyse bende kızı arayıp tebrik ettim.

birde kötü hbr dün gece burdaki rus pazarını yakmışlar
duymamıştım orda 2 tane arkadaşım dükkanı vardı
tamamen yanmış çok üzüldüm yaa

servis şoförüydü çocuk plakasız die servise el koydular milyarlarca ceza gitti orayı açtı yandı daha yeni de bebekleri olmuştu
ne kötü ya
Allahım esirgesin yani evimizi dükkanımızı canımızı

sağolun kızlar darısı hamilelere olsun kolayca olsun sizin doğumlarınız da. görümcem dayanıklıdır
bebek kime benziyor acaba çok merak ediyorum içim kıpır kıpır oldu

bebiş 3 kilo 500 gram 51 cm imiş

Son düzenleme:
sirken çok sevindim canım, annesi de bebiş de sağlıkla kavuşsunlar. darısı tüm hamişlerimizin başına inşallah. bebişe ve annesine de maşallah

dilek ya üzüldüm arkadaşına. valla geldi mi üstüste geliyor işte. Allah bundan sonra yüzlerine gülsün inşallah.

İlker beyi unuttum, 15, 45 itibariyle. bakalım bu ne kadar sürecek!!!

ii gitmiş eşin, normalde erkekler pek aceleci olmaz ya
Allah analı babalı byütsün
evet sabah gösterdi haberlerde akaryakıt istasyonuna sıçramasından korkmuşlar çok büyük olmuş yangın, o kadar dükkan o kadar aile Allah hepsinin yardımcısı olsun çok zor

maşallah, görümcene de bebişe de boyu da ii maşallah kilosu da
siz ne zaman göreceksiniz

başları biraz azalsın biz de ucuz uçak bileti bulalım gideriz nisanda. az önce resmini gördüm çoook güleç bir bebek görümcemin de sesi iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…