gunaydın kızlar
az önce eşim aradı kvalidem aramış görümcemin gece suyu gelmiş sanırım doğuma giriyormuş :18:
sizce k validemi arasam mı ki?
günaydın kızlarr
bi türlü uykumu alamıoum çokta soğuk yataktan çıkmak istemioum güneş var ama o kadar sahte ki
dün eşimde halı sahadaydı salı gününe aldırmışlar ya
bende evde tek başımaydım tabi biber gazı ile oturdum wcye giderken bile gazı ve tlfnu yanımda götürdüm birde elektrik kesintisi varmış :18:
12de geldi bende yattım hemen
sabahta geldim bitmiş matbaya vereceeeğim kitabın editörü 17 sayfa düzeltme göndermişçüşş dedim onunla uğraşırım tüm gün sanırım
eşim marttan sonra hamile elbisedi giy hava ısınır diyo ben şunu beğendim çok açık diyo kendi beğendikleri de nenemgilin giydiklerinden
Eki Görüntüle 649312
ben de çok beğendim canım inşallah ikna ederim.
bi de kızçemin odasına tek duvara duvar kağıdı yapıcam sizce hangisi?
Eki Görüntüle 649321 Eki Görüntüle 649322
kızlar,bizim bi ev işi vardı biliyosunuz...adamlar kesin alıcamızı anlayınca fiyatı 20'den 30'a çıkardılarbiz de almaktan vazgeçtik,sanki enayiyiz eşim aradı az önce,yeni bi yer daha bulmuş,etrafında meyve bahçesi mi ne varmış galiba...sadece arsa,ev falan yok içinde...bakalım burası olacak mı :26:
kendime döner getirttim,yiyorum şimdi,canım çekti bi an,kocacım getiriverdi hemen
Afiyet olsun canım ne güzel eşin yakın sana dimmi.. Hemen geliyo gidiyo.
Sir makinede ısıtılanlardan canım çam sakızı değil.. Kuaförlerin yaptığından kalıp gibi oluyo kırıyosun yada kavanozu var makineye koyup ısıtıyosun. Bacak içinse roll-on şeklinde sürülüyo.
Nuray sayarı gerçekten biliyo yaa. seviyorum ben o kadını 2010 yılını özetlerken evleneceksin demişti evlendim bu yılda balıklar bebek beklicek aile genişlicek dedi. %100 inanıyorum dediklerine çıkıyo çünkü:26:
Geçmiş olsun canım ya hemoroit çoğu hamilenin yaşadığı bi problemmiş. İnş. bende olmam
maşşallah canım hiç kilo almamışsın sanki doğursan eski haline dönücek gibisin Benim karnımda böyle şimdi sadece göbek gerisi aynı.. Gögüsler hariç
dilşad elbise çok cici bayıldım ben
duvar kağıtlarından da kelebekli olanı beğendim
Çok hoş canımmİçine straplez giyersin aynı renk güzel olur, açıkta olmaz hem...
Nasıl kuruu:26: suyu geldi diye mii.. Ama sancı vermişler:26:
Canım açılmıyo ayrıntılı bakamadım. Ama ikiside çok hoş kelebekli de güzel olabilir sade ve güzel.. Diğeride tatlı oda çok karmaşık olmıcaksa 2. olabilir bence
Viliş bende yapıcam haftaa çrş gidicem dr'a sirle yapıyorum diye hiiç uzamıyo nerdeyse bacaklarımda ve kollarımda kalmadı gibi çok seyrek..
:13:dilşad ilk duvar kağıdını beğendim ben :121:
:13:dilşad ben de kelebekli olan duvar kağıdını beğendim en çok canım
kızlar,bizim bi ev işi vardı biliyosunuz...adamlar kesin alıcamızı anlayınca fiyatı 20'den 30'a çıkardılarbiz de almaktan vazgeçtik,sanki enayiyiz eşim aradı az önce,yeni bi yer daha bulmuş,etrafında meyve bahçesi mi ne varmış galiba...sadece arsa,ev falan yok içinde...bakalım burası olacak mı :26:
kendime döner getirttim,yiyorum şimdi,canım çekti bi an,kocacım getiriverdi hemen
canım eşim de yaza doğru boyar duvar kağıdına karar veririz dedi, 3 yıllık evli olucaz bebek geldiğinde nasipse. ev hiç boyanmadı mecbur boyıcaz odasınıdiloşş ilkini beğendim cnm odayı boyatacakmısın?
geçmiş olsun canım, maşallah size. hiç bi fazlalık yok. yastık mı koydun yoksaa :)kuzum valla bu kez ben de zorlandım,şekilden şekile girdim iki tüy için
ben hemoroit oldum yaa,doğumdansonra geçer mi acaba :26:
kızlar,geçen hafta çektiğim ama bi türlü fırsat bulupta ekleyemediğim fotomu yüklüyorum...şu anda da aynıyım zaten...göbüşüm epey büyüdü galiba
Eki Görüntüle 649379
top gibi bi karıngerisi aynı duruyo
hoşgeldiin az geliyosuuun, ii canım işlerin o kaa yoğun değil demekki.Huhuuu napıyonuz beaa
Buhafta süper geçiyo sankim mutlu hissediyom kendimi valla işlerimi rayında yapıyom inşş geç kalmıcam buay bide çabucak hafta ortası geldi sankim baksana yarın perşmbee
ooo hayırlı olsunnnselam kızlar. dün rahatsızdım bakamadım hiç. oğlumla bile zor ilgilendim.
bu arada eşin dün galaxy s2 almış banaistersen yine s3 alırız, bunu o zaman ben alırım diyor. bi arkadaşına iş yapmış, onun karşılığında almış bunu. 2. el tabii. whatsapp dünyasına katıldım hemen
dilşad ben de ilk duvar kağıdını beğendim canım. daha sade hoş olur bence.
ben de çook beğendim bnu, akşam kocişe yanaşmalıyımben beğendim çok cici ,seduşa da katılıyom badiyle çok açık durmaz
ilki sade güzel bence
oha yanii
bence de arsa alın istediğin gibi yaparsın hem evii daha güzel bence
normal doğum olmuş az önce haber geldi
Aa hadi gözünüz aydın canımm. dilşad zor olur diyodu ama normal doğurmuşvalla
eşim aradı şimdi
bi akrabanın yarın doğumu vardı
bugün doğmuş bebek benimki ziyarete bile gitmiş
tek takılmaya bayılır yaa neyse bende kızı arayıp tebrik ettim.
birde kötü hbr dün gece burdaki rus pazarını yakmışlar
duymamıştım orda 2 tane arkadaşım dükkanı vardı
tamamen yanmış çok üzüldüm yaa
servis şoförüydü çocuk plakasız die servise el koydular milyarlarca ceza gitti orayı açtı yandı daha yeni de bebekleri olmuştu
ne kötü ya
Allahım esirgesin yani evimizi dükkanımızı canımızı
sağolun kızlar darısı hamilelere olsun kolayca olsun sizin doğumlarınız da. görümcem dayanıklıdır
bebek kime benziyor acaba çok merak ediyorum içim kıpır kıpır oldu
bebiş 3 kilo 500 gram 51 cm imiş
başları biraz azalsın biz de ucuz uçak bileti bulalım gideriz nisanda.ii gitmiş eşin, normalde erkekler pek aceleci olmaz ya
Allah analı babalı byütsün
evet sabah gösterdi haberlerde akaryakıt istasyonuna sıçramasından korkmuşlar çok büyük olmuş yangın, o kadar dükkan o kadar aile Allah hepsinin yardımcısı olsun çok zor
maşallah, görümcene de bebişe de boyu da ii maşallah kilosu da
siz ne zaman göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?